Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm belirtiler görülmez üzere cicicim hamile olmayasın anammmmmm
Geçmiş olsun çok kuzum

ayy bende balkonda deyince minik kamkat ağacı sandım bildiğin mandalinaymış kızzz çok güzel
Valla seni her görünce mıncırıyorum bende son 2 gün heyecan var mı
Tüm belirtiler görülmez üzere cicicim hamile olmayasın anammmmmm
Geçmiş olsun çok kuzum
Sağol diloşum, belirtiler sence gebelik belirtisi mi ki

Büşom heyecan yok sadece bir an önce yapıp olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenmek istiyorum artık. Sabırsızlık var.
Böyle beklemek benim için negatif sonuçtan daha kötü
Muallak olan herşeyden nefret ederim
Hamile gibi takılsam delirdim herhalde diyorum. Hamile değil gibi de takılamıyorum nolur nolmaz baksana ilaç bile içemiyorum.
İki kültürün arasında kalmış almancılar gibiyim. Ne o tarafa aitim ne bu tarafa

ah kuzum ya bende belirsizlikten nefret ederim, geçenlerde gebelik topiğinde kızlarla konuşurken, şeker ölçen cihazlar varya kan ile onun beta hcg ölçenleri olsa ne satar ve çok güzel olmaz mıydı diyorduk, keşke kaldığımızı bilsek ve ona göre hayatımıza devam edebilsek, içerde neler oliyir bilemiyoruz

Bir de bebe domatesim var onu görsen
Bu kadar fesat insanın içinde nazardan mezara girmezsem iyidir ponçiğim.
Gözü fesat bakmayan akrabası yok adamın.

Bir ara çıplak gösteren gözlükler denenmişti, iç organları göstereni de deneseler ya
Ama ölçüm cihazı da müthiş fikir gerçekten saygıyla eğildim
Senin ovulasyon ne zaman

İnşallah canıım, sen de kendini ödüllendirrr
Nasıl gidiyor tez çalışmaların, bu dönem bitiyor muu

inşallah kuzum inşallah bu dönem biter valla, ben yıllık iznimin yenilenmesini bekliyorum okula gidip hocayla incelemeler yapıp deneylerimizi yapmamız lazım, yıllık izinlerim bitti alamıyorum da başka türlü izin, ocaktan sonra inşallah bi gideceğiz o zmana kadar literatür taramamı bitirip gitmeyi istiyorum

Bir ara çıplak gösteren gözlükler denenmişti, iç organları göstereni de deneseler ya
Ama ölçüm cihazı da müthiş fikir gerçekten saygıyla eğildim
Senin ovulasyon ne zaman
Valla yüzyılın icadı olur
Ben her gün yapıyorum henüz yumurtlamam olmadı kuzum, döngüme göre tahmini 18-19. Gün olur bugün daha 15. Günüm. Önümüzdeki haftasonuna denk gelir büyük ihtimalle yine evden çıkmayız

Bir de bebe domatesim var onu görsen
Bu kadar fesat insanın içinde nazardan mezara girmezsem iyidir ponçiğim.
Gözü fesat bakmayan akrabası yok adamın.
Yaa evet onları bir ara paylaşmıştın cicim sanki aklımda kalmış bayılıyorum öyle miis kokulu doğal her şeye

Allah korusun canım, niyetin güzel ya böyle küçük şeylerle çıkıyor nasılsın iyi misin biraz daha

aynı böyleler.

Ayy bişey kalmamış canıımm halledersin güzelce o kısmı da

ben de keşke yapsaydım diyorum bitirmiş olurdum şimdiye ama Kpss ile uğraştım hep, bilemiyorum yanlış mı yaptım hayırlısı.

Allah kavustursun kuzum kolay gelsin sana
Iyi yapmissin dinlenmissindir erkenden yatinca biz uykusuzuz dun geceden iste yatinca uyuyamadi kizim. Keske kussa samdan bi kere cikarsa iyi gelcek ama korkuyo

kız ben bu yaşımda korkuyorum kusmaktan çocuk haklı yani. benim eşim de çocuğun ağzına parmak at kussun diyodu Allah'tan o deneyemeden çocuk kendi çıkardı
valla dinlendim erken uyuyunca :) dünya varmış dedim:)

eşim olmayinca daha kolay ev işi ya. o evde olunca olmuyo hep taş koyuyo işime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…