Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbulduum.. ben de cok seviyorum, kazak ve bere giymis penguenli bir corabim vardi, isim dusunurken aklima geldi dedim ki bereli bir penguenden daha tatli ne olabilir ❤

İnşaallah canım. İkisi de kız.

Kolay gelsin canım güzel güzel çalışşş gel

Kolay gelsin canım güzel güzel çalışşş gel
Teşekkür ederim canim ancak notları çıkardım yazdım şimdi ezberlemek kaldı geriye geceye kadar da ezberlerim inşallah sınavım yarın 5 bucuka bir kısmını da yarın ezberleyecegim dua edin bana inşallah güzel notlar alayım hepinizi çok çok öptüm arada gelirim yoğunluğum bitince

Hosbulduum.. ben de cok seviyorum, kazak ve bere giymis penguenli bir corabim vardi, isim dusunurken aklima geldi dedim ki bereli bir penguenden daha tatli ne olabilir ❤
Kuzum selam.
Ben sana hoşgeldin dedim ama etiketim çıkmadı
Yeniden demiş oldum hoşgeldin.
Tanışalım mı

işte o yüzden erkenden belirti aramak istemiyorum kuzucum ya ❤
peki beni görünce memintoları mıncırasın geliyor mu hala

Çoğunluğunu halletmişsin canım geriye oturtması kalmış hadi bakalım çanı yükselt de gell
inşallah güzel geçsin canım başarılar

Tamam miniğim sen derslerini geç yeter ki
Haber vermen de çok mutlu etti beni
Sınavlardan sonra bekliyoruz çok özletme

işte o yüzden erkenden belirti aramak istemiyorum kuzucum ya ❤
peki beni görünce memintoları mıncırasın geliyor mu hala
Of gelmez mi hemde nasıl
Zaten seni gördükçe 1 2 hafta daha memintoları mıncırabilirim sonra iyice acıyacaklar da dokunamıcam gibi geliyor

evde yaptım ben yedik bile kuzucumm
valla biz buna iyi alıştık kilo aldıracak bu bize
Ya ben hem.pantolon alacaktim ona bakmaya gittim istedigimi bulup aldim sukur , cikmjsken disarda yedik iste tabiki saglkli degil ama ayda 1 1 bucuk ayda 1 filan yiyoruz iste kaldiki evde yapilan kizartma bil iyi degil

Çoğunluğunu halletmişsin canım geriye oturtması kalmış hadi bakalım çanı yükselt de gell
inşallah güzel geçsin canım başarılar
Ay inşallah canım çok sağol
Tamam miniğim sen derslerini geç yeter ki
Haber vermen de çok mutlu etti beni
Sınavlardan sonra bekliyoruz çok özletme

Tabiki de habersiz olur mu hiç
Ara ara da gelicem Perşembe sınavım yok o gün mutlaka gelirim yarın sınavdan sonra da gelirim yazarım sadece aktif olamayacağım hepinizi çok öptüm kertenkele ailem

Canımızsın
Görüşürüz..

Ya ben hem.pantolon alacaktim ona bakmaya gittim istedigimi bulup aldim sukur , cikmjsken disarda yedik iste tabiki saglkli degil ama ayda 1 1 bucuk ayda 1 filan yiyoruz iste kaldiki evde yapilan kizartma bil iyi degil

arada sırada kaçamaklar olur kuzum ya, bizde çok dışarda yiyorduk hamburgeri sonra bi evde deneedik patates kızartması boool bool olunca dahada uyguna gelince baya alıştık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…