- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.701
Tüm belirtiler görülmez üzere cicicim hamile olmayasın anammmmmmBüşom belirtilerimden hiçbirşey anlamıyorum kafam karışık
Yorgunluk var ama ben hep yorgun biriyimdir
Çok net kasık ve karın ağrım var özellikle akşamları fena tutuyor tek beni ümitlendiren belirti bu.
Şimdi seni görünce yine bir memintolarımı mıncıkladım da evet sertleşme ve bir miktar ağrı var ama normalde adete bu kadar az kala feci ağırırdı bugünlerde. O kadar ağrımıyor az ağrıyor
Bir de ayak bileklerimde çok ağrım var dizimden aşağısı çok ağrıyor.
His olarak evet kesinlikle gebeyim gibi hissediyorum ama bu da belirleyici değil çünkü ilk kez deneyen herkes eminim kendisini gebe zannetmiştir
Ama kesinlikle bir aşırı uyku halidir, aşırı göğüs ağrısıdır falan yok. Duygularım gebesin diyor mantığım la bi yürü git diyor
Şamdanım hoşgeldin nasılsın
Ihlamurun ve adaçayının düşüklere yol açtığına dair bir makale okumuştum. Akşama tarhana yapacağım ama.
-----
Bir de ilginçtir kızlar,
İlaç vesaire içemiyorum ya şuan. Gece fenalaştım. Karşı komşu balkona çıkın diye aradı. Selam vermek için geyşamla balkona çıktık. Benim bir mandalina ağacım var yeni aldık birkaç hafta oldu ama 2 gün önce daha yeşildi olgunlaşmalarına daha vardı mandalinalarımın. Komşuyla muhabbet ettik camı kapattım döndüm ağaca çarptım yanlışlıkla, elime daldan pat diye sapsarı bir mandalina düştü.
Şok olduk geyşamla.
Resmen Allah tarafından C vitamini alayım diye elime düştü pat diye, ne ara 1 günde sapsarı hale gelmiş öyle.
Bu sabah gittim baktım 1 tane de dibine düşmüş.
Yemekten sonra onu da yicem.
Bide nasıl tatlı, 0 ekşilik
Vallahi çok benzerini geçen gün velilere attım
ayy bende balkonda deyince minik kamkat ağacı sandım bildiğin mandalinaymış kızzz çok güzel
Valla seni her görünce mıncırıyorum bendeson 2 gün heyecan var mı
Sağol diloşum, belirtiler sence gebelik belirtisi mi kiTüm belirtiler görülmez üzere cicicim hamile olmayasın anammmmmm
Geçmiş olsun çok kuzum
Sağol diloşum, belirtiler sence gebelik belirtisi mi ki
Büşom heyecan yok sadece bir an önce yapıp olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenmek istiyorum artık. Sabırsızlık var.
Böyle beklemek benim için negatif sonuçtan daha kötü
Muallak olan herşeyden nefret ederim
Hamile gibi takılsam delirdim herhalde diyorum. Hamile değil gibi de takılamıyorum nolur nolmaz baksana ilaç bile içemiyorum.
İki kültürün arasında kalmış almancılar gibiyim. Ne o tarafa aitim ne bu tarafa
Bir de bebe domatesim var onu görsenB Brunello Cicinelli cicim geçmiş olsun ❤ ben nazara daha doğrusu kötü enerjiye inanıyorum, seni gördükçe daha çok inandım. Ama olsun birşeycikler olmaz Allahın izniyleo mandalinaların kokusu tee buralara geldii
İnşallah canıım, sen de kendini ödüllendirrray musmutlu olsun inşallah geçen hafta dinlenemedim pek bu haftasonu evde geçer benim büyük ihtimalle dinlene dinlene
Bir ara çıplak gösteren gözlükler denenmişti, iç organları göstereni de deneseler yaah kuzum ya bende belirsizlikten nefret ederim, geçenlerde gebelik topiğinde kızlarla konuşurken, şeker ölçen cihazlar varya kan ile onun beta hcg ölçenleri olsa ne satar ve çok güzel olmaz mıydı diyorduk, keşke kaldığımızı bilsek ve ona göre hayatımıza devam edebilsek, içerde neler oliyir bilemiyoruz
İnşallah canıım, sen de kendini ödüllendirrr
Nasıl gidiyor tez çalışmaların, bu dönem bitiyor muu
Valla yüzyılın icadı olurBir ara çıplak gösteren gözlükler denenmişti, iç organları göstereni de deneseler ya
Ama ölçüm cihazı da müthiş fikir gerçekten saygıyla eğildim
Senin ovulasyon ne zaman
Yaa evet onları bir ara paylaşmıştın cicim sanki aklımda kalmışBir de bebe domatesim var onu görsen
Bu kadar fesat insanın içinde nazardan mezara girmezsem iyidir ponçiğim.
Gözü fesat bakmayan akrabası yok adamın.
İyiyim samdanm sn nasılsın nabiyorsunnaber rosss:) nasılsın napiyosun
Ayy bişey kalmamış canıımminşallah kuzum inşallah bu dönem biter valla, ben yıllık iznimin yenilenmesini bekliyorum okula gidip hocayla incelemeler yapıp deneylerimizi yapmamız lazım, yıllık izinlerim bitti alamıyorum da başka türlü izin, ocaktan sonra inşallah bi gideceğiz o zmana kadar literatür taramamı bitirip gitmeyi istiyorum
Allah kavustursun kuzum kolay gelsin sana
Iyi yapmissin dinlenmissindir erkenden yatinca biz uykusuzuz dun geceden iste yatinca uyuyamadi kizim. Keske kussa samdan bi kere cikarsa iyi gelcek ama korkuyo
Bütün gece uyumadım yaabirileri öğlene kadar uyumuş mu yoksa
Vallahi çok benzerini geçen gün velilere attımByNkoaLa şahidimdir.
Lakin bu mektup benim değil, benim yazım daha güzel
Bütün gece uyumadım yaa
Anca ayiliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?