Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ross ben kp e kv mi şikayet etmiştim, onlar cahil sen idare et demişti
Benim kimseyi idare etmeye mecburiyetim yok yeter orda burda dedikodumu yapmasın artık demiştim

Kuzularım demin bana ByNkoaLa 1 yıl önce 10 Aralık 2018 tarihinde yaptığımız bir konuşmayı attı. Yemin ederim bu kadar hisli iki insanız, şaşılacak durum
Etrafımıza mürit toplasak inanıp gelenler olur o derece
Alın siz de okuyun
(3.çocuğu asla düşünmeyen güloma 3.çocuk olunca napıcaksın diye soruyorum tarih 10 Aralık 2018)

(3.yü düşünmediğini söyleyen güloma aynı vakit doğurma teklifi yapıyorum)

(3.çocuğu yapacağından emin bir halde sadece beni bekle diyorum vakit söylemememe rağmen ilginç şekilde sen seneye mi doğuracaksın diyor)

(Güloyu tehdit ederken ben)

Ve gerisi

Gerçekten inanılır gibi değil Tam Saadettin Teksoy'un araştırması gereken esrarengiz bir olay
---------
Evet gelelim haberi geyşaya vermeye.
Kuzular normalde ben yemek sofrası hazırlayıp kapaklı fanusa koyacaktım. Masada açtığı zaman testi görecekti. Fakat 1 e doğru gelecekmiş, aksilik O saatte yemek olmaz. Bana bir el atın nasıl vericem şimdi süprizli.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM

sen bebeğin masrafları ve kredi borçlarından bahset heeeeeeeeelee belki geri adım atar

Ayy ross ben kp e kv mi şikayet etmiştim, onlar cahil sen idare et demişti
Benim kimseyi idare etmeye mecburiyetim yok yeter orda burda dedikodumu yapmasın artık demiştim
Ahahahah şaşırmıyorum nego şaşırmıyorum
Kp kendisi başladı bana kv mi kötülemeye dünden raziymis gbi
Bnde siz bu hale getirmissinz üzgünüm dedim her dediği yapılır mı hasta hasta diye smdi sizi hasta etti işte dedm vallahi tespitin kralıni yaotin yenge dedi sonra kaynım

Yaa kuzum iki sene de çokmuş
Maskesi çoktan düştü ki, eşim annesinin de kız kardeşlerinin de yaptığı nankörlüğü biliyor sadece bana inat haklısın demez, çünkü demeden hadlerini bildirdim, dese ne olur diye korkuyor ama aile dostumuz var ona anlatmış, beni haklı bulduğunu, annesi gilin nasıl cahil olduğunu falan

sen bebeğin masrafları ve kredi borçlarından bahset heeeeeeeeelee belki geri adım atar
Sonuçta biz bu 190 milyarı beraber ödüyoruz
kendide farkında kredi borcundan ve bebek masrafından o kadar mal olamaz herhalde

Yaaa nasıl idrak edemediysem üçüncüyü
Ahhahahahahaja

Yemn ediyorm bu konuşmanın bir gün gerçek.olacagini düşünmezdim

Yemek olmayacağına göre dusunelimmmm immm immm
Hiç de bu konularda iyi değilimdir
Bence girişe patikle testi koy yanına not yaz veya çok sık kullandığı eve girer girmez uğradığı dolabın birine koy sasirsin

Yaaa gülerek okudum.
Ben şey demiştim ilk de, canım misafirimiz var, ne misafiri demişti, hep bizle kalacak artık demiştim. böyle olmuştu

Memlekete asla gitme derim

keşke eşimi ikna edebilsem negom
ama baska yere gitsek de nasılsa kocam emekli oldu diye bir ay kalmaya kalkarlar hangisi daha kötü bilemedim o yüzden ben de kararsizim. ama gönlüm deniz kıyısı ufak bir yerden yana

Allah hayırlısını versin

Yaaaaaa oharaaa sadettin teksoy sokarıımmmmmm bahahahhahahhabah

Cici bencee şöyle yap ya onun pijamasının üstüne testi koy pijamaların orda de yada gelip duş alıyorsa aynanın önüne tam isabet! Notuyla testi koy

Kuzum.bncede memlekete dönme smdiki aklım olsaydı emin ol İstanbul'da kalmaya devam ederdm

ben 1 keresinde şöle yapmıştım kırmızı kutu aldım içine renkli ince kartonlar var ya onları ince ince kestim güzel bi taban oluşturdum sonrada üstünü kapattım gene aynı kağıtlarla güzel oldu içinede testi koydum bide emzik koymuştım. vermeden öncede kamerayı açıp bi yere koydum içeri girince etrafa çok baktırmadan sana istediğin bir hediyeyi aldım bakalım beğencekmisin dedim oda yemişti yiyincede dondu kaldı tabi baktı baktı anlam veremedi sonra ben sesli söyleyince idrak etti garibim buda benim minnoş bi anım

ulan hepsi aynı mokun soyu mu bunlarin be ne zaman elinden tutup iyilik etsem yağlı kazığa oturttu beni cadı

iyi demissin kayinpedere. benimki ne mok olduğunu tam belli etmediginden kimseye bisey diyemiyorum ben
adam da mi bikmis karısından

Yaa aynen kp de yıllardır idare ediyorum ben onu demişti
Gerekirse ciddi rest çek ama gitme, o kadar diyorum, eşim beni dinleseydi böyle olmazdı

Yaaa gülerek okudum.
Ben şey demiştim ilk de, canım misafirimiz var, ne misafiri demişti, hep bizle kalacak artık demiştim. böyle olmuştu

hep bizle kalacak demek o nasıl misafirmiş kız ben bile şaşırırdım hahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…