- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.321
pırt diye çıkarcan bak gör
çocuk çok kilolu olursa mecbur sezeryan oluyormuş o gün öğrendim bende
beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyormuşş Ciciii
Gebelikte beslenme programlarını çok araştırıyorum büşom.Valla piki gördük cicimmm
dün gece sabahlar olmadı bize
bugün yarın öbür gün Allah ne verdiyse
7-8 aralık gibi test yaparım
Canımm, bugün yüzün gülsün inşallaahhhSüt sağiyorum 11.30 da emzirme Denemesi yapacağım. Dua edin mübarek cuma vakti artık emsinler de eve gidelim diye. Rabbim hastanede olanlara hastalarımıza şifa versin çok zor hastane ortamında olmak..
Senin şu süslü ve keyifçi hallerine hayranım kedicik ya vallahi insana kendini ot gibi yaşıyor gibi hissettiriyorsunCanım günaydın geçmiş olsun annem bir bardağa su karbonat yapar günde 3 4 defa gargara yapar baya pisliğini söküp atar ☺
Dün benimkiyle kaldım kışlık bahçede yağ ur bastırınca yok toprak araba helak olmasın diye mazaret edince kaldıkdiyeti bozdurdu yine bana eve gidiyorum şimdi kahve içip Sporumu yapacağım. En sevdiğim havalar yağmurlu kahvaltıdan sonra yan gelip dizi seyredicem pazartesiye kadar görmesem anca özlerim 2 şer gün izin yazdık kendimize
Ya benim ya benimGerçekten senin gözlerine nasıl güzel makyaj yaparım biliyor musunnn
canımmm çekti suan seniiiiii büşüümmmm
Yaaaaaa ne olcakkk pekiiidaha önce hiç enfeksiyon olmadım
Nasıl yani bildiğimiz hamilelerden miHamilesin sen,
hamile
sen hamilesin
Şuan içimdenBir dönem hamile üyelerimizde vardı gelirsen her cuma kilo takibi yapabiliriz
Amin gülparem.Süt sağiyorum 11.30 da emzirme Denemesi yapacağım. Dua edin mübarek cuma vakti artık emsinler de eve gidelim diye. Rabbim hastanede olanlara hastalarımıza şifa versin çok zor hastane ortamında olmak..
Tamam o zaman tartını alınca gelirsin
sana hayatımın her anında makyaj yapmaya hazırımmm brommmYa benim ya benim
Erkek mi çocuğun çayımYani gene de normal yani bana gore ... ben 40 gunde adet olurken 30.gun yaptirdigm testte 460 cikmsti deger.
Mayış yatsın önce mayış. Para bittiTamam o zaman tartını alınca gelirsin
Hahahahahahahaha Allah iyiliğini versinSenin şu süslü ve keyifçi hallerine hayranım kedicik ya vallahi insana kendini ot gibi yaşıyor gibi hissettiriyorsun
Bir Şeyma subaşı bide sen yaşıyorsunuz bu hayatı yeminle
Yat yat. Çalışınca yatılmıyorHahahahahahahaha Allah iyiliğini versinben bir tık gamsız bir insanım kafa boş hayat hoş
Önümüzdeki ay işe gireceğim az daha yan gelip yatayım
Gebelikte beslenme programlarını çok araştırıyorum büşom.
Şuan bu konuda aşırı donanımlı bir ciciyim
Ne yemeliyim ne yememeliyim..
Ne kadar yemeliyim çok dikkat ediyorum. Zaten şuan aşırı yeme isteği ya da tiksinme falan da yaşamıyorum.
Gebe olduğumu kaşıklar ağrımasa anlamıcam ya normal benim yani hiçbir değişiklik yok.
Acaba diyorum bir yanlışlık mı var sonuçlarda
Ayyy büşom çok heyecanlı yav. Ben 15 gün sabredemem. Ki biliyorsun benim sürecimden de az çok öğrenmişsindir beni, sabır konusunda berbat biriyim
15 gün şimdi bana da geçmez.
Kendi gebeliğim gibi bekliyorum seninkini resmen. Ve içime de doğuyor olacağı.
Büşom arkası arkaya icraatta bulunun bak. Biz 5 gün arkası arkaya çalışma yaptık. Her defasında geyşam zorla bacaklarımı neyin diktirtti yarım saat tövbeler olsun. Saçma saçma işler yaptırıyosun diye kızmıştım ama bir kerameti varmış sanırım
Bence senin yatmak için son 9 ayın varYat yat. Çalışınca yatılmıyor
Benim de yatma konusunda son 3 günüm
Günaydın patilim (;Günaydınn Herkeşlere
Hayırlı, bereketli bir cuma olsunn
B Brunello Cicinelli günaydn ballı lokmammm
Değerin bana da normal geldi, benim ilk gebeşlikte değerimi adete 3 gün kala 200 lerde öğrenmiştim, 2 gün sonra baktırdığımda yanlış hatırlamıyorsam ve yanılmıyorsam 700ü geçmişti. ondan 2 gün sonra baktırdığımda ise 2000leri falan vurmuştu afaki rakamlar söylüyorum ( geçmiş zaman cok hatırlamıyorm ) ama 4 kattan fazla arttığı bile olmuştu.
Doktora kese için gittiğimde önce tek gördüm 1 hafta sonra 2. yi gördüm ilk kontrole gittiğimde bu ikiz olabilir sürpriz yapabilir demişti, yaptılar :) Ama tek olmasını temenni ediyorum, ikiz gerçekten çok zor .ben öğrendiğimden itibaren 13. haftaya kadar hop oturdum hop kalktım.. Perinataloji denen alana dünyanın paralarını yatırdık küçücük zaman da ama sonuç maalesef değişmedi.. Allahın takdiri tabi ikiz olup gebeliği çok güzel geçip sağlıkla kucağına alanlar da var ama ikiz her zaman 2 kat risk demek. Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız.
@Kendinisevenbirii nerelerdesin sen 1-2 gündür yok gibisin yoksa bana mı öyle geldi
ByNkoaLa sana ve 3 evladına günaydınlarrr gülimmmm
Zayıfmıssın masallahMayış yatsın önce mayış. Para bitti
En son 50 kiloydum.
Şimdi kaç olmuşumdur yav.
Bugün spor salonunda bir tartılıp geleyim en iyisi merak ettim
Günaydın sarı merciklimm :)Günaydın herkese
Ne var ne yok kuzularım
Boğazlarım iyice şişti genizim boğazım cayır cayır yanıyor.
Misafir teröründen sonra üstümden tren geçmiş gibi zaten
Sizler nasılsınız bakalım, bu güzel kutsal cuma günümüzde neler yapacaksınız bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
Zipzip-
Olmaz olmaz inancını hiç yitirme.aynen kuzumm sık ilişki öneriyor uzmanlarda yumurtlama zamanı, çünkü çatladığı an denk getirmek gerekiyor içerde sperm olması gerekiyor, dün biraz Banu çiftçi videoları izledim, kadın diyor ki spermleri çok zorlu bir yolculuk bekliyoriçeri girdikleri anda boşalmada 300-400 milyon spermden yumurtaya ulaşabilen 300-400 oluyor diyor o yüzden yumurtlama dönemi sık ilişki gerekiyor haftasonuna denk gelmesi iyi oldu bizimkinin
evet bacakları dikme olayını bende yapıyorum ama sıkılıyorum ya
ay Cicim 3 gebemizinde içine (ross, cici ve patili) doğdu bu ay bende çok ümitliyim inşallah hayal kırıklığı olmaz
Kiz tatlisimmErkek mi çocuğun çayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?