- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.661
Kemalse kesin yapmaz samdancigm kemallern yapmama gbi ayrımcılığı varkemalim yapmaz rosss hanım bunlar bize atilan çok büyük iftiralar.
bize romantik degilsiniz dediler. antiromantizim susurlugu verdiler.
mahserde nasil hesap verecekler bilmiyom ben.
ben goccami seviyorum. burdan 82 melyon duysun. goccamla arami acamicaksiniz. siz de şahit olun ross hanim siz de göreceksiniz hepsini.
bosamiyom rosscum henüzazcik sikayet ediyim dedim
Bir geje 100 dolirSaati 100 dolar. Siz verejek Ross'a 100 dolar, beraber alajak dujj.
Ay yok o başka birşeydi ya hatlar karıştı
Gelin gelinnnn Rossslu saatlere gelinBen kefilim bu programa reyting rekortmenim benim acun poki yemiş
Yaaaa seni yerim, güzel cümlelerin teşekkür ederim onlar senin cıvıl cıvıllığın be şamdanım. Sen bakma ben daha bile cıvıl cıvıldım da kv beni mahfetti hayat neşemi soldurdu cıvıllığımı azalttı.
Olsun bak yontmuşsun odununu. Buna da şükür. Hiç yontamayanlar da var.
Ya ben hiç nişasta kullanmadım desem bilmem inanır mısın. Çorba kıvamını patatesle ayarlarım. Tatlı pek pişmez bizde. Ne bileyim ihtiyacım olmadı hiç
Kemalse kesin yapmaz samdancigm kemallern yapmama gbi ayrımcılığı var
82 olduk mi yaa öncede. 70 ıdik ne ara 82 olduk hepsi izliyor mu
Sen goccani tabiki sev
Anlat derdini
Bizde de romantiklik yok çok normal karşılıyor artik
Amin canım inşallahYaaa çok geçmiş olsun ins çıkar Rabbin şifa versin
Bebik de olur ins onun için bol bol dua edioz
Babaanne içinde dua edelim
Dua zinciri baslatiyirm
Hayırlı haberleri verebilirim umarım bebişim dua etKuzular pasta tamamdır. Yalnız öldüm. Tek kelimeyle öldüm. @malii önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım sen o memelerle popoyu yapabilmişsin ya artık gözümde ilahsın. Böyle birşey yok ya. Ne zormuş. Birsürü şanssızlık yaşadım. Şeker hamuru beni yedi resmen. Zor mücadele ettim. Sonunda onu yendim ama sol memenin üstü çatladı ya, doğum sonrası memesi oldu benimkisi yanlışlıkla çatlayınca
Renklendirici diye aldığım zımbırtılarda renklendirici değilmiş yazı yazmaya yarayan renkli bişeylermiş. Renk veremedim sütyen kısmı için şeker hamuruna. Bende renklerle ten rengi görünmeyecek şeklide çizgiler mizgiler yaptım, naturzort bir çalışma oldu sütyen kısmı
Birazdan resim sizlerle...
K Kendinisevenbirii hadi bakalım yavrucağım güzel haberlerini bekliyoruz. Olacak inşallah tüp gibi bir bebenizbabanne için de çok geçmiş olsun balım, Allah acil şifa versin.
Bence parayla ilgili değil kızım elinde imkânla alakalı isterse herşeyi yapabiliraynen öyle rosa hic bi kemalim yapabilir mi böyle şeyler
romantizm parayla ilgili bence ya. ben artık hayatta çoğu şeyin parayla ilgili olduğunu düşünüyorumkac milyonuz bilmiyom valla ama paluyu izlemistim
ilerde zengin olunca sizlerle romantizmimi paylascamo zaman da romantizmi basaramazsam şen dul olacam para yiyecem hep
şimdi ross daktır hocam söyle bagaaa bu adama gene de cilve yapiyim miseksü olayim mi hak edüyür mü
Yov ben hiç margarin de almadım asla yemem o iğrenç şeyi. Tereyağ alırım benya kocam annesini bi kere görse bütün fabrika ayarları sıfırlanıyokaynanami bı ömür gormesem aklıma gelmez. kaynananin gicigi gıcık oluyo. geyşanın hatri var deyip idare etcen kuzum napcan iyi ki dogurmussun mesaji cek bence geysanin doğum gününde kaynanana ifrit olsun
nişasta alıp tarihi geçince atılırmargarin de öyle sana bi ara bu demirbaş listesini yazal biz
İkimizin çocukları var biliyorsun değil mi, ortak
Rose anlı ile başladı program hahahahahshsha
Askim sen cirkinlesmissinİkimizin çocukları var biliyorsun değil mi, ortak
Ediyür ediyür boşver sen kocanın odunluğunu, fantazisiz kırbaçsız geçen 1 gün bile ziyandır. Elde ne varsa o yapacak birşey yok benimki de böyle diyeceksin. Hadi git cilve yap acukaynen öyle rosa hic bi kemalim yapabilir mi böyle şeyler
