Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız o çok kolaymış bende sanıyordumki çok detaylı hesaplanıyor falan, meğer normal burç gibiymiş nikah tarihine göre bakıyormuşsun biz boğa çıktık yükselenimiz me acaba saat 11:30-12:00 gibi kıyıldı

valla aklima gelmedi değil cici ben de hiç akros olsun istemediydim akros oldu
ama yengeçler aşırı anneci oluyo iyi yönden bakalım:)
Anacı olacaksa tamam yengeç de olabilir
Zaten benim yükselenim de yengeç
Başlamadık oyuna şamdanım önce toplu etiketle gün saat falan bildireyim diyorum. Ama bu saatten sonra katılım olur mu. Gece 11 desem mesela. Bebeler de uyutulmuş olsa.
Dur toplu etiketle danışayım bakalım.

Oyy benim hayırlı kertenkelem, iyi ki yapmışım seni
Neler yapıyor dışarıda bu zebra sorucam ama korkuyorum duyacaklarımdan
Zebra değil öbür bacım... küser şimdi bana titiz bacım birkaç gündür gitmiyor ama...giderse canıma tak etti diyecem o zaman. İçime şeytan mı kaçtı ne noluyor bana. Nasıl dolduysam ...Annem hamile ona güzel enerji vermek lazım....bu son annecim.

Ben yengecim ayy çok egoist oluyorlar ya bide pek bı gururlular hiç bana göre değeeel
Yengeç yengeç uyumu nasıl olur onu merak ediyorum iki evcimen
Ben koç yükselenim yengeç, eşim aslan yükseleni koç
Bizim uyum süper.
Bir koça asla ego, kibir sökmez. Bana yapamıyor ondan. Ama doğru yengeç aslanın yanında çekinik kalır, aslan çekilmez hale gelir.
Yengeç erkekleri çok ağlak oluyor tanıdım birkaç tane valla birlikte içiniz şişer 2 yengeç
Sana şöyle ikizler gibi eğlenceli bir burç lazım ki senin modunu yükseltsin.
poncikvegece filin hortumuna biner
B Brunello Cicinelli direklere tırmanır

M mehlika nur ve ByNkoaLa hiç öyle şeyler yapıyo mu akıllı akıllı gebelik geçiriyorlar
Yaaaa
Bide üstelik annem deli gibi yapma kendini demişti. Demese nerelere tırmanıcam sen düşün

yani kuzum ben o kadar teferruatlı şeylere gelemem basit olcak ki ben bilcem böyle gereksiz herşeyi

Ben hala bitmojide direk arıyom

Vayy ondan hiç beklemezdim
Youlost16 dan herşeyi ama herşeyi beklerim de
Nego dan beklemez idim..
Şuan ali rıza felci geçirebilirim

o zaman sonra yapalım cici şimdi gelen olur gelemeyen olur. kimsenin aklında kalmasin oyun:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…