Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceden konuşmuştuk özel olarak anlatmadığı yine buradan konuştuğumuz için özet geçeyim.
Eşinin ailesi düğünde takıları gizli gizli misafirlerden toplayıp kaçırmış. Baya nitelikli dolandırıcılık yemin ederim dava açsan hapse girerler. Nesiyle görüşeceksin böyle insanların. Takı merasimi gelince şaşırıp kalmışlar yazık.

Ohaaa ben bunu nasıl.kacirdim
Coook.şeyler kacirmisim denizde jajajsnsnsnsnsnmanansnsnsnsjsj

bana çok normal geldi ya

bi ben anormalim yemin ederim. bizim sulaleye normal kaynana kayinpeder nasip olmadığı için hiç şaşırmadım.

cikomun kaynanasi kayınpederi nereli bilmiyorum da. bizde düğünü olan kişinin anne babasına sorarlar. size mi verelim çocuklara mi takalim diye.
bana verin derlerse taki töreninden önce el altından verilir. çocuklara denirse taki töreninde takılır.

Şamdanım sizde bir çeşit adettir belki ama ChocolateCookie görüşmediğine göre bunlar baya dolandırıcılık maksatlı yapmış belli. Yoksa konuşulan birşey olsa bu tepkiyi vermezlerdi karı koca diye tahmin ediyorum. Br de takı merasiminde takı beklemezlerdi, aşırı berbat durum.

Bahar gelsin bahar gnlumuz ssnlensin ilkbaharda
Huzunlensn sonbaharda
Ne soğuk ne sıcak
Kalbim gbi hep ılıman
Najajajabsbsj
Evet biz bahar çocuğuyuz bize hep bahar olsun. Gece üşüyerek uyuyup gündüz üşümeden ve haşlanmadan gezmek gibisi var mı. Bahara can kurban
Evet tatilde
Ama ne tatil
Bak bugün çıkıyor yorgnlugm
Beni bırakıp bi başıma koyup gittin diye oldu tüm bunlar hepsi
Sen tatilde kumarbaz bir keş
Ben buralarda çilekeş be gülom

ya pisligi yapacaklar illa ben de sandim ki biraz biseyleri toplayıp caktirmadan gittiler.

yuh yani cidden. ama bu yıllarca sürmez cicim bi yerden sonra soğuk mesafeli resmi de olsa görüşmeye baslanacak. ben sadece bunun için kendini hazır bulundurmasini istiyorum. yoksa haklı tabiki.

ben de sinir krizi gecirdim aylarca görüşmedik ama bı yerden sonra olmuyo yani...

Ahahah pastaya gel bayıldımm

Sorma sorma tam.kumarbaz oldum en sin masada yuzuklerm vardı
Jajajsjsjsjak

Valla en sevdiğim hafif soğuk havada yorganla cam açık uyumak
Off bahar gel gel gel git sıcak git git

Valla snszlikten oldu hepsi

Hele şu bayramı bi atlatak da ,tam gaz topikte olcaz inşallah.bu sefer yan yattı çamura battı demek yok.depenizde olcam
Ben dogurayim insaAllah. Lazım olacaksın
Gerçi hamile kalmadan sadece zayıflayalim topigindeydim.10 kilo verdim tam sıkılaştırıcı krem falan ararken hamile olduğumu öğrendim... Şimdide istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…