Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bende çıkmıyor nalet olasıcaaaa
Hortum çıkıyor hortum
Hortumu napacammm ben napayım bu hortumuuu

Takvimini de senin güzelliğini de yerim tamam mııı

Oğlak erkeği himmm olabilir o zaman bakayım özelliklerine mutlular mi bari o çiftler ona göre bakicam

Ben katilirimmm

cevremdeki yengeçler gibiysen biçilmiş kaftan

bi tanesi kocam olsun beni mum ışığında dövsün sert olsun diyodu bize şikayet edip ağlıyo ağlıyo. o sırada telefon çalıyo efendim askim diye acıyo adami haberi yok mesela kadin neye kızdı neye üzüldü kendi kendine küsüp acı çekiyo arkadan arkaya yüzüne hep kocacım

diğeri de öyle bi oturur şikayet eder bosancam der aglar aglar sonra benim kocam masallah istediğim tüm özelliklere sahip Allah'tan istediğim herşey var der sen böyle bakar kalırsın

genelde oglaklar ters inatçı cimri sabit fikirli oluyo ama yengeç kadınları başka türlü görüyo

ben cevremdeki yengeçler acı çekmekten zevk alıyor aglama ihtiyaçlarını kocalarının yaptıklarıyla gideriyolar sen nasıl birisin:)

İşte bende çıkmıyor nalet olasıcaaaa
Hortum çıkıyor hortum
Hortumu napacammm ben napayım bu hortumuuu

Takvimini de senin güzelliğini de yerim tamam mııı❤
Bulamamaya devam edersen işkillenicem bu program bana tam olarak ne demek istiyor

Bende seni yerim güzel kız

sen bir yengeçe ikizler mi onerdin kız deli eder kızcağızı
ben çevremde ne kadar yengeç kadını varaa oğlak erkeği ile evli

yengeç kadını kendini adamayi seviyo ya. erkeği de öyle gerçi
Ben dee yengecim samdanım oğlaklar nasıl kii gerçi kardeşim Oğlak ama bize pek bir sessiz kız arkadaşına çok daha farklı

aypare ackerman hoşgeldiiin hmm hem yengeç hem de bekar Bakk ortak özelliklerimiz

Aaa beni de yazmıssın burdayım katılırım
Tabiki yazarım
Hatta biz tanışsak ya kendinden bahsetsene
Bu arada 11 de katılım durumuna göre ya oyunu başlatan ya da oyunu iptal ettiğime dair toplu etiket geçicem takip edersin

yazdim kuzum sonraki mesajimda
çekişmeli inişli çıkışlı ama yengeçlerin kocama aşığım nidali bi evliligi oluyo oglakla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…