- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.381
Bir gebelik haberi daha mı geliyor ne
Gel bir de beni gör Bonus ...
Baban için acil şifalar diliyorum Rabbim derdin dermanını da versin, aminGel bir de beni gör Bonus ...
Über zengin olsun yedi sülalesini bile değiştirirsindoğru diyosun ama bu kadar şeyle uğraşmak yerine ben kocami zengin edeyim mahkemeylen adini ednan yapayim olmaz mi
Allah razı olsun sağol samdan .geçmiş olsun Allah şifa versin
İnşAllah Bonus çok sağol ..Kıyamam geçicek inşallah ama yıpratıcak her hastalık gibi.
Amin İnşAllah ablacım Allah razı olsun , kimseyi sevdikleriyle sınamasın Allah .Baban için acil şifalar diliyorum Rabbim derdin dermanını da versin, amin
Sen bu öpücüğü hakettin tatlış ve minnoş kızHep derim hayvansever kadınsın
Über zengin olsun yedi sülalesini bile değiştirirsin
yaaaaSen bu öpücüğü hakettin tatlış ve minnoş kız
Yaprak dökümü Cevriye'den Firdevs hanıma terfi ettirbaşta anasını degistiririm amagerisi dursa da olur
Babası da ayrı bir olay da neyse o kısma da girersem çıkamamheee biliyom o filmi
belki babasına çekmiştir kizyakuza tipli babasinin oğlu olmuştur.
ne demisler iyi ataya kötü evlat kötü ataya iyi evlat nasip olurmuş:)
Valla patlatırdık bir gebelik testi, sonra değmeyin keyfimize ama kafalar nasıl güzel olurduvalla yaaabunun şerefine bi hamilelik testi yapılırdı ama almamisin
Sabah idrarı ile yapıp hemen damlarım topiğe,Ciciimm lütfenn o gün hemenn gell :)
Sende haklısın. Acemilik zamanlarımda yaptım seni. Ama olsun dışkı rengini bilmese de ana için evlat evlattırSen beni yaparken eksik yap folik asit alma sonra sucu bana at
Yok bea, hepsi testini göstermek çabasında. Üyeler görmüyor musun kabak gibi çift çizgi neyini anlamadın demesin diye silik görüyorum ayağına yatıyorlarbazen diyorum kii belki de o heyecanla öyledir yanii amaagöz var izan var Ciciimm ben bennn anlıyorum yahuu daha elime almışlığım olmadğı halde var iştee
Canıım inşallahh senin de çıksıınn, güzel haberlerle gell buraya
Ya yerimSen bu öpücüğü hakettin tatlış ve minnoş kız
Kuzularım geyşam geldi, ben kaçtım. Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?