- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.121
Hayal gücümü genişetiyo karı napimGaçma gell memelerde süt fışkırtırken iyidiii
Belki planı kasap kurmuştur çoktanBugün son akşamcı günüm,yarın sabahçıyım halim kalırsa hain planlarım var
Ellerine sağlık, temizlik yapmışsın. 6.kat ve esen bir yerde ince giyinip işlenmeseydin keşke. Tomografi çektirmişmiydin sen
İyim canım
Hastamisin kuuzm ben mi yanlis anladım yoksa
Tam buldun plan kuracak adamıBelki planı kasap kurmuştur çoktanhalin kalmasa da yavru ceylanini avlar adam sen fazla şaapma
Hee anladım balım geçmiş olsun canım dikakt et kendine havalar değişik bu ara bende hapşurup duruyorumYok kız üşütme işte
Hee anladım balım geçmiş olsun canım dikakt et kendine havalar değişik bu ara bende hapşurup duruyorum
OhaTam buldun plan kuracak adamıadam beni görünce horlama taklidi yapıyo yattığı yerden
Aminn kuzum aminnSen temizliği bilen garısın evde işler çok birikti bi an iyi hissettim yaptım kalktığımdan beri balkona bakıyorumallahım aciz bırakmasın
Elimde tam bize göre karikatür var lakin uzaya fırlatılabilme ihtimalimden dolayı sildim attım.Yoooo niye kibildiğim kadarıyla bi bozuluk yok
Elimde tam bize göre karikatür var lakin uzaya fırlatılabilme ihtimalimden dolayı sildim attım.
Bonus sen iyi ol be, hasta olduğunda sinirlerim bozuluyor
Buralarda, hissediyorum
Hiç bilmiyorum aşktan ince hastalığa tutulmazsak iyidirBende üzülmüştüm
Birbirimize karşı olan bu yoğun duygularımızı ne yapacağuk
KoptumHem sevişir hem küser trip atarım mı diyon lenvalla acıyom şu adama ya
Doğuma giderken de küser bu karı kesin
Çiçi: - Çekilir misin senin yüzünden doğuramıyorum konsantrasyonumu bozuyosun herifaaa doğdu çocuk bak görüyo musun doğurmuşum bişey de anlamadım senin yüzünden doktor beeey geriye alabiliyo muyuz acabaa ,geri tıkın içeri baştan doğurcam ben
Yaparum tabiAhahahahaaa doğru yaaa yapar mı yapar
Benim geyşayı bilim incelemeliBidaa hep pasife geçmeyi düşünüyorum
İyi yapmışsın bu tavira bürünereko ettiği lafı yedirmissin iyi olmuş cicim bı özür dilemeyle kırgınlık hemen gecmiyo,bazı icerledigin sözler aklında kalıyor malesef insanin ama lavaboya seninle girip bakmasına, markette duraksayip dudağının titremesine fln güldüm degisik tepkili senin koca
Büşom bu akıntı nereden baksan 1 haftayı biraz geçiktir var. Yani bir hesaplama yaparsam ovulasyondan sonra 7. Ya da 8. günde başladı. Önceleri az az geliyordu. Giderek çoğaldı. Şeffaf ve sarı iki türlü akıntı aynı anda geliyor. Yürüyorsam çok geliyor. Altıma kaçırmışım gibi sırılsıklam oluyor resmen. Hergün çamaşır değiştiriyorum.Ooh haketmiş valla
Ama gözlerinin dolması kıyamam yaa
Regldan önce böyle akıntı gelir miydi Ciciii akıntıda bi belirti çünkümm
Sildim sildiiiim, yok kiKoymak zorundasın onu artık silemezsin bi bakim öyle sil
Yok,en son Perşembe akşam 8de girmişBuralarda, hissediyorum ☺
Genlerinde yok anacım ben napim sülalecek böyleler nerde ekşın orda kaçışOhaulan bir hafta diyon ne taklidi o zmn hakediyor mali en acımasız planları kur sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?