- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.201
Hayursuz pembişi.Kimleri
Dolunaydansa acuk öpmesine izin vermiyim mi, kız dolunay diyeahhUlandolunaydan diye hemen affedicen dimi
Ahh kuzum yogunum yorgunum valla 3 velet canima okuyor sabahtan aksamaHayursuz pembişi.
Nerelerdesin sen, niden hiç uğramıyorsun.
Bu kız çemkirir de mi demiyürsün.
Zaten kırılmış bir Ciciyim
Öküzde çıkabilirOndan mı kız benimkinin öküzlüğü de
Dolunaydansa acuk öpmesine izin vermiyim mi, kız dolunay diyeahh
Haaaaaaaaaayırrrrrrrr açılmasınAhh kuzum yogunum yorgunum valla 3 velet canima okuyor sabahtan aksama
Okul acilsin artik lutfen
Aynen oyleHaaaaaaaaaayırrrrrrrr açılmasın
Siz 3 ay çekiyorsunuz biz 9 ay o veletleri ya.
Lanet olsun içimdeki öğrenci sevgisine imajı çizdim şuan yalnız
Ahahahahahaha yarıldım.gittiiiii kırılmış cicim
Allah seni napmasın kız bi saattir seni ringe hazırlayan antrenör gibi ateşledk fiyıuuu diye söndün ya laaDolunaydansa acuk öpmesine izin vermiyim mi, kız dolunay diyeahh
Benimkinin dolunayla bir ilgisi yok. 2 gün evvel mezbahadan kaçanlardan benimki.Öküzde çıkabilir
Bilemiyorum Altan herkes çok gergin
Allah seni napmasın kız bi saattir seni ringe hazırlayan antrenör gibi ateşledk fiyıuuu diye söndün ya laa
Aradığım cevpO zaman kendini ağırdan satma zamanıdır şekerimkoç inadı mod on kimle dansettiğini anlasın
HahahahahahaAllah seni napmasın kız bi saattir seni ringe hazırlayan antrenör gibi ateşledk fiyıuuu diye söndün ya laa
Yasasin oicakHahahahahaha
Yok be malim daha sönmedim. Yarım ay falan olsa neyse de dolunay diye affedemicem adamı
2 den beri şubede aramadı.
Demin aradı onda da ben açmadım.
Nihahah
Gazabımı tadacak
Bize bir picak
Nayır Nayır iyiki yokuz, yokuz biz kapadık kepenekleri, kapalıyız, camiye gittik dönücezAynen oyle
Siz degerli ogretmenlerimiz olmasa biz veliler naparizzz iyiki varsiniz
Hoşgeldin pembikimSelammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?