- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.161
Yaaa aynen ilk senelerdeki gibi istemem ben diye yiğitlik de yapılmıyoBiyolojik saatlere lanet olsun hep o kafa karıştırıyor zaten
20 li yaşların başındayken çocuk fikrine katiyen derken yürek rahatlığı ile, şimdi 30 a merdiven dayayınca aynı yürek rahatlığını taşıyamamaya başladım.
Kafalar karışık
Bencede biraz değiş bakalım neyapacak senin kıymetinide bildir biraz halinle tavrınla. Kalabalığız valla kuzu eşim tarafı fazla değilde bizim taraf sülale bi yığın varızYok barışmadım. Zaten nöbette bu gece gelmeyecek. Bayramda moralimi böyle bozdu ya ne diyeyim. Bundan sonra daha farklı davranmayı düşünüyorum. Eskisi gibi olmayacağım bazı kararlar alıyorum.
Amma kalabalık aileniz var galiba yav 3.gün bile gezme mi olur
Sanırım bir adamın münasip yerini kaldıracak ne varsa yaptım ben.
Samimiyetten cevap veriyorum:Samimiyetten yazıyorum aynı kardeşime yazar gibi....
Salak seni... b.k var bırak o peşinden koşsun
Ooooo bi drink e asla hayır diyemem
Takma gülüm bazen kalkıyor bı tarafları bu adamların,iki cilve bı kıskançlık görünce isteAh be seksü şempazem sen bana üzüldün ben kendi üzüntümü unutup senin bana üzülmene üzüldüm şimdi de sen benim sana üzülmeme üzüleceksin derken sonra hepimiz bahçıvana.Garip bir üzülme paradoksunun içine düştük şindi.
Ne bileyim bebeğim ya, ben çok seviyorum aynı karşılığı bulamayınca canım sıkılıyor sevilmiyor gibi hissediyorum kendimi.
Dün kavga etmemişiz gibi sabah gelmiş gel duşa girelim birlikte diyor.
@samdan mesleki deformasyon dedi ama bana idrak yolları deformasyonu gibi geliyor, adamın kafası uçuyor yemin ederim.
Narkotikte çalışsa yakaladıklarından iki tek de kendine mi atıyor diyeceğim o derece.
Biber gazı mı kafa yapıyor acaba bilmiyorum.
Sevdim sevilmedim be seksü şempazem, yarama derman yok tabip neylesin, derdime çare arama tuktor
Sen neden barut gibisin gardaş.Barut gibiyim bende sigara falan içmeyin olum ben topikteyken
O zaman kendini ağırdan satma zamanıdır şekerimSamimiyetten cevap veriyorum:
Salağım yeminle. Dümdük salağım. Katıksız. Öyle kaldırmışım ki münasip yerini artık sittin sene peşimden koşmaz o benim.
Bak 2 de gitti şubeye.
2 den beri ne bir arama ne bir mesaj.
Ulan benim gibi seksi karıya yapılır mı be.
Samimiyetten cevap veriyorum:
Salağım yeminle. Dümdük salağım. Katıksız. Öyle kaldırmışım ki münasip yerini artık sittin sene peşimden koşmaz o benim.
Bak 2 de gitti şubeye.
2 den beri ne bir arama ne bir mesaj.
Ulan benim gibi seksi karıya yapılır mı be.
Köyde o sanırım eylüle kadar falan kalacak anladığım kadarıyla seksü şempazem.Takma gülüm bazen kalkıyor bı tarafları bu adamların,iki cilve bı kıskançlık görünce isteLimonsuzzcay ın da dediği gibi bu arada limonsuzumuz nerelerde bizim yaw özledik onuda
Gel ben sana has boğma rakı içirim her iki isteğini de karşılar.hem vişne suyu hem rakı misOoooo bi drink e asla hayır diyemem
Bugün margaretta gitmez ama aslan sütü lazım
Gel ben sana has boğma rakı içirim her iki isteğini de karşılar.hem vişne suyu hem rakı mis
İyim canım misafirim geliyormuş hazırlık yapıyorum bende öyle isteKöyde o sanırım eylüle kadar falan kalacak anladığım kadarıyla seksü şempazem.
Sen napıyosun
Sövdün mü sevdin mi uleHele bunun ağzının suyuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?