Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyiy kuzucum sen nasılsın:) kardeşin gelmiş galiba:)
nasıl gidiyo çalışmalar
Evett Samdanım şimdi ara tatil de oldu ya, iki kardeşimde evde Ayy zor oluyor sohbeti çayı bırakıp ders başına geçmek ama denge kurmaya çalışıyorum

tabi ki ederim kuzumm
bende 75 alabildim en fazla, yok yani çalışamıyorum kpssye matematik türkçe tamamını yapabiliyorum alese çok hazırlandığım için ama coğrafya ve genel kültür mü oluyor oralar yok bende
bende yardımcı olurum sana nereler açıyor başvuru araştırırm senin için canımm sen haber edersin düşündüğünde

Ooo inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da söylersin büşom
Uzun döngüde tutturmak daha zordur balım senin ovulasyon testi kullanman şart cidden.

Allah
Ya benimsin ya kara toprağın
Tabiki seninim
Bıyıklarını saçlarına vuruldugum

Ooo inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da söylersin büşom
Uzun döngüde tutturmak daha zordur balım senin ovulasyon testi kullanman şart cidden.

aynen kuzum birde bende kasık ağrısı falan olmuyor hiç anlamıyorum yumurtladığımı mecburum yanii
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım yaa bekliyoruz merakla

Ayy Allah yardımcın olsun en korktuğum dönem
Oğlanlar çok yormadi ama bu napar bilmiyorm hiç
Sakin kal sakin gecicek samdanm
O da buyuyeck laf dinleyecek
Şimdiden başlamış akrosluga

dün kresin psikologuyla görüştük de kadin ben anlatınca sizin yapabileceğiniz bisey yok bol sabır diliyorum dedi. bazı şeyler genetik geçişli oluyomus:) mesela inat:) benim oğlanın adını inat koyabilirmisim yani o kadar inat bı çocuk
büyütüne kadar baya ugrascaksiniz dedi
o yüzden aslan terbiyecisi gibi değil de sirkteki soytarı gibi geziyorum evde nasılsa terbiye edemem büyüdükçe ehlilesir diye umuyorum. akros ki ne akros rosss

bu çarpıntı da kan damarlari genislemeye başlıyo ya hamilelikte. belki tam genişleme bitmediginden basınç fazla geliyodur çarpıntı yapiyodur. bende de nefes darlığı olmuştu hamilelikte:)

Çorba da iç cicim baharatlı bol.
Kefiri İyii içiyosun maşallah. Geçenlerde niyetlendim içecem her gün dedim 5 gün içebildim arada sağlıklı beslenme özrüm oluyo

Benim de alan sınavı kuzum, beni yerden yere vuruyor, bari puanımı sabit tutsa, tutmadığı gibi düşünüyor

Yaaa canım çok teşekkür ederim böyle demem bile nasıl mutlu etti

Psikolog pedagog bile bunu dediyse boşver senle alakalı bişey değil demekki samdanm
Bildiği gbi cocukluguni yaşasın boşver
Bizimkiler de çok inat ama bn inatlasmiuorm onların damarından gidiyorm genelde inatlaşmaya gerek kalmıyor çoğu zaman

Ama bazı şeyler hep vardır ne yaparsan yap önüne gecemezsn o yüzden ondaki inat huyunu kabullenip ona göre davran boşver kendini strese sokma kuzum

Valla bnde de smdiden yavaştan olmaya başladı
Bir kalp doktoruna gitmeyi dusunuyirm

o zaman içme tabi kuzum hiç birini Allah korusun
sana kim kiyabilir ki zaten. kıyanin kiyan yerleri kırılsın inşallah

Evett Samdanım şimdi ara tatil de oldu ya, iki kardeşimde evde Ayy zor oluyor sohbeti çayı bırakıp ders başına geçmek ama denge kurmaya çalışıyorum

kız dedikodu muhabbet varken derste kim konsantre olabilir ki kendini stres etmedem ağır ağır ilerle önemli olan kopmamak :) son aylar depar atcan biliyon

Benim de alan sınavı kuzum, beni yerden yere vuruyor, bari puanımı sabit tutsa, tutmadığı gibi düşünüyor

Yaaa canım çok teşekkür ederim ❤ böyle demem bile nasıl mutlu etti

öğretmenlik mi kuzum, yaparsın sen ya benim bir çok arkadaşımda şu an hazırlanıyor, hangi bölüm seninki peki

tabi ki yardımcı olurum ben o kadar çok takip ettim ki 2016 2017 de hiçbir yer almadı beni o kadar ağladım sızlandım, sonra eşim (o zaman nişanlımdı) askerden geldi birlikte başvurduk ve ikimizde kabul edildik 2018de , iyi ki o zamanlar olmamış diyorum şimdi mesela, gerçekten her şeyin çok güzel bir zamanı var Rabbim o zaman nasip ediyor

kız dedikodu muhabbet varken derste kim konsantre olabilir ki kendini stres etmedem ağır ağır ilerle önemli olan kopmamak :) son aylar depar atcan biliyon
Dimii bi kulağım hepp ailemde kalıyo sonra pıtt yanlarındayım

Bazen şimdiden depar atmaya kalkıyorum sonra skin ol diyorum

Sen neler yapıyosun Samdanım iyi bi dinlenmişsşn iyi yapmışsın

Evet kuzum din kültürü branşım.

İnşallah bana da nasip olsuun artık bazen yoruluyorum usanıyorum olsun artık diye ama nasip tabi yinede canm

rahatsız edecek kadar çoksa git tabiki kuzum ihmal etme

ya bende senin gibiyim inatlasmak zarardan başka bişey getirmez bize. psikolog da dedi cocukla kaybedeceğiniz savaşa girmeyin diye:) kesin kaybederim çünkü inatla çalışan bi velet büyüdükçe birbirimize adım atıp üstesinden geliriz diye düşünüyorum.

dediğin gibi çocuk doğduğunda zaten huyuyla karakteriyle doğuyo ben ne kadar değiştirebilirim ki:) huyuna giderek yaptırıyorum çoğu şeyi. ama bazen çok sıkıntıya sokuyo beni ister istemez kızıyorum
böyle böyle büyüyecek deyip geçiyorum istemsizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…