- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.061
Üç aydan önce söyleme bence yakuzagiller çok fenaKuzum ciddi misin ya şuan çok korktum
Ama elbet öğrenecekler.
Ne zamana dek saklayabilirim ki
Negommmm
Hayır kork diye yazmadım bunu, tam tersi tedbir al, dediğim gibi mutlaka oku üfle kendine karnına, bize de yaz söyleyeceğin zaman okuruz, Allah ın izniyle bir şey olmazKuzum ciddi misin ya şuan çok korktum
Ama elbet öğrenecekler.
Ne zamana dek saklayabilirim ki
Ross senn benim kayıp kardeşimsinNego inanmayacaksin ama bnm kv de hiç istemedi ne birinciyi ne ikinciyi üçüncüyü duyar duymaz zaten saçmalamaya başladı
Bende eşime sorudm hayırdır kendisi mi doguruyir diye
Bizi düşünüyor maddi anlamada falan demişti
Düşünmek mi ? Dedm aynen böyle anladı zaten
Eğer çok sevseydi çok isteseydi arar sorar gelirdi
İkinci oğlumu 40 günlükken gördü daha da 2 yaşına girene kdr ne geldi ne aradı
Bazılarının davranislari çok anlamsız ve boş gercekten.
Ben hiç onun yaninda emzirmedim bile yaptıklarını da yemem evime getirdigini ya atarm ya da başkasına veririm asla guvenmiyirm
Olabilirim yaşadıklarımız çok benziyor eltim.olsaydi kesn suphelenirdimHayır kork diye yazmadım bunu, tam tersi tedbir al, dediğim gibi mutlaka oku üfle kendine karnına, bize de yaz söyleyeceğin zaman okuruz, Allah ın izniyle bir şey olmaz ❤
Ben okuyup üflemedim hata ettim, eşim mesela adam adamıştı sağlıkla doğsun diye. Sizde öyle yaparsınız ❤
Ross senn benim kayıp kardeşimsin
Bana kabaran bir göbüşün var ross hissediyorumNegommmm
Sana karşı boş değilim çok güzel şeyler hissediyorm
B Brunello Cicinelli bak sana bir şey anlatayım, benim ikinci gebeliğimi hemen söyledi eşim, benim kv aile planlama müdürü gibi istemiyordu bir daha, kendi kendine yorum yapıyordu, tabi ben ona soruyor muydum hayır :)
Eşim söyledi, ben ateş ölçme yöntemini kullandığım için yumurtlama günüm ilişki günüm hep belliydi, şimdi yumurtlamadan 5 gün önce ki tek ilişki ile tutmuştu o gebelik, sperm 5 gün canlı kalıyor malum.
Doktora 6 haftayı geçtikten sonra gittim, öncesinde idrar ve kan tahlili yaptım. Kese var bebek yoktu, dedim olmaz mümkün değil görünmesi lazım, sonra boş gebelik olduğu ortaya çıktı.
Kv deme söyledik peşine bu haber geldi.
Ondan sonra bu miniğime hamile kaldım, o da yumurtlamadan üç gün önce tek atışbu arada ben denemeden sonra hep üçüncü ay gebe kalıyorum, üçünde de öyle oldu. Mesela doğumdan tam üç ay sonra ilk regl oluyor falan. Üç de var bir keramet
Üçüncüyü kimseye söylemedim, eşime de sakın dedim, 13 hafta bekledik. Kv me söyleyince suratı görmem yetti, ne oldu biliyor musun benim 14.haftada kanamam başladı, iğneler ilaçlarla tutundu yavrum, sonra hep yatış.
İlk hamileliğimi kv dem çok istiyordu, diğerlerini asla istemedi.
Ben pis nefise kem göze inanırım, tesadüf olamazdı bu.
Emzirirken ne zaman kv dem gelse göğüslerim şiişer ağrıdan ölürdüm, tekrar ona okuturdum da geçerdi.
O yüzden sakın söyleme hemen, söylemeden öncede oku üfle kendine karnına, eşine söyle o da okusun bolca.
Yaa ciddi misin bu konudaBilmiyorm evin var mı ama kısa zaman sonra o evden çıkacakmışsin gbi hissediyorm
Ya da kv gidecek ya da sen
Bak benm.ucuncu kız olsunBana kabaran bir göbüşün var ross hissediyorum
Kesin kızın olacak diye hisset yapıcam üçüncüyü
Amiiin canım, bende hissediyorum ama okumaktan başka bir şey gelmiyor elimden. Vekilim Allah dedim ona sığındım benben senin kaynananin kem gözden fazla şeye sahip olduğunu düşünüyorum nego
Allah kimseye kötülük fırsatı vermesin ya
Bu konuda eşinle oturup kara kara dusundugunuzu hissettimYaa ciddi misin bu konuda
Kız bu evden çıkalım düşünüyorumBak benm.ucuncu kız olsun
Yapmazsan bozusuruz aralığın 5 inde belli olacak bekle beni nego
Bn hissediyirm senin kızın olacak üçüncü olursa
Tüylerim diken diken oldu rossBu konuda eşinle oturup kara kara dusundugunuzu hissettim
Bak ne geçmişi okudum ne bilgi sahibiyim
Bilmiyirm ama öyle hissediyorm
Tüylerim diken diken oldu rossBu konuda eşinle oturup kara kara dusundugunuzu hissettim
Bak ne geçmişi okudum ne bilgi sahibiyim
Bilmiyirm ama öyle hissediyorm
Ohaaa ciddi misin ?Tüylerim diken diken oldu ross6 yıldır bu binadan gidelim diye çıldırıyorum ben. İş inada bindi bunun yüzünden
Kısa zamanda Bnce olacak negom sabretKız bu evden çıkalım düşünüyorum
De de bana hislerini açık açık söyleyebilirsinOhaaa ciddi misin ?
Valla kendimden ben bile korktum şuan
Tıp artık bişey demiyorum
Hayırlı bir şekilde inşaallahKısa zamanda Bnce olacak negom sabret
Kahve falı baksam bu kdr tutar
Hahahahahaha
Tamam his geldikçe soylucemDe de bana hislerini açık açık söyleyebilirsin
Amiiin canım, bende hissediyorum ama okumaktan başka bir şey gelmiyor elimden. Vekilim Allah dedim ona sığındım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?