Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kemalse kesin yapmaz samdancigm kemallern yapmama gbi ayrımcılığı var
82 olduk mi yaa öncede. 70 ıdik ne ara 82 olduk hepsi izliyor mu
Sen goccani tabiki sev
Anlat derdini
Bizde de romantiklik yok çok normal karşılıyor artik

Saati 100 dolar. Siz verejek Ross'a 100 dolar, beraber alajak dujj.
Ay yok o başka birşeydi ya hatlar karıştı
Gelin gelinnnn Rossslu saatlere gelin Ben kefilim bu programa reyting rekortmenim benim acun poki yemiş
Bir geje 100 dolir lütfen siz var doru bilgi vermek yoksa hepsi kacmak olmak D haahahsbsjaja

ya kocam annesini bi kere görse bütün fabrika ayarları sıfırlanıyo kaynanami bı ömür gormesem aklıma gelmez. kaynananin gicigi gıcık oluyo. geyşanın hatri var deyip idare etcen kuzum napcan iyi ki dogurmussun mesaji cek bence geysanin doğum gününde kaynanana ifrit olsun

nişasta alıp tarihi geçince atılır margarin de öyle sana bi ara bu demirbaş listesini yazal biz

aynen öyle rosa hic bi kemalim yapabilir mi böyle şeyler

romantizm parayla ilgili bence ya. ben artık hayatta çoğu şeyin parayla ilgili olduğunu düşünüyorum kac milyonuz bilmiyom valla ama paluyu izlemistim

ilerde zengin olunca sizlerle romantizmimi paylascam o zaman da romantizmi basaramazsam şen dul olacam para yiyecem hep

şimdi ross daktır hocam söyle bagaaa bu adama gene de cilve yapiyim mi seksü olayim mi hak edüyür mü

Yaaa çok geçmiş olsun ins çıkar Rabbin şifa versin
Bebik de olur ins onun için bol bol dua edioz
Babaanne içinde dua edelim
Dua zinciri baslatiyirm
Amin canım inşallah
Hayırlı haberleri verebilirim umarım bebişim dua et

Kuzu pasta fazla erotik, fazla seksü,fazla albenisi yüksek bı pasta olmuş beee anacuğunda mi pastaciydi koccumm

Bence parayla ilgili değil kızım elinde imkânla alakalı isterse herşeyi yapabilir

Bir kaç gün cilveden uzak dur azıcık peşinde dolansin sonra azıcık nazlana nazlana ucundan göster
Sonra cilvelesin birleşin

Birleşme isi bitince ona ondan beklentilerini güzel bir dille anlat uyumazsa

Kemaller uyumaz genelde jansbsbsnnasnbdnsk

Yov ben hiç margarin de almadım asla yemem o iğrenç şeyi. Tereyağ alırım ben değişik bir mutfak kültürüm var sanırım iyi ki doğurdun mesajı iyiymiş yalnız bunu mutlaka yapacağım
Ya kv si ile iyi olan gelinlere o kadar çok özeniyorum ki. Benimki niye cadoloz. Benim ki niye tonton bir Anadolu kadını değil. Benimki neden süpermini giyiyor. Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi. Kafamda deli sorular

Ediyür ediyür boşver sen kocanın odunluğunu, fantazisiz kırbaçsız geçen 1 gün bile ziyandır. Elde ne varsa o yapacak birşey yok benimki de böyle diyeceksin. Hadi git cilve yap acuk gerçi nereye cilve yapcan seninki de yoktur evde kesin

ben zaten cilve yapmiyom ya cilve yapınca da anlamiyo etkileneceğine gülüyo

tam olarak böyle oluyo ara ara patlayip kiziyom da işte nereye kadar benim lafimla benim gönlümü alacak :)

biz evlendik evleneli henüz gün yüzü görmedik maddi olarak o yüzden borçlar bitip para oluncaya bagladik herseyi. sanırım ondan paraya ipotekli tüm hayallerimiz

bakalım ya burdan ciddi anlamda öğrendiğim şeyler var. ben de kendimi yumusatmaliyim :) sizlerin yardimiyla olacak inşallah

Bizde öyle hic maddi anlamda rahatlamadik hala rahatlamadik

Bnde bazen deli deli hareketler yaparm güler bnde sus hem oyna diyorsun hem guluyirsn derm ama BN çok abartılı çirkin oynuyirm kendm bile gulerm bazen haahhah

Ben artık onunla ulgikeniyirm ondan beklemiyirm bugün mesela yemek yaparken romantik şarkı çıktı tuttm elinden dans etmeye başladım
Diyor bu is kötüye gidiyor bu dans nereye gidiyor
Dansın götürdüğü yere git dedm bnde kajahshsbshshsjs
Bnce biz bazı şeyleri hep erkeklere yukluyoruz tatlım BN öyle düşünüyorum BN çok ketummysm

benimki Anadolu kadını da melek mi saniyon. o kilolarini altinda kanat yok dostum yooo.
o bingil yağların altında fesatlık kıskançlık bencillik cimrilik saklı.o kadar derinlere saklamis ki ilk bakinca goremiyon

biz ilk evlendik evime geliyodu gül eğlen sen sakrak hiç bisey yok. oğlum beni eve birak diyodu. sen arabaya binince ağla bana şöyle dedi böyle bakti bilmem napti. hepsi de yalan. biz bir kavga ederdik yeni evliyken aklin hayalim durur her Allah'ın günü aglardim

iyi kaynanadan ziyade bence kafalari uyusan gelin kaynana var genel insan ilişkileri gibi sanırım ya da ben öyle inanmak istiyorum

Çok eğitici bir topik di mi, bende farkındayım keşke adını "seksü gacılar ve cilve eğitim kurumları" koysaymışım
Yavru sizin gelir az değil neden bu kadar maddi zorluk ki. Borç mu çok var?

Oyy Elhoşum beğenmene çok sevindim. Benim adama kutlama haram, gelin birlikte yiyelim bari memeleriAllah @malii şansı vermemiş ki zenci poposu pastayla memik pastayla kutlama yapayım. Ben yapınca böyle oluyor işte
En azından senin kocan doğumgünü kutlamasına kızmıyo kız.benim adam doğum tarihini uğursuz ilan ettiği için doğum günü kutlamaz.hep kötü bişey olur onun doğum gününde.normal kutlamalı falan olsa kızardı.kızmasın diye konsept yapmaya karar vermiştim napim benim adam zor adam

doğu diyosun beybisi ama ben bunların hepsini zaten yaptım zamanında :) çok kötü geri dönüşler aldim. cesaret toplamaya çalışıyorum. biliyorum eskisi gibi kötü olmicak ama bi yanim hep vazgec diyo :)

yoksa normalde hesap kitap yaparak yapmam. içimden geldiği gibi davranirim yaparim. ille karşılık beklemem ama çok kirilan yerim var bu evlilikle ilgili. inşallah gecicek bı gün cesaret edicem ben de :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…