Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O da degisikmis nasıl uğursuz olur yaz

Şeytana pabucunu ters giydirir bunlar
Ablam hep der iyi kaynanalara kötü gelin, kötü kaynanalara iyi gelin denk gelir. O yüzden asla ikisi arasında huzur olmaz diye
Doğru söylüyor ben de öyle gözlemledim.
Benimki aynı kültürden değiliz diye istemedi bni. Seninkinin senle zoru ne

Ana ilk defa böyle şey duyuyorum
Doğum günü kutlamak günah diyeni duydum da uğursuzluk getirir diyeni ilk kez duyuyorum

Bende çok şeyler yasadm kuzum inan cici de biliyor mesela
Bnm adam zor ama oturup ağla ağla içim sisti yemin ederim anası ayrı babası ayrı teyzeleri ayrı kendisi ayrı çok canımı yaktılar

Ama şimdi kendilerinin yaşadıklarını görünce ohh diyirm

Biz tatile çıktık orda bile ilk uç gün kavga ettik

Dönüşte ilk defa kendm için birşey yaotm bi arkadaşla takildik ona bile burnmdan getirdi o kdr çok ki :)

Sevgbn varsa başla bi yerden yoksa da sok at kalbinden
Ross lu sözler jajahshshshshajaja

Güldürme kız ağlıyorum ben burada hele hele
Benim memikler güzeldir ya. 85 numero burnum, ayaklarım, ellerim, gözlerim ve memiklerim top 5'im
Kizim neremiii neremii yazsaydin ya pastanin uzerine eksik olmus. Bide paralar sutyene lutfen yaz

Haahahahahsghshahsgaha
Yaaaaaa takıldığında sye hastayım
Hic orasiini düşünmemiştim hahahsha
Ben ikimizin yerine de düşünürüm kıymetlim biliyorsun sen yorulma sultanım
Rossslu sözlerinle beni yine kendine hayran bıraktın. Evet ben hepsine şahidim. Akroşu ortadan ikiye ayırmak lazım aslında da ross seviyor işte kocasını

Çok eğitici bir topik di mi, bende farkındayım keşke adını "seksü gacılar ve cilve eğitim kurumları" koysaymışım
Yavru sizin gelir az değil neden bu kadar maddi zorluk ki. Borç mu çok var?

ay cici yakinda topigi samdanin dertleri diye degistirecen bu gidişle

ben atanmadan evlendik biz. biz evlenmeden önce ailesi eşime düğünü biz yapcaz herseyi alcaz vs demis. biz de inandık sonra hepsini üstümüze yiktilar. bide eşimin bekarliktan yaptığı kredi borcu vardi. iki sene sonra atandim ben.

tam herşeyi yoluna koyduk kendimize göre para ayırdık kenara ve ev aldik kredi cekip. sonra bu ayırdığımız parayi babasi aldi elimizden emekli olunca vercem diye. ki o zaman altı aya kadar emekli olcakti. ben de hamileyim. ücretsiz izne ayrilcam o para da onun için...
neyse ben doğum yaptım ücretsiz izne ayrıldım. çocuk kreşe gidecek yaşa geldi biz hala tek maasla 1750 kira 2200 kredi odeyip geçinmeye çalışıyoruz.

kayınpedere verdiğimiz paranin bı kısmını arsa alcaz diye isteyip zorla aldik resmen. çocuğun altinlar da oraya gitti.

bu arada benim oğlan alerjikti benim hesabimda var olan bir miktar para vardi onun tedaviye gitti o da.

güya eylülde de 25 bin vercek kp bitcek o zaman alcak vercek. ben zaten Aralık'ta iş başı yapacam.

yani kısaca böyle oldu

Amin canım inşallah

Hayırlı haberleri verebilirim umarım bebişim dua et

Kuzu pasta fazla erotik, fazla seksü,fazla albenisi yüksek bı pasta olmuş beee anacuğunda mi pastaciydi koccumm
Demek erotik buldun. Senin erotik bulman benim için önemliydi teşekkür ederim bebişim
Doktora gidince sorar mısın tüp koca tedavisi de var mı. Bende kendime tüp koca yapmak istiyorum. Benimki piyasada yok bu iş böyle olmayacak

Biliyirm hep düşünürsün ikimz için

Yaaaa hakkından geliyirm gelmesem BN kesicem jahahshshshaj
Bazen nefret ediom sürekli ayni şeyleri söylediğimde anlamadigfinda

Bir arkds da diyo akros seni seviyor dedm nerden anladın BN bunca sene anlayamadım
Bakışları diyor bakışı batsin dedm ahhahshshs

O da degisikmis nasıl uğursuz olur yaz
Adamın doğum tarihi 11 eylül bacım.80 darbesinden önce olağanüstü hal sıkı yönetim falan varmış.kaynanam polis eşliğinde doğuma gitmiş.bi doğum gününde arkadaşlarıyla parti yapıyolarmış .apartmanlarında başka bi dairede de örgüt mü ne toplanmış ,ihbar üzerine polis gelmiş,bunların evi de basmış niye toplandınız diye sormuş polis,bunlar demiş parti yapıyoruz,vay siz partili örgüt mü kurdunuz diye karakola almışlar bunları ,bi doğum gününde amerika 11 eylül saldırıları olmuş.bikaç sene önce de gene doğum gününde iş arkadaşının ölüm haberini aldı.
yani öyle bahtsız benim kocam

Aynen benim yerimede yak bacim .. ifrit oluyorum ama elden bisey gelmiyor bazen bi telefon haydiiii yine göreve sanki tek polis bizimkilermis gibi
Bacilammm su yorumumdaki begenmedime bakin hele bi ..

Oyy bir eş ailesi kazığı daha desene. Olsun gelsin de gitsin be şamdanım gelmezse asıl sıkıntı var.
Bizim de şuan sırf 4 bin otomatik çekilen zorunlu gider var. Çok farklı değiliz

Gevekten bahtsız bedevi gbi bende kutlamazdm bu KDar sey yasasaydim
Ama senin popo ve meme on numara olmuş gülmekten oldm o fotota

benimki oğlu onun istediğini değil de beni aldi diye istemiyo. bide sarışın renkli gözlü uzun boylu kapali gelin istiyomus
seytanlikta seytanla yarışır ama eline su dokemez kimse

Sen bdv ye onu actn mi bu tarz bi koni hatrliyirm çünkü ben

O arkadaşın bir de benim sana bakışlarımı görse demekki..

Şuan hak verdim adama
Ayy nasıl şey ya çok kötü. Adam doğdum sevinci yaşayamıyor. Geriliyordur doğum günü yaklaştıkça

O arkadaşın bir de benim sana bakışlarımı görse demekki..
Seninkilero görse boşa çiviye kaç der ic sesm de hep ayni şeyleri diyor zaten
Ama korelim.ve sincabimi birakmiyirm iki çocuklu akros mağduru bu rosss ile dertli saatleri alabilrcek misin evine mor çatı yapalim bn yukarda sessizce yasarm jajsshdhdhdhsjsjsjsj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…