Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jawlensky
canım benim senin güçlü ve olumlu olman gerekiyo bu süreçte. Allah kolaylık versin bebeklerine sağlık sıhhat uzun ömürler versin. tez zamanda çıkın inşallah

eşinle konuş yıllık izin alsın biraz. babalik izni almadiysa onu alıp kızınizla ilgilensin. sen şu an herşeye yetisemezsin ama babaanneyle yalniz kalmasin istiyosan bu sekilde yapman daha iyi hissettirir sana.

lütfen olumsuz düşünme. bu geçici bi dönem. en kötüsünü bile düşünsek caresi var kızınla ilgili. pedagogla görüşür doğrusunu yaparsın. kaynanan ters bisey yaparsa da gonderir anneni cagirirsin. sıkma canını

heee biliyom o filmi

belki babasına çekmiştir kiz yakuza tipli babasinin oğlu olmuştur.
ne demisler iyi ataya kötü evlat kötü ataya iyi evlat nasip olurmuş:)
Babası da ayrı bir olay da neyse o kısma da girersem çıkamam ama ona da. Çekmemiş samoşum. Bana çekmiş bana, ben doğurdum, anayım ben
valla yaaa bunun şerefine bi hamilelik testi yapılırdı ama almamisin
Valla patlatırdık bir gebelik testi, sonra değmeyin keyfimize ama kafalar nasıl güzel olurdu
İdrar cemiyetim pazartesi inşallah samoşum
Ciciimm lütfenn o gün hemenn gell :)
Sabah idrarı ile yapıp hemen damlarım topiğe,
Sen beni yaparken eksik yap folik asit alma sonra sucu bana at
Sende haklısın. Acemilik zamanlarımda yaptım seni. Ama olsun dışkı rengini bilmese de ana için evlat evlattır
bazen diyorum kii belki de o heyecanla öyledir yanii amaa göz var izan var Ciciimm ben bennn anlıyorum yahuu daha elime almışlığım olmadğı halde var iştee
Yok bea, hepsi testini göstermek çabasında. Üyeler görmüyor musun kabak gibi çift çizgi neyini anlamadın demesin diye silik görüyorum ayağına yatıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…