- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.761
İşte eş faktörüne bağlı biraz şamdanım. Mesela benimki görüşme de görüşmeyelim demişti bana. Ben istemedim ara açmak vebale girmek. Affedici oldum.ya pisligi yapacaklar illaben de sandim ki biraz biseyleri toplayıp caktirmadan gittiler.
yuh yani cidden. ama bu yıllarca sürmez cicim bi yerden sonra soğuk mesafeli resmi de olsa görüşmeye baslanacak. ben sadece bunun için kendini hazır bulundurmasini istiyorum. yoksa haklı tabiki.
ben de sinir krizi gecirdim aylarca görüşmedik ama bı yerden sonra olmuyo yani...
Ben dogurayim insaAllah. Lazım olacaksın
Gerçi hamile kalmadan sadece zayıflayalim topigindeydim.10 kilo verdim tam sıkılaştırıcı krem falan ararken hamile olduğumu öğrendim... Şimdide istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum
Hele bi doğur sağlıkla.ondan sonrası kolay.emzirirken sağlıklı beslenerek mis gibi kilo verilir.şimdi ondan bahsediyodum diğer yerdeBen dogurayim insaAllah. Lazım olacaksın
Gerçi hamile kalmadan sadece zayıflayalim topigindeydim.10 kilo verdim tam sıkılaştırıcı krem falan ararken hamile olduğumu öğrendim... Şimdide istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum
Tabiki imzoşum yapacağın zaman veririm hemen. Kolaydı zaten. Tek zorluğu şeker hamuruydu onu da yapmayı ben bilememişim nişastalıcakmışım falan. O kısımları araştırırsın haha beğenmene sevindim
Postam 85 beden memikliB Brunello Cicinelli kaç beden la pastan?
Küçük göğüs kekleriyle tazelik dirilik imajımı çiziyon sen
DemeeHele şu bayramı bi atlatak da ,tam gaz topikte olcaz inşallah.bu sefer yan yattı çamura battı demek yok.depenizde olcam
İşte eş faktörüne bağlı biraz şamdanım. Mesela benimki görüşme de görüşmeyelim demişti bana. Ben istemedim ara açmak vebale girmek. Affedici oldum.
Kimi eş vardır görüşmeye mecbur bırakır çok istekli olur o zaman kadın napsın. El mahkum.
Bazen diyorum başka türlü karşılaşsak oturup aynı masada çay dahi içmeyeceğim insanlarla beni akraba yapan ana baba dedirten sistemin de kaderin de çarkına F*** the fuckin' F*** F*** F*** bloody fuckin' bull shit yani
Her zaman her yerdeSendemi burdaydın deli
Ben bayram temizliğini bitirmeli ohoooYav hic mi bayram temizligi yapmiyonuz full onlaynsiniz insafsiz zalımlaaaağrrr
Yav hic mi bayram temizligi yapmiyonuz full onlaynsiniz insafsiz zalımlaaaağrrr
Tabiki imzoşum yapacağın zaman veririm hemen. Kolaydı zaten. Tek zorluğu şeker hamuruydu onu da yapmayı ben bilememişim nişastalıcakmışım falan. O kısımları araştırırsın haha beğenmene sevindim
Postam 85 beden memikli
Yağ yok vücudum kemikli
Kafiyeye redife gel
bayramda istanbuldayiz kimsemiz yok bizim feno.
bayram gelmiş benim neyime modundayim ben
Demeeheyecanlaştım
Nitelikli dolandırıcılığın, malı alı koymanın ve resmen gaspın kini der yav birşey olmaz soran olursaöyle de cicim 10 sene sonra bu neyin kini ne demek barismamak diyebilir. büyük ihtimalle de der. adamin kindar olması lazım böyle tamamen görüşmeyi kesmesi için.
benim eşim de öyle dedi ama sonra vizik vizik etmeye başladı. öncesinde o da uzun süre hiç görüşmedi.
bi yerden sonra olmuyo. mesela cikom görüşmez ama eşi görüşmeye başlar. çocuğunu götürmek ister vs.
karşı taraf sadece para isteyen ilgisiz bi aileyse sorun olmaz. ama sonradan oğul gelin torun delisi olanlar da varyersen
Kiyamam sana beeenkk birinci noteri
Kurban ol kemiklerimeSen neye yükseliyon acaba kemiklerinle
Yaaa kahve ikram etmisti iste bende gecebenim işime geliyo kızannemler yeni geldi gitti zaten. kaynanamlari gormicem muhatap olmak zorunda kalmicam yuppiii modundayim
kaynana sevgisi baska bişey anlatamam sana
senin selvi boyludan var mi haber en son elcegizine bant yapistiryordu
Öyle deme sonra çoh şeyolüyürümDemeeheyecanlaştım
İşi vardır fenom. Kötü düşünme hemen.Selvi boylum durumlarima bakmiyi dünden beri ben bi efkarlandim gızlaaar çok beni bi teselli edin heleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?