Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pepapp'a göre regl günündeyim, flo uygulamasına göre regl e 1 gün var, sat ı ele alırsam 3 gün var.
Olmaz ben bu çişi tuttum bırakmam.
Çiş giderse iş biter.
Çiş benim hayat benim.
Direnicem.
Ya vafya alacagin olsunnn bizi beyleeee mum gibi diktin meraktan kiz catladik beee

Canım çok büyük gecmis olsun ya Allah beterinden saklasin,iyi olmanıza sevindim bebişin de senin de belliydi biseyler olduğu zaten yoktun epeydir evinden memnun olmana da ayrıca sevindim canım,evden bari yüzün gülsün hep gel artık kuzum yokluğun belliydi :)
Değişen de cici bebiş yapmaya karar verdi,bugün test yapicak hatta canım en büyük değişiklik böyle
Günaydın cicim öncelikle rüyalarını ve iç sikintini strese bide eşinle yaşadığın tartışmaya yordum tabiki, diğer msjlarinda okudum aranız yine limoniymiş sen tabi ki haklısın ama onunda stresini anla derim balım hayırlısıyla sonucu bekliyoruz dualarımiz seninle bize pozitifle gel
Patilimmm iyiyim canım yeni uyandım daha yataktan çıkmadım inanteli elime aldım hemen topige girdim senin gibi cicinin testi merak edip bende

Sen nasılsın kuzum dün yoktun, gözümün aradiklarindansin valla yokluğun belliydi seninde

Pepapp'a göre regl günündeyim, flo uygulamasına göre regl e 1 gün var, sat ı ele alırsam 3 gün var.
Çiş giderse iş biter.
Çiş benim hayat benim.
Direnicem.
Pepapp var ya candır can 5 ay hamile kalamayıp ta pepaap uygulamasına uyup ilk atışta hamile kalan canlı türüne patilibirhayat denir
yaşasın pepapp

Çiş giderse iş biter.
Çiş benim hayat benim.
Direnicem.

yanında olsam çişş diye bardaklara sular döökerdim ahahha

Tamam sonuca göre sinirleneyim o zaman
Pozitif çıkarsa sinirlenmicem ama negatif çıkarsa işten gelince canına okucam geyşanın. Suçsuz olsa da okucam çünkü neden okumayayım o beni ağlattı
haha iyi demişsin
kasıklarında adette olmayan ince iğne batmaları yada yumurtaların çatlıyor gibi hislerin var mı ilk kez hissettiğin
Kasıklarımda çok ağrı var 2 haftadan beri miniğim. Batma mı sancı mı acı mı tam ayırt edemiyorum ama fena bir ağrı.
Bir de yoğun akıntı var yine 1 2 haftadır.
Ya enfeksiyon ya gebelik. Bilemiyorum. Görücez

benimki üzerini örttürmezdi hala üstü açık yatiyo mecburen giydiriyodum üstü ince alti kalin giydiriyodum. karnı agrimasin diye:)
bence de çocuğu sıcak hasta ediyo. ama benimki bu sene hasta olmaya başladı. emmeyi bırakınca. anne sütü koruyomus gerçekten hastalıklardan

K Kendinisevenbirii canımmmssınnnn
poğaça yanaklımmm

iyiyim bende şükür, Dün eşimle kahvaltıya gittik, sonra biraz gezdik sinema falan derken giremedim.
Bir ara baktım azıcık okuyup çıktım yazamadım ama :) Minnoşumla vakit geçirdik biraz

Aynennn bende yatagn icindeym direk tlf alip test sonucuna bakmaya girdim

Pembe Bal10cuk cok cok cok gecmisss olsun bende seni etiketlewyip nerelerdesin diye yazdgmi hatirliyorum yoklugun cok belliydi cok uzuldum hamile halinle yasadiklarina Allah tekrarindan ve buyugunden korusun canim hosgeldjn tekrar aramiza

akıntıların renkli ve kokulu değilse enfeksiyon değildir diye düşümüyrum saat daha 09:30 öğleye dünya vakit var puffff yakın olsan ben verirdim sana evde 50li paket var haah

Ya vafya alacagin olsunnn bizi beyleeee mum gibi diktin meraktan kiz catladik beee
B Brunello Cicinelli madonnam senin için girdim ama öğlen yapacakmissin galibaneyse bekleriz sıkıntı yok
Şuan herkesi burayı dikip hala testi yapamamış olmam gerçekten insanlık suçu
Yemin ederim anamdan dolayı yani. Kadına git diyemiyorum ki. O varken de yapmam test mest.
Bonusun da dediği gibi:

Yemin ederim anamdan dolayı yani. Kadına git diyemiyorum ki. O varken de yapmam test mest.
Bonusun da dediği gibi:
Neden anan varken yapmıyorsun
Bu arada müjdeli haberi ilk kime verirsen, o sana hediye almak zorunda

Bonusun da dediği gibi:
Olsun kiz takiliyoruz dikilmek muhim degell her firsatta burfayiz zaten de merak iste bu insani cildirtan bir olayy

akıntıların renkli ve kokulu değilse enfeksiyon değildir diye düşümüyrum saat daha 09:30 öğleye dünya vakit var puffff yakın olsan ben verirdim sana evde 50li paket var haah
Dema
Renkli (sarı) bazen de şeffaf ama kokulu değil. İdrarda yanma yok. Kaşıntı yok.
Siz heyecanla bekliyorsunuz ben hem heyecanlıyım hem çişimi tutuyorum ben napayım

Dema
Renkli (sarı) bazen de şeffaf ama kokulu değil. İdrarda yanma yok. Kaşıntı yok.
Siz heyecanla bekliyorsunuz ben hem heyecanlıyım hem çişimi tutuyorum ben napayım
Ay brom sarı ve kokusuz ise hadi inşallaahhhh yaaaaa

Neden anan varken yapmıyorsun
Bu arada müjdeli haberi ilk kime verirsen, o sana hediye almak zorunda
Günaydın kızlar ☺ cicim sabah sabah hepimizi topiğe döktün
B Brunello Cicinelli çişşş ve testimi bekliyoruz
İnsanlar akın akın geliyordu ama benim hala testim bile yoktu
Sadece anam vardı
Anam gitmeden yapmam duygu karmaşımı tek başıma göğüslemek istiyorum. Anamın olması beni daha çok strese sokar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…