Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya samdmmm yaa güldüm. Minnoş yüzüme bakım yaptım azcıık Gözlerim onları aramıyor değil ☺ issiiz kildim birilirdi nirdisiniz yiiiii
Bonus
@tosia

Üşütmüşüm midem bulanıyo uzanıyorum ❤
Gündüzde iş güç mercimek köftesi falan.
Bakımsız kaldığım doğrudur.

Üşütmüşüm midem bulanıyo uzanıyorum ❤
Gündüzde iş güç mercimek köftesi falan.
Bakımsız kaldığım doğrudur.
Mercimek köftelerini yuttum da midemi ters döndürdüm demiyosun kibarca üşütmüşüm diyosun, peki. Geçmiş olsun çok sık hastalanmaya başladın dikkat et biraz

Bu aralar hastaneye çok mu gidiyosun minnoşum

İlle açık adını mı yazayım dışkı fışkı işte
Mercimek köftelerini yuttum da midemi ters döndürdüm demiyosun kibarca üşütmüşüm diyosun, peki. Geçmiş olsun çok sık hastalanmaya başladın dikkat et biraz

Senin bakımlı ağzın ne der bre hamacey... çok ince bi tşörtle akşam 7 de balkon sildim o arada oldu heralde. 6.kat ful esiyor.

Balkonu silerken düşündüm hep ya birden düşersem kızlar napar diye

Sende haklısın bu şaheser güzellikten gözünü alıp yazıları okumak büyük yetenek ister
Hamile değilim yani öyle miyimdir bilmem anlıcaz bakalım pazartesi
Karar ver kadın hamile misin değil misin ona göre ilişcem sana

geçer kuzum ya, yeni doğanlarda bir sürü geçici enfeksiyonlar oluyor üzülme lütfen kiloları ne durumda peki
En son biri 1500 diğer i 1400 kusurdu. 1 hafta geçince belli olacağı için daha net şekilde yani, sormadım bugün.

Üzülmemeye çalışıyorum sütüm gittikçe azalıyor

En son biri 1500 diğer i 1400 kusurdu. 1 hafta geçince belli olacağı için daha net şekilde yani, sormadım bugün.

1 haftada büyümüşlerdir kuzum, az kaldı inşallah İçini ferah tut bol bol dua edelim

Yeniden yazamadım da alıntı yaptım üşengeçlik ❤ ben

reglden regle tatil anca size adam demiştir hazır hatun normalkem ben yükseleyim bu firsat kacmaz diye
Ne fırsatı kaçmıycak asıl şimdi fırsat bu fırsat dinleniyim hazır hatun modunda değilken diye düşünür saniyodum nefes almak için kendi kaşındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…