- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.721
Büşom belirtilerimden hiçbirşey anlamıyorum kafam karışık
Yorgunluk var ama ben hep yorgun biriyimdir
Çok net kasık ve karın ağrım var özellikle akşamları fena tutuyor tek beni ümitlendiren belirti bu.
Şimdi seni görünce yine bir memintolarımı mıncıkladım da evet sertleşme ve bir miktar ağrı var ama normalde adete bu kadar az kala feci ağırırdı bugünlerde. O kadar ağrımıyor az ağrıyor
Bir de ayak bileklerimde çok ağrım var dizimden aşağısı çok ağrıyor.
His olarak evet kesinlikle gebeyim gibi hissediyorum ama bu da belirleyici değil çünkü ilk kez deneyen herkes eminim kendisini gebe zannetmiştir
Ama kesinlikle bir aşırı uyku halidir, aşırı göğüs ağrısıdır falan yok. Duygularım gebesin diyor mantığım la bi yürü git diyor
Şamdanım hoşgeldin nasılsın
Ihlamurun ve adaçayının düşüklere yol açtığına dair bir makale okumuştum. Akşama tarhana yapacağım ama.
-----
Bir de ilginçtir kızlar,
İlaç vesaire içemiyorum ya şuan. Gece fenalaştım. Karşı komşu balkona çıkın diye aradı. Selam vermek için geyşamla balkona çıktık. Benim bir mandalina ağacım var yeni aldık birkaç hafta oldu ama 2 gün önce daha yeşildi olgunlaşmalarına daha vardı mandalinalarımın. Komşuyla muhabbet ettik camı kapattım döndüm ağaca çarptım yanlışlıkla, elime daldan pat diye sapsarı bir mandalina düştü.
Şok olduk geyşamla.
Resmen Allah tarafından C vitamini alayım diye elime düştü pat diye, ne ara 1 günde sapsarı hale gelmiş öyle.
Bu sabah gittim baktım 1 tane de dibine düşmüş.
Yemekten sonra onu da yicem.
Bide nasıl tatlı, 0 ekşilik
kpss den kaç aldın peki canım ben kpss ye bakamıyorum ya..Ayy bişey kalmamış canıımm ❤ halledersin güzelce o kısmı da
ben de keşke yapsaydım diyorum bitirmiş olurdum şimdiye ama Kpss ile uğraştım hep, bilemiyorum yanlış mı yaptım hayırlısı.
Uyu uyu büyüdüm zatenhakkındır kız en çok sen uyu
Uyu uyu büyüdüm zaten
Bu ara çarpıntı oluyor neden oluyor anlamıyorum
O da uyutmuyor
kız ben bu yaşımda korkuyorum kusmaktançocuk haklı yani. benim eşim de çocuğun ağzına parmak at kussun diyodu Allah'tan o deneyemeden çocuk kendi çıkardı
valla dinlendim erken uyuyunca :) dünya varmış dedim:)
eşim olmayinca daha kolay ev işi ya. o evde olunca olmuyohep taş koyuyo işime
Olmadı hiç bnde anlamadmdiğer gebeliklerinde de olmuş muydu kuzum
tecrübeli de değilim ki şundan mıdır desem
en kıdemlimiz sensin
Olmadı hiç bnde anlamadm
Çocuğun teknesiyle carpintiyi mi karistiriyorm acaba diye düşündümama uyuyordu o da
Valla ilk defa oluyor fazla yemekten sanirm
İyiyim samdanm sn nasılsın nabiyorsun
Geç yumurtluyorsun o zaman büşomValla yüzyılın icadı olur
Ben her gün yapıyorum henüz yumurtlamam olmadı kuzum, döngüme göre tahmini 18-19. Gün olur bugün daha 15. Günüm. Önümüzdeki haftasonuna denk gelir büyük ihtimalle yine evden çıkmayız
Bende bayılırım ponçiğimYaa evet onları bir ara paylaşmıştın cicim sanki aklımda kalmışbayılıyorum öyle miis kokulu doğal her şeye
Allah korusun canım, niyetin güzel ya böyle küçük şeylerle çıkıyor ❤ nasılsın iyi misin biraz daha
aynı böyleler.
