- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 658
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.801
Kızz şamdanım maç hakemi gibi hatunsun vesselam şimdi hakliyken atılan adima cevap vercek ki 1-0 dan 2-0 a gelsin ciko skorda
uzatip görüşmek istemezse 1-1 olur ne gerenk var
Kiz cocuk kismini hic dusunmuyorum suan. Hele bi sevgili olayim evlenme kivamkna geleyimde ohhoooo. Ben kivamdayim pardon hacilar o gelsindeeee
Elbetteki asker polis esi olmak cok zor. Ama ne bileyim ya düzenli isi olupta esi evde olanlarda sikauetci bende sastim anacim evinde olan memnun diil olmayan gocasini ariyo.
Tabi kız akademisyen kimligime yakismaz zatenBayıra karşı yatır beni diye mesaj attığında engelleyecek erkek daha icat edilmedi fenom ya vallahi sende bu dünya için fazla masumsun 5 dakikaya kapında olur ama gerisine ben karışmam
Aferin elde edene kadar zarif kız ol. Aşık edince içindeki pisliği sal. Ben öyle yaptım. Tam bir öğretmen imajı çizerek elde ettim. Aşık ettikten sonra hopa şinanay
Kızz şamdanım maç hakemi gibi hatunsun vesselam hayat bana hep gol atıyor ama şikayetim var, benimkiler hep ofsayt
Lanet olsun ki evetesnaf eşleri genelde bireysel takılır. mesela bizim işyerindeki ablalarim tür arkadaşları var. bekar boşanmis ve esnaf eşleri toplamından olusuyolar. bi onların öyle vakti oluyo kizkiza gezmeye yemeklere turlara bilmem nelere.
kocası normal calisanlar vakit olarak yetemiyolar hic biseye. ama işte evlendiniz diyelim ilk bı kaç ay cok vakit geçirmek istersin. balayindan doner donmez yine sabah 7 gece 1 çalışsa carlarsin bence. hiç mi adam yok o cafede senden baska calisacak diye. ama benim gocam polis. senden başka nöbet tutacak polis yok mu diyemiyom
biz ciciyle mecburen anlayisliyiz demi B Brunello Cicinelli
Ama iste evlenelim bi samdan nolur gızz lütfen bi evlenek yaaa sonasına bakariz burlarda az aglar zirlarim. Olmadi tukkana bi kulube yaparim bendeesnaf eşleri genelde bireysel takılır. mesela bizim işyerindeki ablalarim tür arkadaşları var. bekar boşanmis ve esnaf eşleri toplamından olusuyolar. bi onların öyle vakti oluyo kizkiza gezmeye yemeklere turlara bilmem nelere.
kocası normal calisanlar vakit olarak yetemiyolar hic biseye. ama işte evlendiniz diyelim ilk bı kaç ay cok vakit geçirmek istersin. balayindan doner donmez yine sabah 7 gece 1 çalışsa carlarsin bence. hiç mi adam yok o cafede senden baska calisacak diye. ama benim gocam polis. senden başka nöbet tutacak polis yok mu diyemiyom
biz ciciyle mecburen anlayisliyiz demi B Brunello Cicinelli
Lanet olsun ki evetanlayışlı olmaktan nefret ederim
Ama iste evlenelim bi samdan nolur gızz lütfen bi evlenek yaaa sonasına bakariz burlarda az aglar zirlarim. Olmadi tukkana bi kulube yaparim bendebenim isle onun arasi bi 7 km falan kiz. Tukkana kosarim bende napayim yiriim yirim ben o yorulmasin önce. Sonasindaaa pencelerimi geciririm zirlarim mirlarim gerekirse tirmalarim olur bisiyler once bi evlenek yalniz
Yakin yakin. Hem kim geliyo gidiyi yan bakan dik çakan var mi bi kolacan ederim eyrafi derim sahaplı buuu selvi boyluuu yoluklaaar gidin otede eşiniiin benim horozumun kumesi doluuuben baştan deyim de
sonra selvi boylun oturup aglamasin
böyle salako gibi olmasın yazık
adama acı feno. o kadar yakinsa gider gelirsiniz canım daha cilveli romantikli olur hem
Yakin yakin. Hem kim geliyo gidiyi yan bakan dik çakan var mi bi kolacan ederim eyrafi derim sahaplı buuu selvi boyluuu yoluklaaar gidin otede eşiniiin benim horozumun kumesi doluuu
Canlarimm hepinize birden yaziyorum benim herif geldi anlatti baya baya kavga etmisler babasiyla ve ipler tamamen kopmus
Bana ve aileme yine laf söylemis adam hatta bizim akrabayla iyi olup laf almis bizimle alakali düsünün yani olayin cirkinligini
Vekk birinci noteri kuzum B Brunello Cicinelli nin anlattigi gibi aynen esim herseyi kendi yapti altina varana kadar ve bize 5 kurusluk bi faydalaei olmadi buna ragmeb herkesi arayip kutu koyacaz herkes altini parayi oraya atsin diye tembihlemisler sonra alip gitmisler kutuyu ve saha cok sey var kuzum ya anneme hakaret bana iftira esime öyle yani tek taki meseleside degil
Malesef ki kuzum yani öyle basit degil mesele dünürüm cok cirkin seyler var ortada yüz yüze bakacak halimiz yok gülüm hicAllah'ım ne insanlae var yaaa. sana ayrı ailene ayrı eşine apayri üzüldüm cikom.
bu kadar organize olup plan yapip o kadar parayi nereye sokacaklarmis acaba.
hele sizin taraftan laf almak falan ne cirkin şeyler. attıkları iftirayla iki yakalari bir araya gelir mi saniyolar. hele senin canını sıkmalari bile yeter onlara zaten belalarini bulmak için.
