- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.641
Akşama ertelesem ertesi sabah göreve gidecek diye erken yatacak. Anlamsız olacak. Sanırım bende git gide özel günleri umursamaz hale geleceğim gibi duruyor şamdanım. Her özel günüm ağlamakla geçiyor. Bize özel gün haram boşver. Bir de kaç gündür insanlar gitsin diye bekliyorum hazırlık için. Çok değdi anasını satayım
Kasım' da ben de yapmayı düşünüyorum. Eğlenceli bir görüntüsü var pastanin begenilmeyecek gibi değil ki... Eşim de çok muziptir unutulmaz bir hatıra bırakayım ben de...Oyy Elhoşum beğenmene çok sevindim. Benim adama kutlama haram, gelin birlikte yiyelim bari memeleri Allah @malii şansı vermemiş ki zenci poposu pastayla memik pastayla kutlama yapayım. Ben yapınca böyle oluyor işte
Kız şamdanım senin adamın duyguları ölmüşdidim ben sana itele konsept pastayi kayinpedere parti ver sonra yaparisn suprayzini diye
valla kuzum benimki eşimin okuzlugu %90
evlendigimizde ilk kez birlikte esimin doğum gününü zamanında birlikte kutlama şansımız olmuştu. ben gelirim yarım saate diye bi gitti.ben o kadar hazırlık pasta mumlar hediye.... mal gibi kaldımadam gelmedi ya eve. arkadaşları doğum sürprizi yapmaslar da akşam üzeri altida gidip gece yarısından sonra geldi eve. onlari birakip kalkamamis... o günden beri benim için öldü beybi özel günler
sen benim gibi yapma. ileride daha rahat olur. planlarini ona göre yaparsın
Aa süper o zaman vallahi yap derim. Yalnız şeker hamuruna lanet olsun ne menem birşeymiş ilk defa elime aldım böyle birşey. Ne uğraştırdı. Onun dışındaki kısımlar kolaydı.Kasım' da ben de yapmayı düşünüyorum. Eğlenceli bir görüntüsü var pastanin begenilmeyecek gibi değil ki... Eşim de çok muziptir unutulmaz bir hatıra bırakayım ben de...
Kız şamdanım senin adamın duyguları ölmüşyok benim seksü geyşa öyle yapmaz. Bizim tek derdimiz görevler. 14 şubatta bile gelip gece böyle geçsin istemezdim dedi gözleri dolu doluydu. Onun da içine dokunuyor da adam napsın.
Senin yerinde olsam o gece adamı eve almazdım gitseydi arkadaşlarıyla yatmaya
Aa süper o zaman vallahi yap derim. Yalnız şeker hamuruna lanet olsun ne menem birşeymiş ilk defa elime aldım böyle birşey. Ne uğraştırdı. Onun dışındaki kısımlar kolaydı.
kız ben buraya eşimin yaptıklarını yazsam neden bosamadin dersiniz. hatta aklım başıma gelir belki diye toplanip kafama vurursunuz sirayla
sen her üzüldüğünde anlat ben sana gülecek sebepler veririm beybisi
anam romantik adam da çok tatlı oluyo yaaa. Allah sizi her daim daha da mutlu etsin inşallah. çok tatlı bir ciftsiniz
Evet öyleymişo catlamasin bozulmasin diye nisastayla açılıyo sanırım cici :)
Cosar o coşar hep gece cosmasi olmaz bebikimÖğle coşan meme de ne bileyim sultanım, böyle bir yavan böyle bir anlamsız böyle bir buruk sanki
Cok geç kaldım bazı şeylerdeEvet öyleymişByNkoaLa da sonradan söyledi ama çok geçti. Çünkü evde nişastam yoktu. Olduğu kadar artık aman ne yapayım bidahakine daha profesyonel olur
Zaten ben o şeker hamurunu hayatta yemem. Sıyırıp altını yicem eşime de yedirmem böyle birşeyi
Amin şamdanım cümlemizi mutlu etsin inşallah. Romantiktir, eğlencelidir benimki de işte mesleği bizi perişan etti acık.
Seninkinin derdi ne yav hep böyle miydi
Yarılır benimkisi tepkisi gözümün önüne geliyorCosar o coşar hep gece cosmasi olmaz bebikim
Adam zaten bu pastayi görünce ne tepki verecek onu çok merak ediorm gülme krizi garanti bnce
Seninki napiyir kuzumkız ben buraya eşimin yaptıklarını yazsam neden bosamadin dersiniz. hatta aklım başıma gelir belki diye toplanip kafama vurursunuz sirayla
sen her üzüldüğünde anlat ben sana gülecek sebepler veririm beybisi
anam romantik adam da çok tatlı oluyo yaaa. Allah sizi her daim daha da mutlu etsin inşallah. çok tatlı bir ciftsiniz
Valla bnde yaoicam akrosa yaaYarılır benimkisi tepkisi gözümün önüne geliyorama ne der onu kestiremiyorum
HahahahahahaSeninki napiyir kuzum
Neden boşanmaya kalkiyorsn
Rosee anlı ile derin sert başladı ajjsjshshsjsjana
Tam akroşluk pasta zatenValla bnde yaoicam akrosa yaa
Evlilik yıl dönümünde ahhaahhahaha
Siz koparsnz eminim
Evet öyleymişByNkoaLa da sonradan söyledi ama çok geçti. Çünkü evde nişastam yoktu. Olduğu kadar artık aman ne yapayım bidahakine daha profesyonel olur
Zaten ben o şeker hamurunu hayatta yemem. Sıyırıp altını yicem eşime de yedirmem böyle birşeyi
Amin şamdanım cümlemizi mutlu etsin inşallah. Romantiktir, eğlencelidir benimki de işte mesleği bizi perişan etti acık.
Seninkinin derdi ne yav hep böyle miydi
Hahahahahaha hafta içi hafta sonu 7/24Hahahahahaha
Rosss Anlı ile dertli saatler.
Derdiniz mi var, RosSsS a anlatın gitsin. Neşenizi yerine getirsin.
Hafta içi hergün gün saat 22:24 de
En sevdiğim program♥
Benim akros pastayı bırakır beni minciklar yemn olsun bilinçaltına sublimial msj çoktan gitmiş olurTam akroşluk pasta zaten
Yaaaa seni yerim, güzel cümlelerin teşekkür ederim onlar senin cıvıl cıvıllığın be şamdanım. Sen bakma ben daha bile cıvıl cıvıldım da kv beni mahfetti hayat neşemi soldurdu cıvıllığımı azalttı.benimki degisink yaaahem ağzımın içine bakar. hem de böyle saçma sapan hareketleri tavırları var. yay burcundan cektigimi baska biseyden cekmedim yeminle. bide ikizler burcuyum yani ben
ha şöyle bisey var %90 eğip büküp bı şekle soktum. o da memnun ben de memnunum
bu romantik vs şeyler için de takmıyorum ya. takamiyorum kafama. kin tutamıyorum oturup konuşuyorum küs de kalamiyorum. öyle yuvarlanıp gidiyoruz :)
ama size 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasin. sen ayrı cıvıl cıvıl tatlı bi insansin kocan ayrı tatlı :)
nişasta bi evin demirbasidir nasil olmaz
Seninki napiyir kuzum
Neden boşanmaya kalkiyorsn
Rosee anlı ile derin sert başladı ajjsjshshsjsjana
Saati 100 dolar. Siz verejek Ross'a 100 dolar, beraber alajak dujj.Hahahahahaha hafta içi hafta sonu 7/24
Anlat derdini rosss a getirsin keyfini yerine getiremiyorsa paranız iade
Hahahsbsjskamansna
Güzin ros abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?