- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.741
Yaaaa sıcaktan valla kendmi parcaladm az önce bayilcam yaa sıcaklı reklam arası diyelimReklam arasına mı girdin sultanım ya nereyesün?
Önceden konuşmuştuk özel olarak anlatmadığı yine buradan konuştuğumuz için özet geçeyim.hadi ya yazıldı ben mi kaçırdım ayrica mi konuşmuştunuz. merak ediyorum ama cikomu üzmek istemiyorum. o yüzden sormak da istemedim
bazısı öyle oluyo cidden ama işte bide hayatın gerçekleri var cicim ya bilemedim. en iyisini cikom bilir zaten
Ohaaa ben bunu nasıl.kacirdimÖnceden konuşmuştuk özel olarak anlatmadığı yine buradan konuştuğumuz için özet geçeyim.
Eşinin ailesi düğünde takıları gizli gizli misafirlerden toplayıp kaçırmış. Baya nitelikli dolandırıcılık yemin ederim dava açsan hapse girerler. Nesiyle görüşeceksin böyle insanların. Takı merasimi gelince şaşırıp kalmışlar yazık.
Kış gelsin kış. Ama kış gelince de yaz gelsin diyorum. Bende kendimi anlamadımYaaaa sıcaktan valla kendmi parcaladm az önce bayilcam yaa sıcaklı reklam arası diyelim
TatildeydünOhaaa ben bunu nasıl.kacirdim
Coook.şeyler kacirmisim denizde jajajsnsnsnsnsnmanansnsnsnsjsj
Önceden konuşmuştuk özel olarak anlatmadığı yine buradan konuştuğumuz için özet geçeyim.
Eşinin ailesi düğünde takıları gizli gizli misafirlerden toplayıp kaçırmış. Baya nitelikli dolandırıcılık yemin ederim dava açsan hapse girerler. Nesiyle görüşeceksin böyle insanların. Takı merasimi gelince şaşırıp kalmışlar yazık.
Bahar gelsin bahar gnlumuz ssnlensin ilkbahardaKış gelsin kış. Ama kış gelince de yaz gelsin diyorum. Bende kendimi anlamadım
Doğumdan sonra benim diyet topiğine de alcam seni
Evet tatildeTatildeydün
Şamdanım sizde bir çeşit adettir belki ama ChocolateCookie görüşmediğine göre bunlar baya dolandırıcılık maksatlı yapmış belli. Yoksa konuşulan birşey olsa bu tepkiyi vermezlerdi karı koca diye tahmin ediyorum. Br de takı merasiminde takı beklemezlerdi,bana çok normal geldi ya
bi ben anormalim yemin ederim. bizim sulaleye normal kaynana kayinpeder nasip olmadığı için hiç şaşırmadım.
cikomun kaynanasi kayınpederi nereli bilmiyorum da. bizde düğünü olan kişinin anne babasına sorarlar. size mi verelim çocuklara mi takalim diye.
bana verin derlerse taki töreninden önce el altından verilir. çocuklara denirse taki töreninde takılır.
Evet biz bahar çocuğuyuz bize hep bahar olsun. Gece üşüyerek uyuyup gündüz üşümeden ve haşlanmadan gezmek gibisi var mı. Bahara can kurbanBahar gelsin bahar gnlumuz ssnlensin ilkbaharda
Huzunlensn sonbaharda
Ne soğuk ne sıcak
Kalbim gbi hep ılıman
Najajajabsbsj
Beni bırakıp bi başıma koyup gittin diye oldu tüm bunlar hepsiEvet tatilde
Ama ne tatil
Bak bugün çıkıyor yorgnlugm
Şamdanım sizde bir çeşit adettir belki ama ChocolateCookie görüşmediğine göre bunlar baya dolandırıcılık maksatlı yapmış belli. Yoksa konuşulan birşey olsa bu tepkiyi vermezlerdi karı koca diye tahmin ediyorum. Br de takı merasiminde takı beklemezlerdi,aşırı berbat durum.
Ahahah pastaya gel bayıldımmKuzular pastamı yaptım. Ama şuan tüm moralim yerin dibinde. Gece 4'ü geçebilirmiş gelmesi. O saatte gelen adama kutlama da karşılama da yapılmaz. Yattığı yeri bile bilemicek. Yine bir plan daha suya gömüldü. Olan memelere oldu. Mecbur öğle kutlaması yapacağım artık. Öğle uyanırsa tabi o saatte gelip. Allahım ya kadere bakın. Resmen memelere geldik.
Eki Görüntüle 2297434
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@fenomen
Doğumdan sonra benim diyet topiğine de alcam seni
Sorma sorma tam.kumarbaz oldum en sin masada yuzuklerm vardıEvet biz bahar çocuğuyuz bize hep bahar olsun. Gece üşüyerek uyuyup gündüz üşümeden ve haşlanmadan gezmek gibisi var mı. Bahara can kurban♥
Beni bırakıp bi başıma koyup gittin diye oldu tüm bunlar hepsi
Sen tatilde kumarbaz bir keş
Ben buralarda çilekeş be gülom
Hele şu bayramı bi atlatak da ,tam gaz topikte olcaz inşallah.bu sefer yan yattı çamura battı demek yok.depenizde olcamBana da sahap çık ulan
Ben dogurayim insaAllah. Lazım olacaksınHele şu bayramı bi atlatak da ,tam gaz topikte olcaz inşallah.bu sefer yan yattı çamura battı demek yok.depenizde olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?