- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.101
Dayanamadım gebelik takvimi ekledim bu ne şekilsiz şukilsiz bir topçik resmi çıkıyor
Bebek çıksın bu çıkmasın ben bunu beğenmedim
Ara sırada spor yapsınlar anneleri sayılırsın sözünü dinlerlerOğlum madem zayıflamak istiyorsunuz bana söylesenize ben size yemeyin diyim.
Fit avatarlı kızZipzip- ile anlaşma yaptık bende size yeme diyerek ona destek olucam.
Yakışmış mı sahi gııUlan cici cok alemsin
takvimde cok mu yakışmış ne
Kertenkelelerin emin ellerde merak etmeBen kötü kötü yerlere gidiyorsunuz sandım aney kertenkele olarak takıldığınız yerlerin güvenliğinden emin olmam lazım benim güzel kertenkelem devir kötü ya kaçırırlarsa
AmaZipzip- i tanıdım çok tatlu ve ponçik biriymiş güvendim tamam gidebilirsiniz
Ama burayı bir aksat vallahi sütümü helal etmem
"Minnoş" bile değil olsa olsa "Min" olur bu bebeden dahaAyyy baya bı minnoş buu
Ulan çayım senin şu aklıma soktuklarınla napıcam bilmiyorum
Ara sırada spor yapsınlar anneleri sayılırsın sözünü dinlerler
Ben niye daha önce yazmadım ki
Hmm tımam o zaman ama akşam ezanı okunmadan Arizona Eyaletinde olsunlar beni aratmaya getirmesinler oraya terlik kullanmak zorunda kalırımKertenkelelerin emin ellerde merak etme
Sana hersey yakısırYakışmış mı sahi gıı
Kese göründükten sonra (yani inşallah o aşamayı görmek nasip olur) tarihlerde değişiklik yapabilirim. Ama şimdilik böyle dursun bakalım
Kötü kötü yerlere bir bacım gidiyor da onu dememBen kötü kötü yerlere gidiyorsunuz sandım aney kertenkele olarak takıldığınız yerlerin güvenliğinden emin olmam lazım benim güzel kertenkelem devir kötü ya kaçırırlarsa
AmaZipzip- i tanıdım çok tatlu ve ponçik biriymiş güvendim tamam gidebilirsiniz
Ama burayı bir aksat vallahi sütümü helal etmem
Aslan burcu mu olacak bu bebe erkek aslan olursa kızların hayatını karartır ama kız bebe olursa tadından yenmez"Minnoş" bile değil olsa olsa "Min" olur bu bebeden daha
O zaman sıradaki direk dansım sana gelsinSana hersey yakısır
Tartı cok pahalı benim suçum yokAneyimden bir şey saklamam ben. Foliksiz olduğun gibi bir de tartisizsinBacimsin kıyamıyorum daha neler anlatırım da boş ver... Annem orman macerani biliyor di mi Mervelere gidiyorum deyip gitmedin inşallah. İndirimler gelsin bekliyorum seni...Ya bacım şimdi cici annecim bize niye kızdı? Zayıflama şeylerine gidiyoruz diye... Ben korkuyorum sen açıkla noluuuuur
Annesi güzel kertenkeleleri tombik tombik mi desinler? Valla kötü bir niyetim yoktu. Hatırlasana bu hafta sonu termal otele gitmiştim...orda bile havuzdan koşa koşa yukarı çıktım test sonucunu öğrenmek için bak Allah şahidim...
Oyy benim hayırlı kertenkelem, iyi ki yapmışım seniKötü kötü yerlere bir bacım gidiyor da onu dememAnalar nasıl da biliyor gerçekten zipzip kaptanımız çok tatlı çok da iyi birisi. Aman Allah korusun sütüne layık olacağım cici annem benim. Zaten bir gün sesini duymasam duramam ki....
Bu ne yA gözüm kanadı
Vallahi salmam tutarım çocuğu içimde
Düşünsene doğum başlamış ben doğumhanede yırtıyorum kendimi bırakın aslan olarak doğurucam beni onu bırakın diye
Yapar mıyım vallahi yaparım çok muhtemel
Yaaaaa niye öyle dedin kiiiAslan burcu mu olacak bu bebe erkek aslan olursa kızların hayatını karartır ama kız bebe olursa tadından yenmez
Ayy aslan erkeği bana denk geldi daha önce benden uzak olsun belki benim burcumla uyumlu değildirYaaaaa niye öyle dedin kiii
Eşim de aslan ama çok ponçirik biridir
Aslan olacak inşallah evet
kk birinci noteri kız bu geceye oyun kursak mı. Seni oyunlardan sorumlu bakan ilan ediyorum ve danışma meclisini açıyorum
Üyeleri tek kelime ile anlat oyunu düşünüyorum.
Yani herkes birbirini tek kelime ile nasıl biri olduğunu tanımlıcak.
Hatta sonra topiğin başlangıç sayfasına kertenkelelerin adlarını yazıp karşılarına tek kelime ile tanımlamalarını yazayım diyorum.
Hani film başlarken oyuncular yazar ya.
Kadrolu kertenkelelerin isimle ve tek kelime ile nasıl biri oldukları 1.sayfadaki giriş yazısına sabitlicem.
Örnek veriyorum ;
Ayşe- anaç
Fatma-çatlak
Hayriye-dobra
Gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?