- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.101
Teveccühünüz efemMali bu yardirir güldürmekten insani
Ah kasap ahHee bide kasap avradi
HerzamanModundasin
Allah geyşayı çiçinin lohusalık gazabından korusunBenim de yemin ederim
Günaydın kertenkelelerim
tek tek alıntı yapayım dedim ama bir baktım 10 mesaj alıntı oluyor o yüzden toplu etiket yapmaya karar verdim böylesi daha kolay olacak
Öncelikle geyşa ile ilgili gelişmeleri aktarayım..
Dün bir buket çiçek alıp gelmiş. Araba koltuğunda oturacağım yere bırakmış. Aldım çiçeği ama hiç aldırış etmedim. Önce markete gittik. Markette gezerken çok yoğun ve aynı regl hissi veren yapışkan bir akıntı geldiğini hissettim. Cidden reglim geldi sandım. Biraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
Sahiden geldi mi dedi evet şuan hissediyorum dedim. Olduğu yerde durdu, kitledi kendini gözleri doldu, alt dudağı titremeye başladı
Sonra eve geldik wc ye benle giriyor dolu dolu gözlerle bakıcam diyor
Neyse baktık akıntıymış... Oh dedi gitti. Bence ona bir ders olmuştur.
Sonra yanıma geldi özür diledi, ben sana ne zaman kaba davrandım da bebek ihtimali varken kaba davranıcam dedi. Şaka yapmışmış falan. Bende şamdanın da dediği gibi hödüklerle aynı ortamda olmaktan değiştin falan dedim. Hak verdi, ortam çok bozuk ister istemez eve yansıtmış olabilirim ama dikkat edicem dedi. Konu kapandı ama hala mesafeli duruyorum çünkü cidden kırıldım.
Bu arada anneme yarın gebelik testi yapıcam dedim şaşırdı hamile misin ki diyorZekamı kimden aldığım ortada Öğrenmek için yapıcam testi ne bileyim dedim. Annem pek ihtimal vermiyor hamile olmama ama bakıcaz
Değilsem de ilk işim kuaföre boyaya koşmak olacak sanırım...
@patilibirhayat çok duygulandım kuzumm yaÖzellikle eşinin ağlamasına... Bu tepkiyi bende benimkinden bekliyorum. Ama o kadar şüpheleniyor ki muhtemelen şaşırmıcak bile eli karnında uyumanız falan inşallah o levele ulaşabilirim. Çok tatlısınız maşallah ♥
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Valla herif kafasını bozdukça su tabancası gibi süt fışkırtır herifin suratına memesindenAminnnnn
Kız Allah seni ne yapmaya emiValla herif kafasını bozdukça su tabancası gibi süt fışkırtır herifin suratına memesinden
Bişey mi dedin senfışkk ,sus dedim sana fışkk
Bdv de bir konu açılmıştı. "Sen önce avatarına bak öyle konuş" furyası aldı başını gitti. Sonra bizzat benim arkadaşım inat olsun diye, öpüşen 2 çift resmini avatar yaptı. Akıbetinde kendisi dahil, memintolu, sexi, afrodizyak etkili ne kadar avatar sahibi üye varsa banlandı. İnanmıyorsan dayıya sor. Dayım=muneAkıl akıldan üstündür dediysen başımıza gelir maazallah ☺
Ah kasap ahbi hftadır akşamcıyım hasret kaldım kasaba ete
Bir haftadır kasabı düşün bideHerzaman
Ahaha ayy cici gelse de görse su yazdıklarınıValla herif kafasını bozdukça su tabancası gibi süt fışkırtır herifin suratına memesinden
Bişey mi dedin senfışkk ,sus dedim sana fışkk
Gördüm gördüm
Bugün son akşamcı günüm,yarın sabahçıyım halim kalırsa hain planlarım varBir haftadır kasabı düşün bide
Yazık size kizzbugün evdeysen bı komplo kur bari acigi kapatin
Ahaha ayy cici gelse de görse su yazdıklarınıeminim kendide onaylar
Ellerine sağlık, temizlik yapmışsın. 6.kat ve esen bir yerde ince giyinip işlenmeseydin keşke. Tomografi çektirmişmiydin senİlle açık adını mı yazayım dışkı fışkı işte
Senin bakımlı ağzın ne der bre hamacey... çok ince bi tşörtle akşam 7 de balkon sildim o arada oldu heralde. 6.kat ful esiyor.
Balkonu silerken düşündüm hep ya birden düşersem kızlar napar diye
Kıyamam ya neden böyle oldu ki
İyim canımBizim balkon çok esiyo evde işler birikti bi an hava kararcak gibiyken dedim iki dk bi sileyim yetti pisliği o saatte üşüttüm tabi.
Sağol diloşum iyiyim sende iyisin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?