- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.341
Amin inşaallah.. öyle zor ki Büşracim.. boğazım hep düğüm düğüm...canım benim kızın senden soğumaz neden soğusun ya bu kv ler neden böyle
Kurban olduğum Rabbimin izniyle bir an önce büyüsünler bugünleri hatırlama bile inşallah
Onu ben doğurdum yaarsizlikta son noktalar artıkhem gelcez deyip hem silah dayamislae gibi tripli olmakta ancak onlardan beklenirdi zaten.
en azından eşin yine yapmasi gerekeni yapmış gönlün rahat olsum kuzum
geyşa olduktan sonra senin sırtın yere gelmezmaşallah size
Yok kiz azimle gun gun tek tek yanlslkla kirdimbi bakmissim takim bitmiss
Senin oglan da baya hasinnn gozum korktu valla bacaksizdan
[/QUO
arada bizde kırdık ya oglan kırmadi hepsini:)
ama son zamanlarda araliksiz daima kırılıyor biseyler:) nazar çıkmıştır diyorum senin de öyle olmuştur cayim:)
takip etmiyorum artık kırılanlari
Alıntı gelmeden cevapları verir olduk, o derece ultra mega Nirvana bir boyuta geçtikartık sekronize şekilde mesaj atiyoz topiktecansın
Bak cicim micim demem emreme göz dikme yakarımPek yağuşuklu yağuşuklu bakıyor bizlere emren
Cicim inşaallah hamilesindirpazartesi mi gelecek zamanı hadi inşaallah
Ben hergun hastaneye gidip gelmeye devam ediyorum. Hala çok küçükler 1600 doğan 1500 e düşmüş öbürü 1400 kusur. Doğduktan sonra bebekler kilo verirmiş ya ondan dolayı... Ben her gittiğimde buyuyecekler derken hala çok küçüklersağlıkları yerinde olsun da küçük olsunlar..
Neyse.. hastanede kalma durumu var yine. Emme refleksleri gelişince sartmis.. bu da bizim hastanede şart. Hiç duymadım. Ben gidersem kv iyice yerleşecek. Kızım benden soğuyacak diye korkuyorum. Yani şu an çok karisigim....
sen o zamanlar cevizde omegaydino tam sayko
aa Cicim nasıll unutursunn, onlar altyapıı unutma lütfenndaha sonra miniğe anlatcaz sen bu cevizli keklerlen desteklendin diyee
hahahahasen o zamanlar cevizde omegaydinbu topikte dutluktu diye demi
Amin inşaallah.. öyle zor ki Büşracim.. boğazım hep düğüm düğüm...
En güçlü duruşların arkasında çok büyük acılar vardır bilirim Patilim. Ben seni çok iyi anlıyorum.Aldatılmak düşmanımın dahi yaşanmasını istemediğim bir durum diyebilirim brom❤☺
Öyle bir hal alıyorsun ki insan kendi babasından bile sırf erkek olduğu için nefret edebiliyor. Babamla aylarca konuşamadım. 6 ay psikolojik tedavi gördüm işten ayrıldım, arkadaşlarımla bütün bağlarımı kopardım telefonu sosyal medyayı bıraktım çıktığım 2 mahkemede çok güçlü göründüm hatta hakim bizi boşarken sen nasıl bir kadınsın ya adam aldatmış zil takıp oynamadığın kalacak neredeyse kızım demiştiama içim kan ağlıyordu :) antidepresanlarla çıktım ben hep mahkemeye gelinin kız kardeşi gibi süslenip püslenip gittim
Zor oldu ama oldu geçti gitti hepsi.
Eşim çok uğraştı ama En çok ona üzülüyom
Neyse biz seni böyle kabul ettik kutsişim napalım.Ahahahahahah ben macırlarınkinin rengi farklı sandım ya
En güçlü duruşların arkasında çok büyük acılar vardır bilirim Patilim. Ben seni çok iyi anlıyorum.
Ya vallahi bu akşam hüngür hüngür salya sümük ağladım. Hem kendime hem sana.
Bende aldatıldım şu meşhur eski tıpçım tarafından. Ama 2 gün ağladım o kadar. Laylaylom ilişkilerde aldatılsan ne ki.. Aşk bile değilmiş ona karşı hissim. Şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. Gülerek anlatıyorum.
O yüzden anlayamam senin bu konudaki acını sadece tahmin edebilirim.
Şahsen geyşam beni aldatsa düşünemiyorum bile. Bir daha 2 ayağımın üstüne kalkamam. Onu biliyorum bitek. Düşünemesi bile nefesimi daraltırken senin bunu yaşaman...
Ama güçlülüğün kitabını yazmışsın Patilim sen. Her kadına örneksin.
Bu fizikle bu güzellikle kıymetini bilmeyen adam zaten kimsenin kıymetini bilmez. Ki bilmemiş de zaten.
Allah bile affetmesin.
kahve falı bakıyor, Geyşayla aran bozuk evde huzursuzluk var diye ağız arıyorsiz o kadar strese yokluğa pisliğe rağmen dibe çökmemissiniz. onların hazımsızlığı o yüzdenbekleme yani onlardan yana iyi bi hareket. ama kinlenme de bak nelere vesile olmuslar resmen sıva görevi görmüşler ayıralım derken
Düşünme öyle, geyşan seni aldatmaz . Aldatsa da iflah olmaz :)En güçlü duruşların arkasında çok büyük acılar vardır bilirim Patilim. Ben seni çok iyi anlıyorum.
Ya vallahi bu akşam hüngür hüngür salya sümük ağladım. Hem kendime hem sana.
Bende aldatıldım şu meşhur eski tıpçım tarafından. Ama 2 gün ağladım o kadar. Laylaylom ilişkilerde aldatılsan ne ki.. Aşk bile değilmiş ona karşı hissim. Şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. Gülerek anlatıyorum.
O yüzden anlayamam senin bu konudaki acını sadece tahmin edebilirim.
Şahsen geyşam beni aldatsa düşünemiyorum bile. Bir daha 2 ayağımın üstüne kalkamam. Onu biliyorum bitek. Düşünemesi bile nefesimi daraltırken senin bunu yaşaman...
Ama güçlülüğün kitabını yazmışsın Patilim sen. Her kadına örneksin.
Bu fizikle bu güzellikle kıymetini bilmeyen adam zaten kimsenin kıymetini bilmez. Ki bilmemiş de zaten.
Allah bile affetmesin.
Onu ben doğurdum ya
Türkan Şoray ın bir filmi vardı ya bebek doğurup endisine koca olsun diye büyütmeye çalışıyordu
Onun gibi ben doğurup büyütüp kendime koca yaptım herhalde. Adam bana çekmiş. Yakuzagillerle ne alakası var bu adamın.
Öldürme başına bela kalır. Boşa sevgili kv başına gönderiş kocayı öldürüp bı ednan bulmaya kaliyo demi
İnşallahhhhyap Ciciim bu yolda fındık fıstık ceviz badem herşey olurr ama inşallah olmuştur :))
Alıntı gelmeden cevapları verir olduk, o derece ultra mega Nirvana bir boyuta geçtik
Macır ne yaa? Okuyorum okuyorum anlamıyorumDemek ki bütün maharet sifondaymış bizde macırlarda sanıyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?