- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.521
Kuzum dun sana detaylica yazmistim hatirlarsan 17.haftalik olup kizdan tekmeyi yiyince aaa gercekten hamileymisim dediydim o boyuta gelme lutfen yaaa kaptir kendini bukdr dusunmeİnşallahhhh Patilim.
Resmen haftamı bile öğrenemeden eve geldim.
Hamileymişim ama normal mi değer ne oluyor ne bitiyor öğrenemeden geldim. Daha kimyasal süreçte, değer artacak mı atmıcak mı ona göre hareket edicez falan dedi. Sanki gebeymişim ama gebe değilmişim gibi baksanaSevinç yaşayamıyorum resmen.
Pardon kuzu sorupta bana sorun olmazmis dedgni animsayamadim sorun olmuyormus dedigini hatirladm ama aklima gene de takmistim ki gunyuzune ciksrdim geneAynen çayım. Sen geçen ay onu bana söyleyince ben aklıma taktım. Sigortacımı aradım tam senin bana söylediğin şekilde sordum. Bana net şekilde sıkıntı olmayacağını, benim süremi doldurduğumu, gebe kalabileceğimi söyledi.
Hatta söylemiştim sanırım sana da sordum sıkıntı yokmuş diye.
Ama şimdi sistem sıkıntı çıkarıyor.
Bidahaki gidişimde belli olacak kesin sonuç.
Evet erken testti kuzum.
Reglime 3 gün kala yapmıştım.
Kan testini de bugün reglime 2 gün kala yaptırdım.
İnşaallah artar
Perşembe git kana dedi ama 2 gün sonra olan perşembe mi haftaya perşembe mi sormak aklıma gelmedi kadına
Canım hepsi geçer, düzelir inşallah moralini yüksek tutBana sevincimi yaşattırmıyolar seksü şempazem neler yaptılar hep bana, sigortacı üzdü doktor küçük dedi benim değerime, kimyasal süreçte dedi artacak mı diye bakacağız dedi
Ne hisssetmem gerektiğini bilmiyorum.
Bir yanım seviniyor diğer yanım idrak edemedi durumu..
Noldu kizzz hayirdir ... ayrica saclarini boyatmicaktin vazmigectin bitkiselle mi yaptirdn cnm hayirli olsn gule gule kullanEvet kendi saç rengime döndüm, biraz da havalar soğudu diye kışlıkları giyeyim dedim ama saçlarım kısa neden? Cnkü ben öyle istedim
Şimdi eve gidiyorum ve ruh halim aynen böyle
Neden ? Cnkü kocamı görücem
Saçlarımı boyatmadım ki çayımNoldu kizzz hayirdir ... ayrica saclarini boyatmicaktin vazmigectin bitkiselle mi yaptirdn cnm hayirli olsn gule gule kullan
Canimcim gerilme lütfen eve mutlu dön ❤ eşinde sacmaladiginin farkına varmıştır belki de özür diler senden belli mi olur duzeltirsiniz arayıSaçlarımı boyatmadım ki çayım
Bu benim bitmoji modum
Saçlarım sarı idi ya kendi orijinal rengine çevirdim onu demek istedim
Kociş ile kavgalıyız da ondan kendisi ile muhattap olmak istemiyorum eve gittiğim içinde suan üzgün düşünceli ve berduş bir haldeyim
Hııııııı çok varır farkında balımm cokkkCanimcim gerilme lütfen eve mutlu dön ❤ eşinde sacmaladiginin farkına varmıştır belki de özür diler senden belli mi olur duzeltirsiniz arayıbide bize de yaz merak ederiz
Vallahi bi enteresanlık olduğu kesin..bu sigortacıların konuşmalarını ses kaydı yapmak lazım bütün sözleri sigortayı yapana kadar geçerli sanırım
İnşallahhhh canım benimCanım bat ne zmndi senin de geç döllenme mıymış benim ilk değerim 110 çıkmıştı ama ben eminim geç döllenme olduğuna çünki bı hafta öncesinde negatifti kanım hadi hayırlısı önemli olan artış cnm o da sağlıkla artacak insAllah
AminnnnnnnnnnnSen sevincini doya doya yaşa :)
