- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.681
O da degisikmis nasıl uğursuz olur yazEn azından senin kocan doğumgünü kutlamasına kızmıyo kız.benim adam doğum tarihini uğursuz ilan ettiği için doğum günü kutlamaz.hep kötü bişey olur onun doğum gününde.normal kutlamalı falan olsa kızardı.kızmasın diye konsept yapmaya karar vermiştim napim benim adam zor adam
Şeytana pabucunu ters giydirir bunlarbenimki Anadolu kadını da melek mi saniyon. o kilolarini altinda kanat yok dostum yooo.
o bingil yağların altında fesatlık kıskançlık bencillik cimrilik saklı.o kadar derinlere saklamis ki ilk bakinca goremiyon
biz ilk evlendik evime geliyodu gül eğlen sen sakrak hiç bisey yok. oğlum beni eve birak diyodu. sen arabaya binince ağla bana şöyle dedi böyle bakti bilmem napti. hepsi de yalan. biz bir kavga ederdik yeni evliyken aklin hayalim dururher Allah'ın günü aglardim
iyi kaynanadan ziyade bence kafalari uyusan gelin kaynana var genel insan ilişkileri gibi sanırımya da ben öyle inanmak istiyorum
Ana ilk defa böyle şey duyuyorumEn azından senin kocan doğumgünü kutlamasına kızmıyo kız.benim adam doğum tarihini uğursuz ilan ettiği için doğum günü kutlamaz.hep kötü bişey olur onun doğum gününde.normal kutlamalı falan olsa kızardı.kızmasın diye konsept yapmaya karar vermiştim napim benim adam zor adam
Bende çok şeyler yasadm kuzum inan cici de biliyor meseladoğu diyosun beybisi ama ben bunların hepsini zaten yaptım zamanında :) çok kötü geri dönüşler aldim. cesaret toplamaya çalışıyorum. biliyorum eskisi gibi kötü olmicak ama bi yanim hep vazgec diyo :)
yoksa normalde hesap kitap yaparak yapmam. içimden geldiği gibi davranirim yaparim. ille karşılık beklememama çok kirilan yerim var bu evlilikle ilgili. inşallah gecicek bı gün cesaret edicem ben de :)
Kizim neremiii neremii yazsaydin ya pastanin uzerine eksik olmus.Güldürme kız ağlıyorum ben burada hele hele
Benim memikler güzeldir ya. 85 numeroburnum, ayaklarım, ellerim, gözlerim ve memiklerim top 5'im
Ben ikimizin yerine de düşünürüm kıymetlim biliyorsun sen yorulma sultanımHaahahahahsghshahsgaha
Yaaaaaa takıldığında sye hastayım
Hic orasiini düşünmemiştim hahahsha
Rossslu sözlerinle beni yine kendine hayran bıraktın. Evet ben hepsine şahidim. Akroşu ortadan ikiye ayırmak lazım aslında da ross seviyor işte kocasınıBende çok şeyler yasadm kuzum inan cici de biliyor mesela
Bnm adam zor ama oturup ağla ağla içim sisti yemin ederim anası ayrı babası ayrı teyzeleri ayrı kendisi ayrı çok canımı yaktılar
Ama şimdi kendilerinin yaşadıklarını görünce ohh diyirm
Biz tatile çıktık orda bile ilk uç gün kavga ettik
Dönüşte ilk defa kendm için birşey yaotm bi arkadaşla takildik ona bile burnmdan getirdi o kdr çok ki :)
Sevgbn varsa başla bi yerden yoksa da sok at kalbinden
Ross lu sözler jajahshshshshajaja
Yazacak yer kalmadı yav ben onu sözle söylerimKizim neremiii neremii yazsaydin ya pastanin uzerine eksik olmus.Bide paralar sutyene lutfen yaz
Çok eğitici bir topik di mi, bende farkındayım keşke adını "seksü gacılar ve cilve eğitim kurumları" koysaymışım
Yavru sizin gelir az değil neden bu kadar maddi zorluk ki. Borç mu çok var?
Demek erotik buldun. Senin erotik bulman benim için önemliydi teşekkür ederim bebişimAmin canım inşallah
Hayırlı haberleri verebilirim umarım bebişim dua et
Kuzu pasta fazla erotik, fazla seksü,fazla albenisi yüksek bı pasta olmuş beeeanacuğunda mi pastaciydi koccumm
Biliyirm hep düşünürsün ikimz içinBen ikimizin yerine de düşünürüm kıymetlim biliyorsun sen yorulma sultanım
Rossslu sözlerinle beni yine kendine hayran bıraktın. Evet ben hepsine şahidim. Akroşu ortadan ikiye ayırmak lazım aslında da ross seviyor işte kocasını
Adamın doğum tarihi 11 eylül bacım.80 darbesinden önce olağanüstü hal sıkı yönetim falan varmış.kaynanam polis eşliğinde doğuma gitmiş.bi doğum gününde arkadaşlarıyla parti yapıyolarmış .apartmanlarında başka bi dairede de örgüt mü ne toplanmış ,ihbar üzerine polis gelmiş,bunların evi de basmış niye toplandınız diye sormuş polis,bunlar demiş parti yapıyoruz,vay siz partili örgüt mü kurdunuz diye karakola almışlar bunlarıO da degisikmis nasıl uğursuz olur yaz
Gercek memelerin uzerine yaz olmadi ahhhahhahahhahahahYazacak yer kalmadı yav ben onu sözle söylerim
Bacilammm su yorumumdaki begenmedime bakin hele bi ..Aynen benim yerimede yak bacim .. ifrit oluyorum ama elden bisey gelmiyor bazen bi telefon haydiiii yine göreve sanki tek polis bizimkilermis gibi
Oyy bir eş ailesi kazığı daha desene. Olsun gelsin de gitsin be şamdanım gelmezse asıl sıkıntı var.ay cici yakinda topigi samdanin dertleri diye degistirecen bu gidişle
ben atanmadan evlendik biz. biz evlenmeden önce ailesi eşime düğünü biz yapcaz herseyi alcaz vs demis. biz de inandık sonra hepsini üstümüze yiktilar. bide eşimin bekarliktan yaptığı kredi borcu vardi. iki sene sonra atandim ben.