Allah size sabır versin kuzum ne deyim. böyle insanlarla da dediğin gibi yani olmaz
Malesef ki kuzum yani öyle basit degil mesele dünürüm cok cirkin seyler var ortada yüz yüze bakacak halimiz yok gülüm hic
Aynen öyle bizimde akraba bildigimiz insan sen bunlarla bir ol anama babama laf at bunlar söyledir böyledir de Allahim sen Büyüksün
Flassss flass flassçok tatlısın yaaaa bu selvi boylu nasil almasin seni de bana. almazsa onda bi sorun var demektir. almazsa da mekana gider masalara camlara sprey boyalarla MAL ENAYİ falan yazarız
Flassss flass flass
Selvi 01.01 de onlayn oldu bi 30saniye kadar ne demek ula e0 saniye benim durumuma bakmadan onlaynlık demeeek
Ulen ben seni bi alayim o ictigin sigara paketlerinin çöpcükleriynen kapilara fenooo yazdirmazsaaam
Yok spreylen çok güzelim la alsana beni yazak
Yada şey yazak 175 boyum var türlü türlü huyum var
Beni al la selvi boylu
Sana birsürü eedeceklerim varr
Imza: cicik ayarlarimi bozdu Ellaam ben de edepsiz oldum.
Ne rezil insanlar var su dunyada. Bizim sulalede de bolllca mevcut hatta benim 2 sene once cok sevdigim bi oglaan vardi. Onunla arrami boe fitne fesat laf taşıyan biri bozdu biliyo musun kuzu ? Karaktersizmis ama 3 kuruş insanlarin agzina bakip yari yolda birakmisti beni. Atip tutmuslar arkamdan ama demedi kim oldugunu. Hakikatsn esin cok karakterlo bi adam demekki masallah. Sen o bebisini uzme de uzaginda kalmaya calis olaylarin.Canlarimm hepinize birden yaziyorum benim herif geldi anlatti baya baya kavga etmisler babasiyla ve ipler tamamen kopmus
Bana ve aileme yine laf söylemis adam hatta bizim akrabayla iyi olup laf almis bizimle alakali düsünün yani olayin cirkinligini
Vekk birinci noteri kuzum B Brunello Cicinelli nin anlattigi gibi aynen esim herseyi kendi yapti altina varana kadar ve bize 5 kurusluk bi faydalaei olmadi buna ragmeb herkesi arayip kutu koyacaz herkes altini parayi oraya atsin diye tembihlemisler sonra alip gitmisler kutuyu ve saha cok sey var kuzum ya anneme hakaret bana iftira esime öyle yani tek taki meseleside degil
Hahhhahhaha adamin isin cok bide galiba merakli gorunmek istemiyo her durumuma bakinca hani daha yeni tanisiyoruz agir abiyiz ayaklari falan. Ossun ben genede sinirlendim simdi zaten reglim. Duygularim gaaah sinanayda hopasinanaay cekiyor gaaah aglayasim geliyoiorrr.geldi bahar ayları gevsedi gönül yayları olmus feno biraz
kız tam bakiyim demistir en üstteki yazanin mesajina bakarken bisey olmuştur ona bile cevap yazamadan çıkmıştır.
nerden biliyom çünkü oğlum var.
okuyup cevap yazmadan cikiyom sonra unutuyom. adama carlama hemen yani.
bak mesela haftalardır cevap yazmayi bekleyen mesajlar var. anayim ben ana ulasamiyosan ara deyip geciyom
tarık akan gibi seni seviyorum yazsın yola.
sizde bı Tarık Akan Gülşen Bubikoğlu olursunuz yani o boylarla
Yaaaaa olmasin o tarik marik ugrasamam ben hemen pes ederim kiz samdangeldi bahar ayları gevsedi gönül yayları olmus feno biraz
kız tam bakiyim demistir en üstteki yazanin mesajina bakarken bisey olmuştur ona bile cevap yazamadan çıkmıştır.
nerden biliyom çünkü oğlum var.
okuyup cevap yazmadan cikiyom sonra unutuyom. adama carlama hemen yani.
bak mesela haftalardır cevap yazmayi bekleyen mesajlar var. anayim ben ana ulasamiyosan ara deyip geciyom
tarık akan gibi seni seviyorum yazsın yola.
sizde bı Tarık Akan Gülşen Bubikoğlu olursunuz yani o boylarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?