- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.101
Ayy ross ben kp e kv mi şikayet etmiştim, onlar cahil sen idare et demiştiTam yakinlasiyorm diyirm samdanm.inan bak adım atayım diyorm öyle bı hareket yapıyor ki değil yakınlaşmak buz kesiyirm
Kp e de dedm bn anlamaya çalıştıkça yok olmuyor bnden biseh beklmeyin sizinle.sorunm yok ama bu kadına da tahammül etme zorunluluğum yok dedim haklısın kızım dedi bana
İnanrım RosSsS, bence biz yazmayalım telepati ile anlaşabilirizNego inanır mısın geçen onun muhabbeti oldu
Janansbsbsnnsbsn
Evet yavrumm, ctesi pazar da çalışmıyorum ve masa başı işim.
Ara sıra seyahatlerim oluyor.. Ama ileride zaten onlara katılmayacağım. Başkasını gönderirim yerime problem yok.
Ama eşime anlatamıyorsun neden idrak edemiyor çünki, akşam şimdi savaş çıkar evde gene
Ahahahah şaşırmıyorum nego şaşırmıyorumAyy ross ben kp e kv mi şikayet etmiştim, onlar cahil sen idare et demişti
Benim kimseyi idare etmeye mecburiyetim yok yeter orda burda dedikodumu yapmasın artık demiştim
Yaa kuzum iki sene de çokmuşkaynanamın ikizi orda yasiyo demek
rahatça arkanı donemezsin kadına.
ben dilde anneyi bile zor diyom bırak kalbi negom. ne zaman iyilik yapsam kat kat agzima mictiartık oğlu yapsın iyiliğini evlatlığını da ben karışmıyorum.
Allah fırsat vermesin kaynananaben de ross gibi taşınacağına inanıyorum. ben iki seneye kadar mühlet veriyorum sana ama
bide bazen taşınınca üçüncü diyosun ya. belki üçüncü o evde dogacak ama senin tasinmana o vesile olacak. genelde yeni doğan bebekler vesile olur oylelerinin maskesini düşürmeye.
Vurucaan mi bağa kirbaci
Bncede bnm.neyim eksik herşeyi görür oldum
Ferasetim açıldı
Sonuçta biz bu 190 milyarı beraber ödüyoruzsen bebeğin masrafları ve kredi borçlarından bahset heeeeeeeeelee belki geri adım atar
Yaaa nasıl idrak edemediysem üçüncüyüKuzularım demin banaByNkoaLa 1 yıl önce 10 Aralık 2018 tarihinde yaptığımız bir konuşmayı attı. Yemin ederim bu kadar hisli iki insanız, şaşılacak durum
Etrafımıza mürit toplasak inanıp gelenler olur o derece
Alın siz de okuyun
(3.çocuğu asla düşünmeyen güloma 3.çocuk olunca napıcaksın diye soruyorum tarih 10 Aralık 2018)
Eki Görüntüle 2555812
(3.yü düşünmediğini söyleyen güloma aynı vakit doğurma teklifi yapıyorum)
Eki Görüntüle 2555813
(3.çocuğu yapacağından emin bir halde sadece beni bekle diyorum vakit söylemememe rağmen ilginç şekilde sen seneye mi doğuracaksın diyor)
Eki Görüntüle 2555814
(Güloyu tehdit ederken ben)
Eki Görüntüle 2555818
Ve gerisi
Eki Görüntüle 2555819
Gerçekten inanılır gibi değilTam Saadettin Teksoy'un araştırması gereken esrarengiz bir olay
---------
Evet gelelim haberi geyşaya vermeye.
