Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

afiyet bal şeker olsun canım:) adaçayı tehlikeli ama o bile günde bir bardak iyi gelir. sen yine de içme tabi ama ıhlamuru bilmiyodum ben zencefil tehlikeli diye biliyodum:)
bol sarimsak at o zaman çorbana:)

inşallah hayırlısıyla gelicek bebiş cicim ama o kadar sevgi dolusun ki mandalinan bile kiyamamis sana hemen sararmış afiyet şifa olsun inşallah

kpss den kaç aldın peki canım ben kpss ye bakamıyorum ya..
bence geç değil yüksek lisansı kaç yaşında yapanlar var hala yapabilirsin canım, başlamak bitirmenin yarısı derler ya aynen öyleymiş. Biz eşimle geçen sene aynı anda başladık büyük bir şansla aynı anda kabul edilmiştik.
yaşadığımız yerle arası 2 saat yüksek yaptığımız yer, aracımızla gidemiyorduk, her hafta perşembe dersler vardı sabahın 5 inde uyanıp gidiyorduk, o gün 11 de gece evde oluyorduk sonra ertesi gün tekrar işe gidiyorduk çok ama çok yorucu bir seneydi çok şükür bitti diyorum, çoluk çocuk yokken o ders dönemini atlatmış olmama seviniyorum valla..

Ya bende parmak filan atamam keske kendi halletse bisekilde de rahatlasa yaa

Evde erkekler varken is guc zor oluyor yaaa bazen boyle evde kendi halinde takilmakta guzel geliyo insana bide gercekten eslerinde ara sira brbrlerni ozlemesi hos oluyo arayi sicaklastiriyo

diğer gebeliklerinde de olmuş muydu kuzum
tecrübeli de değilim ki şundan mıdır desem
en kıdemlimiz sensin
Olmadı hiç bnde anlamadm
Çocuğun teknesiyle carpintiyi mi karistiriyorm acaba diye düşündüm ama uyuyordu o da
Valla ilk defa oluyor fazla yemekten sanirm

Olmadı hiç bnde anlamadm
Çocuğun teknesiyle carpintiyi mi karistiriyorm acaba diye düşündüm ama uyuyordu o da
Valla ilk defa oluyor fazla yemekten sanirm

fazla yemek olabilir belki kızz, dikkat et
gerçi kilolu falanda değilsin ama belki organların biraz biraz sıkışıyordur artık
geçen bi video izledim organları sıkıştırıyor baya bebeler

İyiyim samdanm sn nasılsın nabiyorsun

ben de iyiyim kuzum iki yaş sendromu gelen bir çocuk var başımda su an çırılçıplak geziyo evde sakin kalmaya çalışıyorum

senin çocuklar napiyo evdeler bugün demi

Geç yumurtluyorsun o zaman büşom
Benim adetten sonra 10-14 gün içinde oluyor. Ovulasyon testi kullanmadım ama gelen yumurta akı gibii akıntı dan anlıyorum yumurtladığımı.
Tutturamadıysam ovulasyon testi denicem bende.
Bende bayılırım ponçiğim
Yeşil olan ve nefes alan herşeye ♥

İyi gibiyim ponçiğim ateş yok ama halsizlik var. Bağışıklığım çok düştü hissediyorum. Kefire abandım bakalım.
okuyunca dedm aha cici ama inceledim yazı onun yazısı değil
Ama.hitap vurgu aynı cicim sen
Çok güzel hitap yaparım vurgularımla muhteşem vururum

fazla yemek olabilir belki kızz, dikkat et
gerçi kilolu falanda değilsin ama belki organların biraz biraz sıkışıyordur artık
geçen bi video izledim organları sıkıştırıyor baya bebeler
Valla her yerim sksti kaldı artık
Dokuzuncu ayımı dusunemiyirm yemnle

Neyse boşver geçer sen nasilsjn neler yapıyorsun cnamm

aynen kuzum döngüm uzun 35-40 gün kadar yumurtlama da geç oluyor dolayısıyla
ben asla tutturamadım o yüzden teste geçtim kuzum, geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah olur
eğer tutmazsa (inşallah tutar) deneyebilirsin, ben sana alacağın yerleri söylerim ucuza alıyoruz baya internetten

ben de iyiyim kuzum iki yaş sendromu gelen bir çocuk var başımda su an çırılçıplak geziyo evde sakin kalmaya çalışıyorum

senin çocuklar napiyo evdeler bugün demi
Ayy Allah yardımcın olsun en korktuğum dönem
Oğlanlar çok yormadi ama bu napar bilmiyorm hiç
Sakin kal sakin gecicek samdanm
O da buyuyeck laf dinleyecek
Şimdiden başlamış akrosluga

Valla her yerim sksti kaldı artık
Dokuzuncu ayımı dusunemiyirm yemnle

Neyse boşver geçer sen nasilsjn neler yapıyorsun cnamm

napayım kuzum kalktım ortalığı toparladım sildim süpürdüm falan oturuyorum şimdi
pazara gideceğiz birazdan

Vurgularinin hastasıyım
Tonlamalarinin belası

Kardeşim ilk gebeliğinde adaçayı içip düşük yapmıştı. Doktor da söylemiş hiçbir bitki çayını tüketme demiş.
Sonra araştırdım ıhlamur dahi yazıyor tehlikeli şeylerde şaşırdım şamdanım.
Tabi herkeste aynı etkiyi göstermez ama nolur nolmaz işte
Sana yazacağım mesajı HayatSevinceGuzel ye yazmışım ya iyice yaşlandım
Şimdi onun msjından geri aldım sana yazıyorum:
Vallahi Allah bana kıyamıyor diyorum hep Ne zaman zora düşsem birşey Hızır gibi yetişir. Birşey için ağlasam 1 2 gün içinde isteğim gerçekleşir.
Kalbimde gram fitne fesat olmadığından bir çeşit mükafat bence. Ben öyle hissediyorum yani

Ooo inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da söylersin büşom
Uzun döngüde tutturmak daha zordur balım senin ovulasyon testi kullanman şart cidden.
Vurgularinin hastasıyım
Tonlamalarinin belası
Allah
Ya benimsin ya kara toprağın

Kpss puanım 72 canım yetmiyor bana tercih dönemi işler epey karışıyor biz de. Bu sene tekrar başladım bakalım inşallah artık nasip olur

Çok iyi yapmışsınız kuzum. Evet biraz yoğun olmuş ama bak sonu gelivermiş

Şu sınav sürecini atlatayım sonuçları, tercihleri bekleme aşamasında yüksek lisans için bakıcam bi nasıl yapabilirim diye.. Dua et bana daa

bakalım dayanamazsa çıkarır bizimkinin midesinde normal bisey yoktu komple balgam birikmiş mecburen çıkarmıştı

eşim cidden sıkıntılı bi tip ya. herşeyi erteler keyfinden ödün vermez ama herşeyi tam olsun ister kafasına vura vura bazı temel şeyleri öğrendi ama daha çok yolu var. aman bu aralar bana görünmesin kaybolsun gitsin istiyorum bana en son annesini savunduğu için aramızda icebergler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…