- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 658
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.841
Sen şu selvi boyluna kendini hissettir senin var olduğunu bilsin bence hani gözün var ama aslında yok gibi davran anlatabildim mi (umarım)Amaaannn selvi boylumu bataklimiga agima cekmek icin bi takim çakal cukal hareketlerim napsam taktikleri falan iste kutsalim zebram. Çokda şeetme ama şeedersende güzel şee olur yaniYoulost16
Yaaa anca birbirimizi kesiyoz kurban yerine offfSen şu selvi boyluna kendini hissettir senin var olduğunu bilsin bence hani gözün var ama aslında yok gibi davran anlatabildim mi (umarım)
Demek erotik buldun. Senin erotik bulman benim için önemliydi teşekkür ederim bebişim
Doktora gidince sorar mısın tüp koca tedavisi de var mı. Bende kendime tüp koca yapmak istiyorum. Benimki piyasada yok bu iş böyle olmayacak
[/QUOTE
Beğendim tabi yaelcagizlarina sağlık,ama uçlarını yedirme adama Allah emi seni tüp koca da iyimis
Kuzum bu arkadaş çoğu msjlara beğenmedim atıyor ,seviyor zaar değişikBacilammm su yorumumdaki begenmedime bakin hele bi ..
Akdjsjd kız fazla erotik msj içermez mi böyle yazsa adamaKurban kesme gel beni kes
Et parçalama gel beni parçala
Kurban alma beni al
Al beni hayvannnnnnn
Diye yürünür bayram mesajıyla
fenomen
Tabi hissediyodur minnos hissetmezmi hic oda cann ❤❤ Seni gevsetecek biseyler yapta yavrum rahatlasin. Petito ye petitoo.
Benim yegenim teyjeee bana petiko olsanaa nüffeen diyo Sen de onun gibi yede bebisin petiko olsun senin gibi çikolata olsunn
Oyy agzinizi yirimmm gii zaten karnim cok sertlesti hemen konustum yavrumla inanin varya sabki beni duydu karnim gevsedi rahatladi oyyy anasinin pandasiiitabi kuzum herşeyi hissediyo bebisler. sen onla konuş güzel güzel anlat o dogunca yapacaklarıniziherşey çok güzel olacak de sana pandali yenidoğan takimi alacam de senin icin Petito dagitcam pandam benim de :)
Allah razi olsunn hemserimmm dadlummm sende seviliyorsun aynen öyle takmiyorum artik yaChocolateCookie kuzum eşinin ailesiyle olan durumu okudum bebişim hic üzülme lütfen,sen hamilesin karnında ki yavrunu düşün boşver, su akar yolunu bulur tatlım,hayatta herşey biz insanlar için,üzülüp strese girme bebeğini etkilemesin canım seviliyorsun
vay vay vayyyy neler görüyorum ben efendimKuzular pastamı yaptım. Ama şuan tüm moralim yerin dibinde. Gece 4'ü geçebilirmiş gelmesi. O saatte gelen adama kutlama da karşılama da yapılmaz. Yattığı yeri bile bilemicek. Yine bir plan daha suya gömüldü. Olan memelere oldu. Mecbur öğle kutlaması yapacağım artık. Öğle uyanırsa tabi o saatte gelip. Allahım ya kadere bakın. Resmen memelere geldik.
Eki Görüntüle 2297434
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
Limonsuzzcay
@imzaben
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
fenomen
Siz şimdi bakışıyonuz mu ben tam anlamadım olayı yoksa senin platonik miYaaa anca birbirimizi kesiyoz kurban yerine offf
Anlattinda adam agir abiiiii islemeeez kibar ama böyle bi tik hissettiriyo agirligini nede olsa 34 yasinda. Bende minnos ve neifim ayrica da asilim. O sebepten bi girizgaha gecemedik bihaftadir heekim beeeyyy
Oyy agzinizi yirimmm gii zaten karnim cok sertlesti hemen konustum yavrumla inanin varya sabki beni duydu karnim gevsedi rahatladi oyyy anasinin pandasiii❤❤
Aynenn kuzumm valla öyle yaahisseder tabi annesiiyi yapmışsın :)
sen herşeyi boşver yapacağın hazirliklara odaklan :)
ooooo çok şey var alinacakvaktin bile yetmez
Aynenn kuzumm valla öyle yaa
Ama annemlere anlatmam lazim bunu arkamizdan kimin kuyumuzu kazdigini bilmeleei lazim cünkü yapan kim biliyor musun babamin kardesi ..
Önceden konuşmuştuk özel olarak anlatmadığı yine buradan konuştuğumuz için özet geçeyim.
Eşinin ailesi düğünde takıları gizli gizli misafirlerden toplayıp kaçırmış. Baya nitelikli dolandırıcılık yemin ederim dava açsan hapse girerler. Nesiyle görüşeceksin böyle insanların. Takı merasimi gelince şaşırıp kalmışlar yazık.
Hep böyle oluyor dimi dünürüm hep akrabadan geliyor tas zaten ..valla hiç şaşırmadım desem. ben evlendiğimden beri baba tarafimla görüşmüyorum mecburi durumlar dışında.
sizde silin onları gitsin gereksiz bisey zaten akraba diye kötü insanlarla görüşmeye devam etmekve tabiki anlat annene babana herkes herkesin ne mal olduğunu bilsin
Yaa Kuzum öyle herkesi tembihlemisler kutuya atin hepsini diye sonra alip gitmisler ..Kıız nasıl yaaChocolateCookie kzuuumm benim ❤❤ misafirlerden almışlar mıı bide tek tekk..
Görüşüp sizin huzurunuzu kaçırcaklarına çok yüz göz olmamak iyidir canım o zman. Ne güzel eşin senin yanında amaan boşver onlara yarayacak mı sankii bihterikoom beniimm ❤❤ senin mutluluğun keyfin yerinde olsun❤
Kuzular sayfa 462deChocolateCookie adlı arkadaşımıza misilleme olsun diye haksız yere beğenmedim butonuna basan @gizemliasli adlı Üyeyi lütfen şikayet edelim. Topik sahibi olarak ben şikayet ettim zira topiğimde negatif olan hiçbir imgeyi istemiyorum. Hatta kendisini etiketleyip ifadeyi kaldırmasını rica edip dostça muhabbete davet ettim ama yanıtsız bıraktı. Şu beğenmedim misillemeleri iyice can sıkıcı olmaya başladı. Zaten tadım yok iyice dellenicem dinime imanıma.
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
Aynen Dünürümm takmamak en iyisi
Iyiyim Elhamdülillah kuzum sen nasilsin dünürümm canimm herifimi bekliyorum görüsmedigimiz kayinpederle konusmaya gitti aradi az önce baya atraksyonlu gecmis konusma geliyormus simdi meraktan ölecemPandaniz ellerinizden öper teyzeleriii
Yaa Kuzum öyle herkesi tembihlemisler kutuya atin hepsini diye sonra alip gitmisler ..
Öyle bacim cok Sükür esim resti cekti onlara her daim arkamda yanimda sagolsun hic ezdirmez
Aynen öyle gülüm artik takmiyorum daha bide babamin gardasindan yedigimiz kazik da var her taraftan yiyoruz kaziklari kuzum
Aynen kuzum onlarda kaldi esimin tarafindan takilanlar bizim tabi hic haberimiz yok bunlardan dügünden haftalar öncesinde herkesi arayip kutuya atin demisler altinlari paralari kutuya attirip alip gitmisler evlerine biz kim ne takti bilmiyoruz taki töreni yapilacak diye bekliyoruz esimle ama yok anons falan artik benim tarafim geldi öylesine takti bana takilarini ve esimin kendi basina yaptigi bileziklerim vardi.. ailesinin 5 kurusluk faydasi olmadi esime esim herseyi kendi yapti buda yetmez gibi altinlari paralari al sen hirsizlik bu yaniGerçekten nitelikli dolandırıcılık etmişler bildiğin helal olsunn iyi kurgu plan ayarlamışlar. Bu takı meseleleri beni oldum olası korkutuyor zaten. Kıız benimde arkadaşım evlendi yakın zamanda onun kayınpederi ertesi günü takı istedi kendime araba alcam diye ve kıza birşey takmadılarda hep eşi aldı takılarını..
Eşin önemli kuzum gerisini boşver ama merak ettim noldu onlarda mı kaldı takıların.
O babanın kardeşi konunu da bilmiyorum canım benim yaa yokmuydum acaba ben ❤ hiç sıkma canını güzel kalpli arkadaşım millet bunca kötülükle iş çevirmeye iyi yere varacağını sanıyor da hiç öyle değil.
Hep böyle oluyor dimi dünürüm hep akrabadan geliyor tas zaten ..
Aynen kesinlikle anlaticaz da esim yüz yüze anlatalim dedi telefonda olmaz dedi artik haftaya kadar bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?