O değer Perşembe günü 400ü geçecek :) 400-470 arası diyorum
Yaaaa ne kadar güzel bir yorum bu inan duygulanarak okudumÖncelikle Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli eylesin..Değeriniz çok güzel ben 13.5 ile öğrenmiştim bu yüzden içini ferah tut bu değer 700 ve üzeri olduğunda kese 2000 ve üzeri olduğunda minnak kalbini duyacaksınız tahminen bu perşembe 600 gibi olur iki gün sonra 700 ve üzeri keseni 4 gün sonra görürsün geç dollenme demesi için beklenen adet çok yakın yada geçmiş olmalı beklenen mens geçtimi? Sen bunlara takılma annesin işte tadını çıkar sters sıkıntı hiccccc yok unutma bazen ağlayacaksın bazen güleceksin hep uyuyacaksın çok garip bir uyku modu olacak gözlerin yapışacak ilk 3 ay böyle sebep artan hormonlar ve sana tutunan minnakşimdi kasma ağlasan hissetmez 3 aya kadar seni duymuyor hissetmiyor kendi gelişimini tamamlıyor bol yoğurt ve bollll bolllll su iç günde 10 bardağı geç çok çiş yapacaksın banyo ve lavabo en sıkı kankilerin olacak 3 ay boyunca suyu ihmal etme sigara ve alkol inşallah yoktur sigara içenler için kısa bilgi günde 5 geçmezse biraktirmiyor doktor sebep bırakma stresi daha zararlı anneyede bebeğede... Tebrikler
Ya seni yerim çılgınSevin sevinnnn burukluk yaşama böyle bir sevinc den başka güzel bişey mi var ben o testi yapmış olsaydım öyle çıksaydı heralde çerçeveelettir koyardımhele HCG sonucunu kapıya asardim
2 gün sonra 2 katı yükselmiş olursa heh tamam oldu şimdi dicem gülparemCicim haftaya demiş ya sen adetin gelmesi gereken günden 3 4 gün sonra normal gebelik testi al yap orda da çıkar rahatlarsın zaten daha çok erken olduğu için değer düşüktür yoksa hamilesin Allah'ın izniyle❤❤
Koptum, yine anamı aklıma getirdiğin için sonsuz minnettarım bonusumKız küfür etmiş sanki deli cici geç yumurtlarsan geç döllenir demek olamaz mı sence?
Daha kafaya takacak başka şeylerin olacak şimdiden kredini tüketme.
Sen buna üzülürsen başkaları napsın kuzum?
Toparla gafayı anan senin anan çünkü aklına gelsin
Canim benimYa seni yerim çılgın
Sen bir hamile kal astığım fotoğrafı derhal istiyorum bak o an gözümde canlandı resmen
Yaaaa ne kadar güzel bir yorum bu inan duygulanarak okudum
Beklenen adet tarihim 21 kasımdı. 2 gün kala kan testim 193.3, bu şekilde değerlendirebilirsin kuzum benim.
Siz tecrübeliler sayesinde bizlerin içi ferahlıyor
Canım relaks ol, Allah on izniyle çok güzel artacak değerin ki kaldı ki sen adetten önce verdin kan, değerin çok iyi emin ol
Hep söylüyorum test alıp kendin yapabilmen büyük nimet kafaya takacak bişeyin olmasın.
Tımam beni ikna ettiniz, sizi küçük vahşi ve tatlı şeylerCanım relaks ol, Allah on izniyle çok güzel artacak değerin ki kaldı ki sen adetten önce verdin kan, değerin çok iyi emin ol ❤
Heee pardon kestirip boyali yerlerden kurtuldum demek istedin yani pardoneee zabahhtan beri ayaktayim yoruldum da kafa 1500 anlayamadim ondan .Saçlarımı boyatmadım ki çayım
Bu benim bitmoji modum
Saçlarım sarı idi ya kendi orijinal rengine çevirdim onu demek istedim
Kociş ile kavgalıyız da ondan kendisi ile muhattap olmak istemiyorum eve gittiğim içinde suan üzgün düşünceli ve berduş bir haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?