romantizm parayla ilgili bence ya. ben artık hayatta çoğu şeyin parayla ilgili olduğunu düşünüyorumkac milyonuz bilmiyom valla ama paluyu izlemistim
ilerde zengin olunca sizlerle romantizmimi paylascamo zaman da romantizmi basaramazsam şen dul olacam para yiyecem hep
şimdi ross daktır hocam söyle bagaaa bu adama gene de cilve yapiyim miseksü olayim mi hak edüyür mü
Bence parayla ilgili değil kızım elinde imkânla alakalı isterse herşeyi yapabilir
Bir kaç gün cilveden uzak dur azıcık peşinde dolansin sonra azıcık nazlana nazlana ucundan göster
Sonra cilvelesin birleşin
Birleşme isi bitince ona ondan beklentilerini güzel bir dille anlat uyumazsa
Kemaller uyumaz genelde jansbsbsnnasnbdnsk
Adam üşenmemiş video çekmek için 100 liralık market alışverişi yapıp tek tek hazırlamış hepsini. Helal olsun ne diyim
Zikkimn kökünü yiyin hahshshshshajahshajansbab
Bizde öyle hic maddi anlamda rahatlamadik hala rahatlamadikben zaten cilve yapmiyom yacilve yapınca da anlamiyo etkileneceğine gülüyo
Eki Görüntüle 2297506
tam olarak böyle oluyoara ara patlayip kiziyom da işte nereye kadar benim lafimla benim gönlümü alacak :)
biz evlendik evleneli henüz gün yüzü görmedik maddi olarako yüzden borçlar bitip para oluncaya bagladik herseyi. sanırım ondan paraya ipotekli tüm hayallerimiz
bakalım ya burdan ciddi anlamda öğrendiğim şeyler var. ben de kendimi yumusatmaliyim :) sizlerin yardimiyla olacak inşallah
Yov ben hiç margarin de almadım asla yemem o iğrenç şeyi. Tereyağ alırım bendeğişik bir mutfak kültürüm var sanırım iyi ki doğurdun mesajı iyiymiş yalnız bunu mutlaka yapacağım
Ya kv si ile iyi olan gelinlere o kadar çok özeniyorum ki. Benimki niye cadoloz. Benim ki niye tonton bir Anadolu kadını değil. Benimki neden süpermini giyiyor. Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi. Kafamda deli sorular
HaahahahahsghshahsgahaAdam üşenmemiş video çekmek için 100 liralık market alışverişi yapıp tek tek hazırlamış hepsini. Helal olsun ne diyim
Çok eğitici bir topik di mi, bende farkındayım keşke adını "seksü gacılar ve cilve eğitim kurumları" koysaymışımben zaten cilve yapmiyom yacilve yapınca da anlamiyo etkileneceğine gülüyo
Eki Görüntüle 2297506
tam olarak böyle oluyoara ara patlayip kiziyom da işte nereye kadar benim lafimla benim gönlümü alacak :)
biz evlendik evleneli henüz gün yüzü görmedik maddi olarako yüzden borçlar bitip para oluncaya bagladik herseyi. sanırım ondan paraya ipotekli tüm hayallerimiz
bakalım ya burdan ciddi anlamda öğrendiğim şeyler var. ben de kendimi yumusatmaliyim :) sizlerin yardimiyla olacak inşallah
En azından senin kocan doğumgünü kutlamasına kızmıyo kız.benim adam doğum tarihini uğursuz ilan ettiği için doğum günü kutlamaz.hep kötü bişey olur onun doğum gününde.normal kutlamalı falan olsa kızardı.kızmasın diye konsept yapmaya karar vermiştim napim benim adam zor adamOyy Elhoşum beğenmene çok sevindim. Benim adama kutlama haram, gelin birlikte yiyelim bari memeleri Allah @malii şansı vermemiş ki zenci poposu pastayla memik pastayla kutlama yapayım. Ben yapınca böyle oluyor işte
Bizde öyle hic maddi anlamda rahatlamadik hala rahatlamadik
Bnde bazen deli deli hareketler yaparm güler bnde sus hem oyna diyorsun hem guluyirsn derm ama BN çok abartılı çirkin oynuyirm kendm bile gulerm bazen haahhah
Ben artık onunla ulgikeniyirm ondan beklemiyirm bugün mesela yemek yaparken romantik şarkı çıktı tuttm elinden dans etmeye başladım
Diyor bu is kötüye gidiyor bu dans nereye gidiyor
Dansın götürdüğü yere git dedm bndekajahshsbshshsjs
Bnce biz bazı şeyleri hep erkeklere yukluyoruz tatlım BN öyle düşünüyorum BN çok ketummysm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?