Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kuzum benim döngüm biraz uzun eğer 15 aralık gibi öğrenirsem 23 aralık doğum günü ya çok istiyorum Rabbim nasip ederse 8 gün saklamaya çalışcam
Yaaaaaaa nasıl saklıcaksın
8 gün çok, saklanmaz ki o kadar.
Ben pazartesi özel bir yemekle söylemek istiyorum, bugün yapsam belki çıkardı ama pazartesiye kadar saklayamam diye yapmadım.
Ki zaten çıkmazdı da. Hani belki olarak düşündüm.
8 çok ya ben bile çatlarım söyledin mi söyledin mi diye

yeterki çıksın da hediyesini 1 hafta önce veririz bizde
Şaka maka çıkarsa saklarım ben ketumum o konuda

hey yarabbim ya cidden oturup bunu mu diyo cidden yakuza diye anlatınca ben zeki bisey canlandirmistim kafamda. benim kaynanam bile daha zeki
bu kadar pisliği bu zekayla nasil başarmış ki kendi çapında nobeli hak etmis bence :)

Gülparem biraz güçlü dur bakalım, sen çok güçlü bir annesin çünkü
Her bebek doğduğu zaman kilo verir.
2 yeğenim oldu ikisi de verdi. Bu normal
İkiz oldukları için zayıf doğmaları da normal.
Ben 8 aya doğru 2 kilo doğmuşum.
Bende kalmışım o küvezlerde. Düşününce demekki kilo verince bende 1800 e falan düşmüşüm demekki
Bak sapasağlam burdayım.
Hatta 3 aydan sonra öyle bir kilo almışım ki tam bir tosuncuk olmuşum
Onlar da toplayacak. Onlar da birgün tosuncuk olacak. Gerçekten bak

Öldürme başına bela kalır. Boşa sevgili kv başına gönder sonra gelsin ednan beyler gitsin Hilmi beyler

doğru diyosun ama bu kadar şeyle uğraşmak yerine ben kocami zengin edeyim mahkemeylen adini ednan yapayim olmaz mi

Senin gününmü geçiyo ne testi?

yok ben reglim bonusum su an:) cici için demiştim. test alcakmis vazgeçmiş ya.

bu arada mesajını yeni gördüm. ağladığın kadar varmış Allah sağlık şifa versin inşallah

Bak cicim micim demem emreme göz dikme yakarım
Adama hastayım oraya hiç girmeyeyim
Her Allahın günü burdayım gözümün önünde olsun didim koydum profile
Dünya ahret bacanağımızdır

Tabi, asla vazgeçmiyorlar
İki çizgi de kabak gibi ortada ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim yazıyorlar ya inanılır gibi değil
Testini atıp silik çıktı demeyen daha görmedim
bazen diyorum kii belki de o heyecanla öyledir yanii amaa göz var izan var Ciciimm ben bennn anlıyorum yahuu daha elime almışlığım olmadğı halde var iştee

Gel bir de beni gör Bonus ...

Hep derim hayvansever kadınsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…