Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayy nasıl güzel içine doğmuş kuzumm
bende bu hayatta hep büyük konuşursam başıma gelir
hep derdim ağustosta doğurmak mı ASLAAAA ben onu öyle bi ayarlarım ki kışın doğururum o sıcakta doğum çekilmez derdim
Allahım bu büyük konuşmamıda gebelikle sonuçlandırırsa ağustosta doğacak

Cici özel olmazsa 1 denemeylemi gebe kaldın

Bence senin yatmak için son 9 ayın var
Baya bir yıllar uykuya hasret kalacaksın

Yılan görümce gibimi konuştum
Evet şuan içim bir karardı açıkçası
Yatmak için olan son 9 ayımın 7 sinde çalışıcam sanırım.
Vay çilekeş başım

Geçmiş olsun cicim. Meyveleri karışık biir tık kaynatıp ılık ılık iç canim özellikle elmayı kabuğuyla bol koy. Seminer devam ediyor. Çay kahve muhabbet bugün müdür serbest takılın dedi. Akşam da eşimi Eker Meydanina kaçiracagim doğum günü sürprizi yapamadım haberli gideceğiz. Hesabı da ona odettirim bir şok da orda yaşar unutulmaz bir gün geçirir. Maç var akşam da koşa koşa geliriz eve...

poncikvegece canım hayırlısı olsun ❤ bende ikizim ya beraber büyümek güzel oluyor elbette ama zorluğu var elbette rabbim sana o gücünde verir inan.
Ortalık karıştııııı
Canımm teşekkürler ama ikiz gebelik değil benim. Tek yani suan için inşallahh
Öncek gebeliğim ikizdi. Kaybettim

60 ı çok aşmama taraftarıyım ama hayat ne getirecek bilmiyorum
Aşarsam da napalım veririz. Zipzip varken kilodan korku yok

kız 8-9 kilo doğumda gidiyor zaten 5-6 kiloda ödemler falan olur
15 kilo ideal sen ancak o kadar alırsın ah buraya yazıyorum
emzirme falan derken 2-3 ayda da verir eski haline dönersin

ikiz kardeşinin olması nasıl bir duygu yaa ne güzel
Yani biz çift yumurta ikiziyiz erkek benimki aramızda 5 dakika var hala sen büyüksün ben büyüğüm kavgası ederiz ama güzel seleler var dı onları oyuncak yapardık annem tencere tava verirdi oynayalım diye bizim çocukluğumuz fakirdi ama sobanın önünde leğenlerde mi yıkanmadık kardeşimi mutfak çekmecelerinemi sokmamışım balkonda suyla zorla yıkamışım hep onun yemeklerini alıp yemek istermişim
Hala başkasının tabağındaki bana daha lezzetli gelir aynı şey bile olsa ama güzel bir duygu Allah eksikliğini yaşatmasın.

Ortalık karıştııııı
Canımm teşekkürler ama ikiz gebelik değil benim. Tek yani suan için inşallahh
Öncek gebeliğim ikizdi. Kaybettim
Ay özür dilerim anlamadan okudum sanırım. Hakkını helal et rabbim gelecek olana sağlık sıhhat ömür versin

Geçmiş olsun ciciim artık daha çok dikkat ett kendine
Ben de kahvaltı yaptım, duş aldım kahve yapıp derse başlıcam

harika ya
Rabbim ömür boyu birbirinizden ayırmasın sizi
bende hep ikizim olsa biri kız biri erkek olsa derim azıcık kınasam mı büyük mü konuşsam başıma gelmesi için napsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…