- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.821
Hahhhahhaha adamin isin cok bide galiba merakli gorunmek istemiyo her durumuma bakinca hani daha yeni tanisiyoruz agir abiyiz ayaklari falan. Ossun ben genede sinirlendim simdi zaten reglim. Duygularim gaaah sinanayda hopasinanaay cekiyor gaaah aglayasim geliyoiorrr.
Yaaaaa olmasin o tarik marik ugrasamam ben hemen pes ederim kiz samdanCok duygusalim bakma boyle deliliklerime. Ayyyy bi aglagimdir ki sorma gitsin.
3 numerolu cücüğün (kardesi )düğününe bi sekilde kendimi davet ettirtmeliyim ammaaa nasiiillll? Ya bihaftalik adamla tanismamiz iyikii bi yarabandi yapistirdi adam bi yillik malzeme ettim kendime iyi mi?
Ya ben kendi kendime gelin guvey oluyomusum gibi geliyo bazen aglicam simdiiiii
sen üzme kendini cikom. bak eşin en azından anamdir babamdir dememis. çok şükür yuvam sapasağlam kocan karakterli bi adam.
akrabalari da yapacak bisey yok biliyosun akrepten beter oluyolar zaten.
sen pandamizi düşünsenle gidecegimiz ışıklı bastinlarimizla Hollywood da yapacağımız gezilerimizi falan düşün olur mu
hatta senle timsah avlamaya bile gideriz petitomo da kesmez dersen senle magara plajlarina falan gideriz.
hayat onların çirkinliklerini bile örtecek kadar güzel cikom
Cok sagolun canlarimm iyiki varsiniz sizin desteginiz cok degerli benim icin ..Ne rezil insanlar var su dunyada. Bizim sulalede de bolllca mevcut hatta benim 2 sene once cok sevdigim bi oglaan vardi. Onunla arrami boe fitne fesat laf taşıyan biri bozdu biliyo musun kuzu ? Karaktersizmis ama 3 kuruş insanlarin agzina bakip yari yolda birakmisti beni. Atip tutmuslar arkamdan ama demedi kim oldugunu. Hakikatsn esin cok karakterlo bi adam demekki masallah. Sen o bebisini uzme de uzaginda kalmaya calis olaylarin.
Cok sagolun canlarimm iyiki varsiniz sizin desteginiz cok degerli benim icin ..
Evet gercekten esimin hakkini yiyemem her zaman beni ve ailemi savundu her zaman resti cekti ailesine dogruya dogru yanlisa yanmis der her zaman .. annemi babami kendi öz annesi babasi bildi Elhamdülillah ❤❤
Gercekten öyle skraba degil akrepler ya kim oldugunu dolayli yollardan söylemis esimde anlamis zaten ve tamda söyleyecek bi tip
Bize uzak Allaha yakin olsunlar Kuzularim aynen dediginiz gibi hic kafama takmicam burda siz varsiniz iyikide varsiniz benim canimsiniz hepiniz❤
Kiz oyleyizde adam kartal gibim. Elegant duün kizzz milletvekilleri valilee abbaaauuuv yikilcek saloon yikilceeek. Ben diyorumkiii ona kendimiii nasil davet ettirebiliriiim yoksaa ohhoooi hertürlü giderim ben o duuuüne amaaa işi bilcen ise gitmicen mantiginda benim iş hihihiiihihiiçok elegant herkesin davetli olduğu bı düğün degilse git kimin çağırdığını nerden bileceklerdüğün var dediler geldik diyecen
siz zaten tanış vs degil miydiniz bu aileyle illa vardir senin yaslarda pesiney takılabilecek birileribiraz araştır yeter bence :)
Sende bizim canimizsin bebitondaa minnosumuuuzz kiii ❤❤❤ChocolateCookie
Oyy Ponciklerim benim yaaoyyy pandamin petito anasi yaaanasıl da tatlısın ballisin sen öyle
Allah kalbinizin ekmeğini yedirsin size inşallah. onlara da kalbinin ekmegini yedirsin.
