Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D vitaminim eksik bir tek onun için ilaç verdi doktor
Yakın zaman da da yaptirmadm tahlil cnm
Doktorun söyler zaten tahlili sanırım, benden sürekli kan alıyorlardı ya hamileyken
Demir eksikliğim var benim, iyice düşünce çarpıntı oluyor bende

Evet kuzum din kültürü branşım.

İnşallah bana da nasip olsuun artık bazen yoruluyorum usanıyorum olsun artık diye ama nasip tabi yinede canm
Nasip tabi kuzum, branşında çok güzel inşallah bu kpss döneminde olur ya

Tüh n11 i tutturamadım beng gitti gidiyor dan gebelik testini almıştım onun.
Ateş ölçme yöntemini kullanıyordum bende ovulasyon değilde

ateş ölçmeyide Dün başladım, ovulasyon dönemi düşüyormuş ateş bilmiyordum onu da deniyorum bakalım, inşallah bu emeklerimizi boşa çıkarmayacak Rabbim

ateş ölçmeyide Dün başladım, ovulasyon dönemi düşüyormuş ateş bilmiyordum onu da deniyorum bakalım, inşallah bu emeklerimizi boşa çıkarmayacak Rabbim
İnşaallah canım ateş ölçme en garantisi, bu sitede sayfa vardı oraya yazıyordum, yabancı bir site vardı oraya da ateş değerlerini yazıyorduk, çizelge vs vardı

Samoşum bu davranış şekillerinin bir nedeni olmalı.
Tepki gösteriyor gibi geldi bana.
Ya ilgi çekmeye çalışıyor ya tepki gösteriyor.
Ya da bam telini bulmuş onu kullanıyor.

kasıtlı yapıyo cici:) mesela dediği yapılmasın yapar. onla beş dk ilgilenmesek yapar. biseye hayır deriz yapar. ya da oyuna cevirir o yüzden yapar.

ama dünya onun etrafında dönmüyo:) bunları yapsa da yapmasa da öğrenecek bu gerçeği:) o günü bekliyorum sabirla:)
ha şu da var cidden ikimizin ailesinde de herşeyi yokuşa sürecek inatta insanlar var.
inattan kanı akmaz kessen çoğunun :) en başta kaynanam var mesela. ne dersen de ne yaparsan yap kendi bildiğini okur. eşek semeri gibi kadının inadi eşim anneme çekmiş diyo huylarini gördükçe

İnşaallah canım ateş ölçme en garantisi, bu sitede sayfa vardı oraya yazıyordum, yabancı bir site vardı oraya da ateş değerlerini yazıyorduk, çizelge vs vardı
Hmmm bende bi program indirdim şimdi, Didem diye bir arkadaş var forumda onla birlikte kullanıyoruz, mesela onun hep 36 civarıydı şimdi yumurtlamaya giriyor 35,5 a düşmüş, çizelgede düşüyor yavaştan, gebelik olursa ateş yükseliyormuş, regl gelirse yine düşüyormuş, ordan farkedilebiliyormuş

Sıpaya bakın ya
Bizim öğrendiklerimize göre eğer böyle tutturma anlarında 1 kez bile teslim olup dediğini yaptıysanız o artık onu huy olarak edinmiştir.
Zaten çığlık, ağlama, sinir krizleri hallerinde dozajı sürekli arttırarak hangi noktada teslim olduğunuzu öğrenmek için yaparlar. O noktayı da bulunca bidaha hep aynı telden çalarlar.
Kitaplar böyle yazıyor ben kendi mesleğimde de bunu onayladım samoşum.
Ama minik akroş için de geçerli bir durum mu sen tahlil et bakalım.

valla negom hamur hazır geldiği için düzeltme şansımız yok. hamuruna göre yoğurmaya çalışıyo her anne:) duygusal demekki ağlama deme de ne dersen de:)

ben de küçükken ağlardim ve hep kızardi babam. şimdi kimsenin yanında aglayamiyorum. saklama ihtiyacı duyuyorum hala 30 una geldim nerdeyse. o duygusallık da merhametten geliyodur bence:) demekki çok yufka yürekli duygusal zekası yüksek bi çocuk

ben sadece kendi olumsuz yönlerini kontrol etmeyi ogretebilirim çocuğuma. ötesi kimsenin elinden gelmez diye düşünüyorum:) Allah yardımcımız olsun çok zor çocuk yetiştirmek ya

Dediğim sayfa fertilty frend di sanırım canım bir baksana oraya, İngilizce vardır sende. Orda ki tablo daha sağlıklı oluyor.

Gebelikte ateş mi oluyormuş

Gebelikte ateş mi oluyormuş
Yok kuzum öyle ateş değil, mesela 37.1, 37.3 o şekilde devamlı yüksek oluyormuş ilk belirtilerde, genelde mesela ben sabah ölçtüğümde 36 çıkıyor, hani ateş deyince 39-40 değil

Duygusallıktan olsa keşke tamamen inat. Hayır ağladığı için istediğini yapmayız tam tersi yapacağımız varsa da yapmayız hala aynı. Kolikti zaten, doğdu ağladı hala ağlıyor
Amiiin diyorum

Yok kuzum öyle ateş değil, mesela 37.1, 37.3 o şekilde devamlı yüksek oluyormuş ilk belirtilerde, genelde mesela ben sabah ölçtüğümde 36 çıkıyor, hani ateş deyince 39-40 değil
Benim vücut ısım çok düşük biliyor musun, 35-36 arası ateşim hep

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün girmeye çalıştım giremedim kk ya

B Brunello Cicinelli cicim nasılsın hep aklımdasın ya pazartesi gelse de test yapsan
Nego tatlım hoşgeldin darısı I inessa armand nin başına Mune ye mesaj yazıp sordum neden gitmiş diye ama cevap gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…