Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben de nerde polis görsem kucaklamak gelir içimden inşallah bi gün biri yanlış anlamaz

evet insanin kendine de nazari çok degiyo kuzum:) bence ciciler nazara geliyo hep. ona fis fis sisede sirke gondercem sıkıp dursun eve silmekle olmayacak baksana

estağfurullah limonsuzum ikizler erkeği fenadir bilirim ama onlarda da şeytan tüyü var kendilerini sevdirmeyi iyi bilirler

Evde evdeAma bugün çok yorgunum ilk defa yükselmeyesim tuttu,onda da eşim yükselişe geçti hiç bı türlü tatil veremiyoz kendimize

reglden regle tatil anca size adam demiştir hazır hatun normalkem ben yükseleyim bu firsat kacmaz diye

Seni ve yazmani bekliyordummmm cok mutlu oldum haftaya bilmem neye kdr beklenirmi ya bekleyemez insan

poncikvegece
kuzum gözün aydın eşine kavusmussun müjdeli haberi de vermişsin inşallah sağlıkla kucağınıza da alirsiniz balim

çok tatlı bi ciftsiniz okurken çok mutlu oldum çok doğal ve sevgi dolusunuz rabbim ayırmasın sizi iki cihanda

tamm canım

Bonus olsa az daha kısa yazsaydin derdi
zaten I inessa armand da yok

sizden birini görünce aklıma diğer ikisi geliyo istemsizce:) valla sohbetlerinizi okumayi özledim be sizle de sohbet güzel ama üçünüz bi ayri tatlı sohbet ediyosunuz:) frekansiniz çok tutuyo

Bencede

Dur ben sorularımı iyice düşüneyim yarın sorayım. Biraz çoklar da

Gel buraya sapsik

tamam hazırla hepsini
arkadaşımın eşi ikizler. bişey olunca anlatiyo o demeden ben eşinin ne söylediğini önceden bildiğim için yok artık yaa diyodu

Aminnn şamdanım
Rabbim herkese huzur mutluluk sağlık bol aşk versinnn

Ya samdmmm yaa güldüm. Minnoş yüzüme bakım yaptım azcıık Gözlerim onları aramıyor değil issiiz kildim birilirdi nirdisiniz yiiiii
Bonus
I inessa armand

Yok artık. Yıllardır böyle birşey duymadım. Müstehcen değil pek ama neyse başımız ağrımasın ali riza bey diyip değişime gideyim.

bende ilk kez duydum, çok güzel memitolu bir avatarı olan üye var ona bişey olmadıysa olmazdı bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…