Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pırt diye çıkarcan bak gör
çocuk çok kilolu olursa mecbur sezeryan oluyormuş o gün öğrendim bende
beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyormuşş Ciciii
Valla piki gördük cicimmm
dün gece sabahlar olmadı bize
bugün yarın öbür gün Allah ne verdiyse
7-8 aralık gibi test yaparım
Gebelikte beslenme programlarını çok araştırıyorum büşom.
Şuan bu konuda aşırı donanımlı bir ciciyim
Ne yemeliyim ne yememeliyim..
Ne kadar yemeliyim çok dikkat ediyorum. Zaten şuan aşırı yeme isteği ya da tiksinme falan da yaşamıyorum.
Gebe olduğumu kaşıklar ağrımasa anlamıcam ya normal benim yani hiçbir değişiklik yok.
Acaba diyorum bir yanlışlık mı var sonuçlarda
Ayyy büşom çok heyecanlı yav. Ben 15 gün sabredemem. Ki biliyorsun benim sürecimden de az çok öğrenmişsindir beni, sabır konusunda berbat biriyim
15 gün şimdi bana da geçmez.
Kendi gebeliğim gibi bekliyorum seninkini resmen. Ve içime de doğuyor olacağı.
Büşom arkası arkaya icraatta bulunun bak. Biz 5 gün arkası arkaya çalışma yaptık. Her defasında geyşam zorla bacaklarımı neyin diktirtti yarım saat tövbeler olsun. Saçma saçma işler yaptırıyosun diye kızmıştım ama bir kerameti varmış sanırım

Süt sağiyorum 11.30 da emzirme Denemesi yapacağım. Dua edin mübarek cuma vakti artık emsinler de eve gidelim diye. Rabbim hastanede olanlara hastalarımıza şifa versin çok zor hastane ortamında olmak..
Canımm, bugün yüzün gülsün inşallaahhh

Senin şu süslü ve keyifçi hallerine hayranım kedicik ya vallahi insana kendini ot gibi yaşıyor gibi hissettiriyorsun
Bir Şeyma subaşı bide sen yaşıyorsunuz bu hayatı yeminle

Yaaaaaa ne olcakkk pekiii daha önce hiç enfeksiyon olmadım
Hamilesin sen,
hamile
sen hamilesin
Nasıl yani bildiğimiz hamilelerden mi
Ben çok oldum Patilim hatta geçen yaz vajinal bir enfeksiyon geçirdim. İdrar yolu enfeksiyonu çocukluğumdan beri hiç olmadım. Normalde tek şifası antibiyotik olan bir illet.
Ama idrar yolu mu vajinal mı önce onu öğrenmek gerek.
Vajinalde mantarlı bir enfeksiyon ise antibiyotikli fitil verirler normalde. İdrar yolu enfeksiyonu ise antibiyotik ilaç verirler.
Ama şuan sana ikisi de verilemicek.
Vardır bi çözümü ya gebeyken enfeksiyon olan ilk kişi sen olamazsın bulmuşlardır yolunu

Süt sağiyorum 11.30 da emzirme Denemesi yapacağım. Dua edin mübarek cuma vakti artık emsinler de eve gidelim diye. Rabbim hastanede olanlara hastalarımıza şifa versin çok zor hastane ortamında olmak..
Amin gülparem.
Rabbim bu mübarek günde seni istediklerinin gerçekleşme sevincine nail kılsın
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle

Senin şu süslü ve keyifçi hallerine hayranım kedicik ya vallahi insana kendini ot gibi yaşıyor gibi hissettiriyorsun
Bir Şeyma subaşı bide sen yaşıyorsunuz bu hayatı yeminle
Hahahahahahahaha Allah iyiliğini versin ben bir tık gamsız bir insanım kafa boş hayat hoş
Önümüzdeki ay işe gireceğim az daha yan gelip yatayım

Hahahahahahahaha Allah iyiliğini versin ben bir tık gamsız bir insanım kafa boş hayat hoş
Önümüzdeki ay işe gireceğim az daha yan gelip yatayım
Yat yat. Çalışınca yatılmıyor
Benim de yatma konusunda son 3 günüm

aynen kuzumm sık ilişki öneriyor uzmanlarda yumurtlama zamanı, çünkü çatladığı an denk getirmek gerekiyor içerde sperm olması gerekiyor, dün biraz Banu çiftçi videoları izledim, kadın diyor ki spermleri çok zorlu bir yolculuk bekliyor içeri girdikleri anda boşalmada 300-400 milyon spermden yumurtaya ulaşabilen 300-400 oluyor diyor o yüzden yumurtlama dönemi sık ilişki gerekiyor haftasonuna denk gelmesi iyi oldu bizimkinin
evet bacakları dikme olayını bende yapıyorum ama sıkılıyorum ya
ay Cicim 3 gebemizinde içine (ross, cici ve patili) doğdu bu ay bende çok ümitliyim inşallah hayal kırıklığı olmaz

Günaydın patilim (;
Sen ve yeşil merciye :)

Günaydın sarı merciklimm :)
Bugün gezmeye gidicem
Gevmis olsun balimm :)

Olmaz olmaz inancını hiç yitirme.
Ben son 1 senedir kasım ayında gebe kalıcam dedim herkes güldü bana
Hatta sigortayı da kasıma denk gelsin diye mayısta başlattık o kadar inanıyordum olacağına.
Kız kardeşim ve eşi iddiaya bile girdi bizle kasımda olmaz dediler, ilk denemede hayatta olmaz dediler
Resmen son 1 senedir bana göklerden bir mesaj gelmiş gibi biliyordum.
O yüzden inancını bırakma.
Olmazsa diğer ay olur yani, denemeler parayla satın alınmıyor ya denemek bedeva

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…