Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşaallah canlarım iyiki varsınız.

canım hangi makineyle sagiyosun bilmiyorum ama bilindik markalar yerine hastaneden kiralasan onlar daha verimli oluyomus. belki artar o sayede. bide iciyosundur ama süt çayı falan kullanmiyosan onlardan da takviye et. bira mayası tableti de artiriyomus sütü

inşallah çabucak toparlar bebisler çok beklemeden çıkarsınız

yarın sabah 2 bardak içcem söz
İçtin mi içtin mi
Üşütmüşüm midem bulanıyo uzanıyorum ❤
Gündüzde iş güç mercimek köftesi falan.
Bakımsız kaldığım doğrudur.
Geçmiş olsun canım nasıl oldun
@Amecey canım çocuklar nasıl oldu iyi uyudular mı?
@Brunello Cicinelli madonnam geyşayla barıştınız mı

Jawlensky canım anlıyorum seni ama üzülme onların senin desteğine ihtiyacı var.
Denemissindir belki ama humana nin emziren anneler için olan çayı bende iyi süt yapmıştı. Bide stres üzüntü ve uykusuzluk da azalma yapıyor. Dikkat et kendine kuzum iyi olacaklar inşAllah

Günaydın kertenkelelerim
tek tek alıntı yapayım dedim ama bir baktım 10 mesaj alıntı oluyor o yüzden toplu etiket yapmaya karar verdim böylesi daha kolay olacak
Öncelikle geyşa ile ilgili gelişmeleri aktarayım..
Dün bir buket çiçek alıp gelmiş. Araba koltuğunda oturacağım yere bırakmış. Aldım çiçeği ama hiç aldırış etmedim. Önce markete gittik. Markette gezerken çok yoğun ve aynı regl hissi veren yapışkan bir akıntı geldiğini hissettim. Cidden reglim geldi sandım. Biraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
Sahiden geldi mi dedi evet şuan hissediyorum dedim. Olduğu yerde durdu, kitledi kendini gözleri doldu, alt dudağı titremeye başladı
Sonra eve geldik wc ye benle giriyor dolu dolu gözlerle bakıcam diyor
Neyse baktık akıntıymış... Oh dedi gitti. Bence ona bir ders olmuştur.
Sonra yanıma geldi özür diledi, ben sana ne zaman kaba davrandım da bebek ihtimali varken kaba davranıcam dedi. Şaka yapmışmış falan. Bende şamdanın da dediği gibi hödüklerle aynı ortamda olmaktan değiştin falan dedim. Hak verdi, ortam çok bozuk ister istemez eve yansıtmış olabilirim ama dikkat edicem dedi. Konu kapandı ama hala mesafeli duruyorum çünkü cidden kırıldım.
Bu arada anneme yarın gebelik testi yapıcam dedim şaşırdı hamile misin ki diyor Zekamı kimden aldığım ortada Öğrenmek için yapıcam testi ne bileyim dedim. Annem pek ihtimal vermiyor hamile olmama ama bakıcaz
Değilsem de ilk işim kuaföre boyaya koşmak olacak sanırım...
poncikvegece çok duygulandım kuzumm ya Özellikle eşinin ağlamasına... Bu tepkiyi bende benimkinden bekliyorum. Ama o kadar şüpheleniyor ki muhtemelen şaşırmıcak bile eli karnında uyumanız falan inşallah o levele ulaşabilirim. Çok tatlısınız maşallah ♥
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM

Yaa hem böyle hem böyle okudum mesajı
Allah muhabbetinizi artırsın.
Hamilesin hissediyorum

Birebir gözümde canlandırdım ayy çok tatlısınız ya

B Brunello Cicinelli Youlost16 Kızlar hissettiniz mi sizde bu depremi? Yeni gördüm haberde,geçmiş olsun bursaya, Allah'ım korusun
Eki Görüntüle 2555248
O saatte 5.rüyamı görüyordum hissetmedim seksü şempazem

Bende ne zaman polis görsem, içimden yazık Allah eşine çocuğuna anasına sabır versin derim
Gönderin bana sirkeleri, bağımlısı oldum zaten
Karar ver kadın hamile misin değil misin ona göre ilişcem sana
Bilmirem ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…