tam herşeyi yoluna koyduk kendimize göre para ayırdık kenara ve ev aldik kredi cekip. sonra bu ayırdığımız parayi babasi aldi elimizden emekli olunca vercem diye. ki o zaman altı aya kadar emekli olcakti. ben de hamileyim. ücretsiz izne ayrilcam o para da onun için...
neyse ben doğum yaptım ücretsiz izne ayrıldım. çocuk kreşe gidecek yaşa geldi biz hala tek maasla 1750 kira 2200 kredi odeyip geçinmeye çalışıyoruz.
kayınpedere verdiğimiz paranin bı kısmını arsa alcaz diye isteyip zorla aldik resmen. çocuğun altinlar da oraya gitti.
bu arada benim oğlan alerjikti benim hesabimda var olan bir miktar para vardi onun tedaviye gitti o da.
güya eylülde de 25 bin vercek kp bitcek o zaman alcak vercek. ben zaten Aralık'ta iş başı yapacam.
yani kısaca böyle oldu
Gevekten bahtsız bedevi gbi bende kutlamazdm bu KDar sey yasasaydimAdamın doğum tarihi 11 eylül bacım.80 darbesinden önce olağanüstü hal sıkı yönetim falan varmış.kaynanam polis eşliğinde doğuma gitmiş.bi doğum gününde arkadaşlarıyla parti yapıyolarmış .apartmanlarında başka bi dairede de örgüt mü ne toplanmış ,ihbar üzerine polis gelmiş,bunların evi de basmış niye toplandınız diye sormuş polis,bunlar demiş parti yapıyoruz,vay siz partili örgüt mü kurdunuz diye karakola almışlar bunları,bi doğum gününde amerika 11 eylül saldırıları olmuş.bikaç sene önce de gene doğum gününde iş arkadaşının ölüm haberini aldı.
yani öyle bahtsız benim kocam
Şeytana pabucunu ters giydirir bunlar
Ablam hep der iyi kaynanalara kötü gelin, kötü kaynanalara iyi gelin denk gelir. O yüzden asla ikisi arasında huzur olmaz diye
Doğru söylüyor ben de öyle gözlemledim.
Benimki aynı kültürden değiliz diye istemedi bni. Seninkinin senle zoru ne
Sen bdv ye onu actn mi bu tarz bi koni hatrliyirm çünkü benay cici yakinda topigi samdanin dertleri diye degistirecen bu gidişle
ben atanmadan evlendik biz. biz evlenmeden önce ailesi eşime düğünü biz yapcaz herseyi alcaz vs demis. biz de inandık sonra hepsini üstümüze yiktilar. bide eşimin bekarliktan yaptığı kredi borcu vardi. iki sene sonra atandim ben.
tam herşeyi yoluna koyduk kendimize göre para ayırdık kenara ve ev aldik kredi cekip. sonra bu ayırdığımız parayi babasi aldi elimizden emekli olunca vercem diye. ki o zaman altı aya kadar emekli olcakti. ben de hamileyim. ücretsiz izne ayrilcam o para da onun için...
neyse ben doğum yaptım ücretsiz izne ayrıldım. çocuk kreşe gidecek yaşa geldi biz hala tek maasla 1750 kira 2200 kredi odeyip geçinmeye çalışıyoruz.
kayınpedere verdiğimiz paranin bı kısmını arsa alcaz diye isteyip zorla aldik resmen. çocuğun altinlar da oraya gitti.
bu arada benim oğlan alerjikti benim hesabimda var olan bir miktar para vardi onun tedaviye gitti o da.
güya eylülde de 25 bin vercek kp bitcek o zaman alcak vercek. ben zaten Aralık'ta iş başı yapacam.
yani kısaca böyle oldu
O arkadaşın bir de benim sana bakışlarımı görse demekki..Biliyirm hep düşünürsün ikimz için
Yaaaa hakkından geliyirm gelmesem BN kesicem jahahshshshaj
Bazen nefret ediom sürekli ayni şeyleri söylediğimde anlamadigfinda
Bir arkds da diyo akros seni seviyor dedm nerden anladın BN bunca sene anlayamadım
Bakışları diyorbakışı batsin dedm ahhahshshs
Şuan hak verdim adamaAdamın doğum tarihi 11 eylül bacım.80 darbesinden önce olağanüstü hal sıkı yönetim falan varmış.kaynanam polis eşliğinde doğuma gitmiş.bi doğum gününde arkadaşlarıyla parti yapıyolarmış .apartmanlarında başka bi dairede de örgüt mü ne toplanmış ,ihbar üzerine polis gelmiş,bunların evi de basmış niye toplandınız diye sormuş polis,bunlar demiş parti yapıyoruz,vay siz partili örgüt mü kurdunuz diye karakola almışlar bunları,bi doğum gününde amerika 11 eylül saldırıları olmuş.bikaç sene önce de gene doğum gününde iş arkadaşının ölüm haberini aldı.
yani öyle bahtsız benim kocam
Seninkilero görse boşa çiviye kaç der ic sesm de hep ayni şeyleri diyor zatenO arkadaşın bir de benim sana bakışlarımı görse demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?