sen pandacim doğunca çikolata dagitcaksin ya cikom bence bu petitolardan alin bi kutuçok da güzel anlamli olur bence
Tabi hissediyodur minnos hissetmezmi hic oda cann ❤❤ Seni gevsetecek biseyler yapta yavrum rahatlasin. Petito ye petitoo.Oyy Ponciklerim benim yaa
Iyiki varsiniz ya valla su saatte yüzümü güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Aynen kuzumkk birinci noteri iyi olur gii valla petito alip dagitican herkese kücük pandamiz dogdu diye
Annesini cok tekmeledi bugün sanki gerginligi hissetmis gibi yavrumm
Oyy Ponciklerim benim yaa
Iyiki varsiniz ya valla su saatte yüzümü güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Aynen kuzumkk birinci noteri iyi olur gii valla petito alip dagitican herkese kücük pandamiz dogdu diye ❤
Annesini cok tekmeledi bugün sanki gerginligi hissetmis gibi yavrumm
Kiz oyleyizde adam kartal gibim. Elegant duün kizzz milletvekilleri valilee abbaaauuuv yikilcek saloon yikilceeek. Ben diyorumkiii ona kendimiii nasil davet ettirebiliriiim yoksaa ohhoooi hertürlü giderim ben o duuuüne amaaa işi bilcen ise gitmicen mantiginda benim iş hihihiiihihii
Selvi boylu kartalım kafayiii taktim sanaaaa
Yollarini gozluyom tükkandasın olmuyo ama
Ayyyy manita miii kurban oluruuuumm yeaaa niii zaman oluruk acaba manitasiiiiyavrum o kadar ağır abi bu benim manita der gibi seni nasil düğüne davet etsinbu arada ben elegan bi insan değilim milletvekili neyin de görmedim hiç o yüzden o ortamları usulü adabi bilmem. sen bana bakma. davet etmesi gerekiyorsa ettir beybisi. bütün kestenkeleler adkandayik
Amacı neymiş ki beğenmedim yapıyo ??Kuzular sayfa 462deChocolateCookie adlı arkadaşımıza misilleme olsun diye haksız yere beğenmedim butonuna basan @gizemliasli adlı Üyeyi lütfen şikayet edelim. Topik sahibi olarak ben şikayet ettim zira topiğimde negatif olan hiçbir imgeyi istemiyorum. Hatta kendisini etiketleyip ifadeyi kaldırmasını rica edip dostça muhabbete davet ettim ama yanıtsız bıraktı. Şu beğenmedim misillemeleri iyice can sıkıcı olmaya başladı. Zaten tadım yok iyice dellenicem dinime imanıma.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Guyruk acımış zaaaar ondanAmacı neymiş ki beğenmedim yapıyo ??
Kız bi sürü mj var hangisini okuyayım sayfa sayısı soyleAhhanda kestenkele zepra giris yapti temeeeem@kutsalzebra
Kizzz mesajlarimi oku cabbuk bana akiillar fikirler ver. Yazık samdan teselli vere vere orhan gencebaya döndü.
Birrr teeeesellliii veeer
Te Allahım ya... gece gece insanı deli ediyorlar.. şikayet nerden ediliyoduGuyruk acımış zaaaar ondan
Ne bilem cicikimiz biliyi o isleriii. Samdanimda bilirTe Allahım ya... gece gece insanı deli ediyorlar.. şikayet nerden ediliyodu
Gelince anlatsınlar bi hele halledelim..Ne bilem cicikimiz biliyi o isleriii. Samdanimda bilirkk birinci noteri profilime girde orda mesajlarimi arayip okuyabilirsin. Yada sayfa sayisi 463du galiba bilemedim
Yok kız baktım daNe bilem cicikimiz biliyi o isleriii. Samdanimda bilirkk birinci noteri profilime girde orda mesajlarimi arayip okuyabilirsin. Yada sayfa sayisi 463du galiba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?