- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.081
Amin canım negomYaa hem böylehem böyle okudum mesajı
Allah muhabbetinizi artırsın.
Hamilesin hissediyorum ❤
Bende seni birebir gözümde canlandırıyorum ve çok tatlı olduğunu görebiliyorum, duygular karşılıklı hepBirebir gözümde canlandırdım ayy çok tatlısınız ya
Amin diloşumGünaydın cicimmmm yaaa esnisteme bak nasıl da romnatik adam kız bulmuşsun böyle adamı ne gözlerini doldurup durun oyleenazar değmesin sizeee
Afiyet olsun balımKuzularım kahvaltı edeyim, gelirim sonra. Öptüm hepinizi
Daha da iyi ol insAllah canım benim
O değilde bana yazdığını tesadüfen gördüm ya görmeseydim
Bende üzülmüştümMirandam roman yazarken biraz zaman alıyor da ondan gittim sandın sen
Birbirimize karşı olan bu yoğun duygularımızı ne yapacağukBende seni birebir gözümde canlandırıyorum ve çok tatlı olduğunu görebiliyorum, duygular karşılıklı hep
Kıyamam ya neden böyle oldu kiGöreceğini düşündüm burda olduğunu :)
Nane limon yaptım iyi gelmedi bu seferde çok yandı tahin aldım bi kaşık ondan sonra rahatladım
Hem sevişir hem küser trip atarım mı diyon lenGünaydın kertenkelelerim
tek tek alıntı yapayım dedim ama bir baktım 10 mesaj alıntı oluyor o yüzden toplu etiket yapmaya karar verdim böylesi daha kolay olacak
Öncelikle geyşa ile ilgili gelişmeleri aktarayım..
Dün bir buket çiçek alıp gelmiş. Araba koltuğunda oturacağım yere bırakmış. Aldım çiçeği ama hiç aldırış etmedim. Önce markete gittik. Markette gezerken çok yoğun ve aynı regl hissi veren yapışkan bir akıntı geldiğini hissettim. Cidden reglim geldi sandım. Biraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
Sahiden geldi mi dedi evet şuan hissediyorum dedim. Olduğu yerde durdu, kitledi kendini gözleri doldu, alt dudağı titremeye başladı
Sonra eve geldik wc ye benle giriyor dolu dolu gözlerle bakıcam diyor
Neyse baktık akıntıymış... Oh dedi gitti. Bence ona bir ders olmuştur.
Sonra yanıma geldi özür diledi, ben sana ne zaman kaba davrandım da bebek ihtimali varken kaba davranıcam dedi. Şaka yapmışmış falan. Bende şamdanın da dediği gibi hödüklerle aynı ortamda olmaktan değiştin falan dedim. Hak verdi, ortam çok bozuk ister istemez eve yansıtmış olabilirim ama dikkat edicem dedi. Konu kapandı ama hala mesafeli duruyorum çünkü cidden kırıldım.
Bu arada anneme yarın gebelik testi yapıcam dedim şaşırdı hamile misin ki diyorZekamı kimden aldığım ortada Öğrenmek için yapıcam testi ne bileyim dedim. Annem pek ihtimal vermiyor hamile olmama ama bakıcaz
Değilsem de ilk işim kuaföre boyaya koşmak olacak sanırım...
@patilibirhayat çok duygulandım kuzumm yaÖzellikle eşinin ağlamasına... Bu tepkiyi bende benimkinden bekliyorum. Ama o kadar şüpheleniyor ki muhtemelen şaşırmıcak bile eli karnında uyumanız falan inşallah o levele ulaşabilirim. Çok tatlısınız maşallah ♥
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Ahahahahaaa doğru yaaa yapar mı yaparHem sevişir hem küser trip atarım mı diyon lenvalla acıyom şu adama ya
Doğuma giderken de küser bu karı kesin
Çiçi: - Çekilir misin senin yüzünden doğuramıyorum konsantrasyonumu bozuyosun herifaaa doğdu çocuk bak görüyo musun doğurmuşum bişey de anlamadım senin yüzünden doktor beeey geriye alabiliyo muyuz acabaa ,geri tıkın içeri baştan doğurcam ben
Kiz maliiHem sevişir hem küser trip atarım mı diyon lenvalla acıyom şu adama ya
Doğuma giderken de küser bu karı kesin
Çiçi: - Çekilir misin senin yüzünden doğuramıyorum konsantrasyonumu bozuyosun herifaaa doğdu çocuk bak görüyo musun doğurmuşum bişey de anlamadım senin yüzünden doktor beeey geriye alabiliyo muyuz acabaa ,geri tıkın içeri baştan doğurcam ben
Bidaa hep pasife geçmeyi düşünüyorumhiç bişey göründüğü gibi değilmişadam senin pasife geçmeni bekliyomus
günaydın beybi
İyi yapmışsın bu tavira bürünerekBiraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
Mali bu yardirir güldürmekten insaniKız bende yarıldım varya mesaja
Kasabın karısı değilmiydi maliiiMali bu yardirir güldürmekten insani
Ahahahahaaa doğru yaaa yapar mı yapar
Valla direk o sahne canlandı gözümdeKiz malii
Kolay gele dilosumAzcik gidemde iş güç yapayım bağrı napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?