- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.181
Hosbulduum.. ben de cok seviyorum, kazak ve bere giymis penguenli bir corabim vardi, isim dusunurken aklima geldi dedim ki bereli bir penguenden daha tatli ne olabilir ❤Hoş geldin penguencim. Bayılırım penguen belgesellerine bı de dansına...ismini görünce içim kendiliğinden kıpır kıpır oldu. Kertenkele bacilarimin sayısı her geçen gün artıyor. Maşallah anamız hiç boş durmuyor.
Tatlima bak hele...yavrum inşallah tez zamanda nasip olur. Allah gonlundekini gerçekleştirir. Amin amin çoook amin kuzum.
İnşaallah canım. İkisi de kız.Sonuçta anne sütü alıyorlar o zaman süper
Ben emmiyorlar deyince mamaya mecbur kaldılar falan sandım.
Bir şekilde öyle ya da böyle anne sütü giriyor ya vücutlarına çok şükür
Az kaldı yakında kendileri de emecek.
Cinsiyetleri neydi?
Kolay gelsin canım güzel güzel çalışşş gelHerkese merhabaa.
Son 2 sınavım kaldı cuma günü bitiyor o zamana kadar aktif olamayabilirim ki bugün de pek giremeyecegim kalan sınavlarımin ikiside brbinden zor. Haber vermek istedim cuma akşamından sonra düzenli gelecegim görüşmek üzere o zamana kadar
Teşekkür ederim canim ancak notları çıkardım yazdım şimdi ezberlemek kaldı geriye geceye kadar da ezberlerim inşallah sınavım yarın 5 bucuka bir kısmını da yarın ezberleyecegim dua edin bana inşallah güzel notlar alayımKolay gelsin canım güzel güzel çalışşş gel
Kuzum selam.Hosbulduum.. ben de cok seviyorum, kazak ve bere giymis penguenli bir corabim vardi, isim dusunurken aklima geldi dedim ki bereli bir penguenden daha tatli ne olabilir ❤
Ben belirtileri erken sormuşum o zamanaslında ben bile bazı belirtileri yeni yeni yaşıyorum. Gecikmenin 5.günündeyim bugün. 2 gündür falan memintoların acısı şiddetli hale geldi hatta bugün uçları nasıl kaşınıyor okulda zor durdum kaşımamak için
Evet canim sizde is cikisi esinle mi yiyeceksiniz size de afiyet olsun
Çoğunluğunu halletmişsin canım geriye oturtması kalmışTeşekkür ederim canim ancak notları çıkardım yazdım şimdi ezberlemek kaldı geriye geceye kadar da ezberlerim inşallah sınavım yarın 5 bucuka bir kısmını da yarın ezberleyecegim dua edin bana inşallah güzel notlar alayımhepinizi çok çok öptüm arada gelirim yoğunluğum bitince
Tamam miniğim sen derslerini geç yeter kiHerkese merhabaa.
Son 2 sınavım kaldı cuma günü bitiyor o zamana kadar aktif olamayabilirim ki bugün de pek giremeyecegim kalan sınavlarımin ikiside brbinden zor. Haber vermek istedim cuma akşamından sonra düzenli gelecegim görüşmek üzere o zamana kadar
Of gelmez mi hemde nasılişte o yüzden erkenden belirti aramak istemiyorum kuzucum ya ❤
peki beni görünce memintoları mıncırasın geliyor mu hala
Ya ben hem.pantolon alacaktim ona bakmaya gittim istedigimi bulup aldim sukur , cikmjsken disarda yedik iste tabiki saglkli degil ama ayda 1 1 bucuk ayda 1 filan yiyoruz iste kaldiki evde yapilan kizartma bil iyi degilevde yaptım ben yedik bile kuzucumm
valla biz buna iyi alıştık kilo aldıracak bu bize
Ay inşallah canımÇoğunluğunu halletmişsin canım geriye oturtması kalmışhadi bakalım çanı yükselt de gell
inşallah güzel geçsin canım başarılar
Tamam miniğim sen derslerini geç yeter ki
Haber vermen de çok mutlu etti beni
Sınavlardan sonra bekliyoruz çok özletme
CanımızsınAy inşallah canımçok sağol ♥♥
Tabiki de habersiz olur mu hiç♥
Ara ara da gelicem Perşembe sınavım yok o gün mutlaka gelirim yarın sınavdan sonra da gelirim yazarım sadece aktif olamayacağım hepinizi çok öptüm kertenkele ailem♥
Ya ben hem.pantolon alacaktim ona bakmaya gittim istedigimi bulup aldim sukur , cikmjsken disarda yedik iste tabiki saglkli degil ama ayda 1 1 bucuk ayda 1 filan yiyoruz iste kaldiki evde yapilan kizartma bil iyi degil
Of gelmez mi hemde nasıl
Zaten seni gördükçe 1 2 hafta daha memintoları mıncırabilirim sonra iyice acıyacaklar da dokunamıcam gibi geliyor
Vallahi acıyor büşomO kadar acıyor mu kuzucumm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?