- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.721
Aynen Dünürümm takmamak en iyisi
Iyiyim Elhamdülillah kuzum sen nasilsin dünürümm canimm herifimi bekliyorum görüsmedigimiz kayinpederle konusmaya gitti aradi az önce baya atraksyonlu gecmis konusma geliyormus simdi meraktan ölecemPandaniz ellerinizden öper teyzeleriii
Çok pis etki bırakırım insanlar üzerinde
Çok şükür iyiyim..
Sen nasılsın
Bi rahat vermediler bacim ya .. ama anladigim yine olayli bi konusma olmus kavga gürültü artik gelince anlatacak bakalimbu gece cidden rosss anlı gecesi heee
hayırlısı olsun canım benim ama sen sakin ol. eşinin ailesi sonuçta er geç bir araya geliniyo. sen pandamizi düşün kendini düşün. nasil daha az stres olacaksa ona göre davran
burdaki üyelere de bisey diyemiyorum. ilkokul çocuğu gibi bazısı
Evet canım etmedik..kız anlatmak istemiyorum kabustu ama bütün gün etkisinden cikamadimsu an korkularimin üzerine gidiyorum resmen
ben de iyiyim canım çok şükür :) seninle hiç sohbet etmemistik sanırım :)
Bi rahat vermediler bacim ya .. ama anladigim yine olayli bi konusma olmus kavga gürültü artik gelince anlatacak bakalimöyle tabi kuzum ben stres olmamaya calisiyorum ama ister istemez yansiyor ya bi rahat verseler artik ..
O üyede tüy dikti resmen bende anlayamiyorum kuzum neyse cukubella müdahale etti sagolsun
Müdahale teknikleri dersimi iyi aldım benim seksü geyşadan, şipşak müdahale ederimBi rahat vermediler bacim ya .. ama anladigim yine olayli bi konusma olmus kavga gürültü artik gelince anlatacak bakalimöyle tabi kuzum ben stres olmamaya calisiyorum ama ister istemez yansiyor ya bi rahat verseler artik ..
O üyede tüy dikti resmen bende anlayamiyorum kuzum neyse cukubella müdahale etti sagolsun
Kendimi temizliğe verdimdemek ayni zaman da bir tuzruhu kadar etkilisin
Vayyyy yazdım bunu kenara psikolojik deli hanım, tamam
Valla cok zor be kuzum o acik kapiyi birakmak onlara cok can yaktilar hem benim hem esimin hemde ailemin ama haklisin gülümne yasandi ne kadar üzüldün sen biliyosun cikom. eşine destek ol. birlikte atlatirsiniz Allah'ın izniyle. ama dillendirmesen de içinden bı açık kapi birak hep onlara. bi gün kapı acman gerekirse cok yardimi olur
Temizlik yapmam lazım yogsam büyük evi leş goturcekVayyyy yazdım bunu kenara psikolojik deli hanım, tamam
Kendimi temizliğe verdimyoksa doğuma kadar yatıcam
Valla cok zor be kuzum o acik kapiyi birakmak onlara cok can yaktilar hem benim hem esimin hemde ailemin ama haklisin gülüm
Ya benim kızım çok uysaldi maşallah hala öyle.umudum bu da ablasına çekerse uyku sorunum olmaz insaAllah..kız ben 21 aydır yatamadim. deli misin yat gitsinbirak ev alsin yürüsün. sonra yatıp uyumana musade etmeyen bi bebisin olursa ahhh aahh samdan dediydi dersin
Ya benim kızım çok uysaldi maşallah hala öyle.umudum bu da ablasına çekerse uyku sorunum olmaz insaAllah..
Kedim var benim bırakmıyorum,bıraksam her yer kum ,sonra cinnet sebebi bana
Kız şamdanım benim eşimin ailesi bizi ayırsın diye neler etti çerkes değilim diye. Ben şimdi yüzlerine bakıyorum diye herkes bana şaşırıyor. Amabak kuzum eşinin mesleği tehlikeli. Allah yüz yüze bakmak zorunda kalacak bisey yasatmasin size ama bide bu yönden bak. ben de çok sıkıntı cektim ama su an gayet mesafeli bi ilişkimiz var. en azından özel veya zor günlerde yüz yüze bakiyoruz
sen haklı olabilirsin ama daha da önemlisi senin rahat olman. şimdi olmaz hemen ama zamana bırak bu şekilde düşünerek
Ahahahahbu gece cidden rosss anlı gecesi heee
hayırlısı olsun canım benim ama sen sakin ol. eşinin ailesi sonuçta er geç bir araya geliniyo. sen pandamizi düşün kendini düşün. nasil daha az stres olacaksa ona göre davran
burdaki üyelere de bisey diyemiyorum. ilkokul çocuğu gibi bazısı
Amin inşaallahinşallah öyle olur canım ablasima çeker :) ama sen yine de bol bol dinlen. kedicik de keşke yaramazlik yapmasa
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Reklam arasına mı girdin sultanım ya nereyesün?Ahahahah
Noldu
Ne kacirdim
Ross anlı ile derin ve sert ala devam ediyor haajnsbsnsnam
Kız şamdanım benim eşimin ailesi bizi ayırsın diye neler etti çerkes değilim diye. Ben şimdi yüzlerine bakıyorum diye herkes bana şaşırıyor. AmaChocolateCookie nin pek görüşülecek tipte değil ailesi cidden. O kadarıyla ben olsam ben de görüşmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?