- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.121
Evde.kalmiyor ki köyde yaşıyorulan hepsi aynı mokun soyu mu bunlarin bene zaman elinden tutup iyilik etsem yağlı kazığa oturttu beni cadı
iyi demissin kayinpedere. benimki ne mok olduğunu tam belli etmediginden kimseye bisey diyemiyorum ben
adam da mi bikmis karısından
Ben artık sustum gozlerm.konusuyor negoYaa aynen kp de yıllardır idare ediyorum ben onu demişti
Gerekirse ciddi rest çek ama gitme, o kadar diyorum, eşim beni dinleseydi böyle olmazdı
Ayy ross ben kp e kv mi şikayet etmiştim, onlar cahil sen idare et demişti
Benim kimseyi idare etmeye mecburiyetim yok yeter orda burda dedikodumu yapmasın artık demiştim
Mantıklıolmuş ki demin mesaj atmışkonuştun mu diye ahha
Mantıklı
Neyse bakalım kimin inadı daha ağır basacak görücezzzz
Yaaa nasıl idrak edemediysem üçüncüyü
Ahhahahahahaja
Yemn ediyorm bu konuşmanın bir gün gerçek.olacagini düşünmezdim
Yemek olmayacağına göre dusunelimmmm immm immm
Hiç de bu konularda iyi değilimdir
Bence girişe patikle testi koy yanına not yaz veya çok sık kullandığı eve girer girmez uğradığı dolabın birine koy sasirsin
Yaaa gülerek okudum.
Ben şey demiştim ilk de, canım misafirimiz var, ne misafiri demişti, hep bizle kalacak artık demiştim.böyle olmuştu
Yaaaaaa oharaaasadettin teksoy sokarıımmmmmm bahahahhahahhabah
Cici bencee şöyle yap ya onun pijamasının üstüne testi koy pijamaların orda de yada gelip duş alıyorsa aynanın önüne tam isabet! Notuyla testi koy
Evet olayın şokinliği hakkında hepiniz haklısınızben 1 keresinde şöle yapmıştımkırmızı kutu aldım içine renkli ince kartonlar var ya onları ince ince kestim güzel bi taban oluşturdum sonrada üstünü kapattım gene aynı kağıtlarla güzel oldu içinede testi koydum bide emzik koymuştım. vermeden öncede kamerayı açıp bi yere koydum içeri girince etrafa çok baktırmadan sana istediğin bir hediyeyi aldım bakalım beğencekmisin dedim oda yemişti yiyincede dondu kaldı tabi baktı baktı anlam veremedi sonra ben sesli söyleyince idrak etti garibim buda benim minnoş bi anım
Çocuğun olunca hep senle oluyor evlense dehep bizle kalacak demeko nasıl misafirmiş kız ben bile şaşırırdım hahah
Kp ler de hep aynı demek kiaynı şeyi ben de dedim kp ebu evi sen çekip cevircen dedi bana
artık susuyorum. arada bi yaptıklarını herkesin içinde söyleyip yerindibine sokuyorum kaynanami o ona yetiyo
patilibirhayat artık poncikvegece olduKuzularım bu arada idrar testli konumun linki
Buyurun Cici'nin Gebelik Testine Bacılar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
Farkettim hayırlı olsun Patilim
Sen ne demek istiyorsan onu deFarkettim hayırlı olsun Patilim
Ama ben sana yine Patilim dicem
İşte artık bu seneki hedefimiz trilyoner olmak ins seneye de bunu kutlarızEvet olayın şokinliği hakkında hepiniz haklısınız
Ulan gülom acaba o an seneye trilyoner olalım falan desek olur muydu ki, bir düşündüm
Yaaa hepiniz çok tatlısınız
Hikayeleriniz çok tatlı
Dün bir bebek patiği aldım. Allahım nasıl eminsem gebeliğime gidip aldım
Düğünde eşime mizahşör arkadaşlarının taktığı emzik de anı olarak duruyor.
Ben şimdi bebeden babasına bir mektup yazayım.
Patiği emziği testi mektubu bir araya getirip bir süpriz çıkarıcam
Önce bir bakayım testteki ikinci çizgim duruyor mu
Yaa kuzum iki sene de çokmuş
Maskesi çoktan düştü ki, eşim annesinin de kız kardeşlerinin de yaptığı nankörlüğü biliyor sadece bana inat haklısın demez, çünkü demeden hadlerini bildirdim, dese ne olur diye korkuyorama aile dostumuz var ona anlatmış, beni haklı bulduğunu, annesi gilin nasıl cahil olduğunu falan
Evet olayın şokinliği hakkında hepiniz haklısınız
Ulan gülom acaba o an seneye trilyoner olalım falan desek olur muydu ki, bir düşündüm
Yaaa hepiniz çok tatlısınız
Hikayeleriniz çok tatlı
Dün bir bebek patiği aldım. Allahım nasıl eminsem gebeliğime gidip aldım
Düğünde eşime mizahşör arkadaşlarının taktığı emzik de anı olarak duruyor.
Ben şimdi bebeden babasına bir mektup yazayım.
Patiği emziği testi mektubu bir araya getirip bir süpriz çıkarıcam
Önce bir bakayım testteki ikinci çizgim duruyor mu
Ooo o temaları çoktan geçtim ben, neler denedim ona bir bilsençocuğu hemen yap indireyim süreyi
bide gocanla inatlasma ben mi deyim şu yaşa gelmisinazicik K Kendinisevenbirii ni örnek al ben de alayım hepimiz alalım
Çocuğun olunca hep senle oluyor evlense de
İşte artık bu seneki hedefimiz trilyoner olmak ins seneye de bunu kutlarızhahahahaja
Bak trilyoner oldum
Hahahayy bak bende oldum gbisinden yine şoklara girelim.inssss
Sen emin olmasan gidip almazdn ben emn olmasam aldirtmazdm
Çok güzel bebekten mektup harika fikir akşam 12 olsun artık saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?