- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.181
Evet canim hatırladım sen yazınca ama iyi diyodu sanki,inşallah iyidirK Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay limonun babası hasta ya ona gidiyodu
Sövdün mü sevdin mi ule
Kimle dans ettiğini öğrenecek. Bundan sonra benimle dans etmeye kalkarsa ben:O zaman kendini ağırdan satma zamanıdır şekerimkoç inadı mod on kimle dansettiğini anlasın
Off anamKimle dans ettiğini öğrenecek. Bundan sonra benimle dans etmeye kalkarsa ben:
Dolapta dolu kızAğzının suyu aktı teklif ederken tee burdan gördüm :)
Dolapta dolu kızama vişne suyum yok tüh
Azıcık kocamın gözüne de sokabileydim iyiydiSeksiliğini gözüme soktun tamam la sarışın :))
Asla vazgeçilmeyecek biri sanıyor kendini senin salaklığın yüzünden.
Asla çirkinde görmezsin onu.
Şımarıklık iliklerine işlemiş 2 kere üstüne bişey al desen tersleyebiliyor hayvanat....
Pardon sonuncu benim.
Senin yerine de içerdim oysakiiçme sen bende içmiyorum
Makul bir sebepKocam var.
Napalım kediş, yoktun uzun zamandır. Geçmiş olsun anneannene acil şifalar dilerim.Hellloooooonasılsınız?
Tatiller bayram seyran derken anneannem biraz rahatsızlandıiyi çok şükür yüreğimiz ağızımızdaydı arefe den beri.
Sizler nasılsınız ne yaptınız
Benimde pek tadım yok esazen tatil dönüşü benimkiyle bende kapıştım 3 gündür konuşmuyoruz....Napalım kediş, yoktun uzun zamandır. Geçmiş olsun anneannene acil şifalar dilerim.
Valla bugün topiğe dokunanın eli yanıyor bdv'ye döndü buralar. Benimkiyle aram bozuk acık pek tadım tuzum yok.
Kilo alacak kadar bir bayram da yaşamadım zaten, şanslısın yavrım o kadar kilo alacak kadar bayram yaşadıysan
Oooo kimleri görüyorumSelammm
Hellloooooonasılsınız?
Tatiller bayram seyran derken anneannem biraz rahatsızlandıiyi çok şükür yüreğimiz ağızımızdaydı arefe den beri.
Sizler nasılsınız ne yaptınız
Ondan mı kız benimkinin öküzlüğü deBenimde pek tadım yok esazen tatil dönüşü benimkiyle bende kapıştım 3 gündür konuşmuyoruz....
Ne diyelim dolunay geliyor etkisi
KimleriOooo kimleri görüyorum
Ondan mı kız benimkinin öküzlüğü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?