Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım benim kızın senden soğumaz neden soğusun ya bu kv ler neden böyle
Kurban olduğum Rabbimin izniyle bir an önce büyüsünler bugünleri hatırlama bile inşallah
Amin inşaallah.. öyle zor ki Büşracim.. boğazım hep düğüm düğüm...

Onu ben doğurdum ya
Türkan Şoray ın bir filmi vardı ya bebek doğurup endisine koca olsun diye büyütmeye çalışıyordu
Onun gibi ben doğurup büyütüp kendime koca yaptım herhalde. Adam bana çekmiş. Yakuzagillerle ne alakası var bu adamın.

Pek yağuşuklu yağuşuklu bakıyor bizlere emren
Bak cicim micim demem emreme göz dikme yakarım
Adama hastayım oraya hiç girmeyeyim
Her Allahın günü burdayım gözümün önünde olsun didim koydum profile

Ne kadar daha kalacakları belli mii ki? İlk bir iki ay geçince o kadar değişmiş oluyorlar kii inşallah minikler de öyle olcak.

o tam sayko

aa Cicim nasıll unutursunn, onlar altyapıı unutma lütfenn daha sonra miniğe anlatcaz sen bu cevizli keklerlen desteklendin diyee
sen o zamanlar cevizde omegaydin bu topikte dutluktu diye demi

En güçlü duruşların arkasında çok büyük acılar vardır bilirim Patilim. Ben seni çok iyi anlıyorum.
Ya vallahi bu akşam hüngür hüngür salya sümük ağladım. Hem kendime hem sana.
Bende aldatıldım şu meşhur eski tıpçım tarafından. Ama 2 gün ağladım o kadar. Laylaylom ilişkilerde aldatılsan ne ki.. Aşk bile değilmiş ona karşı hissim. Şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. Gülerek anlatıyorum.
O yüzden anlayamam senin bu konudaki acını sadece tahmin edebilirim.
Şahsen geyşam beni aldatsa düşünemiyorum bile. Bir daha 2 ayağımın üstüne kalkamam. Onu biliyorum bitek. Düşünemesi bile nefesimi daraltırken senin bunu yaşaman...
Ama güçlülüğün kitabını yazmışsın Patilim sen. Her kadına örneksin.
Bu fizikle bu güzellikle kıymetini bilmeyen adam zaten kimsenin kıymetini bilmez. Ki bilmemiş de zaten.
Allah bile affetmesin.

Bana noldu hangi topiğe gitsem ağlıyorum.
Profillerde bile.

kahve falı bakıyor, Geyşayla aran bozuk evde huzursuzluk var diye ağız arıyor
Yok aksine her zamanki gibi çok mutluyuz iş yerinde biraz sıkıntılar var o yansımıştır dedim bende.
kadar ile planlar planlar..

Düşünme öyle, geyşan seni aldatmaz . Aldatsa da iflah olmaz :)
Bunca şeye göğüs germişsin sabırla beklemişsin. Şimdi meyvelerini topluyorsun bak. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hiç kimseye :)

Ben o kadar şeye rağmen beddua edemiyorum biliyor Musun, ben affettim Allah’ta affetsin diyorum. Lanet olsun içimde ki hayvan sevgisine

heee biliyom o filmi

belki babasına çekmiştir kiz yakuza tipli babasinin oğlu olmuştur.
ne demisler iyi ataya kötü evlat kötü ataya iyi evlat nasip olurmuş:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…