- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.081
Ayrıca senin ki zaten kız biliyorum kiTamam his geldikçe soylucem
Hahahahahah
Ben artık içimden gecirdikelrime dikkat ediyirmHayırlı bir şekilde inşaallah ❤
Ohaaa ciddi misin ?
Valla kendimden ben bile korktum şuan
Tıp artık bişey demiyorum
Ben her gün sovuyorrum da eismde geçen haddini bildirmiş o zaman daha çok mutlu oluyirm neden bilmiyirmbence ondan dağılmıyo yuvan zaten. vekilim Allah deyip siginmasan sığırcık yuvasi gibi dağıtırdı. senin kaynanana içim ısınmadi hiçokur mokur diyosun yine de insani belirti verdiğini düşünmüyorum. herşeyi sadece kendisi için yapan bı kadın gibi geliyo
ByNkoaLa dayan bebeğim alıp seni bahamalara götürecem senin kaynanani da söve söve okudum Allah akıl fikir dağıtırken neredeydi bu zalımın gızları acaba
İyi gözüken ama öyle olmayan biri, çok iyi biliyorum, komşudan tutta dedikodusunu yapıp yüzüne gülmediği insan yok. En sevmediğim insan tipi, en güvenilmez insan tipi.bence ondan dağılmıyo yuvan zaten. vekilim Allah deyip siginmasan sığırcık yuvasi gibi dağıtırdı. senin kaynanana içim ısınmadi hiçokur mokur diyosun yine de insani belirti verdiğini düşünmüyorum. herşeyi sadece kendisi için yapan bı kadın gibi geliyo
ByNkoaLa dayan bebeğim alıp seni bahamalara götürecem senin kaynanani da söve söve okudum Allah akıl fikir dağıtırken neredeydi bu zalımın gızları acaba
Yok çayım şöyle,
Eşim önce ki gebeliğimde yaşadığım kürtajdan dolayı bunda 3 gündür pinpiriklenmiş durumda. Ve bu durum benim canımı sıkıyor; yani ben gelemem öyle sıkıntıya aman iş yapma aman etme diye. Mesela hafta sonu Gece'yi çişe çıkardı halbuki hep ben cıkarırım ve 15-20dk yürüyüş sadece. Zaten normalde bütün gün masa başında oturduğum için o yürüyüş bana her şekilde iyi geliyor. Ama bunu yasakladı şimdi.
İş mevzusunda da bugün doktordan dönerken artık calısmanı istemiyorum; bu konuda ciddiyim dedi.
Bende ona bu duruma kolay gelmediğimi, bu kadar yıl boşuna okumadığımı anlatmak zorunda kaldım. Ama anlamamakta ısrarcı gibi. Riskli bir durum olmadığı sürece işe devam edeceğimi söyledim kii bizim şuan 190 bin civarı kredi borcumuz var.
Onu da bir kenara bıraktım, ben işimden ayrılmak istemiyorum. Bunun içinde her türlü kavgayı yapmaya hazırım
Hadi hayırlısı negoAyrıca senin ki zaten kız biliyorum ki
Vurucaan mi bağa kirbacisana uygulama acacam falcı rosss diyeseni meshur edip sırtından gecincem gelinciğim benim
9-5:30 yavrummbnceede ağırlaşana kdr çalış kaçla kaç çalışıyon
Yaaa yuh artıkBen artık içimden gecirdikelrime dikkat ediyirm
Özellikle hamileyken
Meyve sebze yemek tarzı şeyleri ne zaman içimden geçirsem pat karşıma çıktı
Artık içimden ev araba para geçiriyorum ne zaman pat diye çıkacak merakla bekliyirm hahaahahahahha
Ben her gün sovuyorrum da eismde geçen haddini bildirmiş o zaman daha çok mutlu oluyirm neden bilmiyirm
Uğraşmıyor artık bu tarafa taşınınca çok korkuyordum zırt pırt gelir diye çok şükür mesafeyi vaktinde iyi koymuşum
Korkma bence rüyalar çıkıyor hamileykenHadi hayırlısı nego
Bende bunu hep kız hissettim ya korkuyirm işte :)
Rüyamda iki kere gördüm eğer öyleyse dünya güzeli
Memlekete asla gitme derimçünkü sen deyince 3.2 şiddetinde hissediyo oğlu deyince 7.7
ben de çok korkuyorum tekrar memlekete dönünce kötü şeyler olacak diye
inşallah bu ayarda gidersiniz ross
Himmm seninde hislerin varmış yaniYaaa yuh artıkkız gün içinde canım bir şeyi çok istesin kocam akşam alıp gelmiş oluyor, bazen o kadar alakasız bir şey oluyor ki böyle kalıyorum
9-5:30 yavrumm
Evet yavrumm, ctesi pazar da çalışmıyorum ve masa başı işim.oo saatleride çok iyi seni yormicak şekilde
A ha ha maddiyat iyi fikirHimmm seninde hislerin varmış yani
Benmde olur öyle şeyler
Artık maddiyata dökmeye karar verdim
Belki bir gün bizimde tatlı telasimiz olur
Tam yakinlasiyorm diyirm samdanm.inan bak adım atayım diyorm öyle bı hareket yapıyor ki değil yakınlaşmak buz kesiyirmçünkü sen deyince 3.2 şiddetinde hissediyo oğlu deyince 7.7
ben de çok korkuyorum tekrar memlekete dönünce kötü şeyler olacak diye
inşallah bu ayarda gidersiniz ross
Nego inanır mısın geçen onun muhabbeti olduA ha ha maddiyat iyi fikir
Hanım sana beğendiğin arabayı aldım diye gelirmiş
İyi gözüken ama öyle olmayan biri, çok iyi biliyorum, komşudan tutta dedikodusunu yapıp yüzüne gülmediği insan yok. En sevmediğim insan tipi, en güvenilmez insan tipi.
Ama işte kocamın annesi napıyım, sevgim kalmadı sadece saygı var o kadar.
Önceden kalpten konuşur anne derdim şimdi sadece dilde her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?