Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum ciddi misin ya şuan çok korktum
Ama elbet öğrenecekler.
Ne zamana dek saklayabilirim ki
Hayır kork diye yazmadım bunu, tam tersi tedbir al, dediğim gibi mutlaka oku üfle kendine karnına, bize de yaz söyleyeceğin zaman okuruz, Allah ın izniyle bir şey olmaz
Ben okuyup üflemedim hata ettim, eşim mesela adam adamıştı sağlıkla doğsun diye. Sizde öyle yaparsınız
Ross senn benim kayıp kardeşimsin

Olabilirim yaşadıklarımız çok benziyor eltim.olsaydi kesn suphelenirdim

ben senin kaynananin kem gözden fazla şeye sahip olduğunu düşünüyorum nego

Allah kimseye kötülük fırsatı vermesin ya

Bana kabaran bir göbüşün var ross hissediyorum
Kesin kızın olacak diye hisset yapıcam üçüncüyü
Bak benm.ucuncu kız olsun
Yapmazsan bozusuruz aralığın 5 inde belli olacak bekle beni nego
Bn hissediyirm senin kızın olacak üçüncü olursa

ben senin kaynananin kem gözden fazla şeye sahip olduğunu düşünüyorum nego

Allah kimseye kötülük fırsatı vermesin ya
Amiiin canım, bende hissediyorum ama okumaktan başka bir şey gelmiyor elimden. Vekilim Allah dedim ona sığındım ben

Bu konuda eşinle oturup kara kara dusundugunuzu hissettim

Bak ne geçmişi okudum ne bilgi sahibiyim
Bilmiyirm ama öyle hissediyorm
Tüylerim diken diken oldu ross 6 yıldır bu binadan gidelim diye çıldırıyorum ben. İş inada bindi bunun yüzünden

Bu konuda eşinle oturup kara kara dusundugunuzu hissettim

Bak ne geçmişi okudum ne bilgi sahibiyim
Bilmiyirm ama öyle hissediyorm
Tüylerim diken diken oldu ross 6 yıldır bu binadan gidelim diye çıldırıyorum ben. İş inada bindi bunun yüzünden

Amiiin canım, bende hissediyorum ama okumaktan başka bir şey gelmiyor elimden. Vekilim Allah dedim ona sığındım ben

bence ondan dağılmıyo yuvan zaten. vekilim Allah deyip siginmasan sığırcık yuvasi gibi dağıtırdı. senin kaynanana içim ısınmadi hiç okur mokur diyosun yine de insani belirti verdiğini düşünmüyorum. herşeyi sadece kendisi için yapan bı kadın gibi geliyo

ByNkoaLa dayan bebeğim alıp seni bahamalara götürecem senin kaynanani da söve söve okudum Allah akıl fikir dağıtırken neredeydi bu zalımın gızları acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…