Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boynerde çok iyi indirimler var kızlar 600 tl üzerine 200 tl indirim varmış
mont alcaktım eşimle ikimiz tam denk geldi
600 Tl verecemmm 200 tl indirim alacam heeeeee
yohhhh yeaaaaaaaa o nasıl indirim la

Enfeksiyon mu oldun sennnnnnnnnnn
Patilim çok dikkat etmen lazım kendine enfeksiyon geçirmemen lazım ama idrar yaparken yanma da enfeksiyon dışında birşey olamaz sanırım
Kuzum ayaklarını mı üşüttün ne yaptın.
Ben kokulu tuvalet kağıtlarından kullanıyordum daha gebeliğim yokken burs herkes uyardı beni iyi değil diye bitince bidaha almıcaktım ama hemen gidip kokusuzundan aldık gebeliği öğrenince. Kullanıyor musun bilmiyorum ama o da enfeksiyon yaparmış.
Bir de ihtiyaç sonrası genital bölge temizliğini yaparken peçeteyi arkadan öne doğru değil önden arkaya doğru kullan.
Hiçbir zaman arkadan öne doğru silme hareketi yapma.
Başta çocuklar olmak üzere herkeste en fazla enfeksiyon sebebi bu pek farketmeden yaptığımız hareketmiş. Doktor söylemişti.

biz hala kokulu kullanıyoruz ben de enfeksiyon olmadı çok şükür

Cook gecmis olsun canım
Bugün cuma olduguna göre benim en yogun günüm kilo bildirimleri, listeler, hesaplamalar derken aksama kadar takımdayım

evet kokulularda duymuştum onuu parfümlü ya kimyasal içeriyormuşş
bende bi kere yanmalı feci bişey geçirdim doktor demişti önden arkaya doğru sil diye o çok etkiliyormuş gerçekten

Bilmiyorum ki brommm
Benim de kokulu tuvalet kağıdı valla :/ Ayaklarımı da üşütmüş olabilir miyim düşünüyorum ama olamam herhalde, çünkü evde patik falan giyiyorum yaniii.
Öğleden sonra gidicem bakalım ne dicek, inşallah ciddi bir şey değildir ballı lokmamm birde kaşınıyor kiii sorma , elimi daldırıp kaşıyasım var

valla kızz istediğim polo montu alcam sonunda
Benim hiç öyle dertlerim yok şükür
Hayatım da kendime hiç bir Zaman mont kaban vs almış bir insan değilim
Babam tekstilci pier... c... altı.... gibi yerlere ürün veriyorlar her zaman numune gönderilen modelleri alıp alıp giydim
Mont param hep cebimde hahahahaha

Ama bende dün çok güzel şeyler aldım
Kozmetikkkssssss

Günaydın bitAnemmmm geçmiş olsun kuuzm ıhlamur fln iç ama hamilelikte böyle seyler oluyor kuzum normal yagni vücudunda hormon değerleri yükseliyor ondan bir iki güne duzelirsin tatlı anneeee

vayyss ne güzell şanslı senii
bende hiç kozmetik alışverişi yapmam ya krem falan sadece kozmetik anlayışım o kadar annem oriflame yapıyor arada bana rimel ruj falan veriyor

geçmiş olsun cici, meyve ye bol bol
Dünyanın meyvesini yiyorum öğrendiğim günden beri
Üzüm gibi ayva gibi hurma gibi çocuk çıkarıcam bu gidişle
Hakkaten ben bu çocuğu nasıl çıkarıcam
Hiç düşünmemiştim şuan bir korktum açıkçası

pırt diye çıkarcan bak gör
çocuk çok kilolu olursa mecbur sezeryan oluyormuş o gün öğrendim bende
beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyormuşş Ciciii

vayyss ne güzell şanslı senii
bende hiç kozmetik alışverişi yapmam ya krem falan sadece kozmetik anlayışım o kadar annem oriflame yapıyor arada bana rimel ruj falan veriyor
Ben de kozmetik mağazasına girince kendini kaybedenlerdenim işte
Bir de herşey usulüne uygun olmalı
Makyaj altı bazları kontörler aydınlatıcılar çok seviyorum yaa, engel olamıyorum kendime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…