- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.361
Ciciimm lütfenn o gün hemenn gell :)İnşallahhhh
Hedef 18.11.2019
İdrar testi cemiyetime hepiniz davetlisiniz.
Yaaaaaaa nasıl saklıcaksınkuzum benim döngüm biraz uzun eğer 15 aralık gibi öğrenirsem 23 aralık doğum günü ya çok istiyorum Rabbim nasip ederse 8 gün saklamaya çalışcam
Bana noldu hangi topiğe gitsem ağlıyorum.
Profillerde bile.
Yaaaaaaa nasıl saklıcaksın
8 gün çok, saklanmaz ki o kadar.
Ben pazartesi özel bir yemekle söylemek istiyorum, bugün yapsam belki çıkardı ama pazartesiye kadar saklayamam diye yapmadım.
Ki zaten çıkmazdı da. Hani belki olarak düşündüm.
8 çok ya ben bile çatlarım söyledin mi söyledin mi diye
kız gözüne dolunay falan mi kaçtı bonusumbugün duygusal günündür belki:)
kahve falı bakıyor, Geyşayla aran bozuk evde huzursuzluk var diye ağız arıyor
Yok aksine her zamanki gibi çok mutluyuz iş yerinde biraz sıkıntılar var o yansımıştır dedim bende.
kadar ile planlar planlar..
Gülparem biraz güçlü dur bakalım, sen çok güçlü bir annesin çünküCicim inşaallah hamilesindirpazartesi mi gelecek zamanı hadi inşaallah
Ben hergun hastaneye gidip gelmeye devam ediyorum. Hala çok küçükler 1600 doğan 1500 e düşmüş öbürü 1400 kusur. Doğduktan sonra bebekler kilo verirmiş ya ondan dolayı... Ben her gittiğimde buyuyecekler derken hala çok küçüklersağlıkları yerinde olsun da küçük olsunlar..
Neyse.. hastanede kalma durumu var yine. Emme refleksleri gelişince sartmis.. bu da bizim hastanede şart. Hiç duymadım. Ben gidersem kv iyice yerleşecek. Kızım benden soğuyacak diye korkuyorum. Yani şu an çok karisigim....
Öldürme başına bela kalır. Boşa sevgili kv başına göndersonra gelsin ednan beyler gitsin Hilmi beyler
Canıım inşallahh senin de çıksıınn, güzel haberlerle gell burayayeterki çıksın da hediyesini 1 hafta önce veririz bizde
Şaka maka çıkarsa saklarım ben ketumum o konuda
Macır ne yaa? Okuyorum okuyorum anlamıyorum
hahaha diyelim bee kim tutar bizi
Tabi, asla vazgeçmiyorlarartık ben bilem anladıım bıkıp usanmadılar
Senin gününmü geçiyo ne testi?
Dünya ahret bacanağımızdırBak cicim micim demem emreme göz dikme yakarım
Adama hastayım oraya hiç girmeyeyim
Her Allahın günü burdayım gözümün önünde olsun didim koydum profile
Sen beni yaparken eksik yap folik asit alma sonra sucu bana atNeyse biz seni böyle kabul ettik kutsişim napalım.
Ahahahahha parayı cok seven=macırMacır ne yaa? Okuyorum okuyorum anlamıyorum
bazen diyorum kii belki de o heyecanla öyledir yanii amaaTabi, asla vazgeçmiyorlar
İki çizgi de kabak gibi ortada ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim yazıyorlar ya inanılır gibi değil
Testini atıp silik çıktı demeyen daha görmedim
Bir gebelik haberi daha mı geliyor neBana noldu hangi topiğe gitsem ağlıyorum.
Profillerde bile.
Gel bir de beni gör Bonus ...Bi yerde engelli çocuğuna derman olsun diye bebek gözleyen onuda kaybeden bi anne var ona ağladım sabah şimdi yine okudum ağladım.
Hannaz In babası rahatsız oda ayrı etkiledi birazda ona.
Kaç yıllık topiğime vefa mesajı yazdım birazda geri dönüşlere
Hep derim hayvansever kadınsınDüşünme öyle, geyşan seni aldatmaz . Aldatsa da iflah olmaz :)
Bunca şeye göğüs germişsin sabırla beklemişsin. Şimdi meyvelerini topluyorsun bak. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hiç kimseye :)
Ben o kadar şeye rağmen beddua edemiyorum biliyor Musun, ben affettim Allah’ta affetsin diyorum. Lanet olsun içimde ki hayvan sevgisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?