Çok güzel hitap yaparım vurgularımla muhteşem vururumokuyunca dedm aha cici ama inceledim yazı onun yazısı değil
Ama.hitap vurgu aynı cicim sen
Valla her yerim sksti kaldı artıkfazla yemek olabilir belki kızz, dikkat et
gerçi kilolu falanda değilsin ama belki organların biraz biraz sıkışıyordur artık
geçen bi video izledim organları sıkıştırıyor baya bebeler
Geç yumurtluyorsun o zaman büşom
Benim adetten sonra 10-14 gün içinde oluyor. Ovulasyon testi kullanmadım ama gelen yumurta akı gibii akıntı dan anlıyorum yumurtladığımı.
Tutturamadıysam ovulasyon testi denicem bende.
Ayy Allah yardımcın olsun en korktuğum dönemben de iyiyim kuzum iki yaş sendromu gelen bir çocuk var başımdasu an çırılçıplak geziyo evde sakin kalmaya çalışıyorum
senin çocuklar napiyo evdeler bugün demi
Valla her yerim sksti kaldı artık
Dokuzuncu ayımı dusunemiyirm yemnle
Neyse boşver geçer sen nasilsjn neler yapıyorsun cnamm
Vurgularinin hastasıyımGeç yumurtluyorsun o zaman büşom
Benim adetten sonra 10-14 gün içinde oluyor. Ovulasyon testi kullanmadım ama gelen yumurta akı gibii akıntı dan anlıyorum yumurtladığımı.
Tutturamadıysam ovulasyon testi denicem bende.
Bende bayılırım ponçiğim
Yeşil olan ve nefes alan herşeye ♥
Vallahi Allah bana kıyamıyor diyorum hepNe zaman zora düşsem birşey Hızır gibi yetişir. Birşey için ağlasam 1 2 gün içinde isteğim gerçekleşir.
Kalbimde gram fitne fesat olmadığından bir çeşit mükafat bence. Ben öyle hissediyorum yani
İyi gibiyim ponçiğim ateş yok ama halsizlik var. Bağışıklığım çok düştü hissediyorum. Kefire abandım bakalım.
Çok güzel hitap yaparım vurgularımla muhteşem vururum
Kardeşim ilk gebeliğinde adaçayı içip düşük yapmıştı. Doktor da söylemiş hiçbir bitki çayını tüketme demiş.afiyet bal şeker olsun canım:) adaçayı tehlikeli ama o bile günde bir bardak iyi gelir. sen yine de içme tabiama ıhlamuru bilmiyodum ben zencefil tehlikeli diye biliyodum:)
bol sarimsak at o zaman çorbana:)
inşallah hayırlısıyla gelicek bebiş cicimama o kadar sevgi dolusun ki mandalinan bile kiyamamis sana hemen sararmış afiyet şifa olsun inşallah
Oh oh ne güzelnapayım kuzum kalktım ortalığı toparladım sildim süpürdüm falan oturuyorum şimdi
pazara gideceğiz birazdan
Oooaynen kuzum döngüm uzun 35-40 gün kadar yumurtlama da geç oluyor dolayısıyla
ben asla tutturamadım o yüzden teste geçtim kuzum, geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah olur
eğer tutmazsa (inşallah tutar) deneyebilirsin, ben sana alacağın yerleri söylerim ucuza alıyoruz baya internetten
AllahVurgularinin hastasıyım
Tonlamalarinin belası
Kpss puanım 72 canım yetmiyor bana tercih dönemi işler epey karışıyor biz de.kpss den kaç aldın peki canım ben kpss ye bakamıyorum ya..
bence geç değil yüksek lisansı kaç yaşında yapanlar var hala yapabilirsin canım, başlamak bitirmenin yarısı derler ya aynen öyleymiş. Biz eşimle geçen sene aynı anda başladık büyük bir şansla aynı anda kabul edilmiştik.
yaşadığımız yerle arası 2 saat yüksek yaptığımız yer, aracımızla gidemiyorduk, her hafta perşembe dersler vardı sabahın 5 inde uyanıp gidiyorduk, o gün 11 de gece evde oluyorduk sonra ertesi gün tekrar işe gidiyorduk çok ama çok yorucu bir seneydi çok şükür bitti diyorum, çoluk çocuk yokken o ders dönemini atlatmış olmama seviniyorum valla..
Ya bende parmak filan atamam keske kendi halletse bisekilde de rahatlasa yaa
Evde erkekler varken is guc zor oluyor yaaa bazen boyle evde kendi halinde takilmakta guzel geliyo insana bide gercekten eslerinde ara sira brbrlerni ozlemesi hos oluyo arayi sicaklastiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?