- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.761
Gitti gidiyordan laboguick mi alıyorsunaynen kuzum döngüm uzun 35-40 gün kadar yumurtlama da geç oluyor dolayısıyla
ben asla tutturamadım o yüzden teste geçtim kuzum, geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah olur
eğer tutmazsa (inşallah tutar) deneyebilirsin, ben sana alacağın yerleri söylerim ucuza alıyoruz baya internetten
Samdan inat diyorsun ya, mesela çıplak geziyor dedin, sakın üstünü giyme sakın giymeyeceksin diye ters köşe yaptın mı hiç?rahatsız edecek kadar çoksa git tabiki kuzum ihmal etme
ya bende senin gibiyim inatlasmak zarardan başka bişey getirmez bize. psikolog da dedi cocukla kaybedeceğiniz savaşa girmeyin diye:) kesin kaybederim çünkü inatla çalışan bi veletbüyüdükçe birbirimize adım atıp üstesinden geliriz diye düşünüyorum.
dediğin gibi çocuk doğduğunda zaten huyuyla karakteriyle doğuyo ben ne kadar değiştirebilirim ki:) huyuna giderek yaptırıyorum çoğu şeyi. ama bazen çok sıkıntıya sokuyo beni ister istemez kızıyorum
böyle böyle büyüyecek deyip geçiyorum istemsizce
Sayılır canım. 2 saat geri çekebildim şuana kadar. Umarım 10.00 tutturabilirimnapiyosun kuzu
çocukların uyku sorunu çözüldü mü
naptın soramadim da aklım sende kaldı
Senin yazın daha güzeldir ama tarzın bu mudurVallahi çok benzerini geçen gün velilere attımByNkoaLa şahidimdir.
Lakin bu mektup benim değil, benim yazım daha güzel
Napsin ya bazi erkekler oyle iste dengeyi kuramiyor aile icinde ... erkekler cok guclu vs gorunuyorlar ama hicte oyle degil en ufak seyde tokezliyorlar ne yapacaklarini sasiriyorlar cokta saaapma bak ozlemistir oda sizi sen de onu ... atil boynuna hosgeldinnn de aksam kaynvaldeni mutlu edecek harwketler yapma samdan im nefsine uyma kuzucumbakalım dayanamazsa çıkarır bizimkinin midesinde normal bisey yoktu komple balgam birikmişmecburen çıkarmıştı
eşim cidden sıkıntılı bi tip ya. herşeyi erteler keyfinden ödün vermez ama herşeyi tam olsun isterkafasına vura vura bazı temel şeyleri öğrendi ama daha çok yolu var. aman bu aralar bana görünmesin kaybolsun gitsin istiyorum bana en son annesini savunduğu için aramızda icebergler var
En mantıklısı canmmrahatsız edecek kadar çoksa git tabiki kuzum ihmal etme
ya bende senin gibiyim inatlasmak zarardan başka bişey getirmez bize. psikolog da dedi cocukla kaybedeceğiniz savaşa girmeyin diye:) kesin kaybederim çünkü inatla çalışan bi veletbüyüdükçe birbirimize adım atıp üstesinden geliriz diye düşünüyorum.
dediğin gibi çocuk doğduğunda zaten huyuyla karakteriyle doğuyo ben ne kadar değiştirebilirim ki:) huyuna giderek yaptırıyorum çoğu şeyi. ama bazen çok sıkıntıya sokuyo beni ister istemez kızıyorum
böyle böyle büyüyecek deyip geçiyorum istemsizce
Kan tahlili yapıldı mı yakın zamanda? Demir eksikliği, kansızlık çarpıntı yapar
Ben daha tatlı sert olduğumu düşünüyorum bromSayılır canım. 2 saat geri çekebildim şuana kadar. Umarım 10.00 tutturabilirimsen nasılsın
Senin yazın daha güzeldir ama tarzın bu mudur ☺☺
Yeterinn bee diye mektup yazıp yollamak efso
Arada çok müsait olduğun zamanlarda, bilgilerinden anekdotlarınla günümüzü güzellştirir misinBen daha tatlı sert olduğumu düşünüyorum brom
Çocuklarının ödevlerini yapmanın onlara iyilik değil kötülük olduğunu uzun uzadıya açıklayıp ileride çocuğunuzun yerine lise ve üniversite sınavlarına girebilecekseniz, çocuğunuzun yerine iş sahibi olabilecekseniz, çocuğunuzun yerine aile kurabilecekseniz devam edin ödevlerini yapmaya, sınavlara da sizleri beklerim dedim.
İnsanı çıldırtıyorlar
Dimiibi kulağım hepp ailemde kalıyo sonra pıtt yanlarındayım
Bazen şimdiden depar atmaya kalkıyorum sonra skin ol diyorum
Sen neler yapıyosun Samdanım iyi bi dinlenmişsşn iyi yapmışsın
Tabiki brom, istediğin anektodu yaz boşluk bırak ciciyi etiketle yorum olarak gönder.Arada çok müsait olduğun zamanlarda, bilgilerinden anekdotlarınla günümüzü güzellştirir misinpazartesi büyük gün müydü yanlış hatırlamıyorum değil mi
Evet bu daha doğru, tıpkı ben
Seninkinin bebek isteme şeysine verdiğin cvba benzedi canımcımTabiki brom, istediğin anektodu yaz boşluk bırak ciciyi etiketle yorum olarak gönder.
Anekdot kapında
Evet pazartesi inşallah
Samdan inat diyorsun ya, mesela çıplak geziyor dedin, sakın üstünü giyme sakın giymeyeceksin diye ters köşe yaptın mı hiç?
Sayılır canım. 2 saat geri çekebildim şuana kadar. Umarım 10.00 tutturabilirimsen nasılsın
Senin yazın daha güzeldir ama tarzın bu mudur ☺☺
Yeterinn bee diye mektup yazıp yollamak efso
Napsin ya bazi erkekler oyle iste dengeyi kuramiyor aile icinde ... erkekler cok guclu vs gorunuyorlar ama hicte oyle degil en ufak seyde tokezliyorlar ne yapacaklarini sasiriyorlar cokta saaapma bak ozlemistir oda sizi sen de onu ... atil boynuna hosgeldinnn de aksam kaynvaldeni mutlu edecek harwketler yapma samdan im nefsine uyma kuzucum
Samdan ben kizi doktora goturmedimya onun endisesindeym hani goturmeye deger cok bisey oldgnu dusunmuyorm ama yanls mi yapiyorum korkmda var ates vs yoj sukur oksurukte yok suanda kosar hareket ederse cok o an gicikla o adini cok andgm sey kmsenin midesni bulandirmiim cok andim bugun de iste o geliyo ama geri yutuyo .. acidi deyip agliyo o da su zamana dek 2 kez oldu kalkali suan normal takiliyo bilemedim.
Senin oglnda da yeni mi oldu bu durum sana da gecms olsun canim cock hastalgi cok zor ya
En mantıklısı canmm
Aynen büyüdükçe üstesinden gelirsin
Ama bn gelemiyorm artık iyice dil pabuç gbi oldu ikisninde
Sürekli bilmiş bilmiş.laflar ediyorlar o zaman ağzın açık kalıyor
Kız brom o cevap da benimdiSeninkinin bebek isteme şeysine verdiğin cvba benzedi canımcım
Samoşum bu davranış şekillerinin bir nedeni olmalı.onu bugun ilk kez yaptı negom:) banyoda suyla oynarken aldım artık giyiyoruz üstümüzü dedim arıza çıkarmadı:)
ama mesela dolaptan meyve çıkarıp geliyo halıya koyuyo üstüne çıkıp çigniyo. ne dersen de bunu yapıyo.
ya da üstüne bisey giymek istiyo giymek için ağlıyo giydirirken de bu kötü hayır diye ağlıyo
sofradan catal kaşık tabak vs firlatiyo. yemediği şeyleri alıp fırlatıyo. naparsan yap ne dersen de yapiyo bunları 6-7. ay dan beri. gözümüzün içine bakarak yapıyo. biz de artık bi kez uyarıp ikincide sofradan kaldırıyoruz. yine yapıyo ama kesilmedi.
eline su veyaz sıvı bisey gecer geçmez döker mesela bulduğu yere. sarj aleti, telefon, ayakkabı, halı önceliği dökerkenbunu da yürümeye başladığından beri yapıyo.
tersini de kız sakin sakin konuş görmezden gel... hiç bişey ise yaramadi :)
Anladım canım, mutlaka denemiştirsin de bir umut sordum işteonu bugun ilk kez yaptı negom:) banyoda suyla oynarken aldım artık giyiyoruz üstümüzü dedim arıza çıkarmadı:)
ama mesela dolaptan meyve çıkarıp geliyo halıya koyuyo üstüne çıkıp çigniyo. ne dersen de bunu yapıyo.
ya da üstüne bisey giymek istiyo giymek için ağlıyo giydirirken de bu kötü hayır diye ağlıyo
sofradan catal kaşık tabak vs firlatiyo. yemediği şeyleri alıp fırlatıyo. naparsan yap ne dersen de yapiyo bunları 6-7. ay dan beri. gözümüzün içine bakarak yapıyo. biz de artık bi kez uyarıp ikincide sofradan kaldırıyoruz. yine yapıyo ama kesilmedi.
eline su veyaz sıvı bisey gecer geçmez döker mesela bulduğu yere. sarj aleti, telefon, ayakkabı, halı önceliği dökerkenbunu da yürümeye başladığından beri yapıyo.
tersini de kız sakin sakin konuş görmezden gel... hiç bişey ise yaramadi :)
Gitti gidiyordan laboguick mi alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?