Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kertenkelelerim yettim geldim
Kaç sayfayı okuya okuya geldim herkese dicek birşeyim vardı ama son sayfaya gelince hepsini unuttum napıcam şimdi gözüne fener tutulmuş davşan kibin kaldım
Öncelikle kuzularım bende opera kullanıyorum. Gerçekten hiç reklam çıkmıyor ve dolayısıyla telefon kasmıyor. Kullanmadan önce telefon patlayacak gibi ısınıyordu. Şimdi operayı bulamayan kertenkelelerimi opera ile tanıştırıcam.

İlkokul okuma fişleri gibi oldu yazdığım ama idare edin bazı alışkanlıklar bırakılmıyor
@Kutsal_zebra benim geyşam da sadece video çekip kutladı hiçbirşey almadı bana
@Kendinisevenbirii seksüm nasılsın? Sen geçen gün eve yeni geldik falan demiştin o ara kafam dağınıktı hayırdır nerdeydiniz, herşey yolunda mı?
@_Gulnihal_ ben sana birkaç gün içinde bebekler kilo alacak demedim mi Bak 2 hafta içinde hastahaneden de çıkacaksınız gör. ♥
@RosSsS gel evlilik yıldönümünü ikimiz kutlayalım bence ben akroştan daha iyi bir seçeneğim sonunda onu bırakıp bana kaçacaksın hissediyorum
@patilibirhayat neeeeeeee kalbini mi duydunnnnnnnnnnnnnnnn fıstığım Allahım bu sevinci ben dahil herkese nasip etsin. Ben önce bir keseyi görebileyim de Nasıldı o his anlatsana
@-Erva- sen madammor musun üstelik de hamile misinnnnnn
@BereliPenguen hoşgeldin kuzum topimize, çok sıcak bir giriş yapmışsın, tanışalım mı
Kızlar bide @samdan nerelerde ya, endişelenmeye başladım sanki ben, haberi olan var mı..
-----------------------------
Kuzularım bu arada yakuza geldi biliyorsunuz. Yakuzagillerle yemek masasındaydık. Geyşamla birlikte hediye paketi yaptığımız bebek patiklerini bizden sana özlem hediyesi (nasıl çarpılmadım) diye verdik. Bir açtı patikler çıkınca herkes şok
Başladılar ağlamaya. Ama sevinç ağlaması mıydı kahır ağlaması mıydı deseler kahır ağlamasına daha çok benziyordu diyebilirim. Lütfen bana babanne demesin ben daha yaşlanmadım diye diye ağladı kadın kop
Canım çocuğum ya daha dünyaya gelmeden ağlattı ya yakuzayı hayırlı evlat diye buna derim

Sizler nasılsınız bakalım tüm kertenkeleler

Benim ayak tabanlari şişmiş bitik şekilde birazdan çıkacağım işten.

Ben koşturuyorum sürekli, bu sene bana evde durmak yok heralde. İki çocuğun okulu arasında mekik dokuyorum.
Sevinç göz yaşları demek

Ben koşturuyorum sürekli, bu sene bana evde durmak yok heralde. İki çocuğun okulu arasında mekik dokuyorum.
Sevinç göz yaşları demek
Hoşgeldin negom nasılsın
Sorma sorma hemde nasıl sevinç inşallah intihar etmemiştir arkamızdan öyle bir sevinç
Okul nasıl gidiyor yakuşuklunun?

Hoşgeldin negom nasılsın
Sorma sorma hemde nasıl sevinç inşallah intihar etmemiştir arkamızdan öyle bir sevinç
Okul nasıl gidiyor yakuşuklunun?
Eder mi hiç, babaanne olmayı kabullenemeyen enerji dolu genç bir kadın o
Okul iyi çok şükür, bin şükür Allah nazarlardan korusun emeklerimin karşılığını almaya başladım.
Küçüğün ana okulu da olsa okul okulmuş, iki okullu çocukla hayat zorumuş

Ahahahhhskasksl hayırlı evlat yaaa
Yalnız yakuzanın bana babanne demesin demesine ne demeli manyak bu kadın ya

Evet ☺ ilk hallerini görünce ağlamıştım şimdi maşaallah büyüdüler ama tabi vaktinde doğum yapanlarınki gibi olması için daha çok vakit var
Düşündüğün kadar çok yok kuzum bebekler dışarda daha çabuk büyüyorlar hem bak baya büyümüşler çok şükür 1-2 haftaya kalmaz iyice toparlanırlar

Eki Görüntüle 2559208
B BUSR4 sozunu dinledim ciktik anne kiz temizlikten sonra anne kiz gezmesine heralde yakn zamanda disari gezmesne cikamam kizimla ciddi bi soguk vardi baya sogumus artk hava ama guzeldi degisiklik oldu geldik eve smdi ...

Anaokulu daha bile meşaketli olabilir. Bizim anaokulu öğretmeni arkadaşlar pazartesileri turuncu giyme günü salı yeşil giyme günü çarşamba günü bilmem ne günü falan yapıyorlar
Sürekli bir etkinlik sürekli bir faaliyet.
Vallahi diyorum ilkokuldan zor bu ne
Maşallah bıdığa, biliyorum onun birgün çok güzel noktalara geleceğini
Ben adam olacak çocuğu gözünden anlarım. Senin miniği de anladım.

Kız Allah seni ne yapmaya emiisevinç aglamasıdırrr ooo kahır olur mu
bebeğin çok şanslı babannesini bile aglattiysa artık o kadın yakuza değil yakuza babanne oldu

Eki Görüntüle 2559208
Bazen yakuzayı tanımıyormuşum gibi yapmak istiyorum. Bazen aynı ortamda nefes alacağıma gaz haline gelip hava katmanına karışmak istiyorum. Bazen varlığını unutmak istiyorum ama bir şekilde hatırlatıyor
Tamam babanne demez nene dedirtirim dedim bende

Cicim yazamadim ne zamandir ama Yakuzanin uzulmesine gonlum razi olmadi hahahahahah bak ne guzel evlat olcak simdiden belli etmis cocuk kendini
Gecmis ogretmenler gununuz kutlu olsun bu arada kizlar.
Cici dun Bursa da yemek vardı sende orda miydin yoksa :) Atatürk Kongre Merkeznde

Kız Allah seni ne yapmaya emiisevinç aglamasıdırrr ooo kahır olur mu
bebeğin çok şanslı babannesini bile aglattiysa artık o kadın yakuza değil yakuza babanne oldu
Bebeğim
Çok şanslı
Çok şanslı bebeğim
Yakuza gibi bir babaannesi var diye
Bebeğim
Şanslı
Yakuza babanne koptum
Nene dedirticem ona nene
Yakuza nine yapıcam oni

Bebeğim
Çok şanslı
Çok şanslı bebeğim
Yakuza gibi bir babaannesi var diye
Bebeğim
Şanslı
Yakuza babanne koptum
Nene dedirticem ona nene
Yakuza nine yapıcam oni
Ahahahahaaa nene yakuza nene ne nee diye dolandıgi düşünsene kadın krize girer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…