Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben cikomun faydasıni maksimize etmeye çalışıyorum

bak liberalizm cokmesin diye Keynesyen politikaları getirdiler. ama bakinca keynes liberalizme karşı bi akim başlatmış gibi görünür

yani ben senden daha gaddar daha realist ve daha faydaciyim beybisi

şahsen ben kocami ve çocuğumu yalnız göndermem şöyle bi durumda. yuvami yikacagima gardiyan gibi görüştürüp getiririm eve geri gitmek isteme ihtimaline karşı kendimi hep hazır tutmaliyim ki olayin sicagiyla görüşmem diyen adam ilerleyen zamanda görüşmek isteyince avini bekleyen timsaha yem yapmayim.

peki bu adam bu kadar yoğunsa evlenince bunu dert eder misin. telefona bakmadim erken gittin gec geldin falan diye

bunları hiç düşündün mü akışına mi birakiyosun fenocum

peki bu adam bu kadar yoğunsa evlenince bunu dert eder misin. telefona bakmadim erken gittin gec geldin falan diye

bunları hiç düşündün mü akışına mi birakiyosun fenocum
Hic dusunmedim be kuzucum ne yalan soyliyim. Aman adamin aksam eve 11de geleni idealdir ne kadar sevsende bisure sona sıkar bence
Bakayim evliler bu konuda ne dusuniyiir sen ne diyosun bakalim bu konudaa

Ahaha işin matematiği diyorsun ben de eşimi tek göndermem hayatta ailesinin yanına. Neler yaparlar çok iyi biliyorum

Hic dusunmedim be kuzucum ne yalan soyliyim. Aman adamin aksam eve 11de geleni idealdir ne kadar sevsende bisure sona sıkar bence
Benim hayatımdan da mı ibret almadın her gün burada ağlıyorum tüh yazık ya, yazık emeklerime benim hiçbirşey öğretememişim adamın geç geleni makbuldür diyor ya. Bende kesicem şimdi kendimi

benim kocam polis esnaftan hallice. bayram tatil izin düğün cenaze özel günlerin çoğunda çalışır. çok az görünce çok gorursem sıkılırm diyemiyosun ha sen mekana gidip oturup bi cay kahve içersin öyle bı imkanın var.

ama çocuğun olunca ne ara görecek sevecek sorumluluklarını paylasacak senle gece 11 de gelince. bebe dedigin sekizde yatırılıyo

Benim hayatımdan da mı ibret almadın her gün burada ağlıyorum tüh yazık ya, yazık emeklerime benim hiçbirşey öğretememişim adamın geç geleni makbuldür diyor ya. Bende kesicem şimdi kendimi
Cicikiiim ama simdi seninkü kutsal meslekte. Bizimki aksama kadar çeneee çene milletle goygoy. Kiz kiyamam sana ama ben surekli evde olunca bisure sona ona sararim. Bence diyom zateen bebitom ❤❤❤ B Brunello Cicinelli

O züğürt tesellisi ben seyi soruyom
BAYRAM MESAJIYLA NASIL YÜRÜNÜR??
zahhhahahhah
Kurban kesme gel beni kes
Et parçalama gel beni parçala
Kurban alma beni al
Al beni hayvannnnnnn
Diye yürünür bayram mesajıyla
fenomen

Ahaha işin matematiği diyorsun ben de eşimi tek göndermem hayatta ailesinin yanına. Neler yaparlar çok iyi biliyorum

şimdi hakliyken atılan adima cevap vercek ki 1-0 dan 2-0 a gelsin ciko skorda
uzatip görüşmek istemezse 1-1 olur ne gerenk var

Cicikiiim ama simdi seninkü kutsal meslekte. Bizimki aksama kadar çeneee çene milletle goygoy. Kiz kiyamam sana ama ben surekli evde olunca bisure sona ona sararim. Bence diyom zateen bebitom ❤❤❤ B Brunello Cicinelli
Tabe bende Kutsal meslekte diye hiç üzülmüyorum zati adamın yokluğuna sürekli görmekten sıkılacağın adamla evlenme fenom aşk öyle birşey değil. Bin yıl görsen yıllar yetmez.

Kiz cocuk kismini hic dusunmuyorum suan. Hele bi sevgili olayim evlenme kivamkna geleyimde ohhoooo. Ben kivamdayim pardon hacilar o gelsindeeee
Elbetteki asker polis esi olmak cok zor. Ama ne bileyim ya düzenli isi olupta esi evde olanlarda sikauetci bende sastim anacim evinde olan memnun diil olmayan gocasini ariyo.

Bayram mesajı konseptine çok uymasa da o da olur, o da güzel. 9 puan verdim uygundur
Sonra ben
Cicii cicii engellemis bu adam beni aaa ariyorum ulasilamiyo.
Mekana resmimi asmislae cici giremiyom mekanina diye konu açayım.
Kizim aşırı zarif ve naifim. Cok minnosum adamin yanindaaa bi gorseen tam hanim giz minnos feno ❤❤
Su garanlik pislük emellerimi bi duysaaaaa Allahtan forumda şu yonlerimizi torpuluyok

Bayram mesajı konseptine çok uymasa da o da olur, o da güzel. 9 puan verdim uygundur
Devamida vaaar
FENOCUGUN YENGECIGI
ATIVERIR GOBECIGI
GOBECIGI YORULMASIN
SELVİ BOYLUM ALINMASIN

ALINMASIN BENİ ALSIN
ALTINLARI SIRALASIN
FENO SANA TUTUSUYO
ERGECEE SENİ KONUSUYOOO

Bayıra karşı yatır beni diye mesaj attığında engelleyecek erkek daha icat edilmedi fenom ya vallahi sende bu dünya için fazla masumsun 5 dakikaya kapında olur ama gerisine ben karışmam

Aferin elde edene kadar zarif kız ol. Aşık edince içindeki pisliği sal. Ben öyle yaptım. Tam bir öğretmen imajı çizerek elde ettim. Aşık ettikten sonra hopa şinanay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…