Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah tükürdüğünü yalatmadan insanın canını almazmış yandın sen
Bende hayat kış düğünü yapmam diyordum 24 ocak düğün günüm

Allah tükürdüğünü yalatmadan insanın canını almazmış yandın sen
Bende hayat kış düğünü yapmam diyordum 24 ocak düğün günüm

vallahi aynısı oldu bak düğünü asla yazın yapmam diyordum ağustosun 1i ve 5i olmak üzere iki ayrı şehirde düğün yaptık cılkımız çıktı terden
bu ağustoslarda bir şey var inşallah bu ay tutarda ağustosta doğurmak zorunda kalırım, heh eski büşra gördün mü büyük konuşursan böyle olur derim

harika ya
Rabbim ömür boyu birbirinizden ayırmasın sizi
bende hep ikizim olsa biri kız biri erkek olsa derim azıcık kınasam mı büyük mü konuşsam başıma gelmesi için napsam
Hahahahahaha ha benim anne tarafında ikiz var baba tarafında ikiz var amca oğullarının teyzem ikizmiş teki ölmüş diğer teyzem ikizlere hamileymiş aldırmış biraz fazlaca genetik var
Allah isteyene nasip etsin ama ben bir zaman Allahım banada nasip et nolur derdim yaş büyüdükçe birşeyler gördükçe Allahım o mesaj görülmediyse herkesden silebilirmiyiz diyorum többe yarabbim

Ben anneme gideceğim cici sanada cok geçmiş olsun

Ooo dolu dolu bir gün seni bekliyor elhanım
Tavsiye için teşekkür ederim
Bende malak gibin yatıyorum işte geyşam da yok bugün.
Buruk

bizde hiç yok ya genetiğe çok bağlıymış aslında
maşallah sizin sülale komple ikizmiş sana denk gelebilir bak

Ortalık karıştııııı
Canımm teşekkürler ama ikiz gebelik değil benim. Tek yani suan için inşallahh
Öncek gebeliğim ikizdi. Kaybettim
Kız Patilim kediciğin içine mi doğdu acaba ikiz olabilir mi yine

bizde hiç yok ya genetiğe çok bağlıymış aslında
maşallah sizin sülale komple ikizmiş sana denk gelebilir bak
Korkuyorum aman kardeşimde dir inşallah o gen karısı doğursun ikiz üçüz Allaha büyük konuşmayayım bu süslü dediğiniz ben kafalarda huniyle ağlar kafamı uykusuzluktan duvarlara süreterim heralde

Korkuyorum aman kardeşimde dir inşallah o gen karısı doğursun ikiz üçüz Allaha büyük konuşmayayım bu süslü dediğiniz ben kafalarda huniyle ağlar kafamı uykusuzluktan duvarlara süreterim heralde

hayırlısı olsun kızz Rabbim onun gücünü kuvvetini de verir bir çırpıda büyüyüverirler

hayırlısı olsun kızz Rabbim onun gücünü kuvvetini de verir bir çırpıda büyüyüverirler
Annem öyle demiyor şakası bir yana ömür verirse yarabbim zaten burda görürüz ya hepimiz kini benim burda tanıştığım heralde 7 yıl önce biri var hala telefonlaşırız instagram da falan gelirse görüşürüz falan dostlukla bakii kalıyor inşallah.

Kız Patilim kediciğin içine mi doğdu acaba ikiz olabilir mi yine
Yaa ikiz çok seviyorum bn hep çok istemiştim ama, önceki tecrübemden dolayı ikiz hiç içim istemiyor bromm
Rabbim hayırlısını versin tabi ama, ne bileyimm

inşallah canımm sen evli misin çocuk düşünüyor musunuz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…