- 8 Eylül 2016
- 103.393
- 438.345
- 898
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.121
Tamam gönderirim merak etme tam saatinde burda olurlarHmm tımam o zaman ama akşam ezanı okunmadan Arizona Eyaletinde olsunlar beni aratmaya getirmesinler oraya terlik kullanmak zorunda kalırım
Elhan @malii @Negohatun Youlost16 @Bonus
Eki Görüntüle 2556968
Gerçekten niye gelmedin ki sen hiç?
Asgagshhallahım yarabbim o gebe göbeğiyle direklere çıkıp duruyor bu kız
Ne ki senin burcun. Naptı sana ayıAyy aslan erkeği bana denk geldi daha önce benden uzak olsun belki benim burcumla uyumlu değildir
Kız o çok kolaymış bende sanıyordumki çok detaylı hesaplanıyor falan, meğer normal burç gibiymiş nikah tarihine göre bakıyormuşsun biz boğa çıktık yükselenimiz me acaba saat 11:30-12:00 gibi kıyıldıben bunu yeni gördüm ya lavalla olur beybisi ama ben cevap vermede geç kalmış olabilirim ama bu oyun fikri çok güzelmiş ama üç kelime olsun bari acı tatlı ekşi gibi
ama hani evlilik burçlarımiza da bakacagidikonu da yapalım bi ara. neler cikcak merak ediyorum
Ben yengecimNe ki senin burcun. Naptı sana ayı
Asgagshh
Engel olamıyorum bir bakıyorum ki direğe çıkmışım, çekiyor resmen
valla aklima gelmedi değil ciciben de hiç akros olsun istemediydim akros oldu
ama yengeçler aşırı anneci oluyoiyi yönden bakalım:)
Anacı olacaksa tamam yengeç de olabilirben bunu yeni gördüm ya lavalla olur beybisi ama ben cevap vermede geç kalmış olabilirim ama bu oyun fikri çok güzelmiş ama üç kelime olsun bari acı tatlı ekşi gibi
ama hani evlilik burçlarımiza da bakacagidikonu da yapalım bi ara. neler cikcak merak ediyorum
Hani manitin yoktu, ben sana erkekler kötü demedim miEvlilik Burcu uyumu muuanlayan varmı burçlardan hele bana bir tahminde bulunsun hele
Manitim yok ama merak ediyorum yine de ileriki geyşa adaylarım icinHani manitin yoktu, ben sana erkekler kötü demedim mi
Zebra değil öbür bacım... küser şimdi bana titiz bacımOyy benim hayırlı kertenkelem, iyi ki yapmışım seni
Neler yapıyor dışarıda bu zebra sorucam ama korkuyorum duyacaklarımdan
Ben koç yükselenim yengeç, eşim aslan yükseleni koçBen yengecimayy çok egoist oluyorlar ya bide pek bı gururlular hiç bana göre değeeel
Yengeç yengeç uyumu nasıl olur onu merak ediyorum iki evcimen
Yaaaaponcikvegece filin hortumuna biner
B Brunello Cicinelli direklere tırmanır
M mehlika nur veByNkoaLa hiç öyle şeyler yapıyo mu akıllı akıllı gebelik geçiriyorlar
Kız o çok kolaymış bende sanıyordumki çok detaylı hesaplanıyor falan, meğer normal burç gibiymiş nikah tarihine göre bakıyormuşsun biz boğa çıktık yükselenimiz me acaba saat 11:30-12:00 gibi kıyıldı
Ben hala bitmojide direk arıyomAllah
Sana filin hortumunu bana striptiz direğini reva gören hayat bize nasıl mesajlar veriyor ne demek istiyor acaba
Çıktı mı dediğime göre içime doğdu herhalde gülparem. Görürsün bak birkaç hafta içinde çıkacaklar ♥
Vayy ondan hiç beklemezdimZebra değil öbür bacım... küser şimdi bana titiz bacımbirkaç gündür gitmiyor ama...giderse canıma tak etti diyecem o zaman. İçime şeytan mı kaçtı ne noluyor bana. Nasıl dolduysam ...Annem hamile ona güzel enerji vermek lazım....bu son annecim.
Babamız alıştırmalara başladı
Anacı olacaksa tamam yengeç de olabilir
Zaten benim yükselenim de yengeç
Başlamadık oyuna şamdanım önce toplu etiketle gün saat falan bildireyim diyorum. Ama bu saatten sonra katılım olur mu. Gece 11 desem mesela. Bebeler de uyutulmuş olsa.
Dur toplu etiketle danışayım bakalım.
Yaaaa maşallahBabamız alıştırmalara başladı
yani kuzum ben o kadar teferruatlı şeylere gelemembasit olcak ki ben bilcem böyle gereksiz herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?