Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı bir şekilde inşaallah ❤
Ben artık içimden gecirdikelrime dikkat ediyirm
Özellikle hamileyken
Meyve sebze yemek tarzı şeyleri ne zaman içimden geçirsem pat karşıma çıktı
Artık içimden ev araba para geçiriyorum ne zaman pat diye çıkacak merakla bekliyirm hahaahahahahha

Ben her gün sovuyorrum da eismde geçen haddini bildirmiş o zaman daha çok mutlu oluyirm neden bilmiyirm
Uğraşmıyor artık bu tarafa taşınınca çok korkuyordum zırt pırt gelir diye çok şükür mesafeyi vaktinde iyi koymuşum

İyi gözüken ama öyle olmayan biri, çok iyi biliyorum, komşudan tutta dedikodusunu yapıp yüzüne gülmediği insan yok. En sevmediğim insan tipi, en güvenilmez insan tipi.
Ama işte kocamın annesi napıyım, sevgim kalmadı sadece saygı var o kadar.
Önceden kalpten konuşur anne derdim şimdi sadece dilde her şey

bnceede ağırlaşana kdr çalış kaçla kaç çalışıyon

Yaaa yuh artık kız gün içinde canım bir şeyi çok istesin kocam akşam alıp gelmiş oluyor, bazen o kadar alakasız bir şey oluyor ki böyle kalıyorum

çünkü sen deyince 3.2 şiddetinde hissediyo oğlu deyince 7.7

ben de çok korkuyorum tekrar memlekete dönünce kötü şeyler olacak diye

inşallah bu ayarda gidersiniz ross

Yaaa yuh artık kız gün içinde canım bir şeyi çok istesin kocam akşam alıp gelmiş oluyor, bazen o kadar alakasız bir şey oluyor ki böyle kalıyorum
Himmm seninde hislerin varmış yani
Benmde olur öyle şeyler
Artık maddiyata dökmeye karar verdim

Belki bir gün bizimde tatlı telasimiz olur

oo saatleride çok iyi seni yormicak şekilde
Evet yavrumm, ctesi pazar da çalışmıyorum ve masa başı işim.
Ara sıra seyahatlerim oluyor.. Ama ileride zaten onlara katılmayacağım. Başkasını gönderirim yerime problem yok.
Ama eşime anlatamıyorsun neden idrak edemiyor çünki, akşam şimdi savaş çıkar evde gene

Himmm seninde hislerin varmış yani
Benmde olur öyle şeyler
Artık maddiyata dökmeye karar verdim

Belki bir gün bizimde tatlı telasimiz olur
A ha ha maddiyat iyi fikir
Hanım sana beğendiğin arabayı aldım diye gelirmiş

çünkü sen deyince 3.2 şiddetinde hissediyo oğlu deyince 7.7

ben de çok korkuyorum tekrar memlekete dönünce kötü şeyler olacak diye

inşallah bu ayarda gidersiniz ross
Tam yakinlasiyorm diyirm samdanm.inan bak adım atayım diyorm öyle bı hareket yapıyor ki değil yakınlaşmak buz kesiyirm
Kp e de dedm bn anlamaya çalıştıkça yok olmuyor bnden biseh beklmeyin sizinle.sorunm yok ama bu kadına da tahammül etme zorunluluğum yok dedim haklısın kızım dedi bana

kaynanamın ikizi orda yasiyo demek
rahatça arkanı donemezsin kadına.
ben dilde anneyi bile zor diyom bırak kalbi negom. ne zaman iyilik yapsam kat kat agzima micti artık oğlu yapsın iyiliğini evlatlığını da ben karışmıyorum.

Allah fırsat vermesin kaynanana ben de ross gibi taşınacağına inanıyorum. ben iki seneye kadar mühlet veriyorum sana ama
bide bazen taşınınca üçüncü diyosun ya. belki üçüncü o evde dogacak ama senin tasinmana o vesile olacak. genelde yeni doğan bebekler vesile olur oylelerinin maskesini düşürmeye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…