Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak bende balığım yengeç gibi özelliklerin çoğu oğlak benim eşim çok iyi anlaşıyorız
Süper o zaman
Ben biraz kafamda kurarım senaryo yazarım gerçekmis gibi onu yaşarım falan biraz psikopat olduğum doğrudur sadakata saygıya coook önem veririimm ilgiyi de severim tabiiii ama ben olumsuz özellikleri olsa bile başkasına söylemek istemem çünkü olumsuz özelliği olmayan yok hayatımda olan kişinin olumlu özelliklerini söylemeyi de sevmem çünkü nazar olur ahhshshs ilgisizliği sevmem ama
Bende anlamam kız anlaşıyoruz ordan biliyorum
Hoşbuldummm evet bekar yengeçler

başak oluyor ama yükseleni bilemedim
bizim 2 düğün var nikahta ayrı gün
Artık nikah olarak hesapladım sadece

zaten yükseleni olmuyo evlilik burcunun:) yani nette yoktur. onun için para verip astrologa harita cikarttirmak lazım sanırım:)

Tabiki yazarım
Hatta biz tanışsak ya kendinden bahsetsene
Bu arada 11 de katılım durumuna göre ya oyunu başlatan ya da oyunu iptal ettiğime dair toplu etiket geçicem takip edersin
Tesekkur ederim ❤
Tabiki tanıtayım hemen adım elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum,bekarım, ziraat mühendisliği bitirdim ama suan calısmıyorum kısa bir izmir gezisi sonrası iş bakacagım artık
Tamam takipteyim burayı

Allah koptum
Yanarken yapmayın kız malim tahriş mahriş olur
Sorma dün gece tüy dökücü krem kullandım ,yıkarken de gaza geldim üstüne jilet vurdum.herifin de çullanacağı tuttu mu gece zati biber gibi yanıyodu o da tuz biber oldu resmen yanıyorsun fuad abiii oldum

Doğru gerçekten

Bende Büşra Elifcim memnun oldum hoşgeldin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…