Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay evet aslan bana göre değil.kesinlikle
Bir de akrep kadını ve yay erkeği uyumunu beğenirim o da iyi oluyor bu önerini dikkate alacağım Aney vardır bir bildiğin
Babamız alıştırmalara başladı
Elem tere fiş kem gözlere şiş maşallah ne güzel bı çiftsiniz siz öyle bir de bebiş gelince tam bir çekirdek ailecik olcak

sen bir yengeçe ikizler mi onerdin kız deli eder kızcağızı
ben çevremde ne kadar yengeç kadını varaa oğlak erkeği ile evli

yengeç kadını kendini adamayi seviyo ya. erkeği de öyle gerçi

Misafirliğe geldik
Herkes konuşuyor gülüyor bende hmmm aaaa eeeee hııııı hhahehejw diye garip garip sesler çıkarıyorum
Eşin napıyorsun sen hayatım ya dedi, şöyleee bir telefona baktı bu ne ya dedi, dedim bitmoji sus, ee ne arıyorsun burda bıraksana şunu dedi. Dedim direk arıyorum yemin olsun ki

Allahımm bir direk neler yapıyor adamaa ne ettin sen Cici

sen bir yengeçe ikizler mi onerdin kız deli eder kızcağızı
ben çevremde ne kadar yengeç kadını varaa oğlak erkeği ile evli

yengeç kadını kendini adamayi seviyo ya. erkeği de öyle gerçi
Oğlak erkeği himmm olabilir o zaman bakayım özelliklerine mutlular mi bari o çiftler ona göre bakicam
Ben katilirimmm

sanki aradaki buzlar da erimiş masallah size
Eridi şamdanım
Bugün çiçek almış bana
Özür de diledi
Önce senin sonra bebeğimizin yorulmasını istemiyorum biraz saçmalamış olabilirim, ama elimde değil tedirgin oluyorum dedi sarıldık biraz mucukk mucukk yaptık barıştıkkk

En az senin takvimin kadar güzel miyiz brommm❤❤❤❤
Yaaaaa takvimim biz

Kuzum vallahi emojiyi oluşturur oluşturmaz ilk seçeneklerde çıktı pat diye
Aranıp taranacak yerde olsa ben bulamazdım biliyorsun daha bugün kurdum size özenip.
Artık bitmoji bende tam olarak ne gördüyse direğe çıkardı beni.
Bilemiyorum artık

Oğlak erkeği himmm olabilir o zaman bakayım özelliklerine mutlular mi bari o çiftler ona göre bakicam

Ben katilirimmm

bak bende balığım yengeç gibi özelliklerin çoğu oğlak benim eşim çok iyi anlaşıyorız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…