- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.361
Allah tükürdüğünü yalatmadan insanın canını almazmış yandın senayy nasıl güzel içine doğmuş kuzumm
bende bu hayatta hep büyük konuşursam başıma gelir
hep derdim ağustosta doğurmak mı ASLAAAA ben onu öyle bi ayarlarım ki kışın doğururum o sıcakta doğum çekilmez derdim
Allahım bu büyük konuşmamıda gebelikle sonuçlandırırsa ağustosta doğacak
Bebeğin sağlıklı dünyaya gelsin kilo işleri basit birlikte veririz ❤60 ı çok aşmama taraftarıyım ama hayat ne getirecek bilmiyorum
Aşarsam da napalım veririz. Zipzip varken kilodan korku yok
Özel mi kaldı be kedişim bir tek nasıl yaptığımızı anlatmadım burdaCici özel olmazsa 1 denemeylemi gebe kaldın
Ben aldım sende al
Allah tükürdüğünü yalatmadan insanın canını almazmış yandın sen
Bende hayat kış düğünü yapmam diyordum 24 ocak düğün günüm
Hahahahahaha ha benim anne tarafında ikiz var baba tarafında ikiz var amca oğullarının teyzem ikizmiş teki ölmüş diğer teyzem ikizlere hamileymiş aldırmış biraz fazlaca genetik varharika ya
Rabbim ömür boyu birbirinizden ayırmasın sizi
bende hep ikizim olsa biri kız biri erkek olsa derim azıcık kınasam mı büyük mü konuşsam başıma gelmesi için napsam
Ben aldım sende al
Ben anneme gideceğim cici sanada cok geçmiş olsunGünaydın herkese
Ne var ne yok kuzularım
Boğazlarım iyice şişti genizim boğazım cayır cayır yanıyor.
Misafir teröründen sonra üstümden tren geçmiş gibi zaten
Sizler nasılsınız bakalım, bu güzel kutsal cuma günümüzde neler yapacaksınız bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
Zipzip-
Ooo dolu dolu bir gün seni bekliyor elhanımGeçmiş olsun cicim. Meyveleri karışık biir tık kaynatıp ılık ılık iç canim özellikle elmayı kabuğuyla bol koy. Seminer devam ediyor. Çay kahve muhabbet bugün müdür serbest takılın dedi. Akşam da eşimi Eker Meydanina kaçiracagim doğum günü sürprizi yapamadım haberli gideceğiz. Hesabı da ona odettirim bir şok da orda yaşar unutulmaz bir gün geçirir.Maç var akşam da koşa koşa geliriz eve...
Hahahahahaha ha benim anne tarafında ikiz var baba tarafında ikiz var amca oğullarının teyzem ikizmiş teki ölmüş diğer teyzem ikizlere hamileymiş aldırmış biraz fazlaca genetik var
Allah isteyene nasip etsin ama ben bir zaman Allahım banada nasip et nolur derdim yaş büyüdükçe birşeyler gördükçe Allahım o mesaj görülmediyse herkesden silebilirmiyiz diyorumtöbbe yarabbim
Goldmaster aldım canım 40 a :) indirime girmişti de :) günaydın canımhangisini aldın kızz
günaydın bu arada
Helaal olsun size berreee aslanlarım benimÖzel mi kaldı be kedişim bir tek nasıl yaptığımızı anlatmadım burda
Evet 1 denemeyle nasip oldu bizde şaşkınız
Kız Patilim kediciğin içine mi doğdu acaba ikiz olabilir mi yineOrtalık karıştııııı
Canımm teşekkürler ama ikiz gebelik değil benim. Tek yani suan için inşallahh
Öncek gebeliğim ikizdi. Kaybettim
Korkuyorum aman kardeşimde dir inşallah o gen karısı doğursun ikiz üçüz Allaha büyük konuşmayayım bu süslü dediğiniz ben kafalarda huniyle ağlar kafamı uykusuzluktan duvarlara süreterim heraldebizde hiç yok ya genetiğe çok bağlıymış aslında
maşallah sizin sülale komple ikizmiş sana denk gelebilir bak
Korkuyorum aman kardeşimde dir inşallah o gen karısı doğursun ikiz üçüz Allaha büyük konuşmayayım bu süslü dediğiniz ben kafalarda huniyle ağlar kafamı uykusuzluktan duvarlara süreterim heralde
Hayırlı olsun canım... yukarıyi okumadım ama tartı aldin di miGoldmaster aldım canım 40 a :) indirime girmişti de :) günaydın canım
Evet ablacım aldım burda 75 e olan tartıyı 40 a aldım :)Hayırlı olsun canım... yukarıyi okumadım ama tartı aldin di mi
Annem öyle demiyorhayırlısı olsun kızz Rabbim onun gücünü kuvvetini de verir bir çırpıda büyüyüverirler
Kız Patilim kediciğin içine mi doğdu acaba ikiz olabilir mi yine
Annem öyle demiyorşakası bir yana ömür verirse yarabbim zaten burda görürüz ya hepimiz kini benim burda tanıştığım heralde 7 yıl önce biri var hala telefonlaşırız instagram da falan gelirse görüşürüz falan dostlukla bakii kalıyor inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?