- 8 Eylül 2016
- 103.397
- 438.357
- 898
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.381
Hayırlı olsun canımBen aldım sende al
Hala evli değilim 24 yaşındayım ama kısmet olursa evlenirsem çocuk severim istiyorum alllahtan hayırlısı ise olsun kuzuminşallah canımm sen evli misin çocuk düşünüyor musunuz :)
Hala evli değilim 24 yaşındayım ama kısmet olursa evlenirsem çocuk severim istiyorum alllahtan hayırlısı ise olsun kuzum❤
İnşallahhhh büşom. Bende öyle umuyorumkız 8-9 kilo doğumda gidiyor zaten 5-6 kiloda ödemler falan olur
15 kilo ideal sen ancak o kadar alırsın ah buraya yazıyorum
emzirme falan derken 2-3 ayda da verir eski haline dönersin
Sağol miniğimGeçmiş olsun ciciimartık daha çok dikkat ett kendine
Ben de kahvaltı yaptım, duş aldım kahve yapıp derse başlıcam
AllahGüne girdim 100 tl lik
1.100 lira gelecek normalde
Annemn samimi arkadaşları illa gelin gelin dediler gelincigimizle benecanimizn istediğine gidiyoruz istemediğini para yolluyoruz
Amin inşallah Zipzipim, derdim kilo olsun boşverBebeğin sağlıklı dünyaya gelsin kilo işleri basit birlikte veririz ❤
Sen aldıysan ben almamBen aldım sende al
Ağustosta sıra sıra pırtlatıcaz inşallahvallahi aynısı oldu bak düğünü asla yazın yapmam diyordum ağustosun 1i ve 5i olmak üzere iki ayrı şehirde düğün yaptık cılkımız çıktı terden
bu ağustoslarda bir şey var inşallah bu ay tutarda ağustosta doğurmak zorunda kalırım, heh eski büşra gördün mü büyük konuşursan böyle olur derim
Teşekkür ederim canım ama teslimat gecikebilir:/Hayırlı olsun canım
Rica ederim kuzucumanladım canımm daha gençsin zatenben birden evlisin sandım kusura bakma
Mikrooooooopppppİnşallahhhh büşom. Bende öyle umuyorum
Sağol miniğim ♥
Ben daha kahvaltı yapmadım
Çalış çalış aferin
Allah
Hayatta güne girmem diye büyük konuştum çok henüz de girmedim ama gelecekte ne olur bilmiyorum
1100 iyi para neden yarısını bana göndermiyorsun
Amin inşallah Zipzipim, derdim kilo olsun boşver
Sen aldıysan ben almam
Ağustosta sıra sıra pırtlatıcaz inşallah
Yalnız doğumunun evlilik yıldönümüne denk geldiğini düşünsene
Adam atış konusunda iyi bende tutuş konusunda iyiyim ortaya bu sonuç çıktıHelaal olsun size berreee aslanlarım benim
Tek kese mi görüldü sende şuan PatilimYaa ikiz çok seviyorum bn hep çok istemiştim ama, önceki tecrübemden dolayı ikiz hiç içim istemiyor bromm
Rabbim hayırlısını versin tabi ama, ne bileyimm
Olsun canım ne zaman gelirse aldın ya artık gelirTeşekkür ederim canım ama teslimat gecikebilir:/
Hahahahahaha Hahahahaha ya öldürdün beniAdam atış konusunda iyi bende tutuş konusunda iyiyim ortaya bu sonuç çıktı
6 ayda bir kıdem atışları oluyor puan falan alıyorlar. Şuana dek 3 tane falan kıdem atışı sınavına girdi hepsinden 100 almıştı. Hedefleri tam 12 den vurabiliyor maşallah ama bu kadar iyi hedef tutturmasını bende beklemezdim
Tartını geri iade edersen alırımMikroooooooppppp
Hahahahahahaha zaten para gönderiyoruz genelde tatlısınİnşallahhhh büşom. Bende öyle umuyorum
Sağol miniğim ♥
Ben daha kahvaltı yapmadım
Çalış çalış aferin
Allah
Hayatta güne girmem diye büyük konuştum çok henüz de girmedim ama gelecekte ne olur bilmiyorum
1100 iyi para neden yarısını bana göndermiyorsun
Amin inşallah Zipzipim, derdim kilo olsun boşver
Sen aldıysan ben almam
Eşimin doğum tarihi 10 ağustos.şu an buna yükseldim
ben hep nikah tarihini düşünüyordum mayıs diye
ama evimize ağustosta geçtik sonuçta
hayırlısı olsun inşallah Cicimm
Bu emoji aynı sen ya
Eşimin doğum tarihi 10 ağustos.
Bende 10 ağustosa denk getirmek isterim ama uygulamalar bana temmuz diyor.
Üstelik yakuzanın doğum tarihini gösteriyorlar muhtemel doğum tarihi diye.
Sildim bütün uygulamaları
Senin yerine yiyeceğime seni kahvaltıya çıkarım büsbüsumbende daha doğru düzgün bişey yiyemedim ayılmak için çay kahve içip duruyorum, benim yerimee de ye Rossss
Eki Görüntüle 2557641
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?