- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.701
Canın sağ olsunNapayım be hizuşum.. Alıştım artık hayallerimin yıkılmasına. Hergün hayallere 7.5 şiddetinde deprem var maşallah bir sallanıyor bir yıkılıyor
Sen bdv ye onu actn mi bu tarz bi koni hatrliyirm çünkü ben
Bende çok şeyler yasadm kuzum inan cici de biliyor mesela
Bnm adam zor ama oturup ağla ağla içim sisti yemin ederim anası ayrı babası ayrı teyzeleri ayrı kendisi ayrı çok canımı yaktılar
Ama şimdi kendilerinin yaşadıklarını görünce ohh diyirm
Biz tatile çıktık orda bile ilk uç gün kavga ettik
Dönüşte ilk defa kendm için birşey yaotm bi arkadaşla takildik ona bile burnmdan getirdi o kdr çok ki :)
Sevgbn varsa başla bi yerden yoksa da sok at kalbinden
Ross lu sözler jajahshshshshajaja
Bacilammm su yorumumdaki begenmedime bakin hele bi ..
Misilleme yapti zaar bacim ben bi yorumunu begenmedim oda rastgele bulup begenmemis sanirim bi yorumumu ne alaka onu anlamadimgizemliasli kuzum merhaba. Topiğe geleceksen buyur gel ama bu topikte beğenmedim ifadesi yasak. Topik sahibi olarak kullanmanı istemiyorum. Yanlışlıkla da olmuş olabilir. Uyarayım dedim. Muhabbete geleceksen buyur bekleriz seviniriz. Ama ricam ifadeyi değiştirmen üzerinedir.
O zaman buna benzer başka konu okudum benyok beybisi acmadim ama yorumlarda yazmistim :) onu okumussundur.
ben konu acsam nolacakçözümü yok ki. adam gönlü olunca verecek. vermeseydin derler
ben artık çok takmıyorum zaten rosss akışına bıraktım öyle yaşıyorum. çok şükür hiç eskisiyle alakasi yok durumun :) biraz maddi sıkıntı daha kaldi önümüzde. ondan sonra daha iyi olcaz inşallah.
yoksa adam cabaliyo yani eskisinden çok daha anlayışlı kibar sakin. senin müzik açıp dans etmen gibi sarki acar dansa kaldırır falan :)
bakalım düzelecek galiba herşey
He valla her sene stres oluyo bu sene ne gelcek başıma diyeŞuan hak verdim adama
Ayy nasıl şey ya çok kötü. Adam doğdum sevinci yaşayamıyor. Geriliyordur doğum günü yaklaştıkça
Oyy bir eş ailesi kazığı daha desene. Olsun gelsin de gitsin be şamdanım gelmezse asıl sıkıntı var.
Bizim de şuan sırf 4 bin otomatik çekilen zorunlu gider var. Çok farklı değiliz
Benim topiğim misilleme için uygun bir yer değilMisilleme yapti zaar bacim ben bi yorumunu begenmedim oda rastgele bulup begenmemis sanirim bi yorumumu ne alaka onu anlamadim
Allah razi olsun bacimmmBenim topiğim misilleme için uygun bir yer değilgizemliasli
Ki benzer bir mevzu yaşayan biri olarak hem de topik sahibi olarak rica ediyorum ifadeni değiştirmeni. Misilleme ile birşey halledemezsin. Gel muhabbet edelim arkadaş olalım ama olumsuz bir durumun yeri değil burası. Kiblemek istemiyorum.
Profili de kapamış sanırım bir pralin vakası daha. Kibleyelim gitsin kuzu. Etikete cevap vermez böyleleri malesef. Allahım yarabbim.Allah razi olsun bacimmm ❤❤
O zaman buna benzer başka konu okudum ben
Yaaaa kuzum duzelirsiniz tabi insanlar yas geçtikçe eski şeyleri yapmıyorlar ister istemez degisiyirlar
Bir tane yazı gordm 118 yaşına kdr yasayan kadın varmış sırrı nedir diye sormuşlar
EVLENMEMEK demiş ne kdr da doğru dedm içimdenjaajhahsajsja
Aynen Kuzumm cukubellam bosverelim gitsin sinir oldumProfili de kapamış sanırım bir pralin vakası daha. Kibleyelim gitsin kuzu. Etikete cevap vermez böyleleri malesef. Allahım yarabbim.
Kesinlikleben şunu gördüm ki erkekler yaslandikca kadınlara bağlılığı sevgisi ihtiyacı kat kat artiyo. kadinlar da evliliğin basinda daha gencken böyle şeylere daha ilgili aç oluyo. zamanında istediğini goremezse de kocasini köpek yapiyo yaşlanınca kendineetme bulma dünyası diye de buna diyolar bence
Kesinlikle
Hepsi huy değiştiriyorkadınlar zeki olduğu için hemen bu durumu fırsata ceviriyrlar tabiki
Aynen Kuzumm cukubellam bosverelim gitsin sinir oldum
Aynen Dünürümm takmamak en iyisikız cikom takma sen hiçnapiyosun nasılsın biricik pandamizin anasi. dünürüm
Psikolojik Deliii nabersin nasilsin
senin nickini gördüm geçen aynı gece ruyamda nicki psikolojik deli olan biri kovaladi durdu benigörmüşken yazayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?