- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.021
katılıyorum Samdanım hatta bazen kendi kendimize olan güzel bişeyi beğendğimizde bile olur ya aksilik çıkar. Cicilerde de öyle oluyor bence dediğin gibi iş ortamının birleşmesiyle.. Ayy binada bir polis amca var onu görünce ben bi korkuyoruum mesela
estağfurullah limonsuzumAaaah ah dışı seni içi beni yakar negom
Hımm evet. Ben biliyorum zaten hep haklı olduğunuzu
Davetiyenin her yerine ayrı ayrı vuruldum cicim
Olur mu bacım sen ikizlersin senin haklılığının yanında benimkisi ne ki
Amecey tatlım inşAllah geçer bu durumda çocuklarin uykusu düzelir
poncikvegece kocasını buldu bizi unuttu
I inessa armand sende olsaydin
Evde evdeAma bugün çok yorgunum ilk defa yükselmeyesim tuttu,onda da eşim yükselişe geçti hiç bı türlü tatil veremiyoz kendimize
Seni ve yazmani bekliyordummmm cok mutlu oldum haftaya bilmem neye kdr beklenirmi ya bekleyemez insanEvet verdim
Eve geldi, dolapta da rakı vardı. Bu gece rakı içelim özledim ya rakı sohbetlerini dediben içemem hayatım ama sen içeceksen sana hazırlayayım dedim. Niye içmiyorsun hasta mısın dedi
Yok dedim
Miden mi kötü ne oldu ki hastaneye gidelim mi dedi
Yok dedim
Elinin körü o yok bu yok niye içmiyorsun o zaman içelim işte dedi.
İçemem hayatım bebeğe zararlı dedim.
İyi tamam dedi
Sonraha böyle oldu nasıl bebek ne bebeği kimin bebeği dedi
Bizim bebeğimiz dedim evde avazı çıktığı kadar bağırdıııGece kaçacak delik arıyordu o sırada
Sonra yaklaşık bi 15-20 dk hiç susmadan ağladı ☺☺❤❤
@RosSsS @Brunello Cicinelli
Sizde sormuşsunuz ballarımmm❤
Aah ah bilmem mi kızestağfurullah limonsuzumikizler erkeği fenadir bilirim ama onlarda da şeytan tüyü var kendilerini sevdirmeyi iyi bilirler
Aah ah bilmem mi kız
heee empatlik var yani sende. bende de var kuzum. hatta bi ara çok ileri seviyelere çıktı. yavaş yavaş korelttim. insanin bütün yaşam enerjisi çekiliyo elinde olmadan
aman dikkat et kendine
bide cocuklara okuyosan bile eline bi bardak su al ona oku direk karşıdakine okursan sana geçer ağırlık. suya okuyup suyu içirmek en iyisi. bide okuduğun kişiye dışarı baktır camdan falan. dışarı gitsin.
tamm canım
Dur ben sorularımı iyice düşüneyim yarın sorayım. Biraz çoklar dabenim etrafimda ikizler o kadar çok ki o kadar çok yani
bana sor ikizleri limonsuzum
Gel buraya sapsiksenin için alışcam kız çaya
BencedeBonus olsa az daha kısa yazsaydin derdi
zaten I inessa armand da yok
sizden birini görünce aklıma diğer ikisi geliyo istemsizce:) valla sohbetlerinizi okumayi özledim besizle de sohbet güzel ama üçünüz bi ayri tatlı sohbet ediyosunuz:) frekansiniz çok tutuyo
Dur ben sorularımı iyice düşüneyim yarın sorayım. Biraz çoklar da
Gel buraya sapsik
Ayyy aradığım kan bulundutamam hazırla hepsini
arkadaşımın eşi ikizler. bişey olunca anlatiyo o demeden ben eşinin ne söylediğini önceden bildiğim için yok artık yaa diyodu
Aminnn şamdanımponcikvegece
kuzumgözün aydın eşine kavusmussun müjdeli haberi de vermişsin inşallah sağlıkla kucağınıza da alirsiniz balim
çok tatlı bi ciftsinizokurken çok mutlu oldum çok doğal ve sevgi dolusunuz rabbim ayırmasın sizi iki cihanda
Yok artık. Yıllardır böyle birşey duymadım. Müstehcen değil pek ama neyse başımız ağrımasın ali riza bey diyip değişime gideyim.Muüstehcen avatar üyeler banlanıyordu en son ☺
Ya samdmmm yaa güldüm. Minnoş yüzüme bakım yaptım azcııkBonus olsa az daha kısa yazsaydin derdi
zaten I inessa armand da yok
sizden birini görünce aklıma diğer ikisi geliyo istemsizce:) valla sohbetlerinizi okumayi özledim besizle de sohbet güzel ama üçünüz bi ayri tatlı sohbet ediyosunuz:) frekansiniz çok tutuyo
Duymadıysan değişmeseydin hemşerimmmYok artık. Yıllardır böyle birşey duymadım. Müstehcen değil pek ama neyse başımız ağrımasın ali riza bey diyip değişime gideyim.☺
Yok artık. Yıllardır böyle birşey duymadım. Müstehcen değil pek ama neyse başımız ağrımasın ali riza bey diyip değişime gideyim.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?