- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.521
Ya vafya alacagin olsunnn bizi beyleeee mum gibi diktin meraktan kiz catladik beeePepapp'a göre regl günündeyim, flo uygulamasına göre regl e 1 gün var, sat ı ele alırsam 3 gün var.
Olmaz ben bu çişi tuttum bırakmam.
Çiş giderse iş biter.
Çiş benim hayat benim.
Direnicem.
Canım çok büyük gecmis olsun ya Allah beterinden saklasin,iyi olmanıza sevindim bebişin de senin deCümleten Selamlar arkadaşlar
Uzun zaman sonra yeniden geldim.
Her yokluğumda halimi soran K Kendinisevenbirii ve girmesemde yinede her posta etiketleyen B Brunello Cicinelli çok teşekkür ederim.Gözümden kaçan mesaj veya etiket varsa affola canlarım.
Gelelim neden yoktuma....
Taşınalı 1 ayı geçti şuan. Gayet memnundum yeni evimden. Yalnız taşındığım hafta büyük bi trafik kazası atlattım tek başıma araç kullanırken. Hamdolsun ben ve bebeğim iyi.Ama uzun süre etkisinden çıkamadım. Çok kötüydü gerçekten. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bu sebebten yoktum aranızda işte.....
Sizler nasılsınız? Neler değişti çok merak ediyorum.
Günaydın cicimKertenkelelerim günaydın
Malesef işler çok yolunda gitmiyor. Annem bendeydi bugün gidecekti. Ama bazı sebeplerden ötürü öğle gidecek. Bende o gitmeden testi yapamam. Yani gitmesini beklicem.
Sabah yaparım demiştim diye haber vermeye geldim. Merak etmeyin kertenkelelerim.
Öğleye kadar çişimi tutmaya çalışıcam ama başaramayabilirim
Tabi bide ben daha testi alamadım nöbetçi eczanede istediğim markadan yoktu. Bugün başka bir eczaneye bakıcam
Zaten içimde kötü bir hisle kalktım bugün. Kötü kötü rüyalar gördüm. Bir rüyamda reglim gelmişti, diğerlerinde de abuk sabuk şeyler. Yüreğim daralıyor nedense bugün.. Bir sıkıntı var içimde ama hayrolsun..
Testi yaparsam toplu etiket yaparım sonuca kuzularım.
PatilimmmB Brunello Cicinelli
@RosSsS
B BUSR4
K Kendinisevenbirii
@HayatSevinceGuzeell
C Cay6
Limonsuzzcay
@Amecey
@Bonus
@Calciferr
@_Gulnihal_
Günaydınnnn minnoşş kızlarrrr
Napıyorsunuzzzz
Brommm canımmmmvallahi daha işe gitmedim hatta bugün öğlen gideceğim.
Ama sırf şu testi yapmışsındır diye senin için girdim
Pepapp var ya candır canPepapp'a göre regl günündeyim, flo uygulamasına göre regl e 1 gün var, sat ı ele alırsam 3 gün var.
Çiş giderse iş biter.
Çiş benim hayat benim.
Direnicem.
Pepapp'a göre regl günündeyim, flo uygulamasına göre regl e 1 gün var, sat ı ele alırsam 3 gün var.
Çiş giderse iş biter.
Çiş benim hayat benim.
Direnicem.
Tamam sonuca göre sinirleneyim o zamanEmin ol öyle :)
Aksi olsa gene çekinmeden patır patır söylerdim :)
Birazcıkkk, azıcıkkk, minnacıkkkk alınganlık yapmışsın :) ama yapma.
Eşin senin onu ne kadar sevdiğini biliyor
Onun da seni ne denli sevdiği ortada. Asla sana bir şey ima etmek istemediğini, seni sorgulamadığını en azından bunu isteyerek yapmadığını söyleyebilirim.
Bir anda öyle bir tepki kim görse, aynısını yapar :)
Azıcıkk sakin oll, hem gebe iken ne kadar sinirli olursan bebeğe de yansır derler, bak ben pammık (@RosSsS ) gibiyim
Kasıklarımda çok ağrı var 2 haftadan beri miniğim. Batma mı sancı mı acı mı tam ayırt edemiyorum ama fena bir ağrı.haha iyi demişsin
kasıklarında adette olmayan ince iğne batmaları yada yumurtaların çatlıyor gibi hislerin var mı ilk kez hissettiğin
Artık giyecek mecbur çıkaramıyor ya kafasına estiği gibi o yüzden rahatsız oluyor :)) bizim doktor aşırı usumedikce hasta olmaz ama terlerse hasta olur demişti o yüzden hiç fazla giydirmedim, hep evin ısısını ayarlamaya çalıştım
Zaten çok dışarı da çıkmadık geçen kış daha çok küçüktü, ama bu sene zorlanicaz gibi bakalım :))
Cok iyi olmus senin icin, ben hafta ici evde yokum diye hafta sonumu komple kızıma ayırdım, arkadaşımın düğünü vardı ona bile gidemedimzamanla alışırım inşallah ben de
Aynennn bende yatagn icindeym direk tlf alip test sonucuna bakmaya girdimCanım çok büyük gecmis olsun ya Allah beterinden saklasin,iyi olmanıza sevindim bebişin de senin de❤ belliydi biseyler olduğu zaten yoktun epeydir evinden memnun olmana da ayrıca sevindim canım,evden bari yüzün gülsün ❤ hep gel artık kuzum yokluğun belliydi :)
Değişen de cici bebiş yapmaya karar verdi,bugün test yapicak hatta canım en büyük değişiklik böyle
Günaydın cicimöncelikle rüyalarını ve iç sikintini strese bide eşinle yaşadığın tartışmaya yordum tabiki, diğer msjlarinda okudum aranız yine limoniymiş sen tabi ki haklısın ama onunda stresini anla derim balım hayırlısıyla sonucu bekliyoruz dualarımiz seninle bize pozitifle gel
Patilimmmiyiyim canım yeni uyandım daha yataktan çıkmadım inan teli elime aldım hemen topige girdim senin gibi cicinin testi merak edip bende
Sen nasılsın kuzum dün yoktun, gözümün aradiklarindansin valla yokluğun belliydi seninde
Tamam sonuca göre sinirleneyim o zaman
Pozitif çıkarsa sinirlenmicem ama negatif çıkarsa işten gelince canına okucam geyşanın. Suçsuz olsa da okucam çünkü neden okumayayım o beni ağlattı
Kasıklarımda çok ağrı var 2 haftadan beri miniğim. Batma mı sancı mı acı mı tam ayırt edemiyorum ama fena bir ağrı.
Bir de yoğun akıntı var yine 1 2 haftadır.
Ya enfeksiyon ya gebelik. Bilemiyorum. Görücez
Ya vafya alacagin olsunnn bizi beyleeee mum gibi diktin meraktan kiz catladik beee
Canım çok büyük gecmis olsun ya Allah beterinden saklasin,iyi olmanıza sevindim bebişin de senin de❤ belliydi biseyler olduğu zaten yoktun epeydir evinden memnun olmana da ayrıca sevindim canım,evden bari yüzün gülsün ❤ hep gel artık kuzum yokluğun belliydi :)
Değişen de cici bebiş yapmaya karar verdi,bugün test yapicak hatta canım en büyük değişiklik böyle
Günaydın cicimöncelikle rüyalarını ve iç sikintini strese bide eşinle yaşadığın tartışmaya yordum tabiki, diğer msjlarinda okudum aranız yine limoniymiş sen tabi ki haklısın ama onunda stresini anla derim balım hayırlısıyla sonucu bekliyoruz dualarımiz seninle bize pozitifle gel
Patilimmmiyiyim canım yeni uyandım daha yataktan çıkmadım inan teli elime aldım hemen topige girdim senin gibi cicinin testi merak edip bende
Sen nasılsın kuzum dün yoktun, gözümün aradiklarindansin valla yokluğun belliydi seninde
Şuan herkesi burayı dikip hala testi yapamamış olmam gerçekten insanlık suçuB Brunello Cicinelli madonnam senin için girdim ama öğlen yapacakmissin galibaneyse bekleriz sıkıntı yok
Neden anan varken yapmıyorsunŞuan herkesi burayı dikip hala testi yapamamış olmam gerçekten insanlık suçu
Yemin ederim anamdan dolayı yani. Kadına git diyemiyorum ki. O varken de yapmam test mest.
Bonusun da dediği gibi:
Olsun kiz takiliyoruz dikilmek muhim degell her firsatta burfayiz zaten de merak iste bu insani cildirtan bir olayyŞuan herkesi burayı dikip hala testi yapamamış olmam gerçekten insanlık suçu
Yemin ederim anamdan dolayı yani. Kadına git diyemiyorum ki. O varken de yapmam test mest.
Bonusun da dediği gibi:
Demaakıntıların renkli ve kokulu değilse enfeksiyon değildir diye düşümüyrum saat daha 09:30 öğleye dünya vakit var puffff yakın olsan ben verirdim sana evde 50li paket varhaah
Ay brom sarı ve kokusuz ise hadi inşallaahhhh yaaaaaDema
Renkli (sarı) bazen de şeffaf ama kokulu değil. İdrarda yanma yok. Kaşıntı yok.
Siz heyecanla bekliyorsunuz ben hem heyecanlıyım hem çişimi tutuyorum ben napayım
B Brunello Cicinelli
@RosSsS
B BUSR4
K Kendinisevenbirii
@HayatSevinceGuzeell
C Cay6
Limonsuzzcay
@Amecey
@Bonus
@Calciferr
@_Gulnihal_
Günaydınnnn minnoşş kızlarrrr
Napıyorsunuzzzz
Brommm canımmmmvallahi daha işe gitmedim hatta bugün öğlen gideceğim.
Ama sırf şu testi yapmışsındır diye senin için girdim
Neden anan varken yapmıyorsun
Bu arada müjdeli haberi ilk kime verirsen, o sana hediye almak zorunda
Günaydın kızlar ☺ cicim sabah sabah hepimizi topiğe döktün
İnsanlar akın akın geliyordu ama benim hala testim bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?