- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.141
Hoşgeldin kuzum nerelerdesin gıı iş kadını modu mu yoksaCicim yazamadim ne zamandir ama Yakuzanin uzulmesine gonlum razi olmadi hahahahahahbak ne guzel evlat olcak simdiden belli etmis cocuk kendini
Gecmis ogretmenler gununuz kutlu olsun bu arada kizlar.
Cici dun Bursa da yemek vardı sende orda miydin yoksa :) Atatürk Kongre Merkeznde
Evet hiç bitmiyorAnaokulu daha bile meşaketli olabilir. Bizim anaokulu öğretmeni arkadaşlar pazartesileri turuncu giyme günü salı yeşil giyme günü çarşamba günü bilmem ne günü falan yapıyorlar
Sürekli bir etkinlik sürekli bir faaliyet.
Vallahi diyorum ilkokuldan zor bu ne
Maşallah bıdığa, biliyorum onun birgün çok güzel noktalara geleceğini
Ben adam olacak çocuğu gözünden anlarım. Senin miniği de anladım.
Çorba günü mü eyvahlar olsunEvet hiç bitmiyoryarın çorba günü, ben pişiricem çok mesudum
İnşaallah öyle olur, bu kadar sıkıntının sonu mutluluk olur
Yakuza olmak bunu gerektiriyorBazen yakuzayı tanımıyormuşum gibi yapmak istiyorum. Bazen aynı ortamda nefes alacağıma gaz haline gelip hava katmanına karışmak istiyorum. Bazen varlığını unutmak istiyorum ama bir şekilde hatırlatıyor
Tamam babanne demez nene dedirtirim dedim bende
İnsaallah canım cicimm. Keşke bu haftasonu çıkabilsek@_Gulnihal_ ben sana birkaç gün içinde bebekler kilo alacak demedim miBak 2 hafta içinde hastahaneden de çıkacaksınız gör. ♥
Canım kertenkelelerim yettim geldim
Kaç sayfayı okuya okuya geldim herkese dicek birşeyim vardı ama son sayfaya gelince hepsini unuttum napıcam şimdi gözüne fener tutulmuş davşan kibin kaldım
Öncelikle kuzularım bende opera kullanıyorum. Gerçekten hiç reklam çıkmıyor ve dolayısıyla telefon kasmıyor. Kullanmadan önce telefon patlayacak gibi ısınıyordu. Şimdi operayı bulamayan kertenkelelerimi opera ile tanıştırıcam.
Eki Görüntüle 2559195
İlkokul okuma fişleri gibi oldu yazdığım ama idare edin bazı alışkanlıklar bırakılmıyor
@Kutsal_zebra benim geyşam da sadece video çekip kutladı hiçbirşey almadı bana
@Kendinisevenbirii seksüm nasılsın? Sen geçen gün eve yeni geldik falan demiştin o ara kafam dağınıktı hayırdır nerdeydiniz, herşey yolunda mı?
@_Gulnihal_ ben sana birkaç gün içinde bebekler kilo alacak demedim miBak 2 hafta içinde hastahaneden de çıkacaksınız gör. ♥
@RosSsS gel evlilik yıldönümünü ikimiz kutlayalım bence ben akroştan daha iyi bir seçeneğim sonunda onu bırakıp bana kaçacaksın hissediyorum
@patilibirhayat neeeeeeee kalbini mi duydunnnnnnnnnnnnnnnn fıstığımAllahım bu sevinci ben dahil herkese nasip etsin. Ben önce bir keseyi görebileyim de Nasıldı o his anlatsana
@-Erva- sen madammor musun üstelik de hamile misinnnnnn
@BereliPenguen hoşgeldin kuzum topimize, çok sıcak bir giriş yapmışsın, tanışalım mı
Kızlar bide @samdan nerelerde ya, endişelenmeye başladım sanki ben, haberi olan var mı..
-----------------------------
Kuzularım bu arada yakuza geldi biliyorsunuz. Yakuzagillerle yemek masasındaydık. Geyşamla birlikte hediye paketi yaptığımız bebek patiklerini bizden sana özlem hediyesi (nasıl çarpılmadım) diye verdik. Bir açtı patikler çıkınca herkes şok
Başladılar ağlamaya. Ama sevinç ağlaması mıydı kahır ağlaması mıydı deseler kahır ağlamasına daha çok benziyordu diyebilirim. Lütfen bana babanne demesin ben daha yaşlanmadım diye diye ağladı kadın kop
Canım çocuğum ya daha dünyaya gelmeden ağlattı ya yakuzayı hayırlı evlat diye buna derim
Sizler nasılsınız bakalım tüm kertenkeleler
Canım kertenkelelerim yettim geldim
Kaç sayfayı okuya okuya geldim herkese dicek birşeyim vardı ama son sayfaya gelince hepsini unuttum napıcam şimdi gözüne fener tutulmuş davşan kibin kaldım
Öncelikle kuzularım bende opera kullanıyorum. Gerçekten hiç reklam çıkmıyor ve dolayısıyla telefon kasmıyor. Kullanmadan önce telefon patlayacak gibi ısınıyordu. Şimdi operayı bulamayan kertenkelelerimi opera ile tanıştırıcam.
Eki Görüntüle 2559195
İlkokul okuma fişleri gibi oldu yazdığım ama idare edin bazı alışkanlıklar bırakılmıyor
@Kutsal_zebra benim geyşam da sadece video çekip kutladı hiçbirşey almadı bana
@Kendinisevenbirii seksüm nasılsın? Sen geçen gün eve yeni geldik falan demiştin o ara kafam dağınıktı hayırdır nerdeydiniz, herşey yolunda mı?
@_Gulnihal_ ben sana birkaç gün içinde bebekler kilo alacak demedim miBak 2 hafta içinde hastahaneden de çıkacaksınız gör. ♥
@RosSsS gel evlilik yıldönümünü ikimiz kutlayalım bence ben akroştan daha iyi bir seçeneğim sonunda onu bırakıp bana kaçacaksın hissediyorum
@patilibirhayat neeeeeeee kalbini mi duydunnnnnnnnnnnnnnnn fıstığımAllahım bu sevinci ben dahil herkese nasip etsin. Ben önce bir keseyi görebileyim de Nasıldı o his anlatsana
@-Erva- sen madammor musun üstelik de hamile misinnnnnn
@BereliPenguen hoşgeldin kuzum topimize, çok sıcak bir giriş yapmışsın, tanışalım mı
Kızlar bide @samdan nerelerde ya, endişelenmeye başladım sanki ben, haberi olan var mı..
-----------------------------
Kuzularım bu arada yakuza geldi biliyorsunuz. Yakuzagillerle yemek masasındaydık. Geyşamla birlikte hediye paketi yaptığımız bebek patiklerini bizden sana özlem hediyesi (nasıl çarpılmadım) diye verdik. Bir açtı patikler çıkınca herkes şok
Başladılar ağlamaya. Ama sevinç ağlaması mıydı kahır ağlaması mıydı deseler kahır ağlamasına daha çok benziyordu diyebilirim. Lütfen bana babanne demesin ben daha yaşlanmadım diye diye ağladı kadın kop
Canım çocuğum ya daha dünyaya gelmeden ağlattı ya yakuzayı hayırlı evlat diye buna derim
Sizler nasılsınız bakalım tüm kertenkeleler
Lütfen bana babanne demesin ben daha yaşlanmadım diye diye ağladı
İnşaallah canim busram bana çok güç veriyorsunuz hepinize teşekkürlerDüşündüğün kadar çok yok kuzum bebekler dışarda daha çabuk büyüyorlarhem bak baya büyümüşler çok şükür 1-2 haftaya kalmaz iyice toparlanırlar
Şamdan a nolmus?Canimkk birinci noteri i bende kac defa etiketledim merak ediyorum bende ciddi ciddi ...
AhahahYakuza olmak bunu gerektiriyor
Şey dediğğni düşünsene tamam babanne demesin ‘yakuza’ya ne dersin annecim
Şimdi öğretmenin ilk görevi o yüzden çok hevesliÇorba günü mü eyvahlar olsun
Çocuğumu okutmaktan en korktuğum sınıf ana sınıfı, istekler hiç bitmiyor yav
Ben 2 sene anaokuluna gitmiştim annem çalışıyor diye erken vermişti bir sene, bide kendi yaşımda gittim çift dikişimtabi o zaman ki ana sınıfları ilkel haldeydi, şampuan kutularıyla oynayıp boyna çizgi çalışması yapıyorduk hey gidi
Bisey mi oldu acaba dedik kendi kendimizee hic bukadar gelmemezlik etmezdi diyeŞamdan a nolmus?
Yaaaa şuan gözümde saçları ikili balık sırtı örülü tam bir ponçiksinAğladı mııı o ne özgüven o
Cicim dilinizden duayı düşürmeyin
Bende bugün ders çalışıp sonra azıcık kaçamak yapmış olabilirim. Şimdi saçlarımı örüyorum sonra ders yine
Kaç olmaları lazım çıkmaları için kuzumİnsaallah canım cicimm. Keşke bu haftasonu çıkabilsek
Bilmiyoruz ki ortada yok kaç gündür merak ediyoruz böyle yapmazdıŞamdan a nolmus?
Ahahah
En iyisi yakuza dedirteyim direkt zaten kendi adından daha çok uydu kadına
Ooo montessori falan yakışır negoma ver tabiŞimdi öğretmenin ilk görevi o yüzden çok heveslibende destek olurum her konuda demiş bulundum bir kere, neyime güvendiysem benimkiler de çift dikiş gidecek, büyük öyle gitti bu da inşaallah.
Montessori sınıfına vericem seneye bakalım.
Kilo çok da önemli değil 2000 Gr aşmak ve ağızdan beslenmek şartları. Yani hemşire börü dedi ama 2500gr olmak zorunda derlerse şaşırmam her kafadan bir ses çıkıyor bazenKaç olmaları lazım çıkmaları için kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?