- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.781
Nitelikli dolandırıcılığın, malı alı koymanın ve resmen gaspın kini der yav birşey olmaz soran olursa
Yalnız kız konuyu bana anlattı benim tepki "dava açmadınız mı, mahkemeye vermediniz mi, hapse tıktırmadınız mı"
Senin tepki "olsun barışmalılar"
Bu dünya için ben fazla gaddarım sen de fazla masumsun sanırım
Yaaa kahve ikram etmisti iste bende gece
Tisikkirlir sipirmen yazdim
Afiyet olsun dedi bide :) koydu.
Sona iki duruma bakti. Haber alamiyom suan bakmiyo durumuma zalım bana bakmiyonda kime bakiyon baskasina bakiyosan boyun devrilsim yapraklarin dokulsun
Yarinda bakmazsa kescen kendimiİşi vardır fenom. Kötü düşünme hemen.
Akıl verdim kız yukarıdaB Brunello Cicinelli gız bi Akil ver hele cok agir abi bu yaa off gabarma mabarma yok cici hocam gahve tastiii zaar
Hic dusunmedim be kuzucum ne yalan soyliyim. Aman adamin aksam eve 11de geleni idealdir ne kadar sevsende bisure sona sıkar bencepeki bu adam bu kadar yoğunsa evlenince bunu dert eder misin. telefona bakmadim erken gittin gec geldin falan diye
bunları hiç düşündün mü akışına mi birakiyosun fenocum
Ahaha işin matematiği diyorsunben cikomun faydasıni maksimize etmeye çalışıyorum
bak liberalizm cokmesin diye Keynesyen politikaları getirdiler. ama bakinca keynes liberalizme karşı bi akim başlatmış gibi görünür
yani ben senden daha gaddar daha realist ve daha faydaciyim beybisi
şahsen ben kocami ve çocuğumu yalnız göndermem şöyle bi durumda. yuvami yikacagima gardiyan gibi görüştürüp getiririm eve gerigitmek isteme ihtimaline karşı kendimi hep hazır tutmaliyim ki olayin sicagiyla görüşmem diyen adam ilerleyen zamanda görüşmek isteyince avini bekleyen timsaha yem yapmayim.
O züğürt tesellisi ben seyi soruyomAkıl verdim kız yukarıda
Benim hayatımdan da mı ibret almadın her gün burada ağlıyorum tüh yazık ya, yazık emeklerime benim hiçbirşey öğretememişim adamın geç geleni makbuldür diyor ya. Bende kesicem şimdi kendimiHic dusunmedim be kuzucum ne yalan soyliyim. Aman adamin aksam eve 11de geleni idealdir ne kadar sevsende bisure sona sıkar bence
Bakayim evliler bu konuda ne dusuniyiir sen ne diyosun bakalim bu konudaa
Hic dusunmedim be kuzucum ne yalan soyliyim. Aman adamin aksam eve 11de geleni idealdir ne kadar sevsende bisure sona sıkar bence
Bakayim evliler bu konuda ne dusuniyiir sen ne diyosun bakalim bu konudaa
Cicikiiim ama simdi seninkü kutsal meslekte. Bizimki aksama kadar çeneee çene milletle goygoy. Kiz kiyamam sana ama ben surekli evde olunca bisure sona ona sararim. Bence diyom zateen bebitom ❤❤❤ B Brunello CicinelliBenim hayatımdan da mı ibret almadın her gün burada ağlıyorum tüh yazık ya, yazık emeklerime benim hiçbirşey öğretememişim adamın geç geleni makbuldür diyor ya. Bende kesicem şimdi kendimi
Kurban kesme gel beni kesO züğürt tesellisi ben seyi soruyom
BAYRAM MESAJIYLA NASIL YÜRÜNÜR??
zahhhahahhah
Ahaha işin matematiği diyorsunben de eşimi tek göndermem hayatta ailesinin yanına. Neler yaparlar çok iyi biliyorum
Tabe bende Kutsal meslekte diye hiç üzülmüyorum zati adamın yokluğunaCicikiiim ama simdi seninkü kutsal meslekte. Bizimki aksama kadar çeneee çene milletle goygoy. Kiz kiyamam sana ama ben surekli evde olunca bisure sona ona sararim. Bence diyom zateen bebitom ❤❤❤ B Brunello Cicinelli
Kiz cocuk kismini hic dusunmuyorum suan. Hele bi sevgili olayim evlenme kivamkna geleyimde ohhoooo. Ben kivamdayim pardon hacilar o gelsindeeeebenim kocam polis esnaftan hallice. bayram tatil izin düğün cenaze özel günlerin çoğunda çalışır. çok az görünce çok gorursem sıkılırm diyemiyosunha sen mekana gidip oturup bi cay kahve içersin öyle bı imkanın var.
ama çocuğun olunca ne ara görecek sevecek sorumluluklarını paylasacak senle gece 11 de gelince. bebe dedigin sekizde yatırılıyo
Yok olammis o şöyle olacakti galibaKurban kesme gel beni kes
Et parçalama gel beni parçala
Kurban alma beni al
Al beni hayvannnnnnn
Diye yürünür bayram mesajıyla
Bayram mesajı konseptine çok uymasa da o da olur, o da güzel. 9 puan verdim uygundurYok olammis o şöyle olacakti galiba
BAYIRA KARŞI YATIR BENİ
TIRMALA BENİ KAŞI BENİ
Sonra benBayram mesajı konseptine çok uymasa da o da olur, o da güzel. 9 puan verdim uygundur
Devamida vaaarBayram mesajı konseptine çok uymasa da o da olur, o da güzel. 9 puan verdim uygundur
Bayıra karşı yatır beni diye mesaj attığında engelleyecek erkek daha icat edilmedi fenom ya vallahi sende bu dünya için fazla masumsun 5 dakikaya kapında olur ama gerisine ben karışmamSonra ben
Cicii cicii engellemis bu adam beni aaa ariyorum ulasilamiyo.
Mekana resmimi asmislae cici giremiyom mekanina diye konu açayım.
Kizim aşırı zarif ve naifim. Cok minnosum adamin yanindaaa bi gorseen tam hanim giz minnos feno ❤❤
Su garanlik pislük emellerimi bi duysaaaaa Allahtan forumda şu yonlerimizi torpuluyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?