Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum dun sana detaylica yazmistim hatirlarsan 17.haftalik olup kizdan tekmeyi yiyince aaa gercekten hamileymisim dediydim o boyuta gelme lutfen yaaa kaptir kendini bukdr dusunme

Pardon kuzu sorupta bana sorun olmazmis dedgni animsayamadim sorun olmuyormus dedigini hatirladm ama aklima gene de takmistim ki gunyuzune ciksrdim gene sistemin sknti cikardigi nokta ne ozaman bakaljm bunun aciklamasini yapsinlar net sekilde

2 gün sonra olan kuzum,2 günde bir yüzde yüz artar değer normalde

Canım hepsi geçer, düzelir inşallah moralini yüksek tut

Evet kendi saç rengime döndüm, biraz da havalar soğudu diye kışlıkları giyeyim dedim ama saçlarım kısa neden? Cnkü ben öyle istedim
Şimdi eve gidiyorum ve ruh halim aynen böyle
Neden ? Cnkü kocamı görücem

Eklentiler

• 1574176277928.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 21
Noldu kizzz hayirdir ... ayrica saclarini boyatmicaktin vazmigectin bitkiselle mi yaptirdn cnm hayirli olsn gule gule kullan

Noldu kizzz hayirdir ... ayrica saclarini boyatmicaktin vazmigectin bitkiselle mi yaptirdn cnm hayirli olsn gule gule kullan
Saçlarımı boyatmadım ki çayım
Bu benim bitmoji modum
Saçlarım sarı idi ya kendi orijinal rengine çevirdim onu demek istedim

Kociş ile kavgalıyız da ondan kendisi ile muhattap olmak istemiyorum eve gittiğim içinde suan üzgün düşünceli ve berduş bir haldeyim

Canimcim gerilme lütfen eve mutlu dön ❤ eşinde sacmaladiginin farkına varmıştır belki de özür diler senden belli mi olur duzeltirsiniz arayı bide bize de yaz merak ederiz

Canimcim gerilme lütfen eve mutlu dön ❤ eşinde sacmaladiginin farkına varmıştır belki de özür diler senden belli mi olur duzeltirsiniz arayı bide bize de yaz merak ederiz
Hııııııı çok varır farkında balımm cokkk
Bütün gün düşünmüştür şimdi kurban olduğum ne yapsam da gönlünü alsam nasıl özür dilesem diye
Laz inatlı

bu sigortacıların konuşmalarını ses kaydı yapmak lazım bütün sözleri sigortayı yapana kadar geçerli sanırım
Vallahi bi enteresanlık olduğu kesin..
İnşallah sorun çözülür yoksa büyük madur olucam
İnşallahhhh canım benim
Bat 21 kasımdı.
Ben 3 gün kala idrar, 2 gün kala yani bugün kan testi yaptım.
İdrarım da pozitif çıkmıştı.
Sende hamile misin
Sen sevincini doya doya yaşa :)
O değer Perşembe günü 400ü geçecek :) 400-470 arası diyorum
Aminnnnnnnnnnn
Patilimin ağzından bal damlıyor.

Yaaaa ne kadar güzel bir yorum bu inan duygulanarak okudum
Beklenen adet tarihim 21 kasımdı. 2 gün kala kan testim 193.3, bu şekilde değerlendirebilirsin kuzum benim.
Siz tecrübeliler sayesinde bizlerin içi ferahlıyor

Sevin sevinnnn burukluk yaşama böyle bir sevinc den başka güzel bişey mi var ben o testi yapmış olsaydım öyle çıksaydı heralde çerçeveelettir koyardım hele HCG sonucunu kapıya asardim
Ya seni yerim çılgın
Sen bir hamile kal astığım fotoğrafı derhal istiyorum bak o an gözümde canlandı resmen
2 gün sonra 2 katı yükselmiş olursa heh tamam oldu şimdi dicem gülparem
Erken öğrenmek hiç iyi birşey değilmiş, nerden bileydim
Koptum, yine anamı aklıma getirdiğin için sonsuz minnettarım bonusum
Gerçekten aklıma takacak başka şeylerim şimdiden var
Misal perşembe günü yemeğe misafir geliyor yakuza da haftaya geliyor,
Biraz da bunlara takayım kafayı

Ya seni yerim çılgın
Sen bir hamile kal astığım fotoğrafı derhal istiyorum bak o an gözümde canlandı resmen
Canim benim
Sende öyle diyince gözümde canlandı inşallah balım o günlerde gelecek,

Yaaaa ne kadar güzel bir yorum bu inan duygulanarak okudum
Beklenen adet tarihim 21 kasımdı. 2 gün kala kan testim 193.3, bu şekilde değerlendirebilirsin kuzum benim.
Siz tecrübeliler sayesinde bizlerin içi ferahlıyor

Hep söylüyorum test alıp kendin yapabilmen büyük nimet kafaya takacak bişeyin olmasın.

Heee pardon kestirip boyali yerlerden kurtuldum demek istedin yani pardoneee zabahhtan beri ayaktayim yoruldum da kafa 1500 anlayamadim ondan .
Iyi yapmissin degisimin her turlusu iyi gelir
Esinle ilgli olarakta en minnos gunlerinizi neden boyle zehrediyosunuz illa isten cik mevzusu mu oldu dun aksam valla yazdysan okumadim kuzu yaa twkrarlatms oluyorm boylede kusura bakma da .. uzuldum

poncikvegece
Patilim bu konuda inan eşine hiç hak veremiyorum. Bebeğe birşey olursa suçlusu sensin çok ağır bir laf böyle birşeyi bebek bekleyen birine söyleyemez. Senin duyguların zaten hassas dönemindesin.
Öte yandan doktorun çalışmanda engel görmüyorsa kesinlikle çalışmaya devam etmelisin. Evde kendini dinleyerek 9 ay geçirmek bana korkunç geliyor. Bende gebe kalırsam 2.dönem gitmem diyordum da yok çalışmak en iyisi inşallah sağlık el verdiğince..
Bugün doktorum bana rutin düzenine devam edeceksin, sağlıklı bebek amuda kalksan, parende atsan bile düşmez, sağlıksız bebek hep yatsanda düşer dedi.
Eşine bunu söylemelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…