- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.101
İyi olması gereken biriyim şuan canımsen nasılsın. Sen yaz ben gidip yemek yapayım
İyiyim canm hastane yolları taştansen nasılsın?
Maasallah Allah saglikla tamamina erdirsin .Şükür duyduk, hiç bir sorun yok; maşalllah
Aminnn büşümmmm aminnnn
Darısı tez zaman da sana inşallaahhhh :) :)
İşleri yogunken bile topiğe giren koca yürekli Büşramiziyiyim kuzucum aynı ya işteyim az bi yoğunluk var
Ahahaha limonsuzum inan ben de yorgun savaşçıyken kahkaha attırdınYorgun savaşci gibiyim diyeyim sen anlasen nasılsın tatlım. Ben yokken bulmadin demi birini. Daha sana uygun mu diye kritigini yapcaz
İşleri yogunken bile topiğe giren koca yürekli Büşramiz
Gülmek iyidirAhahaha limonsuzum inan ben de yorgun savaşçıyken kahkaha attırdın
Koşturma çok sanırım bu araa
Çay mı? Çay... Çay içiyorsunyok kız öğlenden beri durmuyordum saat 14 ten beri sakin çay içiyorumm
Git benceKizlar yaa kalkalidan beri evi yikadim resmen koltuk ortuleri hali ortusu kirlentler banyo paspaslari ...
Simdi perdelere de girrissem mi yoksa benim minnak kizim hamburger istiyordu hava da hafiften orta karar yagis yok cikip gitsek mi
Kizlar yaa kalkalidan beri evi yikadim resmen koltuk ortuleri hali ortusu kirlentler banyo paspaslari ...
Simdi perdelere de girrissem mi yoksa benim minnak kizim hamburger istiyordu hava da hafiften orta karar yagis yok cikip gitsek mi
Çay mı? Çay... Çay içiyorsunbir daha söyle
Tamam içim saçma bir şekilde rahatladı artık gidebilirimçay çay çay çay
Allah Allah ne tuhaf...kız ya hemoroidse başını yakmayın cici kuşun...evet abla biraz müstehcen
yani tüneğe popişini sürtüyor biraz değişik şekilde
şu an bakıyoruz cinsine uygun bir bebiş daha ailemiz büyüyor
Allah Allah ne tuhaf...kız ya hemoroidse başını yakmayın cici kuşun...
Canım limonsuzum sağollGülmek iyidiraynen öyle
Çay mı? Çay... Çay içiyorsunbir daha söyle
Git bence
Aaa herşey olur ama çay ihmal edilmezCanım limonsuzum sağoll
Doğru vallahi hep bir koşturma hep bir yoğunluk, yorgunluk. Kendini de ihmal etme, bir çay koy limonsuzundan mmmm
Biri 2025 olmuş biri de 1940iyiyim kuzum
bebişlerin kiloları nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?