Kuzular normalde ben yemek sofrası hazırlayıp kapaklı fanusa koyacaktım. Masada açtığı zaman testi görecekti. Fakat 1 e doğru gelecekmiş, aksilikO saatte yemek olmaz. Bana bir el atın nasıl vericem şimdi süprizli.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
Oooo o zaman varımhasa ne kirbaci her falda sana harika yemekler yapicamtatlılar yapicam
bide masaj
Yaaa gülerek okudum.Kuzularım demin banaByNkoaLa 1 yıl önce 10 Aralık 2018 tarihinde yaptığımız bir konuşmayı attı. Yemin ederim bu kadar hisli iki insanız, şaşılacak durum
Alın siz de okuyun
(3.çocuğu asla düşünmeyen güloma 3.çocuk olunca napıcaksın diye soruyorum tarih 10 Aralık 2018)
Eki Görüntüle 2555812
Eki Görüntüle 2555813
(3.çocuğu yapacağından emin bir halde sadece beni bekle diyorum vakit söylemememe rağmen ilginç şekilde sen seneye mi doğuracaksın diyor)
Eki Görüntüle 2555814
Eki Görüntüle 2555818
Ve gerisi
Eki Görüntüle 2555819
Gerçekten inanılır gibi değilTam Saadettin Teksoy'un araştırması gereken esrarengiz bir olay
---------
Kuzular normalde ben yemek sofrası hazırlayıp kapaklı fanusa koyacaktım. Masada açtığı zaman testi görecekti. Fakat 1 e doğru gelecekmiş, aksilikO saatte yemek olmaz. Bana bir el atın nasıl vericem şimdi süprizli.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
Memlekete asla gitme derim
Kesnlikle bencedeİnanrım RosSsS, bence biz yazmayalım telepati ile anlaşabiliriz
Yaaaaaa oharaaaKuzularım demin banaByNkoaLa 1 yıl önce 10 Aralık 2018 tarihinde yaptığımız bir konuşmayı attı. Yemin ederim bu kadar hisli iki insanız, şaşılacak durum
Alın siz de okuyun
Eki Görüntüle 2555812
Eki Görüntüle 2555813
Eki Görüntüle 2555814
Eki Görüntüle 2555818
Ve gerisi
Eki Görüntüle 2555819
---------
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
Kuzum.bncede memlekete dönme smdiki aklım olsaydı emin ol İstanbul'da kalmaya devam ederdmkeşke eşimi ikna edebilsem negom
ama baska yere gitsek de nasılsa kocam emekli oldu diye bir ay kalmaya kalkarlarhangisi daha kötü bilemedim o yüzden ben de kararsizim. ama gönlüm deniz kıyısı ufak bir yerden yana
Allah hayırlısını versin
Kuzularım demin banaByNkoaLa 1 yıl önce 10 Aralık 2018 tarihinde yaptığımız bir konuşmayı attı. Yemin ederim bu kadar hisli iki insanız, şaşılacak durum
Alın siz de okuyun
Eki Görüntüle 2555812
Eki Görüntüle 2555813
Eki Görüntüle 2555814
Eki Görüntüle 2555818
Ve gerisi
Eki Görüntüle 2555819
---------
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
Tam yakinlasiyorm diyirm samdanm.inan bak adım atayım diyorm öyle bı hareket yapıyor ki değil yakınlaşmak buz kesiyirm
Kp e de dedm bn anlamaya çalıştıkça yok olmuyor bnden biseh beklmeyin sizinle.sorunm yok ama bu kadına da tahammül etme zorunluluğum yok dedim haklısın kızım dedi bana
Sonuçta biz bu 190 milyarı beraber ödüyoruz
kendide farkında kredi borcundan ve bebek masrafındano kadar mal olamaz herhalde
Yaa aynen kp de yıllardır idare ediyorum ben onu demiştiAhahahah şaşırmıyorum nego şaşırmıyorum
Kp kendisi başladı bana kv mi kötülemeye dünden raziymis gbi
Bnde siz bu hale getirmissinz üzgünüm dedim her dediği yapılır mı hasta hasta diye smdi sizi hasta etti işte dedm vallahi tespitin kralıni yaotin yenge dedi sonra kaynım
Gerekirse ciddi rest çek ama gitme, o kadar diyorum, eşim beni dinleseydi böyle olmazdıkeşke eşimi ikna edebilsem negom
ama baska yere gitsek de nasılsa kocam emekli oldu diye bir ay kalmaya kalkarlarhangisi daha kötü bilemedim o yüzden ben de kararsizim. ama gönlüm deniz kıyısı ufak bir yerden yana
Allah hayırlısını versin
Yaaa gülerek okudum.
Ben şey demiştim ilk de, canım misafirimiz var, ne misafiri demişti, hep bizle kalacak artık demiştim.böyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?