- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.301
Kullanma mehlikam hiç iyi değilmişbiz hala kokulu kullanıyoruzben de enfeksiyon olmadı çok şükür
Ben de kozmetik mağazasına girince kendini kaybedenlerdenim işte
Bir de herşey usulüne uygun olmalı
Makyaj altı bazları kontörler aydınlatıcılarçok seviyorum yaa, engel olamıyorum kendime
Doğrudur yavrum, bazen bazı tene, vücuda en kaliteli ürünler bile alerjik reaksiyon gösterebiliyor.ayy yapabilenlere hayranım bende hiç beceremeyenlerdenim
düğünümde yok yok onu sürmeyin yok yok o kadar abartmayın diye engelledim hep kuaförü gıcık oldu bana
ya benim yüzümü çok kaşındırıyor en kalitelisi bile, fondötenle hiç duramıyorum hele
ediyormuşşşKız büşom çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor mu kız
Doğrudur yavrum, bazen bazı tene, vücuda en kaliteli ürünler bile alerjik reaksiyon gösterebiliyor.
Ama ben sıkıntı yaşamıyorum dediğin gibi biraz da kaliteli kullanıyorum sonuçta yüzümüze gözümüze sürüyoruz.
Ve gerçekten cok seviyorum aşk yaşıyorum. Dün mesela aldım bir sürü şey görümcem geldi,aldıklarımı gördü ne aldın yenge falan deyince kalk dedim sana makyaj yapıcamoturduk fondöten bazından far bazına aydınlatıcısına dudak kalemine kadar 35 dk boyunca makyaj yaptım ona
Gerçekten cok seviyorum, mesela böyle düğün olur vs bn makyaj için kendime 40 dk süre ayırmam lazım yoksa yetiştiremem
Canım günaydın geçmiş olsun annem bir bardağa su karbonat yapar günde 3 4 defa gargara yapar baya pisliğini söküp atarGünaydın herkese
Ne var ne yok kuzularım
Boğazlarım iyice şişti genizim boğazım cayır cayır yanıyor.
Misafir teröründen sonra üstümden tren geçmiş gibi zaten
Sizler nasılsınız bakalım, bu güzel kutsal cuma günümüzde neler yapacaksınız bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
Zipzip-
Gerçekten senin gözlerine nasıl güzel makyaj yaparım biliyor musunnnyaaa yakın olsak sana makyaj yaptırtırdım
bana göz makyajı yapmayı çok istiyor arkadaşlarım
gözlerin renkli ya her renk çok yakışıyor diyorlar
ben sadece göz kaleminden eyeliner (düzeltmesi kolay oluyor) bide rimel sürüyorum arada bir
yapabilenlere hayran oluyorum ama çünkü bence sanatçı kişilikli insanlar ressam gibi
Gebelikte kilo takibi dr yapıyor musunuz bu tip çalışmalarınız da var mıCook gecmis olsun canım
Bugün cuma olduguna göre benim en yogun günüm kilo bildirimleri, listeler, hesaplamalar derken aksama kadar takımdayım
Gerçekten senin gözlerine nasıl güzel makyaj yaparım biliyor musunnn
canımmm çekti suan seniiiiii büşüümmmm
Yavrum sen kesin enfeksiyon olmuşsun hemde vajinal, antibiyotik de kullanamıcaksın şuan çok endişe ettimBilmiyorum ki brommm
Benim de kokulu tuvalet kağıdı valla :/ Ayaklarımı da üşütmüş olabilir miyim düşünüyorum ama olamam herhalde, çünkü evde patik falan giyiyorum yaniii.
Öğleden sonra gidicem bakalım ne dicek, inşallah ciddi bir şey değildir ballı lokmamm birde kaşınıyor kiii sorma , elimi daldırıp kaşıyasım var
En sevdiğim insan tipiayy bende senin önünde saatlerce sıkılmadan otururdum hiçte karışmazdım
Bağışıklık çok düşüyormuş diloşum gebelikte.Günaydın bitAnemmmmgeçmiş olsun kuuzm ıhlamur fln iç ama hamilelikte böyle seyler oluyor kuzum normal yagni vücudunda hormon değerleri yükseliyor ondan bir iki güne duzelirsin tatlı anneeee
En sevdiğim insan tipiben makyaj yaparken karışmayan
hadi ilk uçakla gel
Yaaaaaa ne olcakkk pekiiiYavrum sen kesin enfeksiyon olmuşsun hemde vajinal, antibiyotik de kullanamıcaksın şuan çok endişe ettim
Mutlaka haber ver
Hamilesin sen,Bağışıklık çok düşüyormuş diloşum gebelikte.
Hamile falan deyince hala bana mı diyorsunuz şaşırıyorum yav
Alışamıcam bu duruma sanırım
Ufak tefek işler yaparım, zaten hiç enerjim yokGeçmiş olsun negom
Boğazların ağrırken bari iş yapma yeter
Süt sağiyorum 11.30 da emzirme Denemesi yapacağım. Dua edin mübarek cuma vakti artık emsinler de eve gidelim diye. Rabbim hastanede olanlara hastalarımıza şifa versin çok zor hastane ortamında olmak..Günaydın herkese
Ne var ne yok kuzularım
Boğazlarım iyice şişti genizim boğazım cayır cayır yanıyor.
Misafir teröründen sonra üstümden tren geçmiş gibi zaten
Sizler nasılsınız bakalım, bu güzel kutsal cuma günümüzde neler yapacaksınız bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
Zipzip-
Süt sağiyorum 11.30 da emzirme Denemesi yapacağım. Dua edin mübarek cuma vakti artık emsinler de eve gidelim diye. Rabbim hastanede olanlara hastalarımıza şifa versin çok zor hastane ortamında olmak..
Bir dönem hamile üyelerimizde vardı gelirsen her cuma kilo takibi yapabilirizGebelikte kilo takibi dr yapıyor musunuz bu tip çalışmalarınız da var mı
Eş dost içinde doktor birini yakalayınca hunharca sonuçlarını göstermeye çalışan teyzeler gibiyim
Yani gene de normal yani bana gore ... ben 40 gunde adet olurken 30.gun yaptirdigm testte 460 cikmsti deger.Günaydın canlarım
İkizleri sever ve sempatik bulurum ama ikiz annesi olmak istediğimi sanmıyorum. Eşimin çalışma düzeninden dolayı zaten tek çocuk bile bana zor olacak, hele 2 düşünemem
Tabi Allah bilir ama korkarım yani ikiz olacak diye.
Değerleri biraz araştırdım normalin bir tık üstü artmış ama ikiz olacak kadar da yüksek değil bence.
Çayım sen adeti geçmiş birine göre normal demişsin ama ben testi yaparken de 2 kanı verirken de adetim geçmemişti bu arada.
Bugün ilk gecikme günümdeyim, şuan gecikmiş bir ciciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?