- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.181
Ohoo çok bile yeter yarım saat elhanım,İlk yarım saat katılırım canım. Yarın toplantı var okulda. Yarım saat sayilmazsa katilamam sanırım.
Benim kuLağıma söyle kimse duymazzz ballı LokmammmmSüpriz
11 de söylicem oyunu
Süper o zamanbak bende balığım yengeç gibi özelliklerin çoğu oğlak benim eşim çok iyi anlaşıyorız
Ben biraz kafamda kurarım senaryo yazarım gerçekmis gibi onu yaşarım falan biraz psikopat olduğum doğrudurcevremdeki yengeçler gibiysen biçilmiş kaftan
bi tanesi kocam olsun beni mum ışığında dövsün sert olsun diyodubize şikayet edip ağlıyo ağlıyo. o sırada telefon çalıyo efendim askim diye acıyo adami haberi yok mesela kadin neye kızdı neye üzüldü kendi kendine küsüp acı çekiyo arkadan arkaya yüzüne hep kocacım
diğeri de öyle bi oturur şikayet eder bosancam der aglar aglar sonra benim kocam masallah istediğim tüm özelliklere sahip Allah'tan istediğim herşey var dersen böyle bakar kalırsın
genelde oglaklar ters inatçı cimri sabit fikirli oluyo ama yengeç kadınları başka türlü görüyo
ben cevremdeki yengeçler acı çekmekten zevk alıyoraglama ihtiyaçlarını kocalarının yaptıklarıyla gideriyolar sen nasıl birisin:)
Bende anlamam kız anlaşıyoruz ordan biliyorum
HoşbuldummmBen dee yengecimsamdanım oğlaklar nasıl kii gerçi kardeşim Oğlak ama bize pek bir sessiz kız arkadaşına çok daha farklı
aypare ackerman hoşgeldiiin hmm hem yengeç hem de bekar Bakk ortak özelliklerimiz
SelaamAynı ortak özelliklere sahibiz sasırdım
11 de uyunur muuyumus olurum buyuk ihtimal
başak oluyor ama yükseleni bilemedim
bizim 2 düğün var nikahta ayrı gün
Artık nikah olarak hesapladım sadece
Allah koptumEkşın yapmazsak gelirim.gerçi bugün kukuşum yandı yaktılar epilasyonda cayır cayır
Hmmm doğrudur kuzumzaten yükseleni olmuyo evlilik burcunun:) yani nette yoktur. onun için para verip astrologa harita cikarttirmak lazım sanırım:)
Bakıyorum samdanımyazdim kuzum sonraki mesajimda
çekişmeli inişli çıkışlı ama yengeçlerin kocama aşığım nidali bi evliligi oluyo oglakla
Tesekkur ederim ❤Tabiki yazarım
Hatta biz tanışsak ya kendinden bahsetsene
Bu arada 11 de katılım durumuna göre ya oyunu başlatan ya da oyunu iptal ettiğime dair toplu etiket geçicem takip edersin
Ben anlayacağımı anladım tamamValla yaklaşık 2-3 saattir arıyorum
Buraya bugün geldim ondandır :))Selaamkız ben seni neden görmedim hiiiç
Sorma dün gece tüy dökücü krem kullandım ,yıkarken de gaza geldim üstüne jilet vurdum.herifin de çullanacağı tuttu mu geceAllah koptum
Yanarken yapmayın kız malim tahriş mahriş olur
Doğru gerçektencevremdeki yengeçler gibiysen biçilmiş kaftan
bi tanesi kocam olsun beni mum ışığında dövsün sert olsun diyodubize şikayet edip ağlıyo ağlıyo. o sırada telefon çalıyo efendim askim diye acıyo adami haberi yok mesela kadin neye kızdı neye üzüldü kendi kendine küsüp acı çekiyo arkadan arkaya yüzüne hep kocacım
diğeri de öyle bi oturur şikayet eder bosancam der aglar aglar sonra benim kocam masallah istediğim tüm özelliklere sahip Allah'tan istediğim herşey var dersen böyle bakar kalırsın
genelde oglaklar ters inatçı cimri sabit fikirli oluyo ama yengeç kadınları başka türlü görüyo
ben cevremdeki yengeçler acı çekmekten zevk alıyoraglama ihtiyaçlarını kocalarının yaptıklarıyla gideriyolar sen nasıl birisin:)
Tesekkur ederim ❤
Tabiki tanıtayım hemen adım elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum,bekarım, ziraat mühendisliği bitirdim ama suan calısmıyorum kısa bir izmir gezisi sonrası iş bakacagım artık
Tamam takipteyim burayı
Merakla bekliyroumSüpriz
11 de söylicem oyunu
Yaa bi an dedim ula ben meaajı takıma mı yazdımBuraya bugün geldim ondandır :))
Hosbuldum büşracım memnun oldumBende Büşra Elifcim memnun oldum hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?