Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa hem böyle hem böyle okudum mesajı
Allah muhabbetinizi artırsın.
Hamilesin hissediyorum ❤
Amin canım negom
His olarak bende hissediyorum. Sonra ilk kez deneyen herkes kendini hamile hissetmiştir bir çeşit histeriye kapılıyorsun deyip kendimi vazgeçiyorum, kendi kendimin ayarını da veren biriyim gördüğünüz gibi
Ay yarın olsun da pozitif negatif neyse öğreneyim de bitsin bu çile negom.

Günaydın cicimmmm yaaa esnisteme bak nasıl da romnatik adam kız bulmuşsun böyle adamı ne gözlerini doldurup durun oylee nazar değmesin sizeee
Amin diloşum
Aman nazar değmesin bıktım sirkeden, 1 kere daha sirkelenmeye takatim kalmadı turşuya döndüm yeter
Romantik ama bazen de hödük olabiliyor işte

Hem sevişir hem küser trip atarım mı diyon len valla acıyom şu adama ya
Doğuma giderken de küser bu karı kesin

Çiçi: - Çekilir misin senin yüzünden doğuramıyorum konsantrasyonumu bozuyosun herif aaa doğdu çocuk bak görüyo musun doğurmuşum bişey de anlamadım senin yüzünden doktor beeey geriye alabiliyo muyuz acabaa ,geri tıkın içeri baştan doğurcam ben

Ahahahahaaa doğru yaaa yapar mı yapar

Kiz malii

hiç bişey göründüğü gibi değilmiş adam senin pasife geçmeni bekliyomus

günaydın beybi
Bidaa hep pasife geçmeyi düşünüyorum
Biraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
İyi yapmışsın bu tavira bürünerek o ettiği lafı yedirmissin iyi olmuş cicimbı özür dilemeyle kırgınlık hemen gecmiyo,bazı icerledigin sözler aklında kalıyor malesef insanin ama lavaboya seninle girip bakmasına, markette duraksayip dudağının titremesine fln güldümdegisik tepkili senin koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…