Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kız adam selvi boyluymus deli deli esip de yıkma ayakta duran ağacı

selvini yanındaki deli çay olabilirsin. deli deli aksan da sesini dinlemek ona hep iyi gelir

çok elegant herkesin davetli olduğu bı düğün degilse git kimin çağırdığını nerden bilecekler düğün var dediler geldik diyecen

siz zaten tanış vs degil miydiniz bu aileyle illa vardir senin yaslarda pesiney takılabilecek birileri biraz araştır yeter bence :)

Cok sagolun canlarimm iyiki varsiniz sizin desteginiz cok degerli benim icin ..

Evet gercekten esimin hakkini yiyemem her zaman beni ve ailemi savundu her zaman resti cekti ailesine dogruya dogru yanlisa yanmis der her zaman .. annemi babami kendi öz annesi babasi bildi Elhamdülillah

Gercekten öyle skraba degil akrepler ya kim oldugunu dolayli yollardan söylemis esimde anlamis zaten ve tamda söyleyecek bi tip

Bize uzak Allaha yakin olsunlar Kuzularim aynen dediginiz gibi hic kafama takmicam burda siz varsiniz iyikide varsiniz benim canimsiniz hepiniz

oyyy pandamin petito anasi yaaa nasıl da tatlısın ballisin sen öyle

Allah kalbinizin ekmeğini yedirsin size inşallah. onlara da kalbinin ekmegini yedirsin.

sen pandacim doğunca çikolata dagitcaksin ya cikom bence bu petitolardan alin bi kutu çok da güzel anlamli olur bence

Kiz oyleyizde adam kartal gibim. Elegant duün kizzz milletvekilleri valilee abbaaauuuv yikilcek saloon yikilceeek. Ben diyorumkiii ona kendimiii nasil davet ettirebiliriiim yoksaa ohhoooi hertürlü giderim ben o duuuüne amaaa işi bilcen ise gitmicen mantiginda benim iş hihihiiihihii
Selvi boylu kartalım kafayiii taktim sanaaaa
Yollarini gozluyom tükkandasın olmuyo ama

Sende bizim canimizsin bebitondaa minnosumuuuzz kiii ❤❤❤ ChocolateCookie
Oyy Ponciklerim benim yaa
Iyiki varsiniz ya valla su saatte yüzümü güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Aynen kuzum kk birinci noteri iyi olur gii valla petito alip dagitican herkese kücük pandamiz dogdu diye
Annesini cok tekmeledi bugün sanki gerginligi hissetmis gibi yavrumm

Tabi hissediyodur minnos hissetmezmi hic oda cann ❤❤ Seni gevsetecek biseyler yapta yavrum rahatlasin. Petito ye petitoo.
Benim yegenim teyjeee bana petiko olsanaa nüffeen diyo Sen de onun gibi yede bebisin petiko olsun senin gibi çikolata olsunn

tabi kuzum herşeyi hissediyo bebisler. sen onla konuş güzel güzel anlat o dogunca yapacaklarınizi herşey çok güzel olacak de sana pandali yenidoğan takimi alacam de senin icin Petito dagitcam pandam benim de :)

yavrum o kadar ağır abi bu benim manita der gibi seni nasil düğüne davet etsin bu arada ben elegan bi insan değilim milletvekili neyin de görmedim hiç o yüzden o ortamları usulü adabi bilmem. sen bana bakma. davet etmesi gerekiyorsa ettir beybisi. bütün kestenkeleler adkandayik

Ayyyy manita miii kurban oluruuuumm yeaaa niii zaman oluruk acaba manitasiiii akrabasi olan milletvekili uzak yollu siyasi gorusumden kelli tanir beni O degilde zaten o dugune manita sıfatıyla katilirsan kardeşinden cok bizi konusur millet kizzz
Kestenkelelerim heppnizi severim desteginizi yiriim ammaa önce su adam bi durumuma baksiiin. Pazarfa bayram mesajina bi bakalim ona göre depresyona gircem ben.
Iciiimmm urperiyyuuoooorrr
Yaa durumma bakmazsaaağğnnn

Ağır abiligine tükürem onun

Amacı neymiş ki beğenmedim yapıyo ??

Ahhanda kestenkele zepra giris yapti temeeeem @kutsalzebra
Kizzz mesajlarimi oku cabbuk bana akiillar fikirler ver. Yazık samdan teselli vere vere orhan gencebaya döndü.
Birrr teeeesellliii veeer
Kız bi sürü mj var hangisini okuyayım sayfa sayısı soyle gelişlerim beğenilerimden belli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…