Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gitti gidiyordan laboguick mi alıyorsun

Samdan inat diyorsun ya, mesela çıplak geziyor dedin, sakın üstünü giyme sakın giymeyeceksin diye ters köşe yaptın mı hiç?

napiyosun kuzu
çocukların uyku sorunu çözüldü mü
naptın soramadim da aklım sende kaldı
Sayılır canım. 2 saat geri çekebildim şuana kadar. Umarım 10.00 tutturabilirim sen nasılsın

Vallahi çok benzerini geçen gün velilere attım ByNkoaLa şahidimdir.
Lakin bu mektup benim değil, benim yazım daha güzel
Senin yazın daha güzeldir ama tarzın bu mudur
Yeterinn bee diye mektup yazıp yollamak efso

Napsin ya bazi erkekler oyle iste dengeyi kuramiyor aile icinde ... erkekler cok guclu vs gorunuyorlar ama hicte oyle degil en ufak seyde tokezliyorlar ne yapacaklarini sasiriyorlar cokta saaapma bak ozlemistir oda sizi sen de onu ... atil boynuna hosgeldinnn de aksam kaynvaldeni mutlu edecek harwketler yapma samdan im nefsine uyma kuzucum
Samdan ben kizi doktora goturmedimya onun endisesindeym hani goturmeye deger cok bisey oldgnu dusunmuyorm ama yanls mi yapiyorum korkmda var ates vs yoj sukur oksurukte yok suanda kosar hareket ederse cok o an gicikla o adini cok andgm sey kmsenin midesni bulandirmiim cok andim bugun de iste o geliyo ama geri yutuyo .. acidi deyip agliyo o da su zamana dek 2 kez oldu kalkali suan normal takiliyo bilemedim.
Senin oglnda da yeni mi oldu bu durum sana da gecms olsun canim cock hastalgi cok zor ya

En mantıklısı canmm
Aynen büyüdükçe üstesinden gelirsin
Ama bn gelemiyorm artık iyice dil pabuç gbi oldu ikisninde
Sürekli bilmiş bilmiş.laflar ediyorlar o zaman ağzın açık kalıyor

Sayılır canım. 2 saat geri çekebildim şuana kadar. Umarım 10.00 tutturabilirim sen nasılsın

Senin yazın daha güzeldir ama tarzın bu mudur ☺☺
Ben daha tatlı sert olduğumu düşünüyorum brom
Çocuklarının ödevlerini yapmanın onlara iyilik değil kötülük olduğunu uzun uzadıya açıklayıp ileride çocuğunuzun yerine lise ve üniversite sınavlarına girebilecekseniz, çocuğunuzun yerine iş sahibi olabilecekseniz, çocuğunuzun yerine aile kurabilecekseniz devam edin ödevlerini yapmaya, sınavlara da sizleri beklerim dedim.
İnsanı çıldırtıyorlar

Arada çok müsait olduğun zamanlarda, bilgilerinden anekdotlarınla günümüzü güzellştirir misin pazartesi büyük gün müydü yanlış hatırlamıyorum değil mi

Dimii bi kulağım hepp ailemde kalıyo sonra pıtt yanlarındayım

Bazen şimdiden depar atmaya kalkıyorum sonra skin ol diyorum

Sen neler yapıyosun Samdanım iyi bi dinlenmişsşn iyi yapmışsın

aynen sakin ol daha çok var :) son aylara istek enerji kalsin:) :)

ben de napayim kuzum oğlumla oynuyorum kuzum:) daha doğrusu evin altını üstüne getiriyo ben de arkasından topluyorum

Arada çok müsait olduğun zamanlarda, bilgilerinden anekdotlarınla günümüzü güzellştirir misin pazartesi büyük gün müydü yanlış hatırlamıyorum değil mi
Tabiki brom, istediğin anektodu yaz boşluk bırak ciciyi etiketle yorum olarak gönder.
Anekdot kapında
Evet pazartesi inşallah

Samdan inat diyorsun ya, mesela çıplak geziyor dedin, sakın üstünü giyme sakın giymeyeceksin diye ters köşe yaptın mı hiç?

onu bugun ilk kez yaptı negom:) banyoda suyla oynarken aldım artık giyiyoruz üstümüzü dedim arıza çıkarmadı:)

ama mesela dolaptan meyve çıkarıp geliyo halıya koyuyo üstüne çıkıp çigniyo. ne dersen de bunu yapıyo.
ya da üstüne bisey giymek istiyo giymek için ağlıyo giydirirken de bu kötü hayır diye ağlıyo
sofradan catal kaşık tabak vs firlatiyo. yemediği şeyleri alıp fırlatıyo. naparsan yap ne dersen de yapiyo bunları 6-7. ay dan beri. gözümüzün içine bakarak yapıyo. biz de artık bi kez uyarıp ikincide sofradan kaldırıyoruz. yine yapıyo ama kesilmedi.

eline su veyaz sıvı bisey gecer geçmez döker mesela bulduğu yere. sarj aleti, telefon, ayakkabı, halı önceliği dökerken bunu da yürümeye başladığından beri yapıyo.

tersini de kız sakin sakin konuş görmezden gel... hiç bişey ise yaramadi :)

Senin yazın daha güzeldir ama tarzın bu mudur ☺☺

iki saaat bile süper ki amecey yavaş yavaş cekersin yine korku vs geçti mi peki yatip uyuyolar mi gündüz aynı saatte

ben de iyiyim kuzum ayni :) dinlendim kendime geldim:)

kaynanam umrumda değil açıkçası çay. savunulacak yeri olmayan kadını savunmasin bana. burda bi kişi çıkar sen haksizsin derdi haklı yani olsa kadının. demekki yok herkes aynı fikirde. o zaman kocam da oturup ben napiyorum diye düşünecek. zaten kendisi de bunaldim diye durduk yere sorun cikariyo pür pak değil ki

ben ateşi olmadığı sürece götürmüyorum. hele hastane çok nadir asm ye ya da özele götürüyorum cayim. o hastane ortamında daha fazla hastalık mikrop var gibi geliyor bana ruhum çekiliyo zaten öyle ortamlarda
midesi çok kalkınca başını cek çocuğun belki çıkarır. ben öyle öyle başarmıştım

En mantıklısı canmm
Aynen büyüdükçe üstesinden gelirsin
Ama bn gelemiyorm artık iyice dil pabuç gbi oldu ikisninde
Sürekli bilmiş bilmiş.laflar ediyorlar o zaman ağzın açık kalıyor

lafin yetişemediği yerde terlik yetişir rosss
saka bi yana yetti bana bi tanesi valla Allah kolay çocuk versin sana üçüncü
de rahat et bari

Samoşum bu davranış şekillerinin bir nedeni olmalı.
Tepki gösteriyor gibi geldi bana.
Ya ilgi çekmeye çalışıyor ya tepki gösteriyor.
Ya da bam telini bulmuş onu kullanıyor.

Anladım canım, mutlaka denemiştirsin de bir umut sordum işte

Çocuk konusunda ne yaşadığını anne bilir, o yüzden şunu yap bunu yap demek de bazen anneyi gıcık edebiliyor
Benim doğduğundan beri sürekli ağlayan küçük beyle ömrüm tükendi nerdeyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…