- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.061
İnşaallah canlarım iyiki varsınız.
İçtin mi içtin miyarın sabah 2 bardak içcem söz
Geçmiş olsun canım nasıl oldunÜşütmüşüm midem bulanıyo uzanıyorum ❤
Gündüzde iş güç mercimek köftesi falan.
Bakımsız kaldığım doğrudur.
Akıl akıldan üstündür dediysen başımıza gelir maazallahDuymadıysan değişmeseydin hemşerimmm ☺
Daha da iyi ol insAllah canım benimGünaydın
Mutlu pazarlar
Limonsuzum iyiyim ❤
Günaydın
Mutlu pazarlar
Limonsuzum iyiyim ❤
Gelmesiyle gitmesi bir olduB Brunello Cicinelli eşinle aranız düzeldi mi
Yaa hem böyleGünaydın kertenkelelerim
tek tek alıntı yapayım dedim ama bir baktım 10 mesaj alıntı oluyor o yüzden toplu etiket yapmaya karar verdim böylesi daha kolay olacak
Öncelikle geyşa ile ilgili gelişmeleri aktarayım..
Dün bir buket çiçek alıp gelmiş. Araba koltuğunda oturacağım yere bırakmış. Aldım çiçeği ama hiç aldırış etmedim. Önce markete gittik. Markette gezerken çok yoğun ve aynı regl hissi veren yapışkan bir akıntı geldiğini hissettim. Cidden reglim geldi sandım. Biraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
Sahiden geldi mi dedi evet şuan hissediyorum dedim. Olduğu yerde durdu, kitledi kendini gözleri doldu, alt dudağı titremeye başladı
Sonra eve geldik wc ye benle giriyor dolu dolu gözlerle bakıcam diyor
Neyse baktık akıntıymış... Oh dedi gitti. Bence ona bir ders olmuştur.
Sonra yanıma geldi özür diledi, ben sana ne zaman kaba davrandım da bebek ihtimali varken kaba davranıcam dedi. Şaka yapmışmış falan. Bende şamdanın da dediği gibi hödüklerle aynı ortamda olmaktan değiştin falan dedim. Hak verdi, ortam çok bozuk ister istemez eve yansıtmış olabilirim ama dikkat edicem dedi. Konu kapandı ama hala mesafeli duruyorum çünkü cidden kırıldım.
Bu arada anneme yarın gebelik testi yapıcam dedim şaşırdı hamile misin ki diyorZekamı kimden aldığım ortada Öğrenmek için yapıcam testi ne bileyim dedim. Annem pek ihtimal vermiyor hamile olmama ama bakıcaz
Değilsem de ilk işim kuaföre boyaya koşmak olacak sanırım...
poncikvegece çok duygulandım kuzumm ya Özellikle eşinin ağlamasına... Bu tepkiyi bende benimkinden bekliyorum. Ama o kadar şüpheleniyor ki muhtemelen şaşırmıcak bile eli karnında uyumanız falan inşallah o levele ulaşabilirim. Çok tatlısınız maşallah ♥
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
Birebir gözümde canlandırdım ayy çok tatlısınız yaGünaydın kertenkelelerim
tek tek alıntı yapayım dedim ama bir baktım 10 mesaj alıntı oluyor o yüzden toplu etiket yapmaya karar verdim böylesi daha kolay olacak
Öncelikle geyşa ile ilgili gelişmeleri aktarayım..
Dün bir buket çiçek alıp gelmiş. Araba koltuğunda oturacağım yere bırakmış. Aldım çiçeği ama hiç aldırış etmedim. Önce markete gittik. Markette gezerken çok yoğun ve aynı regl hissi veren yapışkan bir akıntı geldiğini hissettim. Cidden reglim geldi sandım. Biraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
Sahiden geldi mi dedi evet şuan hissediyorum dedim. Olduğu yerde durdu, kitledi kendini gözleri doldu, alt dudağı titremeye başladı
Sonra eve geldik wc ye benle giriyor dolu dolu gözlerle bakıcam diyor
Neyse baktık akıntıymış... Oh dedi gitti. Bence ona bir ders olmuştur.
Sonra yanıma geldi özür diledi, ben sana ne zaman kaba davrandım da bebek ihtimali varken kaba davranıcam dedi. Şaka yapmışmış falan. Bende şamdanın da dediği gibi hödüklerle aynı ortamda olmaktan değiştin falan dedim. Hak verdi, ortam çok bozuk ister istemez eve yansıtmış olabilirim ama dikkat edicem dedi. Konu kapandı ama hala mesafeli duruyorum çünkü cidden kırıldım.
Bu arada anneme yarın gebelik testi yapıcam dedim şaşırdı hamile misin ki diyorZekamı kimden aldığım ortada Öğrenmek için yapıcam testi ne bileyim dedim. Annem pek ihtimal vermiyor hamile olmama ama bakıcaz
Değilsem de ilk işim kuaföre boyaya koşmak olacak sanırım...
poncikvegece çok duygulandım kuzumm ya Özellikle eşinin ağlamasına... Bu tepkiyi bende benimkinden bekliyorum. Ama o kadar şüpheleniyor ki muhtemelen şaşırmıcak bile eli karnında uyumanız falan inşallah o levele ulaşabilirim. Çok tatlısınız maşallah ♥
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
O saatte 5.rüyamı görüyordum hissetmedim seksü şempazemB Brunello CicinelliYoulost16 Kızlar hissettiniz mi sizde bu depremi? Yeni gördüm haberde,geçmiş olsun bursaya, Allah'ım korusun
Eki Görüntüle 2555248
katılıyorum Samdanım hatta bazen kendi kendimize olan güzel bişeyi beğendğimizde bile olur ya aksilik çıkar. Cicilerde de öyle oluyor bence dediğin gibi iş ortamının birleşmesiyle.. Ayy binada bir polis amca var onu görünce ben bi korkuyoruum mesela
Bende ne zaman polis görsem, içimden yazık Allah eşine çocuğuna anasına sabır versin derimben de nerde polis görsem kucaklamak gelir içimden inşallah bi gün biri yanlış anlamaz
evet insanin kendine de nazari çok degiyo kuzum:) bence ciciler nazara geliyo hep. ona fis fis sisede sirke gondercemsıkıp dursun eve silmekle olmayacak baksana
Bilmirem kiKarar ver kadın hamile misin değil misinona göre ilişcem sana
Mirandam roman yazarken biraz zaman alıyor da ondan gittim sandın senGelmesiyle gitmesi bir oldu
@@RosSsS sekreterlerin en bitanesi senin haberin vardır ne olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?