- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.161
Ve daha anlamlıbabanneden daha kolay bi kelime hem
Hmm inşaallah yoğundur da ondandirBisey mi oldu acaba dedik kendi kendimizee hic bukadar gelmemezlik etmezdi diye
Zaten biri 2000 olmuş diğeri de yaklaşmış gülparem.Kilo çok da önemli değil 2000 Gr aşmak ve ağızdan beslenmek şartları. Yani hemşire börü dedi ama 2500gr olmak zorunda derlerse şaşırmam her kafadan bir ses çıkıyor bazen
İnşaallah canım.. yoğundur belkiBilmiyoruz ki ortada yok kaç gündür merak ediyoruz böyle yapmazdı
İnşaallah bebesi hasta falan değildir.
Evet canım ben de süt götürüyorum. Burundan yemek borusuna minicik boru sokuyorlar burundan besliyorlar şimdi. ben gittikçe emzirmeye çalışıyorum. Bazen de enjektörle besliyorlar. Az birazZaten biri 2000 olmuş diğeri de yaklaşmış gülparem.
İnşallahhhh emmeye de bir başlasalar..
Nasıl besleniyorlar mamayla mı?
Sonuçta anne sütü alıyorlar o zaman süperEvet canım ben de süt götürüyorum. Burundan yemek borusuna minicik boru sokuyorlar burundan besliyorlar şimdi. ben gittikçe emzirmeye çalışıyorum. Bazen de enjektörle besliyorlar. Az biraz
Yok kız dahaVe daha anlamlı
Kız büşom belirti neyin var mı
Oglum hastaydi teyzesi onunla uğraştım kac gun ama iyilesti cok şükürHoşgeldin kuzum nerelerdesin gıı iş kadını modu mu yoksa
Teşekkür ederim kutlaman için çok naziksin kuzum
Yakuzanın üzülmesine benim de gönlüm razı olmadı bir bilsen kahır oldum kahır, ben ona hiç kıyabilir miyim
Yok bebişim orda değildim, öğretmenler günü yemeği mi varmış orada?
Ayy şuan aynen öyleyim ciciimYaaaa şuan gözümde saçları ikili balık sırtı örülü tam bir ponçiksin
Ediyoruz miniğim çocuğu okuya okuya yarı hacı yaptım ya Allah bismillah diye doğacak bu gidişle
Heya ağladı.
Ama inan sevinç alması gibi değildi. Bir de sigara yaktı hemen. Daldı uzaklara
Bende de öyle olmuştu. Umudumu test gününe kadar aşama aşama kaybettimYok kız daha
Ay valla bi ümitsizlik kapladı yine, ay başlarında umut dolu olup ortalarından sonuna doğru bi umutsuzluk kaplıyor beni
Evet canim sizde is cikisi esinle mi yiyeceksiniz size de afiyet olsunOh miss gibi olmuş kuzum yediniz mi hamburger
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah ciddi birşey değildirOglum hastaydi teyzesi onunla uğraştım kac gun ama iyilesti cok şükür ❤
Evet canim dun orda yemek vardı ondan sordum
Ayırsınlar diye canla başla uğraştıkları çift çoğalıyor kolay mı hazmedilirAyy şuan aynen öyleyim ciciimyarın açıcam bakalım pek tutmuyor da yinede olsun
Ahahahayap yap cicim bu yakuzanın gözü gözü değil. Bebek sirkelerle dualarla doğacak
İnan yakuza canlandı benim de gözümde şuanhani şu damla akmayan ağlamalardan dimii yazık hazmetmek zorsa dmeek
YaaAyırsınlar diye canla başla uğraştıkları çift çoğalıyor kolay mı hazmedilir
Bebek haberini alınca mutlu görünmeye çalışan yakuza temsili:
Eki Görüntüle 2559238
Deme yav çayım niye geliştirmedin kendiniYok canim ben anca ultrason fotosu yorumlayabiliyorum
Bende de öyle olmuştu. Umudumu test gününe kadar aşama aşama kaybettim
Özellikle testten önceki 2 gün annemin de yoktur bebek demeleriyle iyice umutsuz olmuştum.
Ovulasyon bitti mi
Ben belirtileri erken sormuşum o zamanbitti kuzum cuma cumartesi pikti, çarşambadan düne kadar full time
artık dahada olmazsa napalım
Ay cici guldurdun beni valla Allah da seni guldursunDeme yav çayım niye geliştirmedin kendiniultrason fotosu yorumlayan biraz gayret etse neler neler yorumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?