Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

didim ben sana itele konsept pastayi kayinpedere parti ver sonra yaparisn suprayzini diye

valla kuzum benimki eşimin okuzlugu %90
evlendigimizde ilk kez birlikte esimin doğum gününü zamanında birlikte kutlama şansımız olmuştu. ben gelirim yarım saate diye bi gitti.ben o kadar hazırlık pasta mumlar hediye.... mal gibi kaldım adam gelmedi ya eve. arkadaşları doğum sürprizi yapmaslar da akşam üzeri altida gidip gece yarısından sonra geldi eve. onlari birakip kalkamamis... o günden beri benim için öldü beybi özel günler

sen benim gibi yapma. ileride daha rahat olur. planlarini ona göre yaparsın

Oyy Elhoşum beğenmene çok sevindim. Benim adama kutlama haram, gelin birlikte yiyelim bari memeleriAllah @malii şansı vermemiş ki zenci poposu pastayla memik pastayla kutlama yapayım. Ben yapınca böyle oluyor işte
Kasım' da ben de yapmayı düşünüyorum. Eğlenceli bir görüntüsü var pastanin begenilmeyecek gibi değil ki... Eşim de çok muziptir unutulmaz bir hatıra bırakayım ben de...

Kız şamdanım senin adamın duyguları ölmüş yok benim seksü geyşa öyle yapmaz. Bizim tek derdimiz görevler. 14 şubatta bile gelip gece böyle geçsin istemezdim dedi gözleri dolu doluydu. Onun da içine dokunuyor da adam napsın.
Senin yerinde olsam o gece adamı eve almazdım gitseydi arkadaşlarıyla yatmaya

Kasım' da ben de yapmayı düşünüyorum. Eğlenceli bir görüntüsü var pastanin begenilmeyecek gibi değil ki... Eşim de çok muziptir unutulmaz bir hatıra bırakayım ben de...
Aa süper o zaman vallahi yap derim. Yalnız şeker hamuruna lanet olsun ne menem birşeymiş ilk defa elime aldım böyle birşey. Ne uğraştırdı. Onun dışındaki kısımlar kolaydı.

kız ben buraya eşimin yaptıklarını yazsam neden bosamadin dersiniz. hatta aklım başıma gelir belki diye toplanip kafama vurursunuz sirayla
sen her üzüldüğünde anlat ben sana gülecek sebepler veririm beybisi

anam romantik adam da çok tatlı oluyo yaaa. Allah sizi her daim daha da mutlu etsin inşallah. çok tatlı bir ciftsiniz

Aa süper o zaman vallahi yap derim. Yalnız şeker hamuruna lanet olsun ne menem birşeymiş ilk defa elime aldım böyle birşey. Ne uğraştırdı. Onun dışındaki kısımlar kolaydı.

o catlamasin bozulmasin diye nisastayla açılıyo sanırım cici :)

o catlamasin bozulmasin diye nisastayla açılıyo sanırım cici :)
Evet öyleymiş ByNkoaLa da sonradan söyledi ama çok geçti. Çünkü evde nişastam yoktu. Olduğu kadar artık aman ne yapayım bidahakine daha profesyonel olur
Zaten ben o şeker hamurunu hayatta yemem. Sıyırıp altını yicem eşime de yedirmem böyle birşeyi
Amin şamdanım cümlemizi mutlu etsin inşallah. Romantiktir, eğlencelidir benimki de işte mesleği bizi perişan etti acık.
Seninkinin derdi ne yav hep böyle miydi

Öğle coşan meme de ne bileyim sultanım, böyle bir yavan böyle bir anlamsız böyle bir buruk sanki
Cosar o coşar hep gece cosmasi olmaz bebikim
Adam zaten bu pastayi görünce ne tepki verecek onu çok merak ediorm gülme krizi garanti bnce

Cok geç kaldım bazı şeylerde
Bnde sevmiyirm ama seker hamurunu çok hamursak oluyor
Ahahahshjaan

Cosar o coşar hep gece cosmasi olmaz bebikim
Adam zaten bu pastayi görünce ne tepki verecek onu çok merak ediorm gülme krizi garanti bnce
Yarılır benimkisi tepkisi gözümün önüne geliyor ama ne der onu kestiremiyorum

Seninki napiyir kuzum
Neden boşanmaya kalkiyorsn
Rosee anlı ile derin sert başladı ajjsjshshsjsjana

Seninki napiyir kuzum
Hahahahahaha
Rosss Anlı ile dertli saatler.
Derdiniz mi var, RosSsS a anlatın gitsin. Neşenizi yerine getirsin.
Hafta içi hergün gün saat 22:24 de

En sevdiğim program

benimki degisink yaaa hem ağzımın içine bakar. hem de böyle saçma sapan hareketleri tavırları var. yay burcundan cektigimi baska biseyden cekmedim yeminle. bide ikizler burcuyum yani ben

ha şöyle bisey var %90 eğip büküp bı şekle soktum. o da memnun ben de memnunum
bu romantik vs şeyler için de takmıyorum ya. takamiyorum kafama. kin tutamıyorum oturup konuşuyorum küs de kalamiyorum. öyle yuvarlanıp gidiyoruz :)

ama size 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasin. sen ayrı cıvıl cıvıl tatlı bi insansin kocan ayrı tatlı :)

nişasta bi evin demirbasidir nasil olmaz

Hahahahahaha
Rosss Anlı ile dertli saatler.
Derdiniz mi var, RosSsS a anlatın gitsin. Neşenizi yerine getirsin.
Hafta içi hergün gün saat 22:24 de

En sevdiğim program
Hahahahahaha hafta içi hafta sonu 7/24
Anlat derdini rosss a getirsin keyfini yerine getiremiyorsa paranız iade
Hahahsbsjskamansna
Güzin ros abla

Yaaaa seni yerim, güzel cümlelerin teşekkür ederim onlar senin cıvıl cıvıllığın be şamdanım. Sen bakma ben daha bile cıvıl cıvıldım da kv beni mahfetti hayat neşemi soldurdu cıvıllığımı azalttı.
Olsun bak yontmuşsun odununu. Buna da şükür. Hiç yontamayanlar da var.
Ya ben hiç nişasta kullanmadım desem bilmem inanır mısın. Çorba kıvamını patatesle ayarlarım. Tatlı pek pişmez bizde. Ne bileyim ihtiyacım olmadı hiç

Seninki napiyir kuzum

kemalim yapmaz rosss hanım bunlar bize atilan çok büyük iftiralar.

bize romantik degilsiniz dediler. antiromantizim susurlugu verdiler.
mahserde nasil hesap verecekler bilmiyom ben.

ben goccami seviyorum. burdan 82 melyon duysun. goccamla arami acamicaksiniz. siz de şahit olun ross hanim siz de göreceksiniz hepsini.

bosamiyom rosscum henüz azcik sikayet ediyim dedim

Hahahahahaha hafta içi hafta sonu 7/24
Anlat derdini rosss a getirsin keyfini yerine getiremiyorsa paranız iade
Hahahsbsjskamansna
Güzin ros abla
Saati 100 dolar. Siz verejek Ross'a 100 dolar, beraber alajak dujj.
Ay yok o başka birşeydi ya hatlar karıştı
Gelin gelinnnn Rossslu saatlere gelin Ben kefilim bu programa reyting rekortmenim benim acun poki yemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…