Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz hala kokulu kullanıyoruz ben de enfeksiyon olmadı çok şükür
Kullanma mehlikam hiç iyi değilmiş
Ben banyoya yaydığı hoş koku hasebiyle çok severdim. Bide kokulu olan herşeye aşığım resmen.
Ama bidaha da almam.
Bana marketlerde hep indirimde olanlar kokulular farketmiyor musun demişti kk birinci noteri doğru söylüyor bende farkettim.

Ben de kozmetik mağazasına girince kendini kaybedenlerdenim işte
Bir de herşey usulüne uygun olmalı
Makyaj altı bazları kontörler aydınlatıcılar çok seviyorum yaa, engel olamıyorum kendime

ayy yapabilenlere hayranım bende hiç beceremeyenlerdenim
düğünümde yok yok onu sürmeyin yok yok o kadar abartmayın diye engelledim hep kuaförü gıcık oldu bana
ya benim yüzümü çok kaşındırıyor en kalitelisi bile, fondötenle hiç duramıyorum hele

Doğrudur yavrum, bazen bazı tene, vücuda en kaliteli ürünler bile alerjik reaksiyon gösterebiliyor.
Ama ben sıkıntı yaşamıyorum dediğin gibi biraz da kaliteli kullanıyorum sonuçta yüzümüze gözümüze sürüyoruz.
Ve gerçekten cok seviyorum aşk yaşıyorum. Dün mesela aldım bir sürü şey görümcem geldi,aldıklarımı gördü ne aldın yenge falan deyince kalk dedim sana makyaj yapıcam oturduk fondöten bazından far bazına aydınlatıcısına dudak kalemine kadar 35 dk boyunca makyaj yaptım ona
Gerçekten cok seviyorum, mesela böyle düğün olur vs bn makyaj için kendime 40 dk süre ayırmam lazım yoksa yetiştiremem

yaaa yakın olsak sana makyaj yaptırtırdım
bana göz makyajı yapmayı çok istiyor arkadaşlarım
gözlerin renkli ya her renk çok yakışıyor diyorlar
ben sadece göz kaleminden eyeliner (düzeltmesi kolay oluyor) bide rimel sürüyorum arada bir
yapabilenlere hayran oluyorum ama çünkü bence sanatçı kişilikli insanlar ressam gibi

Canım günaydın geçmiş olsun annem bir bardağa su karbonat yapar günde 3 4 defa gargara yapar baya pisliğini söküp atar
Dün benimkiyle kaldım kışlık bahçede yağ ur bastırınca yok toprak araba helak olmasın diye mazaret edince kaldık diyeti bozdurdu yine bana eve gidiyorum şimdi kahve içip Sporumu yapacağım. En sevdiğim havalar yağmurlu kahvaltıdan sonra yan gelip dizi seyredicem pazartesiye kadar görmesem anca özlerim 2 şer gün izin yazdık kendimize

Gerçekten senin gözlerine nasıl güzel makyaj yaparım biliyor musunnn
canımmm çekti suan seniiiiii büşüümmmm

Cook gecmis olsun canım
Bugün cuma olduguna göre benim en yogun günüm kilo bildirimleri, listeler, hesaplamalar derken aksama kadar takımdayım
Gebelikte kilo takibi dr yapıyor musunuz bu tip çalışmalarınız da var mı
Eş dost içinde doktor birini yakalayınca hunharca sonuçlarını göstermeye çalışan teyzeler gibiyim

Yavrum sen kesin enfeksiyon olmuşsun hemde vajinal, antibiyotik de kullanamıcaksın şuan çok endişe ettim
Mutlaka haber ver

Günaydın bitAnemmmm geçmiş olsun kuuzm ıhlamur fln iç ama hamilelikte böyle seyler oluyor kuzum normal yagni vücudunda hormon değerleri yükseliyor ondan bir iki güne duzelirsin tatlı anneeee
Bağışıklık çok düşüyormuş diloşum gebelikte.
Hamile falan deyince hala bana mı diyorsunuz şaşırıyorum yav
Alışamıcam bu duruma sanırım

Süt sağiyorum 11.30 da emzirme Denemesi yapacağım. Dua edin mübarek cuma vakti artık emsinler de eve gidelim diye. Rabbim hastanede olanlara hastalarımıza şifa versin çok zor hastane ortamında olmak..

Süt sağiyorum 11.30 da emzirme Denemesi yapacağım. Dua edin mübarek cuma vakti artık emsinler de eve gidelim diye. Rabbim hastanede olanlara hastalarımıza şifa versin çok zor hastane ortamında olmak..

İnşallah emerler kuzum inşallah bol bol dua edeceğim

Yani gene de normal yani bana gore ... ben 40 gunde adet olurken 30.gun yaptirdigm testte 460 cikmsti deger.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…