Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu gece cidden rosss anlı gecesi heee
hayırlısı olsun canım benim ama sen sakin ol. eşinin ailesi sonuçta er geç bir araya geliniyo. sen pandamizi düşün kendini düşün. nasil daha az stres olacaksa ona göre davran

burdaki üyelere de bisey diyemiyorum. ilkokul çocuğu gibi bazısı

Çok pis etki bırakırım insanlar üzerinde
Çok şükür iyiyim..
Sen nasılsın

kız anlatmak istemiyorum kabustu ama bütün gün etkisinden cikamadim su an korkularimin üzerine gidiyorum resmen

ben de iyiyim canım çok şükür :) seninle hiç sohbet etmemistik sanırım :)

Bi rahat vermediler bacim ya .. ama anladigim yine olayli bi konusma olmus kavga gürültü artik gelince anlatacak bakalim öyle tabi kuzum ben stres olmamaya calisiyorum ama ister istemez yansiyor ya bi rahat verseler artik ..

O üyede tüy dikti resmen bende anlayamiyorum kuzum neyse cukubella müdahale etti sagolsun

kız anlatmak istemiyorum kabustu ama bütün gün etkisinden cikamadim su an korkularimin üzerine gidiyorum resmen

ben de iyiyim canım çok şükür :) seninle hiç sohbet etmemistik sanırım :)
Evet canım etmedik..
Buraya çoktandır yazmadım. Temizlik topigin de takılıyorum @malii bilir

ne yasandi ne kadar üzüldün sen biliyosun cikom. eşine destek ol. birlikte atlatirsiniz Allah'ın izniyle. ama dillendirmesen de içinden bı açık kapi birak hep onlara. bi gün kapı acman gerekirse cok yardimi olur

Müdahale teknikleri dersimi iyi aldım benim seksü geyşadan, şipşak müdahale ederim hamile kadın da demiyorlar gıcık ederken. Nasıl millet olduk ya. Vallahi sinirleniyorum sonra bana sinirli diyorlar

ne yasandi ne kadar üzüldün sen biliyosun cikom. eşine destek ol. birlikte atlatirsiniz Allah'ın izniyle. ama dillendirmesen de içinden bı açık kapi birak hep onlara. bi gün kapı acman gerekirse cok yardimi olur
Valla cok zor be kuzum o acik kapiyi birakmak onlara cok can yaktilar hem benim hem esimin hemde ailemin ama haklisin gülüm

Kendimi temizliğe verdim yoksa doğuma kadar yatıcam

kız ben 21 aydır yatamadim. deli misin yat gitsin birak ev alsin yürüsün. sonra yatıp uyumana musade etmeyen bi bebisin olursa ahhh aahh samdan dediydi dersin

Valla cok zor be kuzum o acik kapiyi birakmak onlara cok can yaktilar hem benim hem esimin hemde ailemin ama haklisin gülüm

bak kuzum eşinin mesleği tehlikeli. Allah yüz yüze bakmak zorunda kalacak bisey yasatmasin size ama bide bu yönden bak. ben de çok sıkıntı cektim ama su an gayet mesafeli bi ilişkimiz var. en azından özel veya zor günlerde yüz yüze bakiyoruz

sen haklı olabilirsin ama daha da önemlisi senin rahat olman. şimdi olmaz hemen ama zamana bırak bu şekilde düşünerek

kız ben 21 aydır yatamadim. deli misin yat gitsin birak ev alsin yürüsün. sonra yatıp uyumana musade etmeyen bi bebisin olursa ahhh aahh samdan dediydi dersin
Ya benim kızım çok uysaldi maşallah hala öyle.umudum bu da ablasına çekerse uyku sorunum olmaz insaAllah..
Kedim var benim bırakmıyorum,bıraksam her yer kum ,sonra cinnet sebebi bana

Ya benim kızım çok uysaldi maşallah hala öyle.umudum bu da ablasına çekerse uyku sorunum olmaz insaAllah..
Kedim var benim bırakmıyorum,bıraksam her yer kum ,sonra cinnet sebebi bana

inşallah öyle olur canım ablasima çeker :) ama sen yine de bol bol dinlen. kedicik de keşke yaramazlik yapmasa

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)

Kız şamdanım benim eşimin ailesi bizi ayırsın diye neler etti çerkes değilim diye. Ben şimdi yüzlerine bakıyorum diye herkes bana şaşırıyor. Ama ChocolateCookie nin pek görüşülecek tipte değil ailesi cidden. O kadarıyla ben olsam ben de görüşmezdim.

Ahahahah
Noldu
Ne kacirdim
Ross anlı ile derin ve sert ala devam ediyor haajnsbsnsnam

inşallah öyle olur canım ablasima çeker :) ama sen yine de bol bol dinlen. kedicik de keşke yaramazlik yapmasa

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Amin inşaallah Allah razı olsun,

hadi ya yazıldı ben mi kaçırdım ayrica mi konuşmuştunuz. merak ediyorum ama cikomu üzmek istemiyorum. o yüzden sormak da istemedim
bazısı öyle oluyo cidden ama işte bide hayatın gerçekleri var cicim ya bilemedim. en iyisini cikom